Hiç öyle düşünme ben oğlumu 39 da normal doğurdum çok geç kalacağını düşünme :)Ben normal dusunuyorum bir aksilik cikmassa catur cutur dogurmak istiyorumAllah bilir tabi ne olcaginida sanirsam eylul 1 annesi olcam gibime geliyor ben 40i biraz geciricem ben oglanlar daha gec geliyomus kizlara nazaran cunku yada t 40da dogurucam sanirsam 38 olmaz benim :)
dr a kalsa iki sezaryen sonrası normal doğum yaptıracak da benim cesaretim yok :)Ben normal dusunuyorum bir aksilik cikmassa catur cutur dogurmak istiyorumAllah bilir tabi ne olcaginida sanirsam eylul 1 annesi olcam gibime geliyor ben 40i biraz geciricem ben oglanlar daha gec geliyomus kizlara nazaran cunku yada t 40da dogurucam sanirsam 38 olmaz benim :)
dr a kalsa iki sezaryen sonrası normal doğum yaptıracak da benim cesaretim yok :)
inşallah herkesin gönlüne göre kolay sağlıklı bir doğum olur.
Bakceezz gorciizzzzBenm de catir catir dogurasim varAyenn oyle Allah bilir tabi ki hayirlisi olsun..sagliklisi olsn dogumun da nasil olursa artk..
Bana da hep temmuz sonuna doguracam gibi geliyo nedenseeeeHayirlisi bakalm ic gudulerimiz dogru cikcak mi goruciizz
Aaa demek bu tezde curuduHiç öyle düşünme ben oğlumu 39 da normal doğurdum çok geç kalacağını düşünme :)
Ama grilcim sezeryandan sonra 5 sene normal dogum olmuyor diye biliyordum bildigim kadariyla senin kizlarin hala emiyor kucucuk bebek daha nasil normal dogum diyebildi sasirdimdr a kalsa iki sezaryen sonrası normal doğum yaptıracak da benim cesaretim yok :)
inşallah herkesin gönlüne göre kolay sağlıklı bir doğum olur.
ilkinde kakasını yapmıştı. ikinci de kordon çok dolandığı için riske girmek istemedi.Yaa nerde o doktor
Ben sezaryenliyim burda dr ariyorum normal yapmak icin ama hicbiri sicak bakmıyo
Bi de senin sezaryen sebebin neydi
Bakceezz gorciizzzz
Aaa demek bu tezde curudutuh ne kadar icimde kalirsa o kadar iyi diyordum bende
Ama grilcim sezeryandan sonra 5 sene normal dogum olmuyor diye biliyordum bildigim kadariyla senin kizlarin hala emiyor kucucuk bebek daha nasil normal dogum diyebildi sasirdim
valla hiç bilmiyorum canım, normal düşünmediğim için araştırma yapmadım. dr devlet hastanesinden emekli, herhalde tecrübesine güveniyor. 1,5 yaşındaki emmeyi günde bire düşürmüştü ama sanırım bir şeyler sezdi, her fırsatta emmek istiyor :)Ama grilcim sezeryandan sonra 5 sene normal dogum olmuyor diye biliyordum bildigim kadariyla senin kizlarin hala emiyor kucucuk bebek daha nasil normal dogum diyebildi sasirdim
Biz de karar veremedik yaBiz hala kızımızın ismine karar veremedik
ilkinde kakasını yapmıştı. ikinci de kordon çok dolandığı için riske girmek istemedi.
normal öneren dr, bakırköy devlet hastanesinden emekli olmuş, şimdi gaziosmanpaşa medical park ta çalışıyor canım.
biz güya karar verdik ama benim aklım "asya" da. eşim de inatla reddediyor.Biz de karar veremedik ya
evet, ilk söylediğinde çok şaşırmıştım.Anladimm bana cok uzak malesef kiiyi bir doktordur eminim ki çünkü her dr bunu tavsiye edemez.
Nata vega da myHamile diye bir yerden aldım canım.Nerden aldim canim pijamani? Ben pijama aldim 2 takim ama bi tane gecelik almam lazim. Tac falanda almadim onlara da bakabilirim.
Çok güzel benliğinle beraber çok güzel günlerde kullanKızlar bende bunu aldım nasil
Kizlar bu arada benim sekerim cikmisti 50 cc yuklemede bugunde 100cc yuklendi doktor sonuclardan once yuksek cikarsa yatis yapilcak dedi dua ettim cok sukur dusuk cikti sorun yok dedi 3 hafta sonra oglumla birdahaki randevumuzda goruscez :) birde bunca yildir oruc tutan biri olarak hic aksatmayan biri olarak konusuyorum sakin ha oruc tutmayinhastanede bir teyzenin gelini 15 gun tutmus birde teravihe gidip gelmis cocuk hem erken dogmus hemde 5 hafta geri kalmis öldu ölecekmis nerdeyse duyunca cok korktum denerim diyordum vazgectim bilginiz olsun. Sonra tutariz oruclari yoldaslarim benim :) birde ben 24 yasindayim benden buyukler kendilerini bi belli etsinlerde rahatsiz oluyorum herkese canim cicim demeye abla olanlara abla demek istiyorum yani cunku 30 ve ustu arkadaslarimizda var onlar benim ablalarim yani burda
ilkinde kakasını yapmıştı. ikinci de kordon çok dolandığı için riske girmek istemedi.
normal öneren dr, bakırköy devlet hastanesinden emekli olmuş, şimdi gaziosmanpaşa medical park ta çalışıyor canım.
Ben de Asya ismini düşünmüştüm ama eşime hangi ismi önersem beğenmediği için beni Asya'dan soğuttu hangi ismi söyledem beğenmiyor şimdi de arya ismini düşünüyorum onu da beğenmiyor gerçi ben de arya isminden çok emin olamıyorum bir isim kafama tam olarak yatsa eşimi dinlemeyeceğim artıkbiz güya karar verdik ama benim aklım "asya" da. eşim de inatla reddediyor.
normal doğum için hazırlan demedi. eğer istersen normal doğum yapabilirsin dedi. ben korkarım deyince gülümsedi, üstelemedi.Bu yeni yasadanda doktorlar etkilenmiş olabilir,aynı dönemde hamiş olan bir arkadaşım var,3 aylık olduğunda oda koç hastanesine gidiyor. Ordaki doktoru bel fıtığı olduğu için şimdiden doğumun sezeryan olacak hazırlan demişti. Son kontrolüne gidince de,biz seni normal doğuma hazırlayalım. Normal doğumu beklicem sende demiş. Bu ara bir enteresanlar.
Bu arada medikalde doğum fiyatın ne olacak,fiyat almış mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?