- 21 Mart 2013
- 3.494
- 580
- 373
Cinarli dogum icinmi o kadar aliyormus.bu arada cvp yazmissiniz doktor tavsiyesi icin tesekkur ederim gecen hafta tahir ozgudere basladik memnun kaldim hayirlusiÇınarlı 1750 Tl alıyor, doktorunuz özel ise kendi ücretini de söyleyecektir.
ben de hacı şakir granül matikle hepsini yıkadım.Günaydın kızlar,
Bebek deterjanı aldınız mı?
Taşınma telaşı çıktı bir de bu karışıklıkta, acilen çamaşırları yıkayıp bavula koymak istiyorum
evet doktoruma sormuştum, 1750 dedi. tahir bey çınarlıdamıydı, egepol mü?Cinarli dogum icinmi o kadar aliyormus.bu arada cvp yazmissiniz doktor tavsiyesi icin tesekkur ederim gecen hafta tahir ozgudere basladik memnun kaldim hayirlusi
Tahir bey cinarlidaymis canim 1 ay. Once ayrilmus sanirim ozelde simdi ama dogumu cinarlida yaptiriyormus o yuzden dikkatimi cekti.ben dogurana kadar ne kadar olur acabaevet doktoruma sormuştum, 1750 dedi. tahir bey çınarlıdamıydı, egepol mü?
migrosta çok güzel krem rengi terlik buldum. üstüne de kendim süs yapıştırdım. tavsiye eederim.
benim de yarın son gün. ne güzel bir duygu :)Kizlaaar,
Bugun benim iste son gunum cok sukuur :) Dogum oncesi yasal iznimle yillik iznimi birlestirip erkenden cikiyorum :)
ben de hacı şakir granül matikle hepsini yıkadım.
Kizlaaar,
Bugun benim iste son gunum cok sukuur :) Dogum oncesi yasal iznimle yillik iznimi birlestirip erkenden cikiyorum :)
Afiyet bal şeker olsun bebikime yarasınKattina' cım çok teşekkürler güzel dileklerine, ben boyoz ve simiti seve seve yerim canım senin için
30 derecede yıkadım. Bitince bi durulama daha yap. Utulemek de kalintilari yok edebilirkaç derecede yıkadın canım? sabun tozu 60 C den aşağıda erimez gibi şeyler okudum..30 C yeterli diyorum, etiketlerinde de öyle yazıyor zaten...kıyafetlerde kalıntılar oldu mu? önceden sabunu eritip mi döksem makinanın haznesine diye düşünmeye başladım..?
30 derecede yıkadım. Bitince bi durulama daha yap. Utulemek de kalintilari yok edebilir
Kızlar, güzel haberlerim var yine :) Bugün Karşıyaka çarşıdaydım, gezerken gecelik bakınayım belki vardır bişeyler dedim vee yine süper model ve indirimlere denk geldim ve aldım, hemen size de haber vereyim dedim. Kom'da süper gecelikler var fiyatlar yarıya düşmüş 30 Tl falan, bi de Aqua diye bi gecelik markası var normal ve lohusa olarak süper modelleri varmış yeni gördüm ondan da bi tane aldım penye olarak, şık model almamış olanlar varsa gece kıyafeti şıklığında prenses gibi gecelik modelleri var çok beğendim gerçekten. Gerçi yeni sezonları çok ucuz değil ama amaca ve bütçeye göre bir sürü bişeyler var yani, ben renkli penye geceliklerimi de aldım sırada bi tek emzirme sütyeni kaldı onu sona bırakıyorum 1 beden büyük almak gerekmiş 9. ayda bile olsan öyle dediler, beğencem inşallah onu da bi ara :)
aqua iyi bir marka diye biliyorum. emzirme atleti almadıysan mina baby'den alabilirsin, kalitesini çok beğendim. şimdiden giymeye başladım, çünkü sürekli göbeğim açılıyordu :)Kızlar, güzel haberlerim var yine :) Bugün Karşıyaka çarşıdaydım, gezerken gecelik bakınayım belki vardır bişeyler dedim vee yine süper model ve indirimlere denk geldim ve aldım, hemen size de haber vereyim dedim. Kom'da süper gecelikler var fiyatlar yarıya düşmüş 30 Tl falan, bi de Aqua diye bi gecelik markası var normal ve lohusa olarak süper modelleri varmış yeni gördüm ondan da bi tane aldım penye olarak, şık model almamış olanlar varsa gece kıyafeti şıklığında prenses gibi gecelik modelleri var çok beğendim gerçekten. Gerçi yeni sezonları çok ucuz değil ama amaca ve bütçeye göre bir sürü bişeyler var yani, ben renkli penye geceliklerimi de aldım sırada bi tek emzirme sütyeni kaldı onu sona bırakıyorum 1 beden büyük almak gerekmiş 9. ayda bile olsan öyle dediler, beğencem inşallah onu da bi ara :)
Resmen duygularıma Tercüman olmuşsun,psikopat gibi sürekli çAmaşırımı kontrol ediyorum.. Zor günlerdi geçiyor inşallah bir daha yaşanmamak üzere. Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahMuhtemelen yorulduysan ya da stres altında olduysan kasılmaların olmuştur. Ben de 10.haftamda bu durumu yaşamıştım. Progesteron alıp dinlenince geçti çok şükür bir daha da yaşamadım. Ama iki ay boyunca çamaşırımı sürekli kontrol ediyordum. Şimdi birkaç hafta içerisinde doğum yapacağım. Sen de moralini yüksek tut, bi bakmışsın doğum yapacağın günleri saymaya başlamışsın.
ben 2 beden büyük aldım..deneyerek aldım, en rahatları babaanne modelleri.. :)
Merhaba arkadaslarr..
ben de izmirde yasuorum.
cok fena mide bulantisi yanma tansion dusuklugu ve bir sey yiyememe gibi bir sureden geciorum.ne zaman geccek bilmiorum... yatmaktan baska bisi yapamiorum. Kusamiorum da, oguruyorum. Yani insanliktan ciktim arkadaslar... sizdede oldumi bunlar
Hic bitmicek.gibi gelio cnm. 12. Haftaya daha 5 hafta var. ben her gun yatarken yarin daha iyi olacahim umidiyle yatiorum ama her gun ayni 1.5 hafta oldu 1.5 yil gibi gectiMerhaba, hoşgeldin cnm. Ben de fazlasıyla ağır bulantılı bir dönem geçirdim, hastanede serum falan aldım bişey yiyememekten ama 12. haftada bitti hepsi umarım seninde öyle olur. Yemek zor ama mümkün olduğu kadar yiyebileceğin bir şeyler düşün ve ye çünkü açlık bulantıyı daha da tetikliyor. Tuzlu ve yağsız yiyecekler tavsiye etmişti benim doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?