2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Cok tesekkurler canim, cok guzel bir dogum olmus, darisi basimiza insallah...
Aynen dedigin gibi bende de hicbir dogum belirtisi yok hala...38+3' teyim. Ben de epiduralsiz istiyorum ama insallah dayanabilirim canim. Aslinda 8 cm acilmaya kadar epidural almamistin ya, dogum baslamis, o sirada gene cok sanci oluyor mu? O 45 dk lik ikinma surecinde yani? Bu arada epizyotomisiz olmasi da harika, korkutuyor cunku beni...Seni ve oglusunu opuyorum canim, bana dua et...

Merhaba arkadaslar nasipse bende 2. Ye 2015 annesi olucam fakat bu sefer izmire yerlesiyoruz ve bulundugum yerdeki dr ayrilmak durumundayim bana izmir karsiyada dalinda uzman onerebileceginiz 4 boyutlu usg si olan kadin dogum uzmani varmi ?
hoşgeldiniz güzel İzmir'imize :)
ben kent hastanesi (çiğli) tunç beye gidiyorum ama sgk anlaşması yok. özel sigortanız varsa kesinlikle tavsiye ederim.
ben medicalpark vedat bey ile anlaşamadım asla kötülemek için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın herkes herkesle anlaşacak diye bi şey yok bana biraz fazla rahat geldi benim özel durumum olmasına rağmen (genetik pıhtılaşma yatkınlığım var) hiç bir önem almadı.
medicalpark çiğdem hanım'ı da çok duydum bir arkadaşım onda doğum yaptı ama ben hiç gitmedim.

Cok tesekkuederim nasipse pazar gunu ordayim .Cnm sgk var fakat onemli degil ozel olarakda gidebilirim muayne ucreti nedir? Birde usg goruntusu nasil kalitelimi benim bursadaki dr 4 boyutlu hergittogim detayli inceliyor vs.

Cok tesekkuederim nasipse pazar gunu ordayim .Cnm sgk var fakat onemli degil ozel olarakda gidebilirim muayne ucreti nedir? Birde usg goruntusu nasil kalitelimi benim bursadaki dr 4 boyutlu hergittogim detayli inceliyor vs.
bana göre kent hastanesi İzmir'in en iyi hastanelerinden ben genetik rahatsızlığımın teşhis ve tedavisini de orda oluyorum belki onun için de duygusal bir bağ var :) tunç bey'in 120 liraydı sanki yanlış bilgi vermek istemem eşim banka personeli olduğu için biz çok az fark ödüyoruz. telefonla da muayene ücretini öğrenebilirsin tunç bey de her gittiğimizde ayrıntılı bakıyor bebeğe ve cd veriyor her muayenede

Cok sagol cnm mutlaka gorusucem fitat olarakta makul Rabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah bu arada 3.5 yasinda bir oglum var buda ikinci nasipse kiz .

Cok sagol cnm mutlaka gorusucem fitat olarakta makul Rabbim saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah bu arada 3.5 yasinda bir oglum var buda ikinci nasipse kiz .
amin inşallah canım allah bağışlasın yavrularımızı bize. benim ilk hamileliğim sen tecrübelisin bize nazaran

Hayırlısıyla cnm darısı başına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Korkutmayayım cnm sonuçta herkesin ağrı eşiği farklı ama ben dayanamadım çok ağrıdı, doğum 8cm le başladı evet beni doğumhaneye aldılar ve orda yapıldı son anda epidural ve ıkınma sürecinde de kasılmaları hissediyosun ama ağrı kesiliyor.

güle güle büyütün bebişinizi :)

Bizde doğumumuzu 15 gün önce kent hastanesinde gerçekleştirdik. Hamile olan ve doğum yapacak olan arkadaşlara şimdiden sağ salim bir doğum diliyorum. Tavsiyem doğum sonrası sütünüz gelesiye kadar mama takviyesi yapmanız ardından da bırakmanız şeklinde sarılığın ilerlememesi için bebeğin mutlaka beslenmesi gerekiyor.

sağlıkla güle güle büyütün bebeğinizi kent hastanesi doğum ücretini merak ettim acaba bilgi verebilir misiniz

Merhaba kizlar,
Ben sezeryan dogum istedigim icin kendime ozelden dr secmek zorunda kaldim gebeligimin 29.haftasi bitmek uzere dr'um seker yuklemesi istedi ben istemiyorum dr'a daha birkez gittim. Aclik tokluk sekerime daha once asm'de bakildi degerler normal. Aile hekimi gerek yok demisti. Bebegimizin kilosu haftasina gore ortalama 1.260 gr ailemde seker hastasi yok bende seker belirtisi yok. Napayum sasirdim! Dr'a o'nu takmiyorum gb bir msj da vermek istemiyorum ama icime sinmeyen birseyi de yapmam dogru mu? Bu arada yasim 42. Sizlerden 30.haftada seker yuklemesi yaptiran oldu mu?
Tesekkurler

Ben de kervana katılayım dedim. aralık ayında doğum yapacağım. Ata hastanesine giden var mı içinizde?

leylam 355 aynı haftadayız doktorun kim? ve neler söylüyor paylaşabilir misin?
merhaba ben özel gazi hast. murat bey e gidiyorum şuan için her şey iyi ikili tarama sorun çıkmadı vit. ve demir folik asit ilaçları verdi. dr. çok iyi 11+0 da cinsiyetimiz gördü usg taraması süper doktorun onun dışında bir sorun yok hoş geldin aramıza senin doktor nasıl sürecin nasıl ilerliyor

Ben doktor değiştirmek zorunda kaldım. Şu an arayıştayım. aynı ilaçları kullandım. farklı olarak omega 3 başladı bu hafata.
İkili testi perşembe günü oldum. haftaya alabilirsin dendi. 2li testin sonucu ne zaman çıktı senin?
bu arada cevap için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…