Hayırlı olsun bende gördüm o kampanya yı memnun kaldın mı siteden?bi sorun yaşamadın inşallah
Ben de ordan aldim pijamalarimi:) ama gecelik bulamamistim istedigim gibi.. Benim de bir ara gecelik bakmam lazim.Nata vega da myHamile diye bir yerden aldım canım.
Ben 30 ve ustuyum ama abla demesen de olur:)Kizlar bu arada benim sekerim cikmisti 50 cc yuklemede bugunde 100cc yuklendi doktor sonuclardan once yuksek cikarsa yatis yapilcak dedi dua ettim cok sukur dusuk cikti sorun yok dedi 3 hafta sonra oglumla birdahaki randevumuzda goruscez :) birde bunca yildir oruc tutan biri olarak hic aksatmayan biri olarak konusuyorum sakin ha oruc tutmayinhastanede bir teyzenin gelini 15 gun tutmus birde teravihe gidip gelmis cocuk hem erken dogmus hemde 5 hafta geri kalmis öldu ölecekmis nerdeyse duyunca cok korktum denerim diyordum vazgectim bilginiz olsun. Sonra tutariz oruclari yoldaslarim benim :) birde ben 24 yasindayim benden buyukler kendilerini bi belli etsinlerde rahatsiz oluyorum herkese canim cicim demeye abla olanlara abla demek istiyorum yani cunku 30 ve ustu arkadaslarimizda var onlar benim ablalarim yani burda
Hamileligin basindan beri onbesgunde bir cagiriyor beni dr.um canim.Bende hemen hemen çoğu alışverişi tamamladım yıkama ütüleme işlerini haziranda düşünüyorum.eminönünden kapı süsü ve hediyelik birşeyler yapmak için malzeme alışverişi yaptım.gitmek isteyene tavsiye hafta içi erken saatte gidin çok sakin rahat rahat alışveriş yaparsınız.havuzlu han kesinlikle herşeyi bulabileceğiniz bir yer fiyatlar birçok yere göre uygun.dün aynı Zaman'da bebişimizi gördük herşey yolunda 1kilo150 gr olmuşuz çok tuhaf geliyor miligramlardan buralara gelmek.artık başaşağı durmaya başlamış umarım herşey yolunda gider de normal doğururum. Bu haftadan sonra bir ay sonra kontrolüm ama doktor bişey demedi siz kaç haftada bir gidiyorsunuz ??
Sana imrendim ya keske benim de catir catir dogurasim olsa:) ya ben bildigin tirsak ciktim ama millete sirf normal dogurdum hih catlayin diyebilmek icin normal dogurmak istiyorum. Yani dusunun kiz kardesim bile abla sen normal diguramazsin git sezeryan gunu al diyoBenm de catir catir dogurasim varAyenn oyle Allah bilir tabi ki hayirlisi olsun..sagliklisi olsn dogumun da nasil olursa artk..
Bana da hep temmuz sonuna doguracam gibi geliyo nedenseeeeHayirlisi bakalm ic gudulerimiz dogru cikcak mi goruciizz
Odundur modundur ama yapıyor elinden geldiğince...üstünkörü yap dinlene dinlene yap canım yorma kendini...Kız kocanın kıymetini bil benimki hem elini hiç bir seye sürmez hem bana da yapma eğilme yorma kendini diyor Nasıl yapmayım mikroptan ölelim mi
Bende tecrubeli oldugumdan 5 sene demedim duydugum buydu demek buda curudu bugun beni hep curutuyorsunuz balim ya13 ay arayla bile sezaryen sonrasi normal doğum yapanlar var doktordan doktora degisiyo. Face kullaniyosaniz ssvd grubunu takip etmenizi dosyalar kismindaki yazilari okumanızı kesinlikle tavsiye ederim. Doguma bakis aciniz degisecek. Eger ilk dogumumda bu grupdan haberdar olsaydim cok farkli olurdu diye düşünüyorum. Bu arada bende 24 yasndayim ilk sayfada yaziyo aslinda yaslar :)
Olabilir doktorun yurek yemis o zamanvalla hiç bilmiyorum canım, normal düşünmediğim için araştırma yapmadım. dr devlet hastanesinden emekli, herhalde tecrübesine güveniyor. 1,5 yaşındaki emmeyi günde bire düşürmüştü ama sanırım bir şeyler sezdi, her fırsatta emmek istiyor :)
Ayy canimm kankam benimmSeker olayina cok sevindm canmm.. Ama neden direk yatis dedi ona sasirdm birinci cok mu yuksekti kii
Ben de bugune dek pek oruc kacirmadm sukur ama bu sene hicc niyetlenmicektm zaten, cunku normal bi donem degil bu bebislerimizin rizkini almaya deger mii?? Hem Allah bize zaten kaza firsati verms sonra tamamlariz insallh
Ben 25 yasindaym canikom sorun yokkankaaaa
Sana imrendim ya keske benim de catir catir dogurasim olsa:) ya ben bildigin tirsak ciktim ama millete sirf normal dogurdum hih catlayin diyebilmek icin normal dogurmak istiyorum. Yani dusunun kiz kardesim bile abla sen normal diguramazsin git sezeryan gunu al diyobu konuda hic destek olanim yok.
Bende tecrubeli oldugumdan 5 sene demedim duydugum buydu demek buda curudu bugun beni hep curutuyorsunuz balim yaFace kullaniyorum canim bir bakayim yav iyi dedin bunu cunku catur cutur dogururum diyorumda ödum kopuyor bakma birde yaslar yaziyorda simdi cok girmeyen de var devamli konustugumuz arkadaslarimizda var cok nick oldugu icin aklimda tutamam burda seni aklima kazidim :)
Olabilir doktorun yurek yemis o zaman
Ayy canimm kankam benimmbirincisi 160 cikmisti cani ondan dolayi
Bizde kızımızın ismine karar veremedik.gerçi eşim son iki gündür başak ismini söylüyor.Biz hala kızımızın ismine karar veremedik
Bende tecrubeli oldugumdan 5 sene demedim duydugum buydu demek buda curudu bugun beni hep curutuyorsunuz balim yaFace kullaniyorum canim bir bakayim yav iyi dedin bunu cunku catur cutur dogururum diyorumda ödum kopuyor bakma birde yaslar yaziyorda simdi cok girmeyen de var devamli konustugumuz arkadaslarimizda var cok nick oldugu icin aklimda tutamam burda seni aklima kazidim :)
Hamileligin baslarında kullaniyordum ama bana mısın demiyordu...Kızlar midesi ve boğazı yananlar gaviscon alsın hamileler kullanabiliyor benim yaşama sebebim ve tek aşkım dünyam herşeyim aşığım gaviscona
Kızkardeşim ismini değiştirmişti canım.asya istiyordu.inanır mısın beğenen tek kişi olmadığı icin vazgeçti kardeşim asya isminden..biz güya karar verdik ama benim aklım "asya" da. eşim de inatla reddediyor.
Iki kilo muuuuu?o da bebek zatiKizlar bir rekor da benden heralde 83 le hamile kaldim suan 85 kiloyum yavrum anasina kiyamio heralde zaten annem almis basini gitmis ben gelmeden bi de ben sisirmeyim dio heralde :)
Bu çok ciddi bir durum.tansiyonun hep yuksek,vücudun şiş,idrarda protein kaçağı var ve eve mi gönderildin yani canım.iki arkadaşım da apar topar ameliyata alınmıştı bu durumda hayatlarını kaybediyorlardı neredeyseHenüz Teşhis yeni konuldu.ne olacağını bilmiyorum. Perşembe sonuçlarıma bakacakdoktor. O zaman belli olur muhtemelen.
Kizlar ben 32. Haftadan sonra perina masajina baslayacagim. Normal dogumdan korkuyorum ama normal olmasini da cok istiyorum. Rabbim hayirlisini nasip etsin.Yok yok hiç korkma Allah bize o gücü vermiş inşallah kolay bi dogumun olur. Dogumu kolaylastiracak seyler var o grubta cok yardimci oluyolar kesin bakmalisin.
Bi de son ana kadar hic belli olmuyo zaten. Dogum cok surprizli bişey. Normal yapcam diyosun yok bebek asiri kilolu yok catin dar yok bebek kakasini yapmis kalp atışı düşüyo vs. Vs. Vs. Bi sürü sebeb olabilir kendini sezaryen olurken bulabilirsin
Biz hayrlisini isteyelim inşallah bakalim neler olacak o zamana kadarbebislerimiz de biz de saglikli olalim da gerisi önemli değil
Preeklemsinin gebelik zehirlenmesi oldugunu bilmiyodum doğrusu bende yüksek tansiyonla seyreden bi çok komplikasyon oldugunu biliyorum ama Dr öyle dedi diyince bişey diyemedimBu çok ciddi bir durum.tansiyonun hep yuksek,vücudun şiş,idrarda protein kaçağı var ve eve mi gönderildin yani canım.iki arkadaşım da apar topar ameliyata alınmıştı bu durumda hayatlarını kaybediyorlardı neredeyseeminsin değil mi gebelik zehirlenmesi olduğuna?
ben de mecburen vazgeçtim. rana beyza olacak şimdilik, değişmezse.Kızkardeşim ismini değiştirmişti canım.asya istiyordu.inanır mısın beğenen tek kişi olmadığı icin vazgeçti kardeşim asya isminden..
Canim ben domates rendeliyorum kirmizi ve yesil biber dogruyorum biraz pul biber cok az karabiber ama cok az sarimsak da kullanabilirsin istersen. Buna almanlar alyi olyo diyolar. Benim esim cok begeniyor. Bir de bunlari tereyagda yapiyorum. Bir dene istersen:)hepinizi alıntılıyamadım niyeyse kızlar
Doğmadan karar versek isimlere çok iyi olurherkes soruyor cevap veremiyorum tuana demiştik kimse beğenmedi, hatta burdan biri sahne ismi gibi demişti iyice soğudum
Asya ismini düşünenlere alternatif azra olabilir arkadaşım koydu bebeğine :)
Anlamı güzel söylemesi güzel bir isim olsun istiyorum, ismin çocuğun karakterinde etkili olduğunu söylüyorlar illa Kuran'da geçmesine gerek yok ama muhakkak güzel anlamlı olmalı :))
Kuzrnim de nhan koydu bebeğine o da güZel aklınızda bulunsun :))
kızlar makarnanın lezzetli olması için ne yapmam gerekiyor, her yemeğimi beğenen eşim makarnama burun kıvırıyor hep, haşladım soslaması kaldı güzel sos tarifleriniz var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?