2015'te Tüp Bebek yöntemiyle hamile kalıp Ekimde doğum yapacaklar buraya:)

Kimyanı nasıl kaynatıyorsunuz? Çekilmiş kimyan olur mu? Ölçüsü nasıl?
Yok canim tohum kimyon. Ben iki tatlı kaşigi koyuyorum bir buyuk su bardaği icin. Hatta rezene tarçın da katiyorum. Ha faydasi oluyor mu bize pek degil ama sütü de arttiriyor.

Oncelikle hayırlı olsun canım. 25 gunluk olduk daha bugün tam gün emzirebildim. Sagip veriyordum her 2 saatte bir. Geceleri De mama takviyesi.. hiç sıkıntı yapma canım. Emme refleksi gelişmiyor bazılarında hemen.mama verince güçlendi bebisim. Şimdi emiyor. 1 saati de geçiyor emmesi. . Silikon uç aldım aventin bi şeye yaramadı.
Kizlar gunaydin nasilsiniz umarim herkeste hersey yolundadir. Bisiy sorucAm bu oto koltuklarina oturtuyormusunuz bebisleri ben daha oturtmadim kararda veremedim sizler naptiniz???
Oto koltuğuna oturtmak şu an için sakıncalı özellikle bel bölgesi için. Bazıları bel bölgesi çukur olduğu için nevresim vb şeyle duzluyormus. Öyle kullanıyormus. 2 3 ay geçsin diyorum ben. Kullanmadım.

Canim ben SMA mama veriyorum. Cok sukur iyi geldi. Arkadaşlar da kullanmisti. Dr um önerdi ayrıca. Hatta eşim bile sma ile büyümüş. Sıkıntı yok :)

Kızlar Merhaba sizlere bir sorum olacak. Ben 7 haftalık hamileyim daha önce bir dusugum var 9 haftalik test yapıldı kan pihtilasmasi için 6 testten 3 u normal diğer 3 nde heterozigot var yani pıhtılaşmaya yatkınlık varmış dedi doktor. Clexan verdi günde bir tane aspirin de içiyorum zaten. Size sorum şu aranızda bi durumda olan var mıydı şimdi Heme iğne hem aspirin fazla gelmez mi sonuçta tam pıhtılaşma değilmiş pohtilasmaya yatkınlık mis. Gittiğim doktor Da öyle çok iyi dwgil ondan söze sorayım dedim lütfen bilgisi olanlar cevaplasin

Cnm öncelikle hayırlısı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin. Hangi mutasyonlarında sorun var cnm. En onemklisl faktor v olan bendede kan pihtilasmasi vardi37. Haftaya kadar igne 31. Haftaya kadarda coraspin kullandim beraber...

CNM MTHRF mayın heterozigot 1298AC mthrf heterozigot 677CT pao serpin ei mutasyon heterozigot 4G 5G

Canim insallah sag salim yavrunu kucagina almak nasip olur. Da benim bisey dikkatimi cekti. Adam okumus koskoca doktor olmus. Ona cok iyi degil diyorsun.burdaki arkadaslara soruyorsun. Enteresan

Selam kizlar Nasılsıniz. Herkes bebisiyle mesgul sanirsam bin massallah bugunleri gorduk. Insallah mevlam isteyip dileyen herkese yavrusunu kucagina almayi nasip ederrrrr :)
Bu arafa nerde o saatlerce tuvalaet banyo keyifleri de mii
Simdi 2 dk da tum isini halletmen gerekiy

Canim insallah sag salim yavrunu kucagina almak nasip olur. Da benim bisey dikkatimi cekti. Adam okumus koskoca doktor olmus. Ona cok iyi degil diyorsun.burdaki arkadaslara soruyorsun. Enteresan
Canım söyle ki ben bu sayfayı daha önce çok takip ettim ve ÖZELLİKLE aranızda bazıları büyük şehirlerde profesör lere gidenler var belki benim gibi olup da o doktorlarin tavsiyelerini bilgilerini almışlardır diye sordum tabiki doktoru bırakıp arkadaşlar siz söyleyin demek değil bu. Ama insan zman içerisinde tecrübe sahibi oluyor ben de bu sayfada sağolsun kaç arkadaş çoğu zaman sorduğum soruları kendi yasadiklarindan tecrübelerinden cevaplamislardir. Ayrıca çok küçük bir yerde yaşıyorum bu çıkan testi araştırma hastanesinde yapmıştım ankaraya gondermiskerdi 2 haftada çıktı ve bana maille geldi. Burda küçük bir tip merkezine gittim gösterdim o da pek ilgilenmeden hemen iğne aspirin dedi. Ha belki dediği gibidir ama insan zor bulunca hep tedirgin oluyor her şey tam tamına olsun istiyor özellikle sizlerde öyle oldugunuz icin sordum zaten daha iyi anlarsınız diye. Bikaç gune kadar şehir merkezinde doktora gidicez ama esimin işinden dolayi suan gidemiyoruz malesef. Uzun oldu ama cevap yazmak istedim. Güzel dileklerin için tesekkürler. Sana da kizinla mutluluklar

Canım çok sağol
Şimdi sütüm beyaza döndü ve iyi akmaya başladı çok şükür. .dün tartildi kilo bile almışız az da olsa:)
Sarılık normaldi hastane çıkışında, bakalım yarın 6. Günümüz topuk kanı alıp tekrar bakılacak çocuk doktoruna randevumuz var..
Göğüs kalkanı ile emziriyorum şuan yoksa memeyle kavga ediyor resmen.sonra emmenin ortasında yavaş yavaş kalkanı çıkarıp direkt memeyi vermeye calisiyorum..2 gündür biraz biraz başarılı oluyorum inşallah ilerde hiç kalkan kullanmayiz..bir sorunumuzda benim kucağım dışında hiçbir yerde uyumamaya başladı..emdikten sonra yatiriyorum yerine 3dk içinde huzursuzlanip uyanmaya ağlamaya başlıyor ve emmek istiyor tekrar,sonra da fazla içince kusuyor..sütüm doyurmuyor mu acaba diyorum..yarın doktora da danisicam bakalım..

Herşey doğumdan sonra başlıyormuş:)

Canım o gaz sancısından oluyor. Tok da olsa sancıyı bir tek memede unuttuğu için emmek istermiş. Kilo alımı iyiyse neden bu olabilir. Benimki de memede uyuyordu. Şimdi o da bitti. Illa fiziksel temas olacak. Kucakta ya da elimiz kafasında sallayarak. Allah sağlıkla büyîtmeyi nasip etsin de eziyetlerine katlanırıniz.

Aynen halide. Annem gitti. Simdi zeynep ne zaman uyirsa yemek ev isi camasır derken gün nasıl bitiyor anlamıyorum. Dişarı cıkmayi özledim. Tabiki şükürler olsun da bazen bunalabiliyor insan.

Evet cnm dediğin gibi gazdan sanırım. .125gr almış çünkü..kakasida iyice sarımsı renge döndü..inşallah bizde düzene gireriz. .emdikten sonra göğsüme yatırıp bi süre sakinlestirmezsem yerine yatınca uyumuyor..bazen emerken gaz çıkarıyor..aynen onlar sağlıklı olsunlarda hepsine katlaniriz..

Peki kızlar gaz için rezene dışında uyguladiginiz birşey var mı?
Canim ben zinco kullandım pek de fayda etmedi. Başka damla da denemedim. Ama gazlanınca karnına sıcak havlu koyarsan iyi geliyor. Hatta kuzum üzerimde yatınca rahatlıyor. Belki de kucakta sakinleşme nedenleri budur. Karın ısınınca rahatlıyordur.

Herkese gunaydin anneler umarim bebisler iyidir biz 4 gundur kaka yapamiyoruz cok gazimiz var kizim cok rahatsiz dr unuz normal 2 gundaha bekleyeimdedi.birde uykusunda sicriyor yavrum sizinkilerdede oluyormu bu endiselenmelimiyim bilemedim

Herkese gunaydin anneler umarim bebisler iyidir biz 4 gundur kaka yapamiyoruz cok gazimiz var kizim cok rahatsiz dr unuz normal 2 gundaha bekleyeimdedi.birde uykusunda sicriyor yavrum sizinkilerdede oluyormu bu endiselenmelimiyim bilemedim
Anne sütü mü alıyor canım?

Canim bana o test yapılmadan hem cleksan gel coraspin vermişti dr kullan bi sıkıntı olmaz önlem amacli

Benimki de çok sicriyor hızlı hızlı nefes alıyor korkuyor bazen pispisliyorum gözünu acıyor beni görünce rahatliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…