Benim simdiden karnim cok cikti.. yani bakildiginda belli oluyor hamile oldugum.hatta annem gecen bakip "ikiz olmasin, karnin cok buyumus" dedi :). vucut yapisiyle ilgilidir sanirim..Kizlar, peki siskinliginiz var mi?Sabah kalktigimda neredeyse hamile degil gibiyim, gobegim yok...Sonra gun boyu yiyip ictikce sisiyorum, gobek cikiyor, hatta nefes alamiyorum sanki, karnimda solunum yapacak yer kalmiyor. Sizin de oyle oluyor mu?
masallah az kalmıs sizin :)Sanki en buyuk biziz icinizde
38. Haftadayizzz
merhaba, bende 14 haftalık hamileyim, doktorum bornovada hüseyin ceyberi , 9. haftada kanamam oldu ve 1 ay yattım şu an herşey yolunda allaha şükür. 63 kilo ile hamile kalmıştım şu an 68 kiloyum. bel oyuntum kayboldu :) pantolonlarım sıkıyor giyemiyorum hamile pantolonu giymeye başladım bile :) sanırım içim dar , benim hiç bulantı koku hassasiyeti gibi sorunlarım olmadı sadece mide şişkinliği ve aşırı gaz sıkıntım var.2 hafta sonra kontrolüm var cinsiyetini öğrenebiliriz umarım.
Merhabaaaaa.. ben de varim kizlaarr..
28haftalık olduk :)Evet cok az kaldi
senin ne kadar?
28haftalık olduk :)
Sanki en buyuk biziz icinizde
38. Haftadayizzz
sükür coğu gitti azı kaldı senin bebişin cinsiyeti ne :)Oohhh masallaahhh..
yarisini atlatmissin sen deee..
masallah :)ins istediğin gibi normal olurCanim minik bir pasamiz vaarr
eger mumkun olursa normal dogum istiyorum..
masallah :)ins istediğin gibi normal olur
Ismi ne olacak pasamizin?Canim minik bir pasamiz vaarr
eger mumkun olursa normal dogum istiyorum..
güzeInsallaahh.. hepimizin istediği gibi olsun.. nasil geciyor hamilelikleriniz kizlar??
simdil,ik güzel gidiyor senin nasıl son zamanlar zor oluyor muInsallaahh.. hepimizin istediği gibi olsun.. nasil geciyor hamilelikleriniz kizlar??
Ismi ne olacak pasamizin?Hazirliklarini kolayladin mi? Ben nereden baslayacagimi bilemedim bir turlu, daha erken diye savsaklaniyorum
güze
simdil,ik güzel gidiyor senin nasıl son zamanlar zor oluyor mu
Ilk baslarda berbatti ama simdi toparladim...istahim iyi sukur, verdigim 3 kiloyu aldim, normale dondum...Siskinlik ve nefes darligim varKizim olacak nasipse, Ben de dr. umun soyledigine gore normal dogum yapacakmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?