Harika görünüyorsunuz annesi :)Eki Görüntüle 1837087 Günaydın kızçeler
30. Haftanın bitiminden bir fotoğraf, 11 kiloyla yola devam 61 olduk
Sona kaldı 10 haftasabırsızlanıyorum güzel kızımı görmek için
(dağınıklığımı görmeyiverin :,) )
Gece 3 E kadar uyuyamadım uykum olduğu halde.cocugun hareketlerinden falan değil gözümü tam kapatıyorum doğum Nasıl olacak hersey yolunda mı olur bir sorun çıkar mı kuruntularım başladı durduk yere.dön dön yatamadım.bu ara herşeyi kafama takıyorum herkes bana fazla ağır geliyor eşim bile.son 2 haftadır eskisi gibi eğilemiyorum evin temizliğini yapamıyorum eşim hem yapma der hem kendi yapmaz eve haftalık yardımcı kadın bulamıyorum ulaşım olarak ters bi yerde oturuyorum.ailemden uzağım daha çocuğa alışverişe başlamadım kafamda deli sorular...hiç birşey yolunda gitmiyor ev o kadar gözüme batıyor ki evde olmak bile istemiyorum
Kizlar bir rekor da benden heralde 83 le hamile kaldim suan 85 kiloyum yavrum anasina kiyamio heralde zaten annem almis basini gitmis ben gelmeden bi de ben sisirmeyim dio heralde :)
Çok tatlı hayırlısyla giyinKızlar bende bunu aldım nasil
Teşekkür ederim canım.kocam yapmıyor yorgunum diyor çıkıyor işin içinden temizlik için birini arıyoruz ama bulamadık tanımadığımız birini de eve alamayız.ah hayırlısıyla bi doğursaydık cnm yaCanm dur once bi sakinleselmmm... Temizlik olayini bence bu denli kafana takma hic de kimseyi bulamazsan duzgunce esinden rica et, bu ev boyle kalamaz de bana cocuguna aciman yok mu hic yapamiyorm iste de, ya sen yardimci ol ya da birini bulalm lutfen de
Ayrica alisveris olayina bence de artk basla ama her syden once sakin oll.. Gerekirse internetten al cogu seyin en hesaplisi da orda yani arastir et netten al bazi seyleri... Hepsi hallolur canm
Dogum da Allahin izniyle hepimiz icn bi cirpida oluverir insallah saglikla, hicbirimz de bi sey anlamayiz bi bakarz amann bebisimiz gelms
Kiz o nasil bi rekorben sokkkk yani sadece 2 kilo mu aldnnn??? Bu durumda sen baya kilo verms oluyosnnn dr ne diyo bu duruma?? Valla saglik olduktan sonra gerisi hikaye ama cok sasirdmmm masallah masallah ben 76 ile kaldm ama 90 la dogurursam iyi masallahim var 11-12 arasi aldm bile hayirlisi napalm vericiizz hepsini insallhh...once saglikk..
Benım ki kuduruk o zaman elim karnımdayken elimi hareket ettırıp ırkılebılıyotumm28. haftada sakinleşiyor mu bebek? Tekmeleri azalıyor mu?
Teşekkür ederim canım.kocam yapmıyor yorgunum diyor çıkıyor işin içinden temizlik için birini arıyoruz ama bulamadık tanımadığımız birini de eve alamayız.ah hayırlısıyla bi doğursaydık cnm ya
Aynıyız nerdeyse gun olarak senle kılo olarak da ben de 11 kilo aldımmmmEki Görüntüle 1837087 Günaydın kızçeler
30. Haftanın bitiminden bir fotoğraf, 11 kiloyla yola devam 61 olduk
Sona kaldı 10 haftasabırsızlanıyorum güzel kızımı görmek için
(dağınıklığımı görmeyiverin :,) )
temmuz annelerine sordum onlar da 32+0 da gitmişler benim randevu kaldı haziran 6ya ramazanın başlangıcına denk geldim güzel sözler duyarım inşaAllahAynen canm tamam sat a gore hesapladinsa sorun yok
Bizim mudur.. Hmmm... Bosver... Hic kotu konusmayim simdiyani anlayis beklemek yanlis olur...
Evet canm uyku duzeni ayni bende de bundan sonra boyle tabi napalmm...Simdiden alistiriyolar iste uykusuzluga
Kızlar doğuma iki ay olmasına rağmen ben doğum anını şimdiden psikopata bağladım. Sezeryandan deli gibi korkuyorum geceleri falan uyanıp hadi normal olmazsa diye oturup düşünüyorum. Kızımda bir türlü ters dönüvermedi. Sizin bebişler ne alemde dönüşler başladı mı :)))
Ne güzel bir his dimi dün diyorum eşime aşkım be tuhaf dimi içimde bir canlı var bir Bebek var diyorum bön bön suratıma bakıp evet Dedi
Biz kadınlar daha ilk günden annelik duygusunu yaşıyoruz ama eşlerimiz kucaklarına alana kadar bu mucizenin farkına varamıyorlar
Çok şanslıyız Aslında minik mucizelerimiz var her geçen gün içimizde büyüyen ve dünyaya gelen
- Gunaydın Kızlar. Biz de bugün 26artı 1 olduk. Bence bir kaç gramlık eksiklikleri kafanıza takmayın. Onlar normal durumlar. Bize geçen hafta perinatoloji bölümünde preeklampsi yani gebelik zehirlemesi teşhisi konuldu. Muhtemln çoğunuz ne demek olduğunu bilmiyor. Ben de bilmiyordum. Plasentada direnç yuksek olduğundan bebeğe besin az gidiyor. Ciddi bir sıkıntı . Dualarınızı bekliyoruz.
Bende hemen hemen çoğu alışverişi tamamladım yıkama ütüleme işlerini haziranda düşünüyorum.eminönünden kapı süsü ve hediyelik birşeyler yapmak için malzeme alışverişi yaptım.gitmek isteyene tavsiye hafta içi erken saatte gidin çok sakin rahat rahat alışveriş yaparsınız.havuzlu han kesinlikle herşeyi bulabileceğiniz bir yer fiyatlar birçok yere göre uygun.dün aynı Zaman'da bebişimizi gördük herşey yolunda 1kilo150 gr olmuşuz çok tuhaf geliyor miligramlardan buralara gelmek.artık başaşağı durmaya başlamış umarım herşey yolunda gider de normal doğururum. Bu haftadan sonra bir ay sonra kontrolüm ama doktor bişey demedi siz kaç haftada bir gidiyorsunuz ??
bizde oğlumuzun. kocam hıc bıseyı begenmıyor
temmuz annelerine sordum onlar da 32+0 da gitmişler benim randevu kaldı haziran 6ya ramazanın başlangıcına denk geldim güzel sözler duyarım inşaAllahağrım sızım olmasın da tek dersim uykusuzluk olsun yeterki annem gece sen nöbet tut sabah ben tutarım dedi çünkü ona güveniyorum ben
Hayırlı olsun bende gördüm o kampanya yı memnun kaldın mı siteden?bi sorun yaşamadın inşallahOğluşumun yatağı ve arabası geldi tavsiye eden arkadaşım teşekkür ederim ben çok beğendim inş kullanmakda nasip olur
Ayy dimi doguruyodur hepsi artikk... Nasip kismet canm gecerse gecer ama ben fazla gecmemesi icn de dua ediyorm, endise ederim malum tecrube de yok.. Surekli gozetim denetim...Ama hayirlisi neyse o olsn tabi kiii... Agustos sonlari eylule baslari temmuza kayabilir bence deee..
benim sezaryen olacağı için temmuz sonu ya da ağustos başı olacak duruma göre.
sen normal düşünüyorsun galiba. inşallah tek avazda sağlıkla kolayca doğurursun :)
Ben normal dusunuyorum bir aksilik cikmassa catur cutur dogurmak istiyorumBen sanmıyorum ya bizim topikte 40 haftayı geçiren pek olmayacak gibi 38 _39 gibi doğuracak çoğumuz:)
Ben normal dusunuyorum bir aksilik cikmassa catur cutur dogurmak istiyorumAllah bilir tabi ne olcaginida sanirsam eylul 1 annesi olcam gibime geliyor ben 40i biraz geciricem ben oglanlar daha gec geliyomus kizlara nazaran cunku yada t 40da dogurucam sanirsam 38 olmaz benim :)
aynı şehiri bırak bi arka sokağına taşındım sırf bebiş olurda bakar diye çünkü bizim kaynana ben bakmam bana güvenmeyin dedi ta başından benim de ona vermeye niyetim yoktu zaten iyi de olduAnnecinle ayni sehirdeyseniz zatenn icin rahat olsn canmmBenm anne uzak malum, dogumda gelecek tabi insallah, sonrasinda da illa gelir de ne kadr gelebilecek yani... Kv bakacak benm kizima, cok aman aman kotu bi kv degil benmkisi de hakkini da yemiyim bizi sever eder ama malesef ki surekli idare etmek gereken biri benm yapmam gereken toyluklari cogunlukla o yapan biri ama Allaha dua ediyorm bi sorun olmasn aramzda ve kizima da asla yansimasn, saglikla buyusun de kizim yetistirme kismini egitme kismini ben hallederm insallah sadece goz kulak olsn bana yeter ki onu da yapar zaten sonucta kendi oglunun yavrusu
Insallah guzel haberler alirsn canm merak etme senaynen oyle olmasi gerekiyo zaten, 32+0 olmali yani..
Al birini vur ötekineben doktora gittim haftasonu dönmüş dedi ama bence hala haraket ediodur sabit kalmaz şimdi gibi geli bana daha küçük :)
aynı benim eşim ne kadar mucize ne garip diil mi diyorum evet dio kuru kuru :)
geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin..
ben de ayda bir gidiyorum hatta 5 hafta sonrasına verdi bu sefer :S
biz de henüz karar vermedik benim ki de benim istediğimi beğenmiyor ama alternatif de yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?