Benim doktor 3500 alıyormuş 1500 2000 de hastane rahat 5000 olcak doğum..doğuma ne kadar gidiyormuş canım sordun mu..hic üç aşağı beş yukarı birşey dedimi..Muayne ucreti 120 lira ve muaynahanesinde yapiyor.dogum cinarlida oluyor
Ozelden msj atilmiyor sanirim sana hangi hastane o 5000 alan yaBenim doktor 3500 alıyormuş 1500 2000 de hastane rahat 5000 olcak doğum..doğuma ne kadar gidiyormuş canım sordun mu..hic üç aşağı beş yukarı birşey dedimi..
Ohh bunları duyunca çok memnun oluyorum.15eylülde ilk randevuma gidicem bakalım hayırlısıBende Tahir beye gidiyorum çok memnunum ben de normal istiyorum ve doktoruma çok güveniyorum...
14 bine ben bi duzine dogururumBenim fiyat gene iyi kızlar bir arkadaş in doktoru bursada doğumuna gircek tek hastane ile çalışıyormuş 14 bin mis...
14 bine ben bi duzine dogururum
Nasi olsa butun sikintiyi ben cekecem
O kadar paraya gelsin ben onu doğurtiyimBenim fiyat gene iyi kızlar bir arkadaş in doktoru bursada doğumuna gircek tek hastane ile çalışıyormuş 14 bin mis...
Hem de ne rezalet avrupa sistemi gelecek yaa...korkarım onlar gibi olunca..ilk keseyi filan 12 lerde gorcez..arkadaşın kanaması oluyordu ingilterede doktor kabul etmiyor du gününü bekleyeceksin..olcaksa olur düşecek se düşer dencek bizede..özeller de çok uçuk rakamlar mis imkanı yok gitmeme diyordu kızcağız.O kadar paraya gelsin ben onu doğurtiyimne o bebeğe altın kemerim takıyormuş, sağlık sektörü ne zaman bu kadar ticarete döküldü.. Yazık, rezalet bir durum
Kan pıhtılaşma tahlili hic yapıldımı canım sana..3 düşüğün varmış mutlaka yaptır yapılmadıysa hic..Arkadaşlar merhaba benim daha çok erken gebeliğim ancak üç düşüğüm olduğundan tereddütlüyüm, tesadüfen medicalparkta vedat beye gittim ilk randevumda onunla devam edeyim diyorum fena yorum al amış ne dersiniz? Bu arada hepinizin gebeliği hayırlı olsun
Yapıldı canım pıhtılaşma çıkmadı yapılanlarda, acak pıhtılaşmanın 600 -700 çeşidi varmış ve hepsini test edemiyorlarmış dolayısıyla şu an ben pıhtılaşma iğnesi ve aspirin kullanıyorum.bu sefer herşey daha yolunda ancak doktorumu netlrştiremiyorum bir türlü, msnisa turgutludan gidip geleceğim izmire ama kime?Kan pıhtılaşma tahlili hic yapıldımı canım sana..3 düşüğün varmış mutlaka yaptır yapılmadıysa hic..
Perinatolog dusunursen ben bornova sifada serkan güçluye gittim. Cok memnun kaldim. Yalniz muayene ucreti 250 dogum 4500 tu canim.Yapıldı canım pıhtılaşma çıkmadı yapılanlarda, acak pıhtılaşmanın 600 -700 çeşidi varmış ve hepsini test edemiyorlarmış dolayısıyla şu an ben pıhtılaşma iğnesi ve aspirin kullanıyorum.bu sefer herşey daha yolunda ancak doktorumu netlrştiremiyorum bir türlü, msnisa turgutludan gidip geleceğim izmire ama kime?
En önemli olanlar faktör leiden ve protein s protein c canım..su anda tip dünyasında mtfr mutasyonu düşüğe neden olmadığı hatta,tahlillerden kaldırılması gerektiği düşünulüyormuş..ben 677 heterozigot um çeşit çeşit doktora gittik 2 tane perinatolog ta var..kesinlikle gerek yok dediler sadece ilk 3 ay kansulandirici kullandım..onu da tüp bebek doktorum vermişti..biz olsak vermeyiz dediler..Yapıldı canım pıhtılaşma çıkmadı yapılanlarda, acak pıhtılaşmanın 600 -700 çeşidi varmış ve hepsini test edemiyorlarmış dolayısıyla şu an ben pıhtılaşma iğnesi ve aspirin kullanıyorum.bu sefer herşey daha yolunda ancak doktorumu netlrştiremiyorum bir türlü, msnisa turgutludan gidip geleceğim izmire ama kime?
Açıkçası çok da sorgulamadım doktorun söylediklerini, izlediğimiz yol bu dediler tamam dedim sonra benim durumumda birkaç gebe ile tanıştım iğneyle başarı sağlayan, üzerinde çok düşünmek istemiyorum artık yoksa bu 9 ay geçmezEn önemli olanlar faktör leiden ve protein s protein c canım..su anda tip dünyasında mtfr mutasyonu düşüğe neden olmadığı hatta,tahlillerden kaldırılması gerektiği düşünulüyormuş..ben 677 heterozigot um çeşit çeşit doktora gittik 2 tane perinatolog ta var..kesinlikle gerek yok dediler sadece ilk 3 ay kansulandirici kullandım..onu da tüp bebek doktorum vermişti..biz olsak vermeyiz dediler..
Arkadaşım çok sağol, ben de düşündüm perinatolog ama daha problemlilerle ilgileniyorlar diye biliyorum bir de hakkaten pahalıymış, ben geçmişi unutup ilk gebeliğimmiş yani herşey normalmiş gibi davranmsyı tercih ediyorum galiba, birde benim düşüklerim çom erken düşükler olduğundan( kalp atışını bile hiç duymamıştım) pek ciddiye alınacak gebelikler olarak görmüyorlar, kimyasal gibi.Neyse güzel şeylerden bahsedelim umarım hepimiz sırayla doğum hikayelerimizi yazarız buradaPerinatolog dusunursen ben bornova sifada serkan güçluye gittim. Cok memnun kaldim. Yalniz muayene ucreti 250 dogum 4500 tu canim.
Şifa çok kalabalık degil mi canım..ben 2.aşılama için gitmistim fenalık geliyordu valla bana..hoca ne sıklıkta kontrole çağırıyor seni..benim ki anladi ki ben gibi manyakla uğraşılmaz tamam sen 2 hafta da bir gel diyor kontrole :)))Perinatolog dusunursen ben bornova sifada serkan güçluye gittim. Cok memnun kaldim. Yalniz muayene ucreti 250 dogum 4500 tu canim.
Canim ben dogum yaptim bebegim 2.5 aylik :) son zamanlar once haftada bir sonra 3-4 gune bir cagirdi. Ama normalde ayda bir gidiyordum. Eger sikinti olursa daha erkende gidiyordum. 2 hafta icinde bir daha gidersek ucret odemiyorduk. Ben hep ilk randevuyu aliyordum o yuzden kalabaliklikla ilgili bir sikintim olmadi hic.Şifa çok kalabalık degil mi canım..ben 2.aşılama için gitmistim fenalık geliyordu valla bana..hoca ne sıklıkta kontrole çağırıyor seni..benim ki anladi ki ben gibi manyakla uğraşılmaz tamam sen 2 hafta da bir gel diyor kontrole :)))
Senin ne sıkıntın vardı da perinatolog tercih ettin canım ??Canim ben dogum yaptim bebegim 2.5 aylik :) son zamanlar once haftada bir sonra 3-4 gune bir cagirdi. Ama normalde ayda bir gidiyordum. Eger sikinti olursa daha erkende gidiyordum. 2 hafta icinde bir daha gidersek ucret odemiyorduk. Ben hep ilk randevuyu aliyordum o yuzden kalabaliklikla ilgili bir sikintim olmadi hic.
Bir dusugum vardi canim 8.haftada kalp atisi durmustu. Sonra genetide baktirdik turner sendromu cikmisti birde bende düşük duzeyde pihtilasma. Onlem amacli igne kullandim hamilelikte 0.2 lik. Ama dusugun nedeni pihtilasma değildi.Senin ne sıkıntın vardı da perinatolog tercih ettin canım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?