2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
evet canım ya bende öyle diorum hatta ne kadar geç yatrsam o kadar az ağrım olur diorum geceleri hiç geçmiyor bi de üstüne dün dişim olgudan ayrıldı sallanıyor çekmeye izin verirse doktor çekcem bakalım ağrı yapıo ya resmen kendi kendimi nazar ettim dişlerim ağrımıo die sen hamilesin canım sana bişeyu demesinler artık yani yaşayanbilir anca gerçekten zorluklarını benim doktor bana 1 hafta önde olduğumu söylemişti son gitiiğimde eğer öyleyse 31 de gitmem lazım yoksa raporu almazsan otomatik olarak izinli oluyormuşsun sgk tarafından bildirim şartı varmış

Ben elimi hicbirseye surmuyorum vallahi,esim supurup siliyor.ev avcilarda isyerim taksimde.metrobus çilesi yetiyor zaten.ev boyanacak alinacaklar yerlestirilecekler oooo napcam bilmem...

Ben elimi hicbirseye surmuyorum vallahi,esim supurup siliyor.ev avcilarda isyerim taksimde.metrobus çilesi yetiyor zaten.ev boyanacak alinacaklar yerlestirilecekler oooo napcam bilmem...

şanslısın o zaman canım.. ben yapmaya kalkınca eşim farkediyor.. yoksa maalesef yardımcı değildir çok öyle.. badanayı ben izne çıkınca ailemin yanındayken o yaptıracak tabiki temizliği de öyle.. bakalım nasıl olacak..

Kizlar benim mide bulantilarim geri geldi. Yemek yedikten sonra cok kotu oluyorum. Cikarmiyorum ama bulanti canimi aliyor. Bi de bu bulantiyla 40 km gidiyorum. ac dursam daha iyi
bende ara ara hala çıkartıyorum canım mallesef tamamen terketmedi beni ama çok şükür eskininden çok daha iyiyim

Anam kız başında dursan iyi olurdu.görünen yerleri temizletip bırakıyor erkekler

ben hala inanmıyorum 2 ayımızın kaldığına . Ya bide merak ettiğim bişy var Allh korusun bebişimiz şuan itibaryle doğsa yaşam ihtimali var mı yoksa hala çok mu erken..
28 haftalıkken bile yüzde 50 yaşama şansları var canım.kuvöze koyuluyor bayağı kalıyorlar ama..üçüz gebeliklerde 600gr.dogan bebekler dahi var .üçüz gebeliklerde 32.hafta bile hedef olarak koyuluyor canım.onların işi cok cok daha zor,erken doğum riski cok yuksek..

Aynen canm geceleri cidden zor boyle baya yorgun uykusuz olursam anca iyi uyuyorm bazen bazenn.. O yuzden kendimizi yorup yorup mu yatsak napsak

Canm yasasalar bile kalbi taslasms insanlarin, mudur zaten erkek diger cogu mesai arkadasim da erkek kimseye derdimi anlatamam yani bi iki kisi var halden anlayam sagolsn ama ozellikle mudur cok cok cok anlayissiz.. Neyseee...

Kim dedi ki 1 hafta once gitmen gerektigini canm sana?? Kanun bu kisiye gore sekillendiremeyiz ki tahmini dogum haftasina gore hesaplaniyor her sey biri onde biri arkada gider farketmez kii

Canım inşallah senin de komşun ya da her kim bakacak ise gönlüne göre çıkar, hem iyi yanından bak bakıcın iyi çıkarsa kv den bile daha avantajlı aslında. Sonuçta ücret karşılığında çalıştığı için sen ne dersen onu yapmak durumunda. Ama kv eğer vicdanlı mantıklı biri değilse laf bile söylenmez

Normalde 37. Haftaya kadar çalışabiliyoruz 3 hafta mecburi doğum öncesi izne ayrılıyoruz ama diyelimkimerken doğdu Bebek 38. Haftada mesela Ozaman kullanamadığın 2 haftalık doğum öncesi İzinin de doğum sonrasına atılıyor

Benim de 2 li teste göre bebek 1 hafta önde olduğu için doğum zamanını 1 hafta öne çektik o tarihten beri. Son kontrolde doktoruma sordum 32. hafta bata göre mi 32 yoksa doğum tarihine göre mi diye. Senin için hangisi daha iyi olacaksa öyle yapalım dedi ben dolayısıyla sata göre 32. haftamda, doğuma göre 33. haftamda çalışma raporu almaya gitcem. Zaten üni.deyim yazın işler rahat bir hafta geç izin almak benim için avantajlı. Sata göre gidebilirsin sen de istersen.

• Gunaydın Kızlar. Biz de bugün 26artı 1 olduk. Bence bir kaç gramlık eksiklikleri kafanıza takmayın. Onlar normal durumlar. Bize geçen hafta perinatoloji bölümünde preeklampsi yani gebelik zehirlemesi teşhisi konuldu. Muhtemln çoğunuz ne demek olduğunu bilmiyor. Ben de bilmiyordum. Plasentada direnç yuksek olduğundan bebeğe besin az gidiyor. Ciddi bir sıkıntı . Dualarınızı bekliyoruz.

Bende hemen hemen çoğu alışverişi tamamladım yıkama ütüleme işlerini haziranda düşünüyorum.eminönünden kapı süsü ve hediyelik birşeyler yapmak için malzeme alışverişi yaptım.gitmek isteyene tavsiye hafta içi erken saatte gidin çok sakin rahat rahat alışveriş yaparsınız.havuzlu han kesinlikle herşeyi bulabileceğiniz bir yer fiyatlar birçok yere göre uygun.dün aynı Zaman'da bebişimizi gördük herşey yolunda 1kilo150 gr olmuşuz çok tuhaf geliyor miligramlardan buralara gelmek.artık başaşağı durmaya başlamış umarım herşey yolunda gider de normal doğururum. Bu haftadan sonra bir ay sonra kontrolüm ama doktor bişey demedi siz kaç haftada bir gidiyorsunuz ??

o konuda da haklısın burada öyle kv ler görümceler okuyorum ki şaşkınlık geçiriyorum neler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…