Erkek Canımm.. Alışveriş ummasına gırmeye hazırlanıyorum kısmetse :) sadece bebek arabamızı ve hastane çıkışlarını aldım okadar :)
Oezzy cim, taze ve guzel anne, ozledik vallahi, nasil gidiyor annelik?cilekben cim biz mehmet nisanoğlu ile başladık, şimdilik gayet memnunuz. Bizden daha doğalcı çıktı :) ..ilaca karşı..gerçi başta mama kullandık ama mecburiyettenilk hafta 300 gr kaybımız oldu, toparlamak için...
Evet canım, konusmamizdan aklımdaydi, şansımıza doğumdaki çocuk d okt rumuz mehmet bey denk geldi..Oezzy cim, taze ve guzel anne, ozledik vallahi, nasil gidiyor annelik?
Evet Mehmet Bey' i bir arkadasim onermisti, hatta forumda konusmustuk sanirim seninle, iyi bir secim olmus
Ben internetten siparis verdim..akakce den en ucuz nerde bakip almistim. .sanırım turuncukasa diye bir yer..öyle daha uygun olur, bakın isterseniz..Arkadaşlar biz şampuan vb olarak Mustela'da karar kıldık. Doktoruyla da görüştük o da olur dedi. Ama her markette bulunmaz dedi. Sizin bildiğiniz bir yer var mı?
Ben internetten siparis verdim..akakce den en ucuz nerde bakip almistim. .sanırım turuncukasa diye bir yer..öyle daha uygun olur, bakın isterseniz..
evet :) son hazırlıklarıda tamamladım ben bugün. bir tek oğlumun ismi kaldı şimdi. bir de isme karar verebilsem. isim bulamadan dogucak diye korkuyorum :)
Aynen canim, dogum yaklasti cok, her an kendimi dinliyorum, bir dogum belirtisi olacak mi diye...Komik ama sancim olacak da ben anlamayacak miyim yoksa panigi basladi bende :)) Son iki nst de sancim cikti mesela, dr hissediyor musun sen diye sordu, ama hicbir sey hissetmiyordum...O yuzden sanki dogum sancim baslayacak ve ben hala bise hissetmiycem gibi geliyor :))) Gerci keske gercek olsa degil mi, sifir agrili, sancili dogum :)
Hiçbir isim içime sinmiyor ne yazik ki. Aklimizda cok isim vardi ama haftasonu kadar verdik çağan koyucaz sanirim :) bu isimde icime cok cok icime sinmedi ama bana kalirsa oglumun ismi olmayacak o yüzden babaya biraktim bende tercihi :) senin oglunun ismi ne olacak peki. Erkek ismi bulmak zormus gerçektenErkek ismi bulmak bana da baya zor gelmişti ama daha erken zamanlarda baya uzun araştırmıştım, siz iyice sona bırakmışsınız:) aklınızda bişeyler var mı bari?
Hiçbir isim içime sinmiyor ne yazik ki. Aklimizda cok isim vardi ama haftasonu kadar verdik çağan koyucaz sanirim :) bu isimde icime cok cok icime sinmedi ama bana kalirsa oglumun ismi olmayacak o yüzden babaya biraktim bende tercihi :) senin oglunun ismi ne olacak peki. Erkek ismi bulmak zormus gerçekten
Ben dün cati muayenesi oldum kizlar. Bebegi vakumla almalari gerekebilirmis. Eger vakumla gelmezse sezeryana alirmis doktorum hemen o da riskli olabilir gibi geldi bebegin kafasi dogum kanalinda sikisirsa diye. Napicam bilemedim. Pazartesi tekrar randevum var. O zamana kadar karar vericem. Vakum sizce riskli mi
Kent' e gotururum diye dusunuyorum aslinda. Sonra da ozel muayenehanesi olan bir dr mu olsa ki diye kafam karisti. Netlestiremedim hala
Ben şimdi Ege üniversitesine gidiyorum. Primle. İnş bebişim gelince de gene çocuk hastanesinde Zümrüt Şahbudak'la görüşücez. Perşembe kontrole gittiğimizde onunla da tanışıcam. Hatta bebek için hangi marka şampuan yağ vs alalım onları sorucam.
Biz "Mehmet Uras" ismini koyduk cnm. Çağan ismi de çok güzel, insana isminin anlamını yaşatan kişinin kendisidir bence, umarım sağlıklı, şanslı, akıllı, mutlu, hayırlı ve uzun ömürlü olur evlatlarımız...
uras bizimde seçeneklerimiz arasındaydı güzel isim canım ama dediğin gibi isimlerini yaşatan çocuklarımız olucak, inşallah her biri dediğin gibi insanlar olurlar.Okuduklarıma göre vakum riskli değil cnm, tabi doktorun önemli burda, garanti olması açısından bi yerde daha muayne ol istersen içine sinsin, daha garanti olur bence
araştırdınmı peki. ne zaman yapılması daha iyiymiş sünnetin? benimde kafam bu konuda karışık baya.Benim kadın doğum doktorum da özel bulun dedi her zaman ilgilenir sizle hastanede beklemezsiniz dedi ama bilemedim ben de bir de sünnet meselesi var ilk ay yaptırmak istiyoruz çocuk cerrahisi bulmamız lazım, daha doğmadan bir sürü soru var cevaplanması gereken :)
Canim, katildigim dogum egitiminde, olasi mudahalelerden bahsetmislerdi, vakum da vardi icinde, bir zarari oldugunu soylemediler...Ben dün cati muayenesi oldum kizlar. Bebegi vakumla almalari gerekebilirmis. Eger vakumla gelmezse sezeryana alirmis doktorum hemen o da riskli olabilir gibi geldi bebegin kafasi dogum kanalinda sikisirsa diye. Napicam bilemedim. Pazartesi tekrar randevum var. O zamana kadar karar vericem. Vakum sizce riskli mi
araştırdınmı peki. ne zaman yapılması daha iyiymiş sünnetin? benimde kafam bu konuda karışık baya.
canım internettende bir bakıyım dedim de çok sıkıntı yaşayanlarda olmuş. vazgeçtim ben artık sezeryan olayım riske atmaya gerek yok gibi. doktorum 2 kereden fazla vakum denemem dedi. birde vakumla gelmezse oğlum hemen sezeryana dönülecek kafa dogum kanalında sıkışırsa da risk var. her yönden riskli yani.Canim, katildigim dogum egitiminde, olasi mudahalelerden bahsetmislerdi, vakum da vardi icinde, bir zarari oldugunu soylemediler...
evet bende senin duyduklarını duymuştum canım. ama doktorum tavsiye edilmediğini söyledi kafam karıştı benimde. hastanede sünneti yapack doktorlada görüşmek lazım. pazartesi günü bu konuyla ilgili bir daha konuşucam doktorumlada ayrıntılı.Ben yenidogan sunneti yaptiracagim, cok arastirdim.. dogumum karatasta olacak.. ayni gun ya da ertesi gun cikmadan hastanenin ürologu yapacak.. ilk 24 saat içinde bebegin damar yapisi tam gelismediginden hem agriyi cok hissetmiyormus (yinede tabiki uyusturuluyor) hem de cok cabuk iyilesiyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?