- 17 Ekim 2014
- 39
- 54
- 28
Tesekkurler insallah bende memnun kalirimben gidiyorum canım. memnunum çok iyi bir doktor.
Slm kızlar, ben pijama işini hallettim diyodum ama aldığım fikirlere göre sanırım bikaç gecelik daha almaya çıkıcam. Doğum sonrası kanama olabileceği için pijama ve şık gecelikler hastanede mantıksız, rahat ve desenli bikaç gecelik alınmalı şeklinde fikirler aldım, hadi bakalım bi daha çarşı :) Bu arada ben de doğumu Egepol'de düşünüyordum ama orda içeriye eşler alınmıyormuş diye duydum, bilgisi olan var mı acaba, ben doğuma eşim de girsin istiyorum.
Günaydın kızlar,
Bebek deterjanı aldınız mı?
Taşınma telaşı çıktı bir de bu karışıklıkta, acilen çamaşırları yıkayıp bavula koymak istiyorum
Sağol Oezyy' cim...Hacışakir granül matik aldım ben canım, sabun tozu...taşınırken kendini fazla yorma..kolaylıklar dilerim
Evet canim, annem de oyle dedi, su klasik kus kanadinin yelinden bile usur muhabbeti :)) o citcitli kolsuz veya kisa kollu bodyler atlet gorevi gorecekmis, ic zibin gibi yani...sevgili anneler bizim bebişler mayıs da olsa izmir de olsa uzun kollu body ve üstüne tulum giymeliymiş ilk 1 ay..ben de kısa kollu, kolsuz ve askılı body ler almıştım...şimdi kolsuz ve askılıları geri vermeye çalışacağım..bir de tulum olsa bile ayaklarına çorap giydirmek gerekiyormuş..alışveriş listesi güncellemesi yapıyorum tekrar.. :)
dalin sıvı deterjanı aldım ben. sabun tozunu 2 kere durulatmak gerekiyormuş. kalıntı yapıyormuş. dalinden memnun kalan arkadaşım var. ben daha yıkamadımGünaydın kızlar,
Bebek deterjanı aldınız mı?
Taşınma telaşı çıktı bir de bu karışıklıkta, acilen çamaşırları yıkayıp bavula koymak istiyorum
aminnnnnnGüzel İzmirimin güzel kızları hepinize günaydınlar her ne kadar İstanbul da yaşasamda aslında Karşıyakalıyım ve bu bölümede göz atmak istedim.. Hepiniz sağsağlim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Bnm için gevrek ve boyoz yerseniz çok mutlu olurum..
Çınarlı 1750 Tl alıyor, doktorunuz özel ise kendi ücretini de söyleyecektir.Bizim isteğimize bağlıymış kent ata sağlık yada Çınarlı 5000 tl civarında sanırım
ben dr.browns aldım, tavsiyeler o yöndeydi.Slm kızlar, bugün yine alışverişteydim. Bir biberon baktım saatlerce almadan döndüm. Biberon ve emzik alma taraftarı değildim aslında, sonra memeyi istemeyebilir diye, ağzına kaşık bile deymesin demişlerdi. Ne olur ne olmaz 1 tane bulunsun diyenlerde oldu, neyse baya bi inceledikten sonra Avent ve Chicco'nun yeni doğan için gaz yapmayan özel modelleri var onu beğendim chicco olan kauçuk, Avent'in silikon uç ama özel meme tasarımlı, bebek yadırgamaz memeyi reddetmez falan dediler ikisi arasında kararsız kaldım. Tam alıyodum ki bir büyük modelini gördüm o daha fazla cc olarak onu alayım dedim ama o 2 damla yani 6 aydan sonra, yeni doğana olmazmış. E iyi de yeni doğana 6 aya kadar zaten ek gıda yok ayrıca su da verilmez diye biliyorum e o zaman neden biberon alayım diye düşündüm. Ayrıca süt sağmak için Lansinoh manuel pompa aldım onun biberon başlığı da var bebeğe anne sütü vermek için. Sonuç olarak almadan döndüm, siz ne yaptınız bu konularda araştırdınız mı hiç ?
Muhtemelen yorulduysan ya da stres altında olduysan kasılmaların olmuştur. Ben de 10.haftamda bu durumu yaşamıştım. Progesteron alıp dinlenince geçti çok şükür bir daha da yaşamadım. Ama iki ay boyunca çamaşırımı sürekli kontrol ediyordum. Şimdi birkaç hafta içerisinde doğum yapacağım. Sen de moralini yüksek tut, bi bakmışsın doğum yapacağın günleri saymaya başlamışsın.BayAnlar dualarınıza ihtiyacımız var bebişimle.. Haftabaşında kanamam oldu,iğne,serum,progestan ile şimdilik atlattık şükür.. Çok korktuk.. Raporluyum bebeğim için dinleniyorum.. Lütfen dualarınızı esirgemeyin
Özel düşünüyorsan Hakan Kılavuz'u tavsiye ederim. Kendi doktorum, hem bilgili hem de pozitif bir insan. Bu süreçte seni iyi hissettirecek bir doktor önemli.Birde sorum olacak acaba herhangi bir doktor tavsiyeniz varmidir.ben henuz doktor durumumu oturtamadim malesef
Güzel İzmirimin güzel kızları hepinize günaydınlar her ne kadar İstanbul da yaşasamda aslında Karşıyakalıyım ve bu bölümede göz atmak istedim.. Hepiniz sağsağlim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Bnm için gevrek ve boyoz yerseniz çok mutlu olurum..
aktarlarda şekeri satılıyor, şerbet o şekilde yapılıyor. internette tarifleri var.Lohusa serbeti sekeri nerelerde satiliyor? Hic dikkatimi cekmemis...
loya'dan gecelik ve pijamamı aldımCanım çok sağol not alıyorum...
Geceliği nerden kaç TL' ye aldın? Ben hala alamadımBir türlü denk gelmedi.
migrosta çok güzel krem rengi terlik buldum. üstüne de kendim süs yapıştırdım. tavsiye eederim.akcesu ve oezyy,
Doğumlarımız yakın, cicili lohusa terliklerinizi aldınız mı? Bir arkadaşım, doğumdan sonra çok üşüyeceksin dedi, bir diğer arkadaşım ateş basacak dedi...Ben de kapalı terlik mi açık terlik mi alayım karar veremedim bu tezat yorumlardan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?