2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Kizlar, peki siskinliginiz var mi?Sabah kalktigimda neredeyse hamile degil gibiyim, gobegim yok...Sonra gun boyu yiyip ictikce sisiyorum, gobek cikiyor, hatta nefes alamiyorum sanki, karnimda solunum yapacak yer kalmiyor. Sizin de oyle oluyor mu?
Benim simdiden karnim cok cikti.. yani bakildiginda belli oluyor hamile oldugum.hatta annem gecen bakip "ikiz olmasin, karnin cok buyumus" dedi :). vucut yapisiyle ilgilidir sanirim..

Hosgeldin canim,
Bulanti ve koku hassasiyeti olmadigi icin cok sanslisin. Ben iki ay cektim, 3 kilo verdim...Duzeldim ama o gunler hic gecmeyecek sandim, sevinemedim bile hamileligime...Mide siskinligi ve gaz bende de var surekli

Merhabaaaaa.. ben de varim kizlaarr..

Hosgeldin Ezgicim...

Ilk baslarda berbatti ama simdi toparladim...istahim iyi sukur, verdigim 3 kiloyu aldim, normale dondum...Siskinlik ve nefes darligim var Kizim olacak nasipse, Ben de dr. umun soyledigine gore normal dogum yapacakmisim

güze

simdil,ik güzel gidiyor senin nasıl son zamanlar zor oluyor mu

Valla canim ben sona kadar calistim..daha yeni ciktim izne.. insan nazlanmadigi ve hamileyim deyip kenara cekilmedigi sürece cok rahat geciyor..

Sonlarda sadece hareketler yavasliyor biraz ama gayet guzel..

Ilk baslarda berbatti ama simdi toparladim...istahim iyi sukur, verdigim 3 kiloyu aldim, normale dondum...Siskinlik ve nefes darligim var Kizim olacak nasipse, Ben de dr. umun soyledigine gore normal dogum yapacakmisim

Canim senin simdiden nasil belli ki normal olacağı?? Daha dogumuna 6 ay var di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…