- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
Hay Allah, boyle zamanlarda bu ufak aksilikler olmazsa olmaz zaten, nazar boncugu olsunİşleri tamamlamaya çalışırken aksilik bitmiyor...Terzi verdiğim perdeyi yanlış kesmiş. ..ne çok ağladım sinirimden. .şimdi kumaş alıp tekrar bir Terziye götüreceğim. ..2-3 haftamız kaldı. .stres arttı. ..
Hay Allah, boyle zamanlarda bu ufak aksilikler olmazsa olmaz zaten, nazar boncugu olsun
2-3 haftaaaa, cok az kaldiii, gelsin idil prenses saglikla
İşleri tamamlamaya çalışırken aksilik bitmiyor...Terzi verdiğim perdeyi yanlış kesmiş. ..ne çok ağladım sinirimden. .şimdi kumaş alıp tekrar bir Terziye götüreceğim. ..2-3 haftamız kaldı. .stres arttı. ..
Geçmiş olsun cnm, umarım en kısa zamanda biter hazırlıklar. Ben de temizlik faslına daha yeni başlıcam. Çarşaflar için falan hep kumaş aldım kemeraltından kendimiz dikiyoruz. Bebişin yatağı için de cibinlik yapmayı düşünüyorum onu da çok araştırdım ama hazırda hiç güzel bişey bulamadım, sıradan cibinlik tülleri kötü. Perdelik tül baktım gerçi biraz pahalı fiyatlar ama uygun bişeyler beğendim Mtk'dan, istediğim gibi dikcek bi yer bulamadım kendim yapmayı düşünüyorum bi kasnak alıp denicem bakalım :) Ben de çok pinpirikliyim bu konuda o kadar emek para harcayıp kumaş alıyosun sonra bi bakmışsın terzi istediğin gibi dikmemiş, hazır da bulamayınca yaptırmaya mecbur kalıyosun bişeyleri. Allah kolaylık versin, bebişlerimizi sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım da gerisi olduğu kadar artık.
Ben basmane şifaya gidiyorum Berrin hanima 50 TL muayene ücretiŞifa hastanesinin muayene ücreti nedir acaba bilen varmı ve egpolün normal doğum ücreti hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Merhaba canim,Uzun bir aradan sonra Merhaba hanimlar:) isme karar verdiniz mi? Biz bi türlü karar veremiyoruz. Eşim Çağan diyor. . Öneriniz var mı kizlar isim Konusunda
Merhaba canim,
Bizim isim hamile oldugumu ogrendigim ilk gunlerde hazirdi...'Ece' olacak kizimizin ismi insallah
Erkek olsaydi, esimin ismine uygun bir isim koymayi planliyorduk. Çagan ismini ben de begeniyorum, bunun disinda yigit ve mert isimlerini begeniyorum. Degisik olacak diye anlamsiz, moda akimi haline gelen isimleri sevmiyorum.
Canım benim adımda ece ve kendi adım olmasa kızımın adını ece koymak isterdim ama Ela koymayı düşünüyoruz bizde.
bornova şifa hastanesine gidiyorum muayene ücreti 50 tl.Şifa hastanesinin muayene ücreti nedir acaba bilen varmı ve egpolün normal doğum ücreti hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
ne güzel maşallah canım, elinden geliyorsa en güzeli kendin yapmak kesinlikle..ben de dikiş makinası alacağım bu gidişle.. düşününce ne olacak, hallolur ama iyice hassaslaştım sanırım :) inşallah sağlıcakla alalım kucağımıza minnoşları hepimiz inşallah, gerisi boş..
Ela da cok guzel isim, Ece' ye de uyumlu...Saglikla kucagina almani dilerim canim.
Cnm, çok az kaldı hayırlısıyla senin doğumuna, sanırım bebişini ilk kucaklayan sen olcaksın burda, Allah sağlıklı ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. Ufaktan heyecan yapıyorum bazen az kaldı bizim de. Deneyimlerini bekliyoruz bol bol bebişle bir buraya yazmayı unutma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?