2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Slm kızlar, ben pijama işini hallettim diyodum ama aldığım fikirlere göre sanırım bikaç gecelik daha almaya çıkıcam. Doğum sonrası kanama olabileceği için pijama ve şık gecelikler hastanede mantıksız, rahat ve desenli bikaç gecelik alınmalı şeklinde fikirler aldım, hadi bakalım bi daha çarşı :) Bu arada ben de doğumu Egepol'de düşünüyordum ama orda içeriye eşler alınmıyormuş diye duydum, bilgisi olan var mı acaba, ben doğuma eşim de girsin istiyorum.

Ben de 2. geceliği alsam daha iyi olacak noktasına geldim :) kimse pijama önermiyor...geceliği sıyırıp leke olmasını da engelleyebiliyormuşuz..bu arada hasta pedi için numune isteyebiliyormuşuz, izne çıkayım eve isteyeceğim :)

Evet kızlar, kirleneceği düşüncesiyle 2-3 penye gelecelik fikrini bana da verdi doğum yapan arkadaşlarım. Fotoğraf çekileceği için de bir adet şık gecelik sabahlık takımım yanımda olsun istiyorum ayrıca.

Günaydın kızlar,
Bebek deterjanı aldınız mı?
Taşınma telaşı çıktı bir de bu karışıklıkta, acilen çamaşırları yıkayıp bavula koymak istiyorum

sevgili anneler bizim bebişler mayıs da olsa izmir de olsa uzun kollu body ve üstüne tulum giymeliymiş ilk 1 ay..ben de kısa kollu, kolsuz ve askılı body ler almıştım...şimdi kolsuz ve askılıları geri vermeye çalışacağım..bir de tulum olsa bile ayaklarına çorap giydirmek gerekiyormuş..alışveriş listesi güncellemesi yapıyorum tekrar.. :)

Evet canim, annem de oyle dedi, su klasik kus kanadinin yelinden bile usur muhabbeti :)) o citcitli kolsuz veya kisa kollu bodyler atlet gorevi gorecekmis, ic zibin gibi yani...

Günaydın kızlar,
Bebek deterjanı aldınız mı?
Taşınma telaşı çıktı bir de bu karışıklıkta, acilen çamaşırları yıkayıp bavula koymak istiyorum
dalin sıvı deterjanı aldım ben. sabun tozunu 2 kere durulatmak gerekiyormuş. kalıntı yapıyormuş. dalinden memnun kalan arkadaşım var. ben daha yıkamadım

Güzel İzmirimin güzel kızları hepinize günaydınlar her ne kadar İstanbul da yaşasamda aslında Karşıyakalıyım ve bu bölümede göz atmak istedim.. Hepiniz sağsağlim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Bnm için gevrek ve boyoz yerseniz çok mutlu olurum..

aminnnnnn

ben dr.browns aldım, tavsiyeler o yöndeydi.
bebek anne sütü almazsa şırınga ya da kaşıkla mecbur besleniyor

Muhtemelen yorulduysan ya da stres altında olduysan kasılmaların olmuştur. Ben de 10.haftamda bu durumu yaşamıştım. Progesteron alıp dinlenince geçti çok şükür bir daha da yaşamadım. Ama iki ay boyunca çamaşırımı sürekli kontrol ediyordum. Şimdi birkaç hafta içerisinde doğum yapacağım. Sen de moralini yüksek tut, bi bakmışsın doğum yapacağın günleri saymaya başlamışsın.

Kattina' cım çok teşekkürler güzel dileklerine, ben boyoz ve simiti seve seve yerim canım senin için

migrosta çok güzel krem rengi terlik buldum. üstüne de kendim süs yapıştırdım. tavsiye eederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…