Lohusa serbeti sekeri nerelerde satiliyor? Hic dikkatimi cekmemis...
Kızlar,
Ben de lohusa şerbeti ikram edicem eve gelenlere ve evet akcesu' cum aynen ben de hastaneye taşımak istemiyorum, hastanede, ufak atıştırmalıklar ikram etsem yeterli olacak diye planladım.
Bunun dışında doğum çantasını hazırladınız mı? İnternette abuk subuk bir sürü liste var, elinizde sadeleştirilmiş ve deneyimle sabitlenmiş bir liste var mı :) Gerekli gereksiz herşey yazılmış bazı listelere... Bir de göğüs ucu kremi denmiş, siz aldınız mı? lansinoh dedi bir arkadaşım ama dr.' a mı danışmalı bilemedim...
ben henüz hazırlamadım ama haftasonu ufaktan başlayacağım, hala eksiklerim var. . listeyi şu şekilde yaptım;
hastane çıkışları ( 2 tane 10 lu almıştım)
2 iç zıbın ve dış zıbın takımı
mermerşahi bezler ( 5 tane)
battaniye
bez, ıslak mendil, alt açma (kullan atlardan)
pişik önleme kremi (mustela)
biberon, emzik, mama kaşığı
ana kucağı
gecelik, pijama, sabahlık ( gecelik ve sabahlık sonunda aldım :) ama pijama hala alamadım)
terlik, çorap, saç bandı :)
lohusa külodu (kullan at), emzirme sütyeni ve atleti
göğüs kalkanı, pedi ve kremi (lansinoh)
Hasta pedi, orkid
Göğüs pompası (mamajoo elektrikli alacağım)
makyaj malzemeleri
kamera
eşimin pijaması
canım göğüs ucu kremini ben de bu haftasonu kontrolde sorup başlayacağım, erken doğuma neden olabiliyor gibi bişiler okudum, onun doğruluğunu kontrol etmek istiyorum...diğer taraftan arkadaşım erken başladı...32. hafta felan ve hiç çatlağı olmadı..diğer türlü çatlak kaçınılmazmış...
Canım çok sağol not alıyorum...
Geceliği nerden kaç TL' ye aldın? Ben hala alamadımBir türlü denk gelmedi.
Kızlar,
Ben de lohusa şerbeti ikram edicem eve gelenlere ve evet akcesu' cum aynen ben de hastaneye taşımak istemiyorum, hastanede, ufak atıştırmalıklar ikram etsem yeterli olacak diye planladım.
Bunun dışında doğum çantasını hazırladınız mı? İnternette abuk subuk bir sürü liste var, elinizde sadeleştirilmiş ve deneyimle sabitlenmiş bir liste var mı :) Gerekli gereksiz herşey yazılmış bazı listelere... Bir de göğüs ucu kremi denmiş, siz aldınız mı? lansinoh dedi bir arkadaşım ama dr.' a mı danışmalı bilemedim...
boynerden aldım canım daha 2 gün önce :) sabahlıkla beraber 160 tl..magic form..biraz pahalı oldu sanki ama tam aradığım gibi bişi bulunca kaçırmak istemedim..gül kurusu renginde..
boynerden aldım canım daha 2 gün önce :) sabahlıkla beraber 160 tl..magic form..biraz pahalı oldu sanki ama tam aradığım gibi bişi bulunca kaçırmak istemedim..gül kurusu renginde..
Ben de boynerden almıştım orda uygun fiyata iyi şeyler bulmak mümkün, tabii tükenmemişse :) Benim aldığım zamanda çarşı pazarda hiç güzel şeyler yoktu, ama geçen gün kemeraltındaydım çok güzel şeyler gelmiş yeni sezon. Tavşancıların ordan girince (şekercilerin olduğu sokak) çeyiz ve iç çamaşırcıların olduğu bi sokak var, fiyat ve kalitede iyi ürünler vardı baya bilginiz olsun.
akcesu ve oezyy,
Doğumlarımız yakın, cicili lohusa terliklerinizi aldınız mı? Bir arkadaşım, doğumdan sonra çok üşüyeceksin dedi, bir diğer arkadaşım ateş basacak dedi...Ben de kapalı terlik mi açık terlik mi alayım karar veremedim bu tezat yorumlardan sonra
akcesu ve oezyy,
Doğumlarımız yakın, cicili lohusa terliklerinizi aldınız mı? Bir arkadaşım, doğumdan sonra çok üşüyeceksin dedi, bir diğer arkadaşım ateş basacak dedi...Ben de kapalı terlik mi açık terlik mi alayım karar veremedim bu tezat yorumlardan sonra
Suwen den aldim ben geceligi ve sabahligi çok uygun optimumda vardi 74.5 gl ye grldi super fiyat.ve güzelCanım çok sağol not alıyorum...
Geceliği nerden kaç TL' ye aldın? Ben hala alamadımBir türlü denk gelmedi.
Suwene de bakayım canım, bu hafta sonu gene alamadım, çok teşekkürler...Suwen den aldim ben geceligi ve sabahligi çok uygun optimumda vardi 74.5 gl ye grldi super fiyat.ve güzel
Pırlanta günleri hangi günler oluyor oezzy?mothercare pırlanta günlerini bekliyordum, bugün forum bornovaya gittim, yine yok 0-3 ay body ler..yeni sezondan aldım artık...geçen ay kaçırmışım bu ayı bekliyim diyordum meğer her ay aynı ürünler çıkıyormuş..büyük bedenler düşünürseniz güzel indirimler var haberiniz olsun :)
ben gidiyorum canım. memnunum çok iyi bir doktor.Arkadaşlar Merhaba ben de aranıza yeni katıldım doktor serkan güçlü ye gideninix var mı acaba memnunmusunuz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
Pırlanta günleri hangi günler oluyor oezzy?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?