Teşekkürler canım, inşallah hepimizin hayalindeki gibi rahat ve sağlıklıca olacak doğumlarımız :) ve de bebişlerimiz :) elbette yazarım.. :) dün özgü namal ın hypnobirthing ile doğum yapması baya ses getirmiş, annem hipnozla doğum varmış bir de diyordu bugün telefonda :) biz de onu yapacağız deyince çok sevindi, oh oh acı hissetmeyeceksin diye.. :) bugün çatı muayenemiz vardı..herşey yolunda..doğumun erken başlamasını gerektirecek herhangi birşey yokmuş..bekleyeceğiz bakalım...ben kilo almaya devam ediyorum+16 kg oldum...durduramıyorum...dün kemeraltındaki şekercilerden siparişlerimizi de verdim..şimdi de 3. çanta yani oda süsleri ve ikramlıklar çantasına başladım.. :) doktorumun doğal doğum taleplerime yaklaşımını çok sevdim...istersen lavman bile yapmayız dedi..damar yolu da açmayacağız..herşey hayal ettiğim gibi olacak inşallah.. bu arada bugün resmi gazetede yayınlanmış galiba doğum parasıyla ilgili birşeyler...15 mayıstan itibaren geçerliymiş diyorlar...tam okumadım ama bir bakın isterseniz, ben kaçırırım ama siz yakalarsınız :) iletişimde kalalım :)
Teşekkürler canım, inşallah hepimizin hayalindeki gibi rahat ve sağlıklıca olacak doğumlarımız :) ve de bebişlerimiz :) elbette yazarım.. :) dün özgü namal ın hypnobirthing ile doğum yapması baya ses getirmiş, annem hipnozla doğum varmış bir de diyordu bugün telefonda :) biz de onu yapacağız deyince çok sevindi, oh oh acı hissetmeyeceksin diye.. :) bugün çatı muayenemiz vardı..herşey yolunda..doğumun erken başlamasını gerektirecek herhangi birşey yokmuş..bekleyeceğiz bakalım...ben kilo almaya devam ediyorum+16 kg oldum...durduramıyorum...dün kemeraltındaki şekercilerden siparişlerimizi de verdim..şimdi de 3. çanta yani oda süsleri ve ikramlıklar çantasına başladım.. :) doktorumun doğal doğum taleplerime yaklaşımını çok sevdim...istersen lavman bile yapmayız dedi..damar yolu da açmayacağız..herşey hayal ettiğim gibi olacak inşallah.. bu arada bugün resmi gazetede yayınlanmış galiba doğum parasıyla ilgili birşeyler...15 mayıstan itibaren geçerliymiş diyorlar...tam okumadım ama bir bakın isterseniz, ben kaçırırım ama siz yakalarsınız :) iletişimde kalalım :)
Çağan ismi çok hoşumuza gidiyor her ne kadar eşimin ve benim anne babalarımız begenmese de:) sanırım bu olacak isim.Merhaba canim,
Bizim isim hamile oldugumu ogrendigim ilk gunlerde hazirdi...'Ece' olacak kizimizin ismi insallah
Erkek olsaydi, esimin ismine uygun bir isim koymayi planliyorduk. Çagan ismini ben de begeniyorum, bunun disinda yigit ve mert isimlerini begeniyorum. Degisik olacak diye anlamsiz, moda akimi haline gelen isimleri sevmiyorum.
benim karnım sertleşiyor bu aralar ve felaket gaz var. gaz yapan şeyleride yemiyorum nedendir bilemedim.gaz sancımda oluyor bazen. karnım arada bir yana toplanıyor. sanırım bu kasılma oluyor erken başladı sanırım. telaşlıyım bende. çarşamba randevum var. benden haberler böyle canım.Kizlar selam,
Bugun kontrolum vardi. Kilom +12 olmus, kizimda 1870 gr.Ilk kez NST' ye baglandim 20 dk. Duzenli sanci cikinca, genital muayeneye aldi acilma var mi diye. 'Rahim agzi kapali, erken dogum riskin yok, merak etme' dedi. Istirahat edecekmisim, fazla hareketliyim sanirim...2 hafta sonra tekrar kontrolum var. Sizde son durumlar nasil kizlar?
Hastaneye gideceklerÇağan ismi çok hoşumuza gidiyor her ne kadar eşimin ve benim anne babalarımız begenmese de:) sanırım bu olacak isim.
canım bide hastane çantasını sorucam neler koydunuz içine? Annemle bir çok şey aldım ama eksik bişey olmasın istiyorum. Kendim için henüz bişey almadım yavaş yavaş hazırlıyorum bilenlere danışıyorum:)
Teşekkür ederim canım. Yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum alınacaklar bitmiyor:)Hastaneye gidecekler
-Anne icin-
Gecelikler
Pijama takimi
Terlik
Tac
Sampuan
Makyaj malzemesi
Mp3 calar
Fotograf makinesi
Gogus kremi
Ped
Ic camasiri
Corap
Emzirme atleti
Emzirme sutyeni
Gogus pedi
Tarak
Islak mendil
Havlu
Pecete
-Bebek icin-
Hastane cikislari
Battaniye
Agiz bezi
Islak mendil
Bebek bezi
Pisik kremi
Corap
Biberon
Emzik
Bebe yagi
Havlu
Sampuan
Kulak cubugu
Puset
Tulbent
-Diger-
Bebek sekerleri
Bebek cikolatasi
Hatira defteri
Kapi susu
Sus yastigi
Kapi tulu
Balon
Oda sus malzemeleri
Cikolata ve seker ikram tepsileri
Tecrubeli arkadaslarin tavsiyesi ile bunlari aldim canim, bilmiyorum eksik fazla olabilir tabii...
iyide duyulmaya bilir. gec döllenme olabilir. sakın son kontrol deme. bekle arkadaşım daha erkenArkadaşlar merhaba BN 7 haftalık hamileyin geçen hafta gelişiminde gerilik görüldü ve kalp atışını duyamadik.aşırı ishal olduğum için Dr ona bağladı fakat yapilan testler temiz çıktı.başka bir Dr gittiğimde bebegin alınması gerektiğini yaşamadığını belirtti.BN sizden tecrubelwrinizden yararlanmak istiyorum arkadaşlar 6 haftalık duyulmadı kalp atışı ne yapmalıyım?yrn son kontrole gidiyorum
canım daha çok erken bazen duyulmayabiliyor ancak burada en önemli faktör doktor bence, doktorunuza güvenip güvenmediğiniz...sonuçta alınması gerekiyor yaşamıyor deniyorsa sizde tehlikeye girmiş oluyorsunuz Allah korusunArkadaşlar merhaba BN 7 haftalık hamileyin geçen hafta gelişiminde gerilik görüldü ve kalp atışını duyamadik.aşırı ishal olduğum için Dr ona bağladı fakat yapilan testler temiz çıktı.başka bir Dr gittiğimde bebegin alınması gerektiğini yaşamadığını belirtti.BN sizden tecrubelwrinizden yararlanmak istiyorum arkadaşlar 6 haftalık duyulmadı kalp atışı ne yapmalıyım?yrn son kontrole gidiyorum
Cnm cok teşekkür ederim moralim düzeldi sayenizde bakalım yrn sonuç ne olacak dua edin banacanım daha çok erken bazen duyulmayabiliyor ancak burada en önemli faktör doktor bence, doktorunuza güvenip güvenmediğiniz...sonuçta alınması gerekiyor yaşamıyor deniyorsa sizde tehlikeye girmiş oluyorsunuz Allah korusun
Kizlar bebeyagi yenidogan icin kullaniliyor mu... bazi yerlerde ilk aylar sakincali diye okumustum.. sizce almali miyim..
Kizlar selam,
Bugun kontrolum vardi. Kilom +12 olmus, kizimda 1870 gr.Ilk kez NST' ye baglandim 20 dk. Duzenli sanci cikinca, genital muayeneye aldi acilma var mi diye. 'Rahim agzi kapali, erken dogum riskin yok, merak etme' dedi. Istirahat edecekmisim, fazla hareketliyim sanirim...2 hafta sonra tekrar kontrolum var. Sizde son durumlar nasil kizlar?
Canim ben butikbebeden görsin tshirt aldım. .bir de lcw den gömlek. .1 ay günlük giyim için çok paralar vermek istemedim.. lcw hemen gönderiyor, butikbebeyi 15 gün felan beklemek gerekiyor. ..birde iş icin ebru maternity den elbise almıştım. ..o daha kaliteli, biraz daha yüksek fiyatları. .Benim de kontrolüme 2 hafta var cnm, son gittiğimde +13 Kg ve bebişimizde 2400 gr'dı. Doğuma kadar 3500 gr'ı bulur diye tahmin ediyoruz bana da erken olmaz dedi doktor ama hayırlısı bakalım. Ağrı sızı yok ama hafif kasılmalar ve gerginlik oluyo karnımda, ben fazla kilo almadım ama karnım maaşallah kocaman oldu :) Yine az yemeler başladı, çok yiyince nefes alamıyorum çok geriliyor, 40. haftaya kadar daha çok almam inşallah yaz geldi zaten yine kıyafet sorunum başladı. Yazlık güzel hamile kıyafetleri bulamadım tam ara sezondayız, 1 ay kala yine alışveriş işi çıktı sanırım bana, tavsiyesi olan var mı acaba?
Canim ben butikbebeden görsin tshirt aldım. .bir de lcw den gömlek. .1 ay günlük giyim için çok paralar vermek istemedim.. lcw hemen gönderiyor, butikbebeyi 15 gün felan beklemek gerekiyor. ..birde iş icin ebru maternity den elbise almıştım. ..o daha kaliteli, biraz daha yüksek fiyatları. .
nerde yapıcan hıpnozla dogumu ılk kez duydum :)Teşekkürler canım, inşallah hepimizin hayalindeki gibi rahat ve sağlıklıca olacak doğumlarımız :) ve de bebişlerimiz :) elbette yazarım.. :) dün özgü namal ın hypnobirthing ile doğum yapması baya ses getirmiş, annem hipnozla doğum varmış bir de diyordu bugün telefonda :) biz de onu yapacağız deyince çok sevindi, oh oh acı hissetmeyeceksin diye.. :) bugün çatı muayenemiz vardı..herşey yolunda..doğumun erken başlamasını gerektirecek herhangi birşey yokmuş..bekleyeceğiz bakalım...ben kilo almaya devam ediyorum+16 kg oldum...durduramıyorum...dün kemeraltındaki şekercilerden siparişlerimizi de verdim..şimdi de 3. çanta yani oda süsleri ve ikramlıklar çantasına başladım.. :) doktorumun doğal doğum taleplerime yaklaşımını çok sevdim...istersen lavman bile yapmayız dedi..damar yolu da açmayacağız..herşey hayal ettiğim gibi olacak inşallah.. bu arada bugün resmi gazetede yayınlanmış galiba doğum parasıyla ilgili birşeyler...15 mayıstan itibaren geçerliymiş diyorlar...tam okumadım ama bir bakın isterseniz, ben kaçırırım ama siz yakalarsınız :) iletişimde kalalım :)
nerde yapıcan hıpnozla dogumu ılk kez duydum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?