Ben tul ve balonla kendım suslemeyı planlıyorum onun dısında guzel cıkolata yada lokum alacagım arkadasım masalarda aksesuar bana gosterıs gıbı gelıyorBu arada kolonyaydı şekerdi vs aksesuar mi desem incik boncuk hazırlığı yapmayacak olan tek benim galibahastaneye pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum sadece o kadar . Var mı yapmayan başka
Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanacak isterse ultrason hesabında 3 hafta önde çıksın bu bir şeyi değiştirmeyecek tatlımKızlar dr unu za sordunuz mu doğum tarihi ultrason olcumune göre mi olacak .adet tarihine göre mi . Bnm ki ne zaman gitsem hep 1 haFTA önde ona göre mi hesaplicak acaba
Ankara ekibinin eşleri de hep askeri personel galibaAyyy nasıl tatlı tatlı kaşınır benim bir kere mememde olmuştu kaşımaktan kanatıyordum, doğumdan sonra hemen kurtulursun inşallah
Biz iyiyiz çok şükür yemek yedim şimdi derse oturacağım tekrar, eşim nöbetçiymiş bu akşam gelmeyecek sıkılıyorum o yokken, prensesim doğsa da onunla zaman geçirsem
Canım etlik aşağı eğlencede vardı
Gitmeden bir ara öğten tükenmediyse git :)
Benim de çok hoşuma gitti ama alamadım henüz :)
Ay bana kadife deme elim ayagim bir tuhaf oluyor ben cok huylanirimiyi almissin canim bunlari ben cayyoluna hic gitmedim ogrenir giderim ulus icinde iste eminonu gibi diyorlar ondan merak ettim birde maltepe pazarinin oralarmis boyle seyler satan yerler bakalim esimi kandirabilirsem gidicem :) adesede keciorende var bu arada
Ayyy hadi biz tutmayalım çalış sen annesi :)
Benim eşimde işten çok geç dönen biri seni bir nebzede olsa anlıyorum inan bana oğlum doğmadan önce yalnızlıktan kafayı yemek üzereydim ..ne Zaman ki doğdu hayat arkadaşım oldu resmen şimdi geç geliyor ya hiç sorun etmiyorum mesela bugünde çok geç gelecek oğlumla biz el ele tutuşup parka gidicez gelcez hiçteeee evde oturup bunalım takılmıcaz teyzesi :) dilerim sende hayırlısıyla kucagına alırsın yavrunu zaten ondan sonra sıkılmaya vaktin bile olmayacak :)
Heheh galibaAnkara ekibinin eşleri de hep askeri personel galiba
Bana da bazen oluyo canım ama hıçkırık mı bilmiyorum. Sanırım öyleKızlar sizin de bebisinz hıçkıriyo mu böyle saat gibi tık tık tık üst üste segiriyo bebisin olduğu yer 2 3 dk suruyo sizde de oluyo mu Merk ettim
Bende anlamıyorum canım, ama bazen sırtını mı ayağını mı dayıyo bilmiyorum içeriden ittiriyorValla ben hıçkırık flan hissetmiyorum sizler ayağını elini bile biliyorsunuz ben çözemedim elimi koyuyorum sertleşince belki anlarım diye kaçıyo bu sefer
Bizim. Oğlan dondurmadan korkuyor daha teyzesi hergün denetiyorum diline soğuk gelince kaçıyor yemiyor :)Oh oh birer dondurma da yiyin
Biz de görürüz inşallah o günleri, fındık kızım benim daha doğmadı ama çok çok çok seviyorum onu :,) Rabbim hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın
Öpüyorum tatlım pazardan sonra daha çok takulacağım buralarda
Ben de çam fidesi istiyorum. İnternette görmüştüm çok hoşuma gitmişti. Bi de kayınvalidem şeker hamurundan kurabiye falan yapıyor kurabiyelerimizi o yapıvercek. Denizlide oturuyoruz zaten hacışeriften de bebek şekeri düşünüyorum. Ayy yazarken bile heyecanlandım
kızlar hiççç keyfım yok! mıdem fena eksıyor cozum bulamadım rennıe aldım sakız cıgnedım soguk su ıctım mumkun degıl... hıc de rahat vermıyor sıpa dımdık durunca sıkıntı degıl ama azcık egılıp bukulsem ayaklarını hıssedıyorum mıdemde kaburgalarımın altında. sureklı de oynuyor ne tarafa bukulsem o tarafda etlerımı mıncırıyor ıtıyor durtuor canımı acıtıyor dusunun! onun ben kucuk tekmelerını yerım dıodum ya artık hıc de kucuk degıl cokkk guclendı! haftadan haftaya buyumesı farkedıyor... dusunun masa bası calısıyorum klavyeye yaklastıkca egılıyorum dıye bı teklemıyor kaburgalardan gogsum sallanıyor heralde agzıma gırıcek yakında! kasık agrılarım kasılmalarım yok ama popom kuyruk sokumum kalcalarım ınanılmaz agrıyor. oturup kalkmak ıskence kalktım dıyelım yururken bazen topallıyorum bazen ayrık ayrık paytak paytak yuruyorum artık normal yurumeyı unuttum. cogunuz benden gerıdesınız korkutmak ıstemem ama her gecen gun zorlasıyor. kı ben 5 kg aldım sadece, odemım yok, zaten zayıftım agırlasmadım sayılır ama düşünün halim bu. haftasonu badana yaptık cok aktıf olan ben herısı baskaları yapmıs olmasına ragmen yorgunluktan perısan oldum. kıyafet yıkama utulemedır oda duzenlemedır canta hazırlamadır hele de emınonu alısverısı fln herseyınızı yapın. dugun alısverısı yaparken gunde 6 saat hıc oturmadan elde bıton poset avm gezen ben yarım saatte pestıle donuyorum. yanı artık ben ben degılımbuda hem moralımı bozuyor hemde ne var yaa 37ye kdr calısırım dıyen bana o 5 hafta sımdıden ıskence gıbı gelıyor... zman cabuk gecsınnnn!
Kendimiz yapıcaz demek istedim teyzeme gösterdim yapıcak ben uğraşamam tabi ki böyle şeylerle
Valla ben hıçkırık flan hissetmiyorum sizler ayağını elini bile biliyorsunuz ben çözemedim elimi koyuyorum sertleşince belki anlarım diye kaçıyo bu sefer
Bn ilk defa gece uyurken hissettim o zaman çok sasirmistim ne olduğunu anlamadım sonra arastrdm hickirikmis çok hoşuma gidio hissettik ce :)))
Ben tul ve balonla kendım suslemeyı planlıyorum onun dısında guzel cıkolata yada lokum alacagım arkadasım masalarda aksesuar bana gosterıs gıbı gelıyor
Tesekkur ederz teyzesi inş hep guzel haberler veririz birbirimize..Ne güzel haberler var bugün içimiz açıldı maşallah kuzuna annesi
Canim sen dogumdayken kardesin goruncen arkadasin falan susler. Ya da sezeryansa sezeryandan once susleyebilirsin:)Heee tamam mademm oyleyse ben de ne hamaratmisin diyecektmm geri aldmm
Yok kiz onlari ben de anlmiyormm.. Sadece bazen bi yere buyuk bi sey dayiyo heralde diyom bu popomuzztotisini yerim ben kizimin yaaaa ama hickirik ritmik kucuk oluyo onu zaten disardan gorunmuyo elim ordaysa falan hissediyorm genelde..
Evet yaaa cok tatlis her seyleri amsallahhben de bi kac defa hissettm ritmik olunca bi de dr diyince tahmn ettm.. Annesinin kuzusu hickiriyo dedmm..
Ya bu kendiniz susleme olayi nasil olcakk?? Sanki bilcez mi ne zman dogurcazz?? Dogurduktan sonra kalkip dur ben bi suslim odayi mi diceniz yoskaaa hiii
Kızlar sizin de bebisinz hıçkıriyo mu böyle saat gibi tık tık tık üst üste segiriyo bebisin olduğu yer 2 3 dk suruyo sizde de oluyo mu Merk ettim
Kanaman sebep soyledi mi canim. Bana da 1 ay once vermesine ragmen verdi. Hatirlatsaydin keske calisabilirmiyim diye. Ciger gelistirici vurulmam icin verdi benimde ekstra bize 2 hafta kazandiracak erken doğuma karsi nefes almasi için.bence de gerekirdi ancak daha 1 ay önce vermişti galiba ondan dolayı vermedi
Hickirik miymis o ya bende bu ne ki diodum cocuk bu kadar ust uste kalp atisi gibi tekme atmaz damar atio heralde diodum demek hickirikmis:)Kızlar sizin de bebisinz hıçkıriyo mu böyle saat gibi tık tık tık üst üste segiriyo bebisin olduğu yer 2 3 dk suruyo sizde de oluyo mu Merk ettim
Canım benim gebelik şekerim çıktı 75lik yüklemede, açlık 95 altı 1. saat tokluk 130-140 altı olması gerekiyor sanırım. Benim açlık 98 1.saat 193 çıkımıştı. 2. saat 125ti. Sadece kilo almak şekeri etkilemiyor canım, bünyeyle alakalı. Genetik yatkınlıkta var. Çok kilo alıp gebelik şekeri çıkmayanlarda var. İnşallah çıkmaz sende. Sağlıcakla kal (=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?