2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar son kontrollerinizde bebişlerin kilısu kçtı. Benm 29+2 de 1100 du. Dr 1 hafta zayıf dedi. Hala moralim duzelmedi

Insallah hayirlisiyla atlattik canm o tehlikeyi.. Tabi ki senin psikolojinde daha zor ama insallah hayirlisiyla bu bebegini zamaninda sag salim kucagina alirsn koru seyler dusunme

Kızlar son kontrollerinizde bebişlerin kilısu kçtı. Benm 29+2 de 1100 du. Dr 1 hafta zayıf dedi. Hala moralim duzelmedi

Ben en son kontrole 26+4 'te gittim, 1050 gr di bana da onde biraz sekere dikkat et demisti canm
Ama bi hafta kilo geriligi de cok abartilcak bi durum degil bence evham yapma hemen baska arkadaslar da aynisini yazdi bi kac kez.. Baska problemler yasayanlar da oluyor ama sukur ki duzeliyor.. Ama sen dinlenmene beslenmene dikkat et mutlaka kaparsinz farki sut yumurta pekmez muz ceviz mutlaka her gun tuket ihmal etme..

Oğluşumun yatağı ve arabası geldi tavsiye eden arkadaşım teşekkür ederim ben çok beğendim inş kullanmakda nasip olur

Gule gule saglikla kullanin insallah canm, casual gayet guzel marka bence

buralardayımm tatlımm iyiyim şükür bi kaç gündür ağustos annelerine uğrayamadım ya olaylardan bi haberim sende ne var ne yok?

Ben de nerde bu kacakkk diyormm kiz bu kadr ara verme merak etmeye baslamistmm..
Iyi canm benden de valla ayni, pers randevumuz onu bekliyoz, onun disinda ayak sismesiyle ugrasiyom bu ara ozellikle sol ayagim cok sisiyo nedense ise arada spor ayakkabi giyer oldm ama hic umrm degil valla su ann.. Surda kalms 3 haftam iste.. Oyle yani

Sen nasilsnn 31. Haftaya geldn masallah sizeee

Oğluşumun yatağı ve arabası geldi tavsiye eden arkadaşım teşekkür ederim ben çok beğendim inş kullanmakda nasip olur
Nerden getirtdiniz araba ve beşiğini gayet güzel görünüyor.fiyatları ne kadar acaba.bizde bu hafta alçak inşallah.beşik ve araba konusunda hic fikrim yok nasıl olmalı kaliteli olması önemli mi.

benim şişmeler de bayadır var kuzum ama yürüyüş yapınca yada eve gittiğimde uzanıp ayağımı 10 dakka yüksekte tutunca düzeliyor şükür gün içinde ayakkabıdan taşıo sanki o yüzden bilekte pantolon giyemiyorum bile ben hep spor giyrum valla bağcıklarını da bağlayamaz hale geldim bugün 30+1 olduk canım evet 32 olunca ayrılcan mı sen canım ben 36ya kadar kalsam keşke diorum ama çok zorlamaya başladı ama şunu daha ii anladım ki evde kalmak daha da kötü yapıo beni ya uzandam da otursam da kasıklarımdaki sancım gitmiyor mesanemi o kadar sıkıştırıoki gece kalktığım da sanki tüm gün wcye gitmemişim de tutmuşum gibi oluyor soluma yatsam da ağrı vaarr sağıma yatsam da gittikçe ağırlaşıorum sen perşembe gidip rapor mu alcan canım hani 32den sonra çalışabilir çalışamaz raporu var ya onun için mi gitcen benimde bu hafta gitmem lazım ama 31i bitireyim diorum 2 kez git gel yapmim die

ben 27+3 te gittim canım 1200 dedi bana canım iyi dedi sadece moralini bozmana gerek yok bence sağlıklı olsun yeterki

hmm ayrı kalacağın süre gerçekten çokmuş ama çocuğunu güvenebildiğin birine emanet edeceğin için çok şanslısın. Benim 8 5 mesaim ama kv hayatta değil. Annem de uzak bir şehirde. Desem gelir ama nasıl olur kadıncağız 1 gün değil 5 gün değil 1 ay değil 2 sene kadar tüm hayatından ayrı kalacak onun da bir düzeni var babam var abim var. Mecburen bakıcı bakacak çocuğuma şimdiden bakıcı ile ilgili bin bir türlü şey düşünüyorum. Aslında alt komşumuzun bakıcı olma ihtimali var kadını çok tanımıyorum ama 3 senedir iyi bir komşu olduğunu gözlemledim. Ev sahibimiz de 10 sene komşuluk yapmış araları çok iyi kendi halinde çocuklarını yetiştirmiş bir kadın. Ama insan yine de annesi ya da kayınvalidesi gibi güvenemiyor. Keşke annemle evimiz yakın olsaydı da ona bırakabilseydim.

Ay demek sende de cok oluyoo.. Ya bi de baya gec iniyo benmki rahatsiz ediyo artkk orasi oyle canm artk rahat bi pozisyon yok sabah kalkinca acaba yatmasa miydm diyorm bazen daha cok her yerim agriyo gibi geliyo

Yok canm benm daha rapora 2 hafta var ama o zman da kontrol gecikecek biz arada bi gidelm dedik iki hafta sonra mecbur bi daha gitmem gerekecek ama olsn 32 dolar dolmaz ayriliyorm ben de canm.. Bizim isyeri cok kati canm normalde cok resmi giyiniyorz ama artk saldm ben de yani olmuyo bu saatten sonra

Ama sen de rapor icn gideceksen 32+0 da gitmen gerekir canm

günaydın kızlar. sabah hafif kanamam oldu ya ne yapsam bilemedim

Bence hemen doktora git ihmal etme canm, kanama kesinlikle ohmal edilmemesi gereken bi durum, ins onemli bi sey degildirr

Güle güle kullan cnm arabadan şüphem yoktu. Yatakta Casual bence güzel kampanyaydı :)

Nerden getirtdiniz araba ve beşiğini gayet güzel görünüyor.fiyatları ne kadar acaba.bizde bu hafta alçak inşallah.beşik ve araba konusunda hic fikrim yok nasıl olmalı kaliteli olması önemli mi.

Canım çok güzelmiş, markaları nedir, nereden ne kadara aldın?
http://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyah
bu siteden inceleyin yatak bedavaya gelmiş gibi oluyor.

günaydın kızlar. sabah hafif kanamam oldu ya ne yapsam bilemedim
İhmal etme bi doktoruna görün cann için rahat eder

Kizlar benim mide bulantilarim geri geldi. Yemek yedikten sonra cok kotu oluyorum. Cikarmiyorum ama bulanti canimi aliyor. Bi de bu bulantiyla 40 km gidiyorum. ac dursam daha iyi

Bende 26+0 da gittiğimde 890 gramcık olmuştu. Bence tedirgin olma,ama elinden gelenide yap,her sabah güzel kahvaltını ye,yumurtan peynirin mutlaka olsun.

Günaydın bu arafa kızçeler. Ne güzel bir gün değil mi? Şu iş stresinden dolayı Pazartesi gününü atlattım mı benim dengem kendine geliyor. Sabah bile düzgün uyandım.

canım benim nasıll iyi anlıyorum seni... Haftasonu yine durmadım toz falan aldım.. ama öldüm bittimmm mahvoldum.. ya banyoyu kurulamak için çok dikkatli eğilince bile sıkışıyor sanırım bir tekmeler atıyor.. anne ne yapıyorsun dercesine.. daha Eminönü alışverişimiz var.. daha badana boya işlerimiz temizlik işlerimiz var... oofff off.. ben ağırlaştım.. nasıl olacak bilmiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…