2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
her bebek farklıdır tabi bir ara sakinleşir gibi oldu. Bugün tam 30 u doldurdum çok hareketli sabah uyandığımda bile sürekli hareket ediyor bu enerjiyi nereden buluyor diye şaşırıyorum açıkcası.
Benim kızımda öyle bir hareket ediyor ki, zannedersin içeride dans ediyor hoplaya zıplaya. Hiç uyumuyor da sanırım, dolayısıyla ben de

bizim burasıda %99 erkekten oluşuyor ama bayanlara göre daha anlayışlılar cidden senin müdürde var bi anaormallik bende deyyus herif evet ya ne kadar yorgun yatsam o gün rahat uyuyorum cidden dolanıyorum mahsus evde bende işte uzanma moduna geçsem uyuyor 1 saat sonra inlemeye başlıorum benim sata göre 1 hafta ilerde ya ondan dedim canım sgk yı ilgilendiren sat aslında olmadı anneme versin raporu napimm iki de bi gidemem
doğru diosun önemli olan sat sonuçta sgk ona bakar bende 32 de gitmem gereekcek ama o zmana kadar gitmeme normal mi bilm,yorum çünkü bana buyın 20sinde gel demişti bense bu rapor yüzünden erteledim
27ci haftamda gittim en son 15 günde bir çağırdı beni canım her doktor bir değil tabi benimde baş aşağı şuan korkcak bişey yok canım

Nerden getirtdiniz araba ve beşiğini gayet güzel görünüyor.fiyatları ne kadar acaba.bizde bu hafta alçak inşallah.beşik ve araba konusunda hic fikrim yok nasıl olmalı kaliteli olması önemli mi.

Bebekhouse sitesinden aldık kanpanya yapmışlar ikisi birden 1099 tl gayet uygun bakmanızı tavsiye ederim

Merhabalar hanimlar Dün emirgandaydim. Her yer polen polen bi güzel gezdim. Hayretler içerisinde ay ne güzel hiç hapşırma fln olmadı diye diye aksam bir başladı. Gece uyuyamadim. Hapsirmadan karnimin içi acıyor, gözlerim şişti. Bir defada 15 ile 20 kez hapsirma ve her 5 dk da bir böyle . Gece uyayamadim sabahta erkenden kalktım. Zombi gibiyim. Geçmişi oku oku bitiremedim.bugünü kaçırcam diye bıraktım.
Hastane çantaları konuşulmuş. 4 5 takım tulum 3 5 çorap vs demiş bi annecik bide 2 3 şapka ... Bana fazla geldi sezeryan olsan 2 gece kalıyorsun normal olsa 1 gece . Ki bazı şanslı anneler var sabah gidiyor 7 8 cm açıklık bir kaç saate doğuma giriyor akşamına eve . Ayrıca şapka pek kullanilmiyor. Hele yaz sıcağı ve hastaneler kliması derecesi çok güzel ayarlanıyor. Ne sicak ne soğuk terlemiyorsun. Çok eşya alıp kendinize yük yapmayın. Arkadaşın yazdığı Liste ile ben bir haftalık şehir dışına çıkarım. Dus alma imkanı olan odanın banyosunda saç kremi şampuan hepsi oluyor.havlu hadi götürülür. İki parca içe zibin üste tulum yeter. Tulum ların zaten ayakları kapalı fln oluyor. Şapka eldiven hiç gerek yok. Bide yelek yazmış hele yelek hiiç gerek yok. Battaniye bile bi ince bi normal penye yeterli . Yaz sıcağında pusete koyunca üstüne bi tülbent yada müsli bez atsan yeterli diye düşünüyorum.

Aynen canm tamam sat a gore hesapladinsa sorun yok

Bizim mudur.. Hmmm... Bosver... Hic kotu konusmayim simdi yani anlayis beklemek yanlis olur...

Evet canm uyku duzeni ayni bende de bundan sonra boyle tabi napalmm... Simdiden alistiriyolar iste uykusuzluga

Ben elimi hicbirseye surmuyorum vallahi,esim supurup siliyor.ev avcilarda isyerim taksimde.metrobus çilesi yetiyor zaten.ev boyanacak alinacaklar yerlestirilecekler oooo napcam bilmem...
Kız kocanın kıymetini bil benimki hem elini hiç bir seye sürmez hem bana da yapma eğilme yorma kendini diyor Nasıl yapmayım mikroptan ölelim mi

Gece 3 E kadar uyuyamadım uykum olduğu halde.cocugun hareketlerinden falan değil gözümü tam kapatıyorum doğum Nasıl olacak hersey yolunda mı olur bir sorun çıkar mı kuruntularım başladı durduk yere.dön dön yatamadım.bu ara herşeyi kafama takıyorum herkes bana fazla ağır geliyor eşim bile.son 2 haftadır eskisi gibi eğilemiyorum evin temizliğini yapamıyorum eşim hem yapma der hem kendi yapmaz eve haftalık yardımcı kadın bulamıyorum ulaşım olarak ters bi yerde oturuyorum.ailemden uzağım daha çocuğa alışverişe başlamadım kafamda deli sorular...hiç birşey yolunda gitmiyor ev o kadar gözüme batıyor ki evde olmak bile istemiyorum

doğum tarihimiz aynı alınan kilo aynı normaliz biz ya 11 kilo çok iyi :)

Iyi tabi canim ben 20 kilo aldım rekor bende...

Kizlar bir rekor da benden heralde 83 le hamile kaldim suan 85 kiloyum yavrum anasina kiyamio heralde zaten annem almis basini gitmis ben gelmeden bi de ben sisirmeyim dio heralde :)

selam kızlar!

bebeğim döndü mü acaba diye her hareketini yoklaya yoklaya bi gece geçirdim, hala da acaba bu ayak mı diye sorup duruyorum, hakkımızda hayırlısı olsun tabii ama 7 kat kesilmek pek istemiyorum sanki, gerçi bebişler sağlıklı olsun biz de iyi olalım da kessinler napalım

ay o uzun uzun yazan benim ben de internetten baka baka hazırladım o çanta listesini, kim ne derse lazım oluyo demek diyerek ekledim listeye
kendi kendime de amma çok eşya bavulla giderim ben hastaneye kesin dedim hastanede üstünü ıslatıyo hemşireler sık sık değiştirmek gerekiyo demişti bi arkadaşım (nasıl ıslanıyo onu da bilemiyorum tam) o yüzden elime geçeni koyarım diye düşünmüştüm. o zaman azaltayım bari parça sayısını, daha da yetmeyecek bunlar diye gidip alacaktım iyi ki almamışım.

Ben ilkinde cahil cesareti üzerimde eşofman ile doğuma gittim yanıma sadece tek bir pijama takımı ve sabahlik , oğluma sadece iki parca iç iki parca dış, bir penye battaniye , bir kalın battaniye (kasım ayıydi soğuklar başlamıştı ). Oto koltuğunu bile almamıştim yanıma . Ne hasta bezi ne bebek bezi zaten hastanede veriyorlarmiş. Çok kıyafet yine almam ne kadar bavulla da gitse o kıyafet giyilmesede yıkanacak eve gelince. O yüzden niye başıma is çıkarayim. Oldu ki lazım oldu eşim gelir eve alır. Zaten herkes evine yakın yerde doğum tercih ediyor genelde

Nerden aldim canim pijamani? Ben pijama aldim 2 takim ama bi tane gecelik almam lazim. Tac falanda almadim onlara da bakabilirim.

Dilerim her şey yoluna girer bebeğin iyice beslenir ve sağlıkla kucagına alırsın Allah Şafi ismiyle bebeğine şifa versin korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…