- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Doktora git tatlım,bir şey yoksa bile için rahat eder. Nasıl bir kanama, açık kırmızı mı? Yoksa kahverengiye yakın akıntı gibi mi?günaydın kızlar. sabah hafif kanamam oldu ya ne yapsam bilemedim
Canım ben de şimdi dr.dan geliyorum.bugun girdim 29.haftama.1.170gr.dedi bana da.kötü demedi dr.um.Kızlar son kontrollerinizde bebişlerin kilısu kçtı. Benm 29+2 de 1100 du. Dr 1 hafta zayıf dedi. Hala moralim duzelmedi
evet canım ya bende öyle diorum hatta ne kadar geç yatrsam o kadar az ağrım olur diorum geceleri hiç geçmiyor bi de üstüne dün dişim olgudan ayrıldı sallanıyor çekmeye izin verirse doktor çekcem bakalım ağrı yapıo ya resmen kendi kendimi nazar ettim dişlerim ağrımıo dieAy demek sende de cok oluyoo.. Ya bi de baya gec iniyo benmki rahatsiz ediyo artkkorasi oyle canm artk rahat bi pozisyon yok sabah kalkinca acaba yatmasa miydm diyorm bazen daha cok her yerim agriyo gibi geliyo
Yok canm benm daha rapora 2 hafta var ama o zman da kontrol gecikecek biz arada bi gidelm dedik iki hafta sonra mecbur bi daha gitmem gerekecek ama olsn32 dolar dolmaz ayriliyorm ben de canm.. Bizim isyeri cok kati canm normalde cok resmi giyiniyorz ama artk saldm ben de yani olmuyo bu saatten sonra
Ama sen de rapor icn gideceksen 32+0 da gitmen gerekir canm
Ben elimi hicbirseye surmuyorum vallahi,esim supurup siliyor.ev avcilarda isyerim taksimde.metrobus çilesi yetiyor zaten.ev boyanacak alinacaklar yerlestirilecekler oooo napcam bilmem...canım benim nasıll iyi anlıyorum seni... Haftasonu yine durmadım toz falan aldım.. ama öldüm bittimmm mahvoldum.. ya banyoyu kurulamak için çok dikkatli eğilince bile sıkışıyor sanırım bir tekmeler atıyor.. anne ne yapıyorsun dercesine.. daha Eminönü alışverişimiz var.. daha badana boya işlerimiz temizlik işlerimiz var... oofff off.. ben ağırlaştım.. nasıl olacak bilmiyorummm
Ben elimi hicbirseye surmuyorum vallahi,esim supurup siliyor.ev avcilarda isyerim taksimde.metrobus çilesi yetiyor zaten.ev boyanacak alinacaklar yerlestirilecekler oooo napcam bilmem...
bende ara ara hala çıkartıyorum canım mallesef tamamen terketmedi beni ama çok şükür eskininden çok daha iyiyimKizlar benim mide bulantilarim geri geldi. Yemek yedikten sonra cok kotu oluyorum. Cikarmiyorum ama bulanti canimi aliyor. Bi de bu bulantiyla 40 km gidiyorum. ac dursam daha iyi
Anam kız başında dursan iyi olurdu.görünen yerleri temizletip bırakıyor erkeklerşanslısın o zaman canım.. ben yapmaya kalkınca eşim farkediyor.. yoksa maalesef yardımcı değildir çok öyle.. badanayı ben izne çıkınca ailemin yanındayken o yaptıracak tabiki temizliği de öyle.. bakalım nasıl olacak..
Anam kız başında dursan iyi olurdu.görünen yerleri temizletip bırakıyor erkekler
28 haftalıkken bile yüzde 50 yaşama şansları var canım.kuvöze koyuluyor bayağı kalıyorlar ama..üçüz gebeliklerde 600gr.dogan bebekler dahi var .üçüz gebeliklerde 32.hafta bile hedef olarak koyuluyor canım.onların işi cok cok daha zor,erken doğum riski cok yuksek..ben hala inanmıyorum 2 ayımızın kaldığına. Ya bide merak ettiğim bişy var Allh korusun bebişimiz şuan itibaryle doğsa yaşam ihtimali var mı yoksa hala çok mu erken..
bende de durum aynıYa kızlar bu bebek beni rahatsız etmiyor,ne tepik ne kol ne ayak hiçbirşey anlamıyorum ben sizin gibi...tereddüt etmiyor değilim.
evet canım ya bende öyle diorum hatta ne kadar geç yatrsam o kadar az ağrım olur diorum geceleri hiç geçmiyor bi de üstüne dün dişim olgudan ayrıldı sallanıyor çekmeye izin verirse doktor çekcem bakalım ağrı yapıo ya resmen kendi kendimi nazar ettim dişlerim ağrımıo diesen hamilesin canım sana bişeyu demesinler artık yani yaşayanbilir anca gerçekten zorluklarını benim doktor bana 1 hafta önde olduğumu söylemişti son gitiiğimde eğer öyleyse 31 de gitmem lazım yoksa raporu almazsan otomatik olarak izinli oluyormuşsun sgk tarafından bildirim şartı varmış
Benimki de pek bi sakin canim ne yapalim artikhem bak ayni haftadayiz demek ki olabiliyor.
hmm ayrı kalacağın süre gerçekten çokmuş ama çocuğunu güvenebildiğin birine emanet edeceğin için çok şanslısın. Benim 8 5 mesaim ama kv hayatta değil. Annem de uzak bir şehirde. Desem gelir ama nasıl olur kadıncağız 1 gün değil 5 gün değil 1 ay değil 2 sene kadar tüm hayatından ayrı kalacak onun da bir düzeni var babam var abim var. Mecburen bakıcı bakacak çocuğuma şimdiden bakıcı ile ilgili bin bir türlü şey düşünüyorum. Aslında alt komşumuzun bakıcı olma ihtimali var kadını çok tanımıyorum ama 3 senedir iyi bir komşu olduğunu gözlemledim. Ev sahibimiz de 10 sene komşuluk yapmış araları çok iyi kendi halinde çocuklarını yetiştirmiş bir kadın. Ama insan yine de annesi ya da kayınvalidesi gibi güvenemiyor. Keşke annemle evimiz yakın olsaydı da ona bırakabilseydim.
Normalde 37. Haftaya kadar çalışabiliyoruz 3 hafta mecburi doğum öncesi izne ayrılıyoruz ama diyelimkimerken doğdu Bebek 38. Haftada mesela Ozaman kullanamadığın 2 haftalık doğum öncesi İzinin de doğum sonrasına atılıyorHaftaya benım 32. Haftam ama ben de senın gıbı planlıyorum inş. Evde olursam butun gun yatarım o yuzdenn inş 37. Haftaya kdr devamm
Bişeyı merak edıyorum bazımız 40. Haftada bazımız 38. Haftada dogurcak. Öncesinde 3 haftaya kdr calışabılıyoruz ya nasıl olacak o anlamadımmm
Benim de 2 li teste göre bebek 1 hafta önde olduğu için doğum zamanını 1 hafta öne çektik o tarihten beri. Son kontrolde doktoruma sordum 32. hafta bata göre mi 32 yoksa doğum tarihine göre mi diye. Senin için hangisi daha iyi olacaksa öyle yapalım dedi ben dolayısıyla sata göre 32. haftamda, doğuma göre 33. haftamda çalışma raporu almaya gitcem. Zaten üni.deyim yazın işler rahat bir hafta geç izin almak benim için avantajlı. Sata göre gidebilirsin sen de istersen.evet canım ya bende öyle diorum hatta ne kadar geç yatrsam o kadar az ağrım olur diorum geceleri hiç geçmiyor bi de üstüne dün dişim olgudan ayrıldı sallanıyor çekmeye izin verirse doktor çekcem bakalım ağrı yapıo ya resmen kendi kendimi nazar ettim dişlerim ağrımıo diesen hamilesin canım sana bişeyu demesinler artık yani yaşayanbilir anca gerçekten zorluklarını benim doktor bana 1 hafta önde olduğumu söylemişti son gitiiğimde eğer öyleyse 31 de gitmem lazım yoksa raporu almazsan otomatik olarak izinli oluyormuşsun sgk tarafından bildirim şartı varmış
o konuda da haklısın burada öyle kv ler görümceler okuyorum ki şaşkınlık geçiriyorum neler var.Canım inşallah senin de komşun ya da her kim bakacak ise gönlüne göre çıkar, hem iyi yanından bak bakıcın iyi çıkarsa kv den bile daha avantajlı aslında. Sonuçta ücret karşılığında çalıştığı için sen ne dersen onu yapmak durumunda. Ama kv eğer vicdanlı mantıklı biri değilse laf bile söylenmez
aynı duurumdayım bende
her bebek farklıdır tabi bir ara sakinleşir gibi oldu. Bugün tam 30 u doldurdum çok hareketli sabah uyandığımda bile sürekli hareket ediyor bu enerjiyi nereden buluyor diye şaşırıyorum açıkcası.28. haftada sakinleşiyor mu bebek? Tekmeleri azalıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?