Enemmm uykm geliyor kizlarr yatsak mi napsakkppuyom hepinizi cokk, yarin gorusurz kizceler
tabiki canım, inşllh 38 i hepimiz goruruzde en kotu o ihtimali duşunmek bile insanı rahatlatıyor. Benm 2 duşuğum olduğu için bu soru aklımı hep meşgul ediodu.. İnşllh tehlikeli donemi atlattık...
bu arada canım enson ne zamn gittin dr.a bebişin kilosu kç
Kızlar son kontrollerinizde bebişlerin kilısu kçtı. Benm 29+2 de 1100 du. Dr 1 hafta zayıf dedi. Hala moralim duzelmedi
Oğluşumun yatağı ve arabası geldi tavsiye eden arkadaşım teşekkür ederim ben çok beğendim inş kullanmakda nasip olur
buralardayımm tatlımm iyiyim şükür bi kaç gündür ağustos annelerine uğrayamadım ya olaylardan bi haberim
buralardayımm tatlımm iyiyim şükür bi kaç gündür ağustos annelerine uğrayamadım ya olaylardan bi haberimsende ne var ne yok?
Nerden getirtdiniz araba ve beşiğini gayet güzel görünüyor.fiyatları ne kadar acaba.bizde bu hafta alçak inşallah.beşik ve araba konusunda hic fikrim yok nasıl olmalı kaliteli olması önemli mi.Oğluşumun yatağı ve arabası geldi tavsiye eden arkadaşım teşekkür ederim ben çok beğendim inş kullanmakda nasip olur
benim şişmeler de bayadır var kuzum ama yürüyüş yapınca yada eve gittiğimde uzanıp ayağımı 10 dakka yüksekte tutunca düzeliyor şükür gün içinde ayakkabıdan taşıo sanki o yüzden bilekte pantolon giyemiyorum bileBen de nerde bu kacakkk diyormm kiz bu kadr ara verme merak etmeye baslamistmm..
Iyi canm benden de valla ayni, pers randevumuz onu bekliyoz, onun disinda ayak sismesiyle ugrasiyom bu ara ozellikle sol ayagim cok sisiyo nedense ise arada spor ayakkabi giyer oldmama hic umrm degil valla su ann.. Surda kalms 3 haftam iste.. Oyle yani
Sen nasilsnn 31. Haftaya geldn masallah sizeee
Oğluşumun yatağı ve arabası geldi tavsiye eden arkadaşım teşekkür ederim ben çok beğendim inş kullanmakda nasip olur
günaydın kızlar. sabah hafif kanamam oldu ya ne yapsam bilemedim
ben 27+3 te gittim canım 1200 dedi bana canım iyi dedi sadece moralini bozmana gerek yok bence sağlıklı olsun yeterkiKızlar son kontrollerinizde bebişlerin kilısu kçtı. Benm 29+2 de 1100 du. Dr 1 hafta zayıf dedi. Hala moralim duzelmedi
Kızlar hiç sormayın, benim de içime şimdiden dert oldu, biz bebeklerimizi bırakıp da nasıl işe döneceğiz yaa
Benim kayınvalidem bakacak bebeğime, Allah var dünyalar iyisidir kendisi. Ama benim yine de içim içimi yiyor ben ne bahtsızım çocuğumla vakit geçiremeyeceğim diyeİş yerim çok uzak benim evime, akşam saat 8 de evde oluyorum. Günde 13 saat ayrı kalacağım çocuktan. Ya babaannesine Anne demeye başlarsa ayy kafamda içimde çok değişik ağlamaklı düşünceler var :/
benim şişmeler de bayadır var kuzum ama yürüyüş yapınca yada eve gittiğimde uzanıp ayağımı 10 dakka yüksekte tutunca düzeliyor şükür gün içinde ayakkabıdan taşıo sanki o yüzden bilekte pantolon giyemiyorum bileben hep spor giyrum valla bağcıklarını da bağlayamaz hale geldim bugün 30+1 olduk canım evet 32 olunca ayrılcan mı sen canım ben 36ya kadar kalsam keşke diorum ama çok zorlamaya başladı ama şunu daha ii anladım ki evde kalmak daha da kötü yapıo beni ya uzandam da otursam da kasıklarımdaki sancım gitmiyor mesanemi o kadar sıkıştırıoki gece kalktığım da sanki tüm gün wcye gitmemişim de tutmuşum gibi oluyor soluma yatsam da ağrı vaarr sağıma yatsam da gittikçe ağırlaşıorum sen perşembe gidip rapor mu alcan canım hani 32den sonra çalışabilir çalışamaz raporu var ya onun için mi gitcen benimde bu hafta gitmem lazım ama 31i bitireyim diorum 2 kez git gel yapmim die
günaydın kızlar. sabah hafif kanamam oldu ya ne yapsam bilemedim
Güle güle kullan cnm arabadan şüphem yoktu. Yatakta Casual bence güzel kampanyaydı :)Oğluşumun yatağı ve arabası geldi tavsiye eden arkadaşım teşekkür ederim ben çok beğendim inş kullanmakda nasip olur
Nerden getirtdiniz araba ve beşiğini gayet güzel görünüyor.fiyatları ne kadar acaba.bizde bu hafta alçak inşallah.beşik ve araba konusunda hic fikrim yok nasıl olmalı kaliteli olması önemli mi.
http://www.bebekhouse.com/casual-cadillac-travel-sistem-bebek-arabasi-kirmizi-siyahCanım çok güzelmiş, markaları nedir, nereden ne kadara aldın?
İhmal etme bi doktoruna görün cann için rahat edergünaydın kızlar. sabah hafif kanamam oldu ya ne yapsam bilemedim
Canim bir dahaki kontrole kadar iyi beslen muz sut pekmez ve kasar peynir ye goreceksin ki farki kapatacak. Hic uzulme her bebek bir degildir.Kızlar son kontrollerinizde bebişlerin kilısu kçtı. Benm 29+2 de 1100 du. Dr 1 hafta zayıf dedi. Hala moralim duzelmedi
gule gule saglikli gunlerde kullan canim..Oğluşumun yatağı ve arabası geldi tavsiye eden arkadaşım teşekkür ederim ben çok beğendim inş kullanmakda nasip olur
Bende 26+0 da gittiğimde 890 gramcık olmuştu. Bence tedirgin olma,ama elinden gelenide yap,her sabah güzel kahvaltını ye,yumurtan peynirin mutlaka olsun.Kızlar son kontrollerinizde bebişlerin kilısu kçtı. Benm 29+2 de 1100 du. Dr 1 hafta zayıf dedi. Hala moralim duzelmedi
kızlar hiççç keyfım yok! mıdem fena eksıyor cozum bulamadım rennıe aldım sakız cıgnedım soguk su ıctım mumkun degıl... hıc de rahat vermıyor sıpa dımdık durunca sıkıntı degıl ama azcık egılıp bukulsem ayaklarını hıssedıyorum mıdemde kaburgalarımın altında. sureklı de oynuyor ne tarafa bukulsem o tarafda etlerımı mıncırıyor ıtıyor durtuor canımı acıtıyor dusunun! onun ben kucuk tekmelerını yerım dıodum ya artık hıc de kucuk degıl cokkk guclendı! haftadan haftaya buyumesı farkedıyor... dusunun masa bası calısıyorum klavyeye yaklastıkca egılıyorum dıye bı teklemıyor kaburgalardan gogsum sallanıyor heralde agzıma gırıcek yakında! kasık agrılarım kasılmalarım yok ama popom kuyruk sokumum kalcalarım ınanılmaz agrıyor. oturup kalkmak ıskence kalktım dıyelım yururken bazen topallıyorum bazen ayrık ayrık paytak paytak yuruyorum artık normal yurumeyı unuttum. cogunuz benden gerıdesınız korkutmak ıstemem ama her gecen gun zorlasıyor. kı ben 5 kg aldım sadece, odemım yok, zaten zayıftım agırlasmadım sayılır ama düşünün halim bu. haftasonu badana yaptık cok aktıf olan ben herısı baskaları yapmıs olmasına ragmen yorgunluktan perısan oldum. kıyafet yıkama utulemedır oda duzenlemedır canta hazırlamadır hele de emınonu alısverısı fln herseyınızı yapın. dugun alısverısı yaparken gunde 6 saat hıc oturmadan elde bıton poset avm gezen ben yarım saatte pestıle donuyorum. yanı artık ben ben degılımbuda hem moralımı bozuyor hemde ne var yaa 37ye kdr calısırım dıyen bana o 5 hafta sımdıden ıskence gıbı gelıyor... zman cabuk gecsınnnn!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?