2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Oezzy cim, taze ve guzel anne, ozledik vallahi, nasil gidiyor annelik?
Evet Mehmet Bey' i bir arkadasim onermisti, hatta forumda konusmustuk sanirim seninle, iyi bir secim olmus

Oezzy cim, taze ve guzel anne, ozledik vallahi, nasil gidiyor annelik?
Evet Mehmet Bey' i bir arkadasim onermisti, hatta forumda konusmustuk sanirim seninle, iyi bir secim olmus
Evet canım, konusmamizdan aklımdaydi, şansımıza doğumdaki çocuk d okt rumuz mehmet bey denk geldi..
Annelik çok güzel diğer taraftan yorucu...bol bol uyuyun :)
Guzel haberlerinizi takip ediyorum merakla :) görüşmek üzere :)

Arkadaşlar biz şampuan vb olarak Mustela'da karar kıldık. Doktoruyla da görüştük o da olur dedi. Ama her markette bulunmaz dedi. Sizin bildiğiniz bir yer var mı?
Ben internetten siparis verdim..akakce den en ucuz nerde bakip almistim. .sanırım turuncukasa diye bir yer..öyle daha uygun olur, bakın isterseniz..

evet :) son hazırlıklarıda tamamladım ben bugün. bir tek oğlumun ismi kaldı şimdi. bir de isme karar verebilsem. isim bulamadan dogucak diye korkuyorum :)

Erkek ismi bulmak bana da baya zor gelmişti ama daha erken zamanlarda baya uzun araştırmıştım, siz iyice sona bırakmışsınız:) aklınızda bişeyler var mı bari?

Aynen cnm ya ben son haftadayım çok az kaldı ama bende de nst'de hiç sancı çıkmadı nasıl olcak çok merak ediyorum. Dünden beri aşağı doğru ufak baskı ve yoklamalar hissediyorum ama sancı yok. Bu arada çok yorgun hissediyorum gece 40 kere tuvalete kalkmaktan yoruldum. Dün 2 saat dışardaydım azıcık yürüyeyim dedim yarım saatte bir tuvalet arıyorum yollarda :) iyice baskı yapmaya başladı eli kulağında bakalım hayırlısı...

Erkek ismi bulmak bana da baya zor gelmişti ama daha erken zamanlarda baya uzun araştırmıştım, siz iyice sona bırakmışsınız:) aklınızda bişeyler var mı bari?
Hiçbir isim içime sinmiyor ne yazik ki. Aklimizda cok isim vardi ama haftasonu kadar verdik çağan koyucaz sanirim :) bu isimde icime cok cok icime sinmedi ama bana kalirsa oglumun ismi olmayacak o yüzden babaya biraktim bende tercihi :) senin oglunun ismi ne olacak peki. Erkek ismi bulmak zormus gerçekten

Ben dün cati muayenesi oldum kizlar. Bebegi vakumla almalari gerekebilirmis. Eger vakumla gelmezse sezeryana alirmis doktorum hemen o da riskli olabilir gibi geldi bebegin kafasi dogum kanalinda sikisirsa diye. Napicam bilemedim. Pazartesi tekrar randevum var. O zamana kadar karar vericem. Vakum sizce riskli mi

Biz "Mehmet Uras" ismini koyduk cnm. Çağan ismi de çok güzel, insana isminin anlamını yaşatan kişinin kendisidir bence, umarım sağlıklı, şanslı, akıllı, mutlu, hayırlı ve uzun ömürlü olur evlatlarımız...

Okuduklarıma göre vakum riskli değil cnm, tabi doktorun önemli burda, garanti olması açısından bi yerde daha muayne ol istersen içine sinsin, daha garanti olur bence

Merhaba arkadaşlar.,
Ben de İzmirli anne adaylarındanım. Aliağa'da yaşıyoruz yaş ve düşük riski nedeniyle ilk üç ay zor geçti. Şu an 27. haftanın içindeyiz buradaki dr'um doğumu izmirdeki tam teşekküllü hastanelerde yapmamı söylüyor yani doğumumu kendi dr'um yaptıramayacak. Buca Kadın Doğum Hastanesi'ne gittim durumu anlattım. Doğumumu orada yapabileceğimi söylediler. Ama sorun şu: ben forsepsle doğmuşum 4.5 kglık bir bebek olarak doğumum oldukça zormuş. Doğum travmasını 2 yıl üstümden atamamışım sürekli ağlamışım. Aynı travmayı bebeğimin de yaşamasından korkuyorum yaşım 42 ilk bebeğimi dünyaya getireceğim Allah'ın izniyle. Bucadaki doktora doğumum sezeryan mı yoksa normal mi olur diye sorabildim ancak. Onunla bu durumu nasıl konuşabilirim? Keşke normal doğum yapabilsem ama risk almak istemiyorum. Napabilirim bu konuda?? Bi yardım ediverin bu şaşkın anne adayına..
Teşekkürler

Kent' e gotururum diye dusunuyorum aslinda. Sonra da ozel muayenehanesi olan bir dr mu olsa ki diye kafam karisti. Netlestiremedim hala

Benim kadın doğum doktorum da özel bulun dedi her zaman ilgilenir sizle hastanede beklemezsiniz dedi ama bilemedim ben de bir de sünnet meselesi var ilk ay yaptırmak istiyoruz çocuk cerrahisi bulmamız lazım, daha doğmadan bir sürü soru var cevaplanması gereken :)

Okuduklarıma göre vakum riskli değil cnm, tabi doktorun önemli burda, garanti olması açısından bi yerde daha muayne ol istersen içine sinsin, daha garanti olur bence
uras bizimde seçeneklerimiz arasındaydı güzel isim canım ama dediğin gibi isimlerini yaşatan çocuklarımız olucak, inşallah her biri dediğin gibi insanlar olurlar.
ben iki doktora birden gidiyordum ama bana vakumu soyleyen doktoruma daha çok güveniyorum riskli gebelik uzmanı ve benim bir kaybım oldugu için her riski su anda bize söylüyor. bende riske atamıycam ve sezeryan olucam sanırım canım. sünnet işini ne yapıcaksın peki sen?

araştırdınmı peki. ne zaman yapılması daha iyiymiş sünnetin? benimde kafam bu konuda karışık baya.

Selam kizlar,
Dun kontrolum vardi yine. Cati muayenesi de oldum. Dogum kanali degerlendirmesi cok iyi cikti. Suyumda azalma yokmus, nst sonucun cok iyi dedi doktorum, sancim yokmus. Acilma yokmus...Bugunlerde dogum yapicam gibi hissediyorum dedim...Oyle bir ihtimal gorunmuyor hic simdilik dedi. 6 hazirana kadar beklemedeyiz, rahat ol dedi :) O yuzden panigim sona erdi, memnun mesut oturuyorum evde :)
Akcesucum, cabuk yorulma ve cok sık tuvalete gitme durumundan ben de sikayetciyim, oturdugum yerde bile yoruluyorum. Ayaklarimi yukseltip oturunca nispeten iyi ama biraz yuruyunce, ellerim ayaklarim sisiyor, yuzuklerimi takmayi ozledim :) Sozde tuzlu yemiyorum, bol sivi aliyorum ama gene de sisim...37+4 itibariyle +16 kilodayim, bunda da siniri astim Biran once dogurup kurtulalim, askerlige benzetiyor esim durumumu, son gunler gecmek bilmiyor :)

Canim, katildigim dogum egitiminde, olasi mudahalelerden bahsetmislerdi, vakum da vardi icinde, bir zarari oldugunu soylemediler...

araştırdınmı peki. ne zaman yapılması daha iyiymiş sünnetin? benimde kafam bu konuda karışık baya.

Ben yenidogan sunneti yaptiracagim, cok arastirdim.. dogumum karatasta olacak.. ayni gun ya da ertesi gun cikmadan hastanenin ürologu yapacak.. ilk 24 saat içinde bebegin damar yapisi tam gelismediginden hem agriyi cok hissetmiyormus (yinede tabiki uyusturuluyor) hem de cok cabuk iyilesiyormus.

Canim, katildigim dogum egitiminde, olasi mudahalelerden bahsetmislerdi, vakum da vardi icinde, bir zarari oldugunu soylemediler...
canım internettende bir bakıyım dedim de çok sıkıntı yaşayanlarda olmuş. vazgeçtim ben artık sezeryan olayım riske atmaya gerek yok gibi. doktorum 2 kereden fazla vakum denemem dedi. birde vakumla gelmezse oğlum hemen sezeryana dönülecek kafa dogum kanalında sıkışırsa da risk var. her yönden riskli yani.

evet bende senin duyduklarını duymuştum canım. ama doktorum tavsiye edilmediğini söyledi kafam karıştı benimde. hastanede sünneti yapack doktorlada görüşmek lazım. pazartesi günü bu konuyla ilgili bir daha konuşucam doktorumlada ayrıntılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…