2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Hayırlı olsun bende gördüm o kampanya yı memnun kaldın mı siteden?bi sorun yaşamadın inşallah

Bir sıkıntı yaşamadım kendi orjinal kutısunda tertemiz geldi kendim actım kurdum garanti belgesi kullanım klavuzu vs herşey tamdı çokda beğendin kullanışlı baş ucundaki dönence çok kaliteli değil ama zaten çok kullanılmıyormuş diğer herşey güzel

Ben 30 ve ustuyum ama abla demesen de olur:)

Hamileligin basindan beri onbesgunde bir cagiriyor beni dr.um canim.

Benm de catir catir dogurasim var Ayenn oyle Allah bilir tabi ki hayirlisi olsun..sagliklisi olsn dogumun da nasil olursa artk..
Bana da hep temmuz sonuna doguracam gibi geliyo nedenseeee Hayirlisi bakalm ic gudulerimiz dogru cikcak mi goruciizz
Sana imrendim ya keske benim de catir catir dogurasim olsa:) ya ben bildigin tirsak ciktim ama millete sirf normal dogurdum hih catlayin diyebilmek icin normal dogurmak istiyorum. Yani dusunun kiz kardesim bile abla sen normal diguramazsin git sezeryan gunu al diyo bu konuda hic destek olanim yok.

Bende tecrubeli oldugumdan 5 sene demedim duydugum buydu demek buda curudu bugun beni hep curutuyorsunuz balim ya Face kullaniyorum canim bir bakayim yav iyi dedin bunu cunku catur cutur dogururum diyorumda ödum kopuyor bakma birde yaslar yaziyorda simdi cok girmeyen de var devamli konustugumuz arkadaslarimizda var cok nick oldugu icin aklimda tutamam burda seni aklima kazidim :)
Olabilir doktorun yurek yemis o zaman

Ayy canimm kankam benimm birincisi 160 cikmisti cani ondan dolayi

Canm neden doguramayasin kii.. Hem ameliyat acisi guzel mi saniyosn ah ahh ceken bilirr.. Ben kist ameliyati oldm yani o acilari bi daha cekmek istemem hem de sogal olan bi seye mudahale etmek istemem ama tabi ki kizim icn en sagliklisi neyse o olsnn
Belki dr un destegiyle ikna olursn, hem o duyguyu yasamak bambaska bence yaa.. Ama tabi ki sonucta senin kararin canm ins hakkinda hakkimizda hayirlisi olurr..

Kiz benm de 167 cikmistii kimse yatcan bi sey demedi anamm iyi kiym ki acaba bennn

Arkadaşlar bizim dün detaylı ultrason kontrolümüz vardı.kızımız iyiydi çok şükür.25+5 haftalık yalnız bacak boyu ve kol boyu yani kemik yapısı 27 haftalık dedi doktorumuz ki
Biz hala kızımızın ismine karar veremedik
Bizde kızımızın ismine karar veremedik.gerçi eşim son iki gündür başak ismini söylüyor.

Yok yok hiç korkma Allah bize o gücü vermiş inşallah kolay bi dogumun olur. Dogumu kolaylastiracak seyler var o grubta cok yardimci oluyolar kesin bakmalisin.
Bi de son ana kadar hic belli olmuyo zaten. Dogum cok surprizli bişey. Normal yapcam diyosun yok bebek asiri kilolu yok catin dar yok bebek kakasini yapmis kalp atışı düşüyo vs. Vs. Vs. Bi sürü sebeb olabilir kendini sezaryen olurken bulabilirsin
Biz hayrlisini isteyelim inşallah bakalim neler olacak o zamana kadar bebislerimiz de biz de saglikli olalim da gerisi önemli değil

Henüz Teşhis yeni konuldu.ne olacağını bilmiyorum. Perşembe sonuçlarıma bakacakdoktor. O zaman belli olur muhtemelen.
Bu çok ciddi bir durum.tansiyonun hep yuksek,vücudun şiş,idrarda protein kaçağı var ve eve mi gönderildin yani canım.iki arkadaşım da apar topar ameliyata alınmıştı bu durumda hayatlarını kaybediyorlardı neredeyseeminsin değil mi gebelik zehirlenmesi olduğuna?

Kizlar ben 32. Haftadan sonra perina masajina baslayacagim. Normal dogumdan korkuyorum ama normal olmasini da cok istiyorum. Rabbim hayirlisini nasip etsin.

Preeklemsinin gebelik zehirlenmesi oldugunu bilmiyodum doğrusu bende yüksek tansiyonla seyreden bi çok komplikasyon oldugunu biliyorum ama Dr öyle dedi diyince bişey diyemedim

Benin de 157 çıktı. 2 doktora birde sağlık ocağına sordum ikinci yüklemeye bile gerek duymadılar. Sadece hazır meyve suyu hazır tatlı ve atistirmaliklardan uzak dur. Hamur işi ve ekmeği abartma sorun olmaz dediler. Çok daha yuksek çıkanlar var. Zaten senin de çok şükür düşük çıkmış ikinci

hepinizi alıntılıyamadım niyeyse kızlar

Doğmadan karar versek isimlere çok iyi olur herkes soruyor cevap veremiyorum tuana demiştik kimse beğenmedi, hatta burdan biri sahne ismi gibi demişti iyice soğudum

Asya ismini düşünenlere alternatif azra olabilir arkadaşım koydu bebeğine :)

Anlamı güzel söylemesi güzel bir isim olsun istiyorum, ismin çocuğun karakterinde etkili olduğunu söylüyorlar illa Kuran'da geçmesine gerek yok ama muhakkak güzel anlamlı olmalı :))

Kuzrnim de nhan koydu bebeğine o da güZel aklınızda bulunsun :))

kızlar makarnanın lezzetli olması için ne yapmam gerekiyor, her yemeğimi beğenen eşim makarnama burun kıvırıyor hep, haşladım soslaması kaldı güzel sos tarifleriniz var mııı

Canim ben domates rendeliyorum kirmizi ve yesil biber dogruyorum biraz pul biber cok az karabiber ama cok az sarimsak da kullanabilirsin istersen. Buna almanlar alyi olyo diyolar. Benim esim cok begeniyor. Bir de bunlari tereyagda yapiyorum. Bir dene istersen:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…