2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Canm dur once bi sakinleselmmm... Temizlik olayini bence bu denli kafana takma hic de kimseyi bulamazsan duzgunce esinden rica et, bu ev boyle kalamaz de bana cocuguna aciman yok mu hic yapamiyorm iste de, ya sen yardimci ol ya da birini bulalm lutfen de

Ayrica alisveris olayina bence de artk basla ama her syden once sakin oll.. Gerekirse internetten al cogu seyin en hesaplisi da orda yani arastir et netten al bazi seyleri... Hepsi hallolur canm

Dogum da Allahin izniyle hepimiz icn bi cirpida oluverir insallah saglikla, hicbirimz de bi sey anlamayiz bi bakarz amann bebisimiz gelms

Kizlar bir rekor da benden heralde 83 le hamile kaldim suan 85 kiloyum yavrum anasina kiyamio heralde zaten annem almis basini gitmis ben gelmeden bi de ben sisirmeyim dio heralde :)

Kiz o nasil bi rekor ben sokkkk yani sadece 2 kilo mu aldnnn??? Bu durumda sen baya kilo verms oluyosnnn dr ne diyo bu duruma?? Valla saglik olduktan sonra gerisi hikaye ama cok sasirdmmm masallah masallah ben 76 ile kaldm ama 90 la dogurursam iyi masallahim var 11-12 arasi aldm bile hayirlisi napalm vericiizz hepsini insallhh...once saglikk..

Teşekkür ederim canım.kocam yapmıyor yorgunum diyor çıkıyor işin içinden temizlik için birini arıyoruz ama bulamadık tanımadığımız birini de eve alamayız.ah hayırlısıyla bi doğursaydık cnm ya

Anladm canm temizlik benmki de yapmaz ne yazikki.. Ama sonucta birini de hulamiyorsunz bi yerde ucundan tutmak zorunda.. Bana birini bulmama da eskiden laf ederdi ama artk tabi gikini cikarmiyor zaten de alistirmstim artk valla hem ben de sen gini disarda calisim yorulim hem eve gelince deli gibi calisim.. Bu da beden bu da can hele ki su an iki canliyiz valla ese bile hak yedirmek yokkk yani hak da demeyelm aslnda bunun zaten olmasi lazm oysa ki..

temmuz annelerine sordum onlar da 32+0 da gitmişler benim randevu kaldı haziran 6ya ramazanın başlangıcına denk geldim güzel sözler duyarım inşaAllah ağrım sızım olmasın da tek dersim uykusuzluk olsun yeterki annem gece sen nöbet tut sabah ben tutarım dedi çünkü ona güveniyorum ben

Kiz o nasil bi rekor ben sokkkk yani sadece 2 kilo mu aldnnn??? Bu durumda sen baya kilo verms oluyosnnn dr ne diyo bu duruma?? Valla saglik olduktan sonra gerisi hikaye ama cok sasirdmmm masallah masallah ben 76 ile kaldm ama 90 la dogurursam iyi masallahim var 11-12 arasi aldm bile hayirlisi napalm vericiizz hepsini insallhh...once saglikk..[/QUOTE]
Valla cnm benim doktor en basindan beri kilomla hiiic ilgilenmio en son kontroldede acik acik soyledi senin kilonla ilgilenmiyorum asil sorunlarimiz var diye :) yani doktorum bilmio 83 le hamile kaldigimi suan 85 oldugumu falan .cocukta bi problem.gormuo gelisiminde falan kilo alio bebisim cok sukur. Ben aslinda ilk aylarda pek bisey yiyemedigimden 2 kilo verdim sonra 4 kilo aldim boylece 2 kilo almis gorunuyorum en Bastan beri :)

ben doktora gittim haftasonu dönmüş dedi ama bence hala haraket ediodur sabit kalmaz şimdi gibi geli bana daha küçük :)

aynı benim eşim ne kadar mucize ne garip diil mi diyorum evet dio kuru kuru :)

geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..

ben de ayda bir gidiyorum hatta 5 hafta sonrasına verdi bu sefer :S

bizde oğlumuzun. kocam hıc bıseyı begenmıyor

biz de henüz karar vermedik benim ki de benim istediğimi beğenmiyor ama alternatif de yok :)

Annecinle ayni sehirdeyseniz zatenn icin rahat olsn canmm Benm anne uzak malum, dogumda gelecek tabi insallah, sonrasinda da illa gelir de ne kadr gelebilecek yani... Kv bakacak benm kizima, cok aman aman kotu bi kv degil benmkisi de hakkini da yemiyim bizi sever eder ama malesef ki surekli idare etmek gereken biri benm yapmam gereken toyluklari cogunlukla o yapan biri ama Allaha dua ediyorm bi sorun olmasn aramzda ve kizima da asla yansimasn, saglikla buyusun de kizim yetistirme kismini egitme kismini ben hallederm insallah sadece goz kulak olsn bana yeter ki onu da yapar zaten sonucta kendi oglunun yavrusu

Insallah guzel haberler alirsn canm merak etme sen aynen oyle olmasi gerekiyo zaten, 32+0 olmali yani..

benim sezaryen olacağı için temmuz sonu ya da ağustos başı olacak duruma göre.
sen normal düşünüyorsun galiba. inşallah tek avazda sağlıkla kolayca doğurursun :)

Ben sanmıyorum ya bizim topikte 40 haftayı geçiren pek olmayacak gibi 38 _39 gibi doğuracak çoğumuz:)
Ben normal dusunuyorum bir aksilik cikmassa catur cutur dogurmak istiyorum Allah bilir tabi ne olcaginida sanirsam eylul 1 annesi olcam gibime geliyor ben 40i biraz geciricem ben oglanlar daha gec geliyomus kizlara nazaran cunku yada t 40da dogurucam sanirsam 38 olmaz benim :)

Benm de catir catir dogurasim var Ayenn oyle Allah bilir tabi ki hayirlisi olsun..sagliklisi olsn dogumun da nasil olursa artk..
Bana da hep temmuz sonuna doguracam gibi geliyo nedenseeee Hayirlisi bakalm ic gudulerimiz dogru cikcak mi goruciizz

aynı şehiri bırak bi arka sokağına taşındım sırf bebiş olurda bakar diye çünkü bizim kaynana ben bakmam bana güvenmeyin dedi ta başından benim de ona vermeye niyetim yoktu zaten iyi de oldu eskiden severdim kaynanayı şimdi hiç mi hiç sevmiyorum bi kez aradı torunu için oda cinsiyetini öğrenip kapattı sanki sokaktaki adamdan yaptım sonrasında aradığında da ben açmadım açmamda bu saatten sonra seninki iyi olsun aman kimse yok zaten

Al birini vur ötekine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…