o konuda da haklısın burada öyle kv ler görümceler okuyorum ki şaşkınlık geçiriyorum neler var.
Cnm mesela benimki 27+4 de 1100 gr di ama kafaya takma bence kilosunu kisa surede acigi kapatiolar bi onceki gidisimde bana da demisti doktor kilosu bir hafta geri diye sonra toparladi kizim kayinvalidem gelmisto bana bakmaya o ara daha duzenli beslendim o ara toparlamis kuzum. Ve bebekten bebege de degisir bu kilo meselesi bunun icin hic takma kafayaKızlar son kontrollerinizde bebişlerin kilısu kçtı. Benm 29+2 de 1100 du. Dr 1 hafta zayıf dedi. Hala moralim duzelmedi
Ya bir de herkes çocuğu kimseye emanet edemezsiniz falan diyor iyice korkar olduk. Bakıcılarla ilgili çıkan kötü haberler falan da etkili tabi ama herkes bir değil ki. Komşum cidden çok sakin sevecen iyi bir kadın 3 tane yetişkin oğlu var 3 senedir evlerinde kavga gürültü sesi duymadım. Onunla şansımı denemek istiyorum. Bir de ben bakıcı sadece çocuğa baksın istiyorum başka ev işi vs yapmasın. Ayda bir gelen ablamız var o gelir yine. Ben de arada işten erken gelip bakıcı oğlana bakarken evi toplarım süpürürüm fln yeter ki çocuğumuza iyi baksın başka bir şey istemem.Ben sana Kendi annemden örnek vereyim daha şaşır El değil yani öz annem :)
Oğluma ben işteyken üst kat komşum bakıyordu ve arkadaşların dediği gibi ücretli baktığı için istediğim şekilde yönlendirme yapıyordum. Ama hakkını vermek lazım kadın harika bakıyordu ve hala bakıyor.
Annem ise arada bir gelip torununu seviyor baktı ki komşu teyzeyi daha çok seviyor size gelicem ben bakıcam dedi.. Tamam dedik sonuçta anane gelme diyemezsin. Aldı komşu teyzeden 2 ay baktı başladı ben sıkıldım İstanbul'dan kaçıcam bilmem ne demeye.. Bir sabah pat diye tatile gitti. kaldıkmı öyle dımdızlak ortada tekrar kadına verdim oğlumu ama kadın kırıldı tabi bize haklı olarak. bunu 3 kez daha tekrarladı. Ayrıca oğlum ananedeyken öyle şımarık, söz dinlemez kural tanımaz oldu ki ve etkinlik reddeder oldu ki özel hoca tuttuk ayrıyetten gelişimi yoluna girsin diye. Yani demem o ki kendi annene bazen güvenemiyorsun ki bazı kayınvalideler gerçekten dudaklarımı uçuklatıyor. O kadar ilgili ve güzel bakıyorlar ki imreniyorum. Ve iyi birine denk geldiğinizi zaman (Bakıcı olarak) sakın kaçırmayın daha rahat oluyor annenize bişey diyemiyorsunuz ama bakıcıya yön verebiliyorsunuz..
Ya bir de herkes çocuğu kimseye emanet edemezsiniz falan diyor iyice korkar olduk. Bakıcılarla ilgili çıkan kötü haberler falan da etkili tabi ama herkes bir değil ki. Komşum cidden çok sakin sevecen iyi bir kadın 3 tane yetişkin oğlu var 3 senedir evlerinde kavga gürültü sesi duymadım. Onunla şansımı denemek istiyorum. Bir de ben bakıcı sadece çocuğa baksın istiyorum başka ev işi vs yapmasın. Ayda bir gelen ablamız var o gelir yine. Ben de arada işten erken gelip bakıcı oğlana bakarken evi toplarım süpürürüm fln yeter ki çocuğumuza iyi baksın başka bir şey istemem.
Dr.bugün" hareketleri gayet iyi sen hissetmiyorsun"dedi canım:)seninki de öyledir büyük ihtimal..bende de durum aynı
28. haftada sakinleşiyor mu bebek? Tekmeleri azalıyor mu?
Preelampksi teşhisi konulduysa zehirleniyorsun canım ne olacak simdi?üzuldum canım
- Gunaydın Kızlar. Biz de bugün 26artı 1 olduk. Bence bir kaç gramlık eksiklikleri kafanıza takmayın. Onlar normal durumlar. Bize geçen hafta perinatoloji bölümünde preeklampsi yani gebelik zehirlemesi teşhisi konuldu. Muhtemln çoğunuz ne demek olduğunu bilmiyor. Ben de bilmiyordum. Plasentada direnç yuksek olduğundan bebeğe besin az gidiyor. Ciddi bir sıkıntı . Dualarınızı bekliyoruz.
Söyledikleriniz içimi rahatlattı. Umarım bizim komşu teyze de sizin komşu teyze gibi çıkar :) Etkinlik konusunda haklısınız çocuğu en iyi şekilde eğitebilmek için oyun ve etkinliği hayatımızın bir parçası haline getirmemiz lazım. Çocuk almaya anlamaya başladığı andan itibaren en iyi şekilde değerlendirmek lazım. Bebeklerimiz bir doğsun yine burada yavaş yavaş büyütürüz onları :)Aynı bizim komşu teyzemiz gibiymiş anlattığın profil :) Hiç kaçırma derim.. Bende ev işi istemedim çocuğa bak yeter dedim yinede arada bizim eve iner mutfağımı toparlar sağolsun :) ama sana bir tavsiyem var bebeğin 9 aylık olunca etkinlillerine başlat.. İnan doğurmak, doğum yıkamak beslemek hiç bir şey değil o etkinlik ve gelişme süreci eğitimi varya insanı deliye döndürüyor ne yapacağını şaşırıryorsun ki bir bakmışsın zamanınım büyük bölümün de keçe ile etkinlik hazırlarken buluyorsun kendini :) şimdiden dosyalarınızı etkinlik eğitim takviminizi ayarlayın kızlar benden size şiddetli tavsiye :)
Aman aman da aman tü tü tü tü maşallahEki Görüntüle 1837087 Günaydın kızçeler
30. Haftanın bitiminden bir fotoğraf, 11 kiloyla yola devam 61 olduk
Sona kaldı 10 haftasabırsızlanıyorum güzel kızımı görmek için
(dağınıklığımı görmeyiverin :,) )
doğum tarihimiz aynı alınan kilo aynı normaliz biz ya 11 kilo çok iyi :)Eki Görüntüle 1837087 Günaydın kızçeler
30. Haftanın bitiminden bir fotoğraf, 11 kiloyla yola devam 61 olduk
Sona kaldı 10 haftasabırsızlanıyorum güzel kızımı görmek için
(dağınıklığımı görmeyiverin :,) )
Bende de oluyor ara ara ama daha çok şuanda çatı ağrısı ve bel ağrısı kopuyo sanki uyutmuyoKizlar ya sizde de oluyo mu bende ara ara batma oluyo karnimda yururken zorlaniyorum kasiklar degil ama sol ust tarafta sanki icerde civi varda her hareketimde batio gibi pazar gunu vardi dun bisey yoktu bugun yine var anlayamadim neden oluyo korktum acikcasi
Iyi tabi canim ben 20 kilo aldım rekor bende...doğum tarihimiz aynı alınan kilo aynı normaliz biz ya 11 kilo çok iyi :)
Aman aman da aman tü tü tü tü maşallah
doğum tarihimiz aynı alınan kilo aynı normaliz biz ya 11 kilo çok iyi :)
Bana bu hafta çantanı hazırla ne olur ne olmaz dediler. Ben de hemen gittim lohusa pijamamı, geceliğimi, tacımı, terliğimi, sütyenimi aldım. Çocuğumun malzemeleri hazırdı zaten. Pijamayı aldığım yerde bütün modellerin teşhiri vardı, her bedende. Beni bi güzel giydirdiler, tacımı taktılar. Öyle hoşuma gitti ki, hadi beni hastaneye götürün de doğurayım diyesim geldiKizlar bugun kizima kuvetini aldim internetten bir iki gune gelir. Katlananlardan aldim umarim kullanisli olut. Kova ve masrapasi kaldi onlari da bi ara alirim. Ates olcer aldim. Gogus silikonu ve gogus pedi aldim. Emzirme sutyeni ve atleti almam lazim 34. Haftada canta hazirlasam gec mi olur ya?
Canım doğumdAn sonra kolay veriliyor kilolar, doktorun bir şey demediyse hiç problem etmeIyi tabi canim ben 20 kilo aldım rekor bende...
Bende Allah nasip ederse 37. haftaya kadar çalışacam canım.bende 37 ye kadar çalışacam. zaten arada 1 hafta da ramazan bayramı var dayanırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?