2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Oezyy cim kilo durumun ne alemde? Ctesi gunu kontrolumde 9,5 kilo almis durumdaydim toplamda...Bu ay gene 1 kilo fazla almisim. Toplamda aldigin kilo iyi dedi Orcun Bey ama son haftalarda alabilecegim kilonun fazlaligi konusunda tecrubeli arkadaslarin yorumlarindan sonra, endiseliyim Bakalim kacla tamamlayacagiz...

Canim son bir ayda çok hızlı aldım. ..+14 kiloya ulaştım. ..mesela son 2 haftada +1 kilo almışım. .eskiden bu kadar hızlı değildi. ..ben de limiti aştım. ..neyse yine de iyi durumdayız bence..9,5 da normal..son hafta ellerim ayaklarım şişmeye başladı, o zorluyor...ona da yoga iyi geliyor...

Senin bise kalmadi Oezyy cim, iyisin masallah...Ben de pilatese basladim, Orcun Bey' in basla demesi uzerine...Hamilelik oncesinde de yapiyordum zaten, rahatlatiyor beni...

Slm cnm, Kent'te doğum yapacak bir arkadaş daha vardı geçen gün aynı dertten yakınıyordu hem fiyat yüksek hem de zorla illa o fotoğrafçıya mecbur bırakıyorlar diye. Daha önce de bahsetmiştim doğum fotoğrafçılığı yapıyorum ve fiyatlar çok daha uygun bu konuda özelden yardımcı olabilirim. Ayrıca şunu kesin olarak söyleyebilirim her ne kadar zorunlu deseler de hastane fotoğrafçısına zorunlu değilsiniz, doktorunuz ne derse o olur ve ısrarcı olursanız eğer hiçbir hastane ve doktor sırf fotoğraf uğruna o hastaneden vazgeçme riskinizi göze almaz;

Güzel İzmir'in güzel hamile bayanları 2,5 yıllık bir arayıştan sonra biz de tomurcuğumuzu bulduk çok mutluyuz. ben de medical de Zekeriya Bey'e gidiyorum şimdilik memnunum, normal doğuma takmış durumdayım ama Allahım sağlıkla kucağıma almayı nasıl nasip ederse öyle diycem artık benim bir de sorum var doktorum lekeler ve çatlaklar için iki ürün (dermaplustan) ismi verdi ama 300 TL gibi bir rakam tutuyor şaştım kaldım alamadım da önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum

Akcesu' cun, dogum fotografcisina gercekten niyetim olsaydi, hem butcemi hem de hastaneyi zorlardim her turlu; ancak mudahale odasinda fotografcinin olmasi cok istedigim birsey degil acikcasi, zaten uzman goruslerine gore de dogumda izleyici sayisi arttikca dogum eylemi yavasliyor.

Hayirli olsun canim oncelikle...
Catlaklar konusunda doktorum lierac onerdi, duzenli kullandim 4. aydan itibaren, cok sukur simdilik catlagim yok.

Kizlar, bebek bakim cantasini da almistim sonunda, coco mammadan, kargom geldi az once, iyi secim olmus

Ben isterim aslında bunu degistirmek ama saniyorum doktor da hastane ile ters düşmek istemiyor...çok net söyledi çünkü.. doğumhane çekimi olmasa karisamazlar zaten de... sinir bozucu bir durum...

Çatlak önleyici olarak lierac ile başladım, Bella b tummy honey Butter ile devam ediyorum..Bella b den çok memnunum. Vazelin görünümlü, birçok yağın karışımı. .hep nemli hissediyorum ve gerilmiyorum. ..lierac i daha sık sürmem gerekiyordu... asıl tercih sebebim ise tamamen doğal ürün olmasi. ..ben de hamilelikte doğallığa oldukça taktım canım. ..ve şükür ki hiç çatlamadım. ..

Kizlar, bebek bakim cantasini da almistim sonunda, coco mammadan, kargom geldi az once, iyi secim olmus
Güle güle kullanın canim :) ben de sonunda hastane çantasını hazırladım. ..artık hazırız. ..Bu arada pilates topu pompa sini eklemeyi unutma çantana :)

Selam kızlar,

Hamileliğimin ilk zamanları çok sıkıntılı geçtiği için daha yeni aranıza katılabiliyorum. Hala atlatmış değilim tam ama Allah'a şükür en azından bişiler yemeğe başladım. Önceden su bile içemiyordum..

Ben İzmir'de yeni sayılırım, ata sağlıkta çiğdem hanımı tavsiye ettiler ona gidiyorum normalde ama medicalparktan da zekeriya beyi önerdiler ona da kontrole gidiyorum ama kafam çok karışık hala kime gitsem karar veremiyorum ikisi de biraz ilgisiz geldi çünkü bana

ah ben ne yapacağımı bilmiyorum doktor ve hastane konusunda
medicalpark vedat bey ile anlaşamadık ve onu 10. haftada bıraktım.
10. haftadan sonra şifa (basmane) hast. berrin hanıma başladım çok ilgili hiç bir sorunumuz yok ama eşimin çalıştığı kurumun şifa ile anlaşması yok ve karşıyakadan oraya gitmek ilerleyen aylarda zor olacak diye düşünüyorum.
tekrar medicalparka gitmek istemiyorum.
kent hastanesi tunç beyde doğum yapan arkadaşım var ama doğum orada çok pahalı diye biliyorum. ama kentin kalitesi tabi ki hiç bir hastane ile kıyaslanamaz.
başkentteki mesut bey hakkında hiç iyi şeyler duymadım.

Slm kızlar, Mmisey ve Fiona86, hastane ve doktor konusunda etraftan ve internetten çok fazla araştırma yapmıştım bildiklerimi paylaşmak istedim umarım faydası olur. Hastane olarak Egepol ve Karataş en beğenilen ve imkanları açısından da en iyi olan hastaneler ben de bu ikisinden birinde doğum düşünüyorum inşallah. Doktor olarak ta benim doktorum Ersöz İnce çok iyi bir doktor. O'nun dışında beğenilen iyi doktorlar, Karataş Arzu hanım, Egepol Hakan bey ve özel olarak Ali Ata Özdemir, Ahmet Akkoca ve Hüseyin Ceyberi ve Refik Keleş.

Kizlar, bebek karyolaniz icin yatak aldiniz mi? Alanlar marka ve fiyat paylasabilir mi?

Kizlar, bebek karyolaniz icin yatak aldiniz mi? Alanlar marka ve fiyat paylasabilir mi?
Canim yataş miniko aldık. .265 tl diye hatırlıyorum. .0-2 yaş ve 2-6 yaş olarak iki farklı yüzü var..Sünger sertlikleri farklıymis. .
Park yatak için de yataş pamuk aldık. .Kraft yaptırıyor galiba..125 tl diye hatırlıyorum onu da..

Ben de ölçüler özel olduğu için yaptırdım cnm, karabağlar bugi bebeden almıştım karyolasını 80x150 sanırım 150 civarındaydı fiyatı. Yataş'a yaptırıyolarmış güzel sağlam bir yatak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…