2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

bu arada egepol'de doğum ücreti içinde oda süsleme ve fotoğraf çekimleri albümü de var. sanırım 1500-1800 arasında doğum ücreti. egepol'ü bir ara düşünüyordum ama doktorum %95 çınarlıda doğum yaptırıyor, tecrübe ve anestezi ekibi olarak çınarlı daha fazla içime siniyor. karşıyaka'da oturduğum için de çınarlı'yı tercih ettim.

ben de hacı şakir granül matikle hepsini yıkadım.

kaç derecede yıkadın canım? sabun tozu 60 C den aşağıda erimez gibi şeyler okudum..30 C yeterli diyorum, etiketlerinde de öyle yazıyor zaten...kıyafetlerde kalıntılar oldu mu? önceden sabunu eritip mi döksem makinanın haznesine diye düşünmeye başladım..?

Kizlaaar,
Bugun benim iste son gunum cok sukuur :) Dogum oncesi yasal iznimle yillik iznimi birlestirip erkenden cikiyorum :)

süper canım, ne güzel vaktin bol olacak artık.. benim de son 2 haftam :) bazı eksikleri hala o zamana bekletiyorum..bir taraftan da hep tedirginim..bu aralar süpriz istemiyorum :)

30 derecede yıkadım. Bitince bi durulama daha yap. Utulemek de kalintilari yok edebilir

Kızlar, güzel haberlerim var yine :) Bugün Karşıyaka çarşıdaydım, gezerken gecelik bakınayım belki vardır bişeyler dedim vee yine süper model ve indirimlere denk geldim ve aldım, hemen size de haber vereyim dedim. Kom'da süper gecelikler var fiyatlar yarıya düşmüş 30 Tl falan, bi de Aqua diye bi gecelik markası var normal ve lohusa olarak süper modelleri varmış yeni gördüm ondan da bi tane aldım penye olarak, şık model almamış olanlar varsa gece kıyafeti şıklığında prenses gibi gecelik modelleri var çok beğendim gerçekten. Gerçi yeni sezonları çok ucuz değil ama amaca ve bütçeye göre bir sürü bişeyler var yani, ben renkli penye geceliklerimi de aldım sırada bi tek emzirme sütyeni kaldı onu sona bırakıyorum 1 beden büyük almak gerekmiş 9. ayda bile olsan öyle dediler, beğencem inşallah onu da bi ara :)

30 derecede yıkadım. Bitince bi durulama daha yap. Utulemek de kalintilari yok edebilir

gözle görülür birşey kalmadı heralde? neyse ben işimi sağlama alayım, eritip koyayım, makinası bozulanlar felan olmuş...ütüde, sıcaktan erir belki kalıntılar ama temizlenmiş olmaz, 2. duruluma yapcağım, planımda.

ben 2 beden büyük aldım..deneyerek aldım, en rahatları babaanne modelleri.. :)

aqua iyi bir marka diye biliyorum. emzirme atleti almadıysan mina baby'den alabilirsin, kalitesini çok beğendim. şimdiden giymeye başladım, çünkü sürekli göbeğim açılıyordu :)

Resmen duygularıma Tercüman olmuşsun,psikopat gibi sürekli çAmaşırımı kontrol ediyorum.. Zor günlerdi geçiyor inşallah bir daha yaşanmamak üzere. Rabbim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

ben 2 beden büyük aldım..deneyerek aldım, en rahatları babaanne modelleri.. :)

Ben istediğim gibi bulamadım bi türlü her yerde penye olanlar var, onlar çok ince rahat edemem diye süngerli olanlardan aradım hep, çok nadir var onları da ya beğenmedim ya da beden yoktu. Anıl'da bi de Yeni İnci'de beğendim 2 tane onları netten sipariş etmeyi düşünüyorum, iade garantileri de var, Lohusa sepetinden baktım fiyatlar da uygun. Bu arada beden konusunda şu an zaten yeterince büyümüş durumda şimdi kullandığım beden uygun olur heralde bazı yerler bi beden büyük al diyo ama zaten 31. haftadayım büyüceği kadar büyüdü göğüslerim hatta baştaki gergin şişlik indi bile yani .

Merhaba arkadaslarr..
ben de izmirde yasuorum.
cok fena mide bulantisi yanma tansion dusuklugu ve bir sey yiyememe gibi bir sureden geciorum.ne zaman geccek bilmiorum... yatmaktan baska bisi yapamiorum. Kusamiorum da, oguruyorum. Yani insanliktan ciktim arkadaslar... sizdede oldumi bunlar

Merhaba, hoşgeldin cnm. Ben de fazlasıyla ağır bulantılı bir dönem geçirdim, hastanede serum falan aldım bişey yiyememekten ama 12. haftada bitti hepsi umarım seninde öyle olur. Yemek zor ama mümkün olduğu kadar yiyebileceğin bir şeyler düşün ve ye çünkü açlık bulantıyı daha da tetikliyor. Tuzlu ve yağsız yiyecekler tavsiye etmişti benim doktorum.

Hic bitmicek.gibi gelio cnm. 12. Haftaya daha 5 hafta var. ben her gun yatarken yarin daha iyi olacahim umidiyle yatiorum ama her gun ayni 1.5 hafta oldu 1.5 yil gibi gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…