2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Çok sevindim cnm herşeyin gönlünce olmasına, ben de doktorumla ve hastane ile doğal doğum yöntemleri ile ilgili konuştum bu konuda tam destek aldım içim rahat çok şükür. Kilo konusunda sorma valla ben de şimdiden + 13 kilo olmuşum son ayda çok alınıyo diyorlar, çok yemiyorum ama vücut süt için herşeyi depoluyo ondan dedi doktorum. Özgü Namal ve doğum parası haberlerini atlamışım hemen bakıyorum şimdi :)

Oezyy' cim cati muayenesinde de herseyin yolunda gitmesine sevindim. Hayirlisiyla az kaldi artik...
Ben de cumartesi gunu Kent' teki dogum kursuna basladim cok sukur. Gayet guzel gecti. Egitimi veren kisi yenidogan servisi sorumlu hemsiresi. Izmirde bu kurslari ilk vermeye baslayan DEU, sonra da Kentmis meger. 6 yildir devam ediyor dedi sanirim. Kursa gitmeyecek arkadaslar dogumla ilgili olarak anlatilan teorik bilginin tamamini marie f. Mongan ' in hypnobirthing mongan yontemi kitabinda bulabilirsiniz. O kitabi okudugum icin cok ekstra bilgiler olmadi benim icin, ezberlemisim sanki :) Iki dersimiz daha kaldi bebek bakimi ve emzirmeyle ilgili. Bu arada ders sonunda dogumhaneye gorme sansim oldu, uzay gemisi gibi urkutucu gorunumlu dogum koltugu ve bebegin yatirilacagi kucuk bir alan disinda bise yok zaten, son derece soguk ve urkutucu geldi bana...Oda olarak standart odaya karar verdim zaten. Psikolojik olarak biraz daha hazir ve rahatlamis durumdayim sanirim. Hayirlisiyla atlatalim insallah kizlar...

Çağan ismi çok hoşumuza gidiyor her ne kadar eşimin ve benim anne babalarımız begenmese de:) sanırım bu olacak isim.
canım bide hastane çantasını sorucam neler koydunuz içine? Annemle bir çok şey aldım ama eksik bişey olmasın istiyorum. Kendim için henüz bişey almadım yavaş yavaş hazırlıyorum bilenlere danışıyorum:)

Kizlar selam,
Bugun kontrolum vardi. Kilom +12 olmus, kizimda 1870 gr. Ilk kez NST' ye baglandim 20 dk. Duzenli sanci cikinca, genital muayeneye aldi acilma var mi diye. 'Rahim agzi kapali, erken dogum riskin yok, merak etme' dedi. Istirahat edecekmisim, fazla hareketliyim sanirim...2 hafta sonra tekrar kontrolum var. Sizde son durumlar nasil kizlar?

benim karnım sertleşiyor bu aralar ve felaket gaz var. gaz yapan şeyleride yemiyorum nedendir bilemedim.gaz sancımda oluyor bazen. karnım arada bir yana toplanıyor. sanırım bu kasılma oluyor erken başladı sanırım. telaşlıyım bende. çarşamba randevum var. benden haberler böyle canım.

Hastaneye gidecekler
-Anne icin-
Gecelikler
Pijama takimi
Terlik
Tac
Sampuan
Makyaj malzemesi
Mp3 calar
Fotograf makinesi
Gogus kremi
Ped
Ic camasiri
Corap
Emzirme atleti
Emzirme sutyeni
Gogus pedi
Tarak
Islak mendil
Havlu
Pecete
-Bebek icin-
Hastane cikislari
Battaniye
Agiz bezi
Islak mendil
Bebek bezi
Pisik kremi
Corap
Biberon
Emzik
Bebe yagi
Havlu
Sampuan
Kulak cubugu
Puset
Tulbent
-Diger-
Bebek sekerleri
Bebek cikolatasi
Hatira defteri
Kapi susu
Sus yastigi
Kapi tulu
Balon
Oda sus malzemeleri
Cikolata ve seker ikram tepsileri

Tecrubeli arkadaslarin tavsiyesi ile bunlari aldim canim, bilmiyorum eksik fazla olabilir tabii...

Teşekkür ederim canım. Yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum alınacaklar bitmiyor:)

Arkadaşlar merhaba BN 7 haftalık hamileyin geçen hafta gelişiminde gerilik görüldü ve kalp atışını duyamadik.aşırı ishal olduğum için Dr ona bağladı fakat yapilan testler temiz çıktı.başka bir Dr gittiğimde bebegin alınması gerektiğini yaşamadığını belirtti.BN sizden tecrubelwrinizden yararlanmak istiyorum arkadaşlar 6 haftalık duyulmadı kalp atışı ne yapmalıyım?yrn son kontrole gidiyorum

iyide duyulmaya bilir. gec döllenme olabilir. sakın son kontrol deme. bekle arkadaşım daha erken

canım daha çok erken bazen duyulmayabiliyor ancak burada en önemli faktör doktor bence, doktorunuza güvenip güvenmediğiniz...sonuçta alınması gerekiyor yaşamıyor deniyorsa sizde tehlikeye girmiş oluyorsunuz Allah korusun

Kizlar bebeyagi yenidogan icin kullaniliyor mu... bazi yerlerde ilk aylar sakincali diye okumustum.. sizce almali miyim..

[QU
OTE="mvmv, post: 40576736, member: 283309"]iyide duyulmaya bilir. gec döllenme olabilir. sakın son kontrol deme. bekle arkadaşım daha erke[/QUOTE]
Cnm cok teşekkür ederim moralim düzeldi sayenizde bakalım yrn sonuç ne olacak dua edin bana

TE="mvmv, post: 40576736, member: 283309"]iyide duyulmaya bilir. gec döllenme olabilir. sakın son kontrol deme. bekle arkadaşım daha erken[/QUOTE]
Cok sağol arkadaşım ilk gebeligim çok heyecanlanmistik başka Dr keşke gitmeseydim ona gore çoktan alınmıştı,yrn kendi Dr um karar verecek inşallah hayırlısı olur

Kizlar bebeyagi yenidogan icin kullaniliyor mu... bazi yerlerde ilk aylar sakincali diye okumustum.. sizce almali miyim..

Bebeyağını yeni doğan için doktorların önermediğini duydum o yüzden ben de almadım. Onun yerine losyon süt falan aldım cnm, bi de ne alırsam önce kendim deniyorum yağlar genelde cildi kurutuyo, krem tarzı olanlar daha iyi bence.

Benim de kontrolüme 2 hafta var cnm, son gittiğimde +13 Kg ve bebişimizde 2400 gr'dı. Doğuma kadar 3500 gr'ı bulur diye tahmin ediyoruz bana da erken olmaz dedi doktor ama hayırlısı bakalım. Ağrı sızı yok ama hafif kasılmalar ve gerginlik oluyo karnımda, ben fazla kilo almadım ama karnım maaşallah kocaman oldu :) Yine az yemeler başladı, çok yiyince nefes alamıyorum çok geriliyor, 40. haftaya kadar daha çok almam inşallah yaz geldi zaten yine kıyafet sorunum başladı. Yazlık güzel hamile kıyafetleri bulamadım tam ara sezondayız, 1 ay kala yine alışveriş işi çıktı sanırım bana, tavsiyesi olan var mı acaba?

Canim ben butikbebeden görsin tshirt aldım. .bir de lcw den gömlek. .1 ay günlük giyim için çok paralar vermek istemedim.. lcw hemen gönderiyor, butikbebeyi 15 gün felan beklemek gerekiyor. ..birde iş icin ebru maternity den elbise almıştım. ..o daha kaliteli, biraz daha yüksek fiyatları. .

Teşekkürler cnm, olmadı bende internetten bakayım az kaldı şunun surasında, zaten çarşı gezcek halim de pek yok vaktim de :)

nerde yapıcan hıpnozla dogumu ılk kez duydum :)

nerde yapıcan hıpnozla dogumu ılk kez duydum :)

Kentte yapacağım ben...hypnobirthing diye ararsan çok kaynak bulursun..Bu aralar abd de oldukça popüler. .bir de doğal doğum kursları var..onlara katılabilirsiniz. .izmirde benim bildiğim 3 tane...Lotus a gittim ben ve doğuma bakışim değişti. .çok faydalı oldu...İzmir doğal doğum ve mitra da var...araştır istersen..kesinlikle tavsiye ederim

Dün gece nişanım geldi, şimdi kontrolden geliyorum ve açılma başlamış :) 1 cm şimdilik. .1-2 güne buluşacak inşallah kızımla :) son hazırlıklarımızı tamamlıyor şimdi. . Bize şans dileyen :) inşallah hersey yolunda gider.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…