- 15 Ocak 2016
- 178
- 205
- 103
Benim kızımda öyle bir hareket ediyor ki, zannedersin içeride dans ediyor hoplaya zıplaya. Hiç uyumuyor da sanırım, dolayısıyla ben deher bebek farklıdır tabi bir ara sakinleşir gibi oldu. Bugün tam 30 u doldurdum çok hareketli sabah uyandığımda bile sürekli hareket ediyor bu enerjiyi nereden buluyor diye şaşırıyorum açıkcası.
bizim burasıda %99 erkekten oluşuyor ama bayanlara göre daha anlayışlılar cidden senin müdürde var bi anaormallik bende deyyus herifAynen canm geceleri cidden zor boyle baya yorgun uykusuz olursam anca iyi uyuyorm bazen bazenn.. O yuzden kendimizi yorup yorup mu yatsak napsak
Canm yasasalar bile kalbi taslasms insanlarin, mudur zaten erkek diger cogu mesai arkadasim da erkek kimseye derdimi anlatamam yanibi iki kisi var halden anlayam sagolsn ama ozellikle mudur cok cok cok anlayissiz.. Neyseee...
Kim dedi ki 1 hafta once gitmen gerektigini canm sana?? Kanun bu kisiye gore sekillendiremeyiz ki tahmini dogum haftasina gore hesaplaniyor her seybiri onde biri arkada gider farketmez kii
doğru diosun önemli olan sat sonuçta sgk ona bakar bende 32 de gitmem gereekcek ama o zmana kadar gitmeme normal mi bilm,yorum çünkü bana buyın 20sinde gel demişti bense bu rapor yüzünden erteledimBenim de 2 li teste göre bebek 1 hafta önde olduğu için doğum zamanını 1 hafta öne çektik o tarihten beri. Son kontrolde doktoruma sordum 32. hafta bata göre mi 32 yoksa doğum tarihine göre mi diye. Senin için hangisi daha iyi olacaksa öyle yapalım dedi ben dolayısıyla sata göre 32. haftamda, doğuma göre 33. haftamda çalışma raporu almaya gitcem. Zaten üni.deyim yazın işler rahat bir hafta geç izin almak benim için avantajlı. Sata göre gidebilirsin sen de istersen.
27ci haftamda gittim en son 15 günde bir çağırdı beni canım her doktor bir değil tabiBende hemen hemen çoğu alışverişi tamamladım yıkama ütüleme işlerini haziranda düşünüyorum.eminönünden kapı süsü ve hediyelik birşeyler yapmak için malzeme alışverişi yaptım.gitmek isteyene tavsiye hafta içi erken saatte gidin çok sakin rahat rahat alışveriş yaparsınız.havuzlu han kesinlikle herşeyi bulabileceğiniz bir yer fiyatlar birçok yere göre uygun.dün aynı Zaman'da bebişimizi gördük herşey yolunda 1kilo150 gr olmuşuz çok tuhaf geliyor miligramlardan buralara gelmek.artık başaşağı durmaya başlamış umarım herşey yolunda gider de normal doğururum. Bu haftadan sonra bir ay sonra kontrolüm ama doktor bişey demedi siz kaç haftada bir gidiyorsunuz ??
Nerden getirtdiniz araba ve beşiğini gayet güzel görünüyor.fiyatları ne kadar acaba.bizde bu hafta alçak inşallah.beşik ve araba konusunda hic fikrim yok nasıl olmalı kaliteli olması önemli mi.
bizim burasıda %99 erkekten oluşuyor ama bayanlara göre daha anlayışlılar cidden senin müdürde var bi anaormallik bende deyyus herifevet ya ne kadar yorgun yatsam o gün rahat uyuyorum cidden dolanıyorum mahsus evde bende işte uzanma moduna geçsem uyuyor 1 saat sonra inlemeye başlıorum benim sata göre 1 hafta ilerde ya ondan dedim canım sgk yı ilgilendiren sat aslında olmadı anneme versin raporu napimm iki de bi gidemem
doğru diosun önemli olan sat sonuçta sgk ona bakar bende 32 de gitmem gereekcek ama o zmana kadar gitmeme normal mi bilm,yorum çünkü bana buyın 20sinde gel demişti bense bu rapor yüzünden erteledim
27ci haftamda gittim en son 15 günde bir çağırdı beni canım her doktor bir değil tabibenimde baş aşağı şuan korkcak bişey yok canım
Henüz Teşhis yeni konuldu.ne olacağını bilmiyorum. Perşembe sonuçlarıma bakacakdoktor. O zaman belli olur muhtemelen.Preelampksi teşhisi konulduysa zehirleniyorsun canım ne olacak simdi?üzuldum canım
Kız kocanın kıymetini bil benimki hem elini hiç bir seye sürmez hem bana da yapma eğilme yorma kendini diyor Nasıl yapmayım mikroptan ölelim miBen elimi hicbirseye surmuyorum vallahi,esim supurup siliyor.ev avcilarda isyerim taksimde.metrobus çilesi yetiyor zaten.ev boyanacak alinacaklar yerlestirilecekler oooo napcam bilmem...
doğum tarihimiz aynı alınan kilo aynı normaliz biz ya 11 kilo çok iyi :)
Iyi tabi canim ben 20 kilo aldım rekor bende...
Kizlar bir rekor da benden heralde 83 le hamile kaldim suan 85 kiloyum yavrum anasina kiyamio heralde zaten annem almis basini gitmis ben gelmeden bi de ben sisirmeyim dio heralde :)Değil mi :)) doktor da öyle söylüyor, ben son 1 aydır falan pek kilo almadım 2. Trimester da çok almıştım 14 15 kilo ile bitirmeyi göze aldım bebişlerimiz beslensin tosuncuk olsunlar :))
Arkadaşım sezeryan oldu bugün tam 7. Gün ve 9 kilosunu vermiş bile :))
Biz de veririz nolacak minnaklara yarasın
Merhabalar hanimlar Dün emirgandaydim. Her yer polen polen bi güzel gezdim. Hayretler içerisinde ay ne güzel hiç hapşırma fln olmadı diye diye aksam bir başladı. Gece uyuyamadim. Hapsirmadan karnimin içi acıyor, gözlerim şişti. Bir defada 15 ile 20 kez hapsirma ve her 5 dk da bir böyle . Gece uyayamadim sabahta erkenden kalktım. Zombi gibiyim. Geçmişi oku oku bitiremedim.bugünü kaçırcam diye bıraktım.
Hastane çantaları konuşulmuş. 4 5 takım tulum 3 5 çorap vs demiş bi annecik bide 2 3 şapka ... Bana fazla geldi sezeryan olsan 2 gece kalıyorsun normal olsa 1 gece . Ki bazı şanslı anneler var sabah gidiyor 7 8 cm açıklık bir kaç saate doğuma giriyor akşamına eve . Ayrıca şapka pek kullanilmiyor. Hele yaz sıcağı ve hastaneler kliması derecesi çok güzel ayarlanıyor. Ne sicak ne soğuk terlemiyorsun. Çok eşya alıp kendinize yük yapmayın. Arkadaşın yazdığı Liste ile ben bir haftalık şehir dışına çıkarım. Dus alma imkanı olan odanın banyosunda saç kremi şampuan hepsi oluyor.havlu hadi götürülür. İki parca içe zibin üste tulum yeter. Tulum ların zaten ayakları kapalı fln oluyor. Şapka eldiven hiç gerek yok. Bide yelek yazmış hele yelek hiiç gerek yok. Battaniye bile bi ince bi normal penye yeterli . Yaz sıcağında pusete koyunca üstüne bi tülbent yada müsli bez atsan yeterli diye düşünüyorum.
Csnim çok geçmiş olsun.calisiyor musun.evdeysen dinlenmeye calus.tansiyonun kaç cikiyor.ve protein kacagi mi cikti idrarinda.Henüz Teşhis yeni konuldu.ne olacağını bilmiyorum. Perşembe sonuçlarıma bakacakdoktor. O zaman belli olur muhtemelen.
selam kızlar!
bebeğim döndü mü acaba diye her hareketini yoklaya yoklaya bi gece geçirdim, hala da acaba bu ayak mı diye sorup duruyorum, hakkımızda hayırlısı olsun tabii ama 7 kat kesilmek pek istemiyorum sanki, gerçi bebişler sağlıklı olsun biz de iyi olalım da kessinler napalım
ay o uzun uzun yazan benimben de internetten baka baka hazırladım o çanta listesini, kim ne derse lazım oluyo demek diyerek ekledim listeye
kendi kendime de amma çok eşya bavulla giderim ben hastaneye kesin dedimhastanede üstünü ıslatıyo hemşireler sık sık değiştirmek gerekiyo demişti bi arkadaşım (nasıl ıslanıyo onu da bilemiyorum tam) o yüzden elime geçeni koyarım diye düşünmüştüm. o zaman azaltayım bari parça sayısını, daha da yetmeyecek bunlar diye gidip alacaktım iyi ki almamışım.
Dr.bugün" hareketleri gayet iyi sen hissetmiyorsun"dedi canım:)seninki de öyledir büyük ihtimal..
bizde oğlumuzun. kocam hıc bıseyı begenmıyorBiz hala kızımızın ismine karar veremedik
Bi doktora git hemen ve bize haber ve olur mugünaydın kızlar. sabah hafif kanamam oldu ya ne yapsam bilemedim
Aynı benim kocaKız kocanın kıymetini bil benimki hem elini hiç bir seye sürmez hem bana da yapma eğilme yorma kendini diyor Nasıl yapmayım mikroptan ölelim mi
Nerden aldim canim pijamani? Ben pijama aldim 2 takim ama bi tane gecelik almam lazim. Tac falanda almadim onlara da bakabilirim.Bana bu hafta çantanı hazırla ne olur ne olmaz dediler. Ben de hemen gittim lohusa pijamamı, geceliğimi, tacımı, terliğimi, sütyenimi aldım. Çocuğumun malzemeleri hazırdı zaten. Pijamayı aldığım yerde bütün modellerin teşhiri vardı, her bedende. Beni bi güzel giydirdiler, tacımı taktılar. Öyle hoşuma gitti ki, hadi beni hastaneye götürün de doğurayım diyesim geldi
Dilerim her şey yoluna girer bebeğin iyice beslenir ve sağlıkla kucagına alırsın Allah Şafi ismiyle bebeğine şifa versin korusun
- Gunaydın Kızlar. Biz de bugün 26artı 1 olduk. Bence bir kaç gramlık eksiklikleri kafanıza takmayın. Onlar normal durumlar. Bize geçen hafta perinatoloji bölümünde preeklampsi yani gebelik zehirlemesi teşhisi konuldu. Muhtemln çoğunuz ne demek olduğunu bilmiyor. Ben de bilmiyordum. Plasentada direnç yuksek olduğundan bebeğe besin az gidiyor. Ciddi bir sıkıntı . Dualarınızı bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?