2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Benim doktorumda mutlaka yaptir hic dusunme dedi...offf simdi benimde kafam karıştı.

Benim doktorumda mutlaka yaptir hic dusunme dedi...offf simdi benimde kafam karıştı.
benim doktorum şu şekilde söyledi. burdaki doktorlar tavsiye etmiyorlar 6 ay sonrasında öneriyorlar dedi. ben esas sünneti yapacaklarla görüşmedim canım. doktorumada nedeninide sormadım. o gün zaten çatı muaynesi falan olmuştum kafam doluydu . pazartesi sorucam tekrar bakalım yazarım burayada

Tamam canim.. ben de doktorum oyle soyleyince sunneti yapacak doktorla gorusmedim.. haftaya gittigimde ben de ürologla bir goruseyim bakalim ne diyecek..

Kızlarr müjdee, dün oğluşumuz dünyaya geldi. 39+3 de epidural normal doğumla Karataş'da doğdu. Ağrı sancı biraz fazlaydı ama sağlıkla hayırlısıyla kavuştuk çok şükür. Darısı tüm bekleyenlerin başına. Bu arada sünnet konusunu ben de araştırdım, psikolojik açıdan o kadar ufakken yapılmasını ben doğru bulmuyorum geleneksel olarak belli bir yaşa gelince inşallah yaptırıcaz. Bebeklerin bilinç altına her türlü his işleniyor ve bilinç tam oluşmadan böyle bir operasyon net hatırlanmasada kalıcı kodlar oluşturabilir ayrıca küçük oluşu da cerrahi olarak riskli bence. Şimdilik bu kadar ben bebişle uykusuz rutinlere başladım çok şükür emiyo, gaz faslı var şimdi sonra uyku :) görüşürüz kızlar...

Tebrikler canım, allah sağlıklı uzun ömürler versin, cok sevindim..normal doğum yapabilmis olman da çok güzel, geçmiş olsun sana da..Bundan sonra bebeklerin durumları ilgili paylaşımlarla devam edelim..

gözün aydın canım fazla bekletmemiş bebeğin seni ne güzel. sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun inşallah oğlunun.

tebrik ederin canım, gözünüz aydın :) ne kadar güzel bir duygu demi yüzünü görmek o ilk gördüğün an...sağlıklı huzurlu bir bebek olsun inşallah...

canım sünnet konusunda şunu söylemek isterim, bence bebekken yaptırmak daha iyi, çünkü ben 7 yaşındaki oğlumu geçtiğimiz 2015 şubat ayında yaptırdım ve bebekliğinde yaptırmadığım için çok pişman oldum, oğlum bana neden bana bunları yaşatıyorsunuz diye hesap sordu babasıyla bana, şimdi çocuklar herşeyin farkında en iyisi 1 yaşını geçmeden yaptırmak doktor tavsiyesi ile tabiki , 1 hafta sıkıntı zaten en fazla, hayırlısı olsun canım

evet canım bende çok geç yaptırmayı düşünmüyorum ama hemen dogunca yaptırsam mı kararsız kaldım. benim doktorum 6 aylık olduktan sonra demişti. ama ayrıntılı konuşmadım. büyük ihtimalle 1 yaşını doldurmadan bende yaptırıcam.

Hayırlı olsun arkadaşım. Allah ayırmasın... Sağlıkla büyüsün inş..

Caniiiim, haberi okuyunca kalbim yerinden ciktiii, cok sukur kurtuldun demek, oglusunu kucagina aldin demek....Allah uzun omurler versin canim, sana da buyuk gecmis olsun, normal dogumla gelmesine de cok sevindim, darisi basima artik...Once oezyy, sonra sen...Bizim gruptan bir ben kaldim artik :)

Akcesu cum, bu arada dogum nasil basladi, ne kadar surdu surec, kisa bir dogum hikayesi yapar misin biz bekleyenlere :)

araştırdınmı peki. ne zaman yapılması daha iyiymiş sünnetin? benimde kafam bu konuda karışık baya.
Canm geç oldu biraz cevap kusurabakma..
sünnet 2-7 yaş arası yapılmaması gerekiyormuş kesinlikle bilinçaltı kötü etkileniyormuş, o yüzden ben erkenden yapılsın hisstemesin istiyorum doğum yapacağım hastaneye soracağım bi doğum sonrası hemen yapabilecekler mi yoksa kendi doktorumun önerdiği gibi çocuk cerrahisi bulup ilk 3 ayda yaptırmayı düşünüyorum.

Merhaba arkadaslar nasipse bende 2. Ye 2015 annesi olucam fakat bu sefer izmire yerlesiyoruz ve bulundugum yerdeki dr ayrilmak durumundayim bana izmir karsiyada dalinda uzman onerebileceginiz 4 boyutlu usg si olan kadin dogum uzmani varmi ?

Merhaba arkadaslar nasipse bende 2. Ye 2015 annesi olucam fakat bu sefer izmire yerlesiyoruz ve bulundugum yerdeki dr ayrilmak durumundayim bana izmir karsiyada dalinda uzman onerebileceginiz 4 boyutlu usg si olan kadin dogum uzmani varmi ?

İzmirimize hoşgeldin canım. Ben de Kyaka'dayım. Ama ege üniversitesinde primli görünüyoruz. Doktorum çok yoğun ve bu sene daha fazla hasta alamıyormuş. Kuzenim için sormuştuk. İş yerinden arkadaşım MedicalPark'ta Vedat beyle görüştü hatta doğumunu bile yaptı şükür :) onun haricinde yine bu tarafta Başkent hastanesinde Mesut bey var.

Akcesu cum, bu arada dogum nasil basladi, ne kadar surdu surec, kisa bir dogum hikayesi yapar misin biz bekleyenlere :)

Son muaynemde rahim ağzı yumuşaması başlamış hazırlıklı olalım demişti 1 hafta önce doktorum ama hiç bi belirti yoktu benim hissettiğim hatta ben geç gelir diyordum ama çarşamba sabahı yoğun karın ağrım oldu cnm, regl ağrısı gibiydi ve 5 dk. da bir geliyo aralarda hiçbişey yok ama ağrı geldimi kıvrandırıyodu. ihtimal vermedim ama düzenli bi ağrı olması beni şüphelendirdi ve hast. gittik. 4-5 cm açılma olmuş hemen yatış yaptık 1 saat içinde 8 cm falan oldu hemen doğumhaneye aldılar, bu arada çok ağrım oldu epiduralsiz normal doğuma dayanırım sanıyodum ama dayanamadım maalesef epidural istedim son saniye doğumhanede epidural yaptılar çok şükür dayanılmaz karın ağrılarım geçti, doğum başladı ama o ıkınma faslında da biraz zorlandım yapamıcam sandım yani ama çok şükür doktorumuz Ersöz bey sayesinde epizyotomi olmadan oğlumuza doğal yollarla 45 dk. da kavuştuk :) Sizden de güzel hikayeler bekliyoruz cnm, bundan sonraki konumuz bebişlerin bakımları artık ...

Cok sagol cnm mutlaka degerlendirip arastiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…