2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bu arada kolonyaydı şekerdi vs aksesuar mi desem incik boncuk hazırlığı yapmayacak olan tek benim galiba hastaneye pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum sadece o kadar . Var mı yapmayan başka
Ben tul ve balonla kendım suslemeyı planlıyorum onun dısında guzel cıkolata yada lokum alacagım arkadasım masalarda aksesuar bana gosterıs gıbı gelıyor

Kızlar dr unu za sordunuz mu doğum tarihi ultrason olcumune göre mi olacak .adet tarihine göre mi . Bnm ki ne zaman gitsem hep 1 haFTA önde ona göre mi hesaplicak acaba
Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanacak isterse ultrason hesabında 3 hafta önde çıksın bu bir şeyi değiştirmeyecek tatlım

Ankara ekibinin eşleri de hep askeri personel galiba

Canım etlik aşağı eğlencede vardı

Gitmeden bir ara öğten tükenmediyse git :)

Benim de çok hoşuma gitti ama alamadım henüz :)

sağolun kızlar! bi fırsat bulursam gidicem inşallah

Oh oh birer dondurma da yiyin

Biz de görürüz inşallah o günleri, fındık kızım benim daha doğmadı ama çok çok çok seviyorum onu :,) Rabbim hiç birimizi evlatlarımızla sınamasın

Öpüyorum tatlım pazardan sonra daha çok takulacağım buralarda

Bizim. Oğlan dondurmadan korkuyor daha teyzesi hergün denetiyorum diline soğuk gelince kaçıyor yemiyor :)
Hadi iyi çalışmalar tatlım inşallah sınavın çok iyi geçer dualarım seninle pazardan sonra bol bol görüşürüz öpüyoruz bizde seni :)

Ben bayağ araştırdım canım şu çam olayını,sonra güzel bir site buldum, her dönem fideleri oluyormuş. Tane fiyatlarıda iyi,50 tane almayı planlıyorum,yanlız şöyle bir sıkıntı var,doğuma 15 gün kala sipariş edip hazırlamış olmam lazım,bu fideler 15 gün içinde dikilmesse ölüyorlar. Temmuz ortası gibi siparişini vereceğim,lokalde botanikçilerden bulamassan,sende bu siteye bakarsın.

http://www.fidanistanbul.com/kategori/hediyelik-nikah-cami.html

canım hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım yalnız değilsin . bende ki de farklı değil , masada otururken bacağımı nereye koyacağımı şaşırıyorum. huzursuz oluyorum. bende 7 kilo aldım ama sanki 30 kilo almış gibiyim. zorlanmaya başladım. şuan midemi delmekle meşgul benimkisi , dünde göbeğime takmıştı kafayı göbek deliğimden ayağının çıkmasını bekledim ne görüyorsa yavrum orda . inşallah zaman çabuk geçer. bende bayramdan sonraki hafta ayrılmayı düşünüyorum. bakalım nasıl dayanacağız... allah kolaylık versin hepimize, sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alalım inş.

Kendimiz yapıcaz demek istedim teyzeme gösterdim yapıcak ben uğraşamam tabi ki böyle şeylerle

Heee tamam mademm oyleyse ben de ne hamaratmisin diyecektmm geri aldmm

Valla ben hıçkırık flan hissetmiyorum sizler ayağını elini bile biliyorsunuz ben çözemedim elimi koyuyorum sertleşince belki anlarım diye kaçıyo bu sefer

Yok kiz onlari ben de anlmiyormm.. Sadece bazen bi yere buyuk bi sey dayiyo heralde diyom bu popomuzz totisini yerim ben kizimin yaaaa ama hickirik ritmik kucuk oluyo onu zaten disardan gorunmuyo elim ordaysa falan hissediyorm genelde..

Bn ilk defa gece uyurken hissettim o zaman çok sasirmistim ne olduğunu anlamadım sonra arastrdm hickirikmis çok hoşuma gidio hissettik ce :)))

Evet yaaa cok tatlis her seyleri amsallahh ben de bi kac defa hissettm ritmik olunca bi de dr diyince tahmn ettm.. Annesinin kuzusu hickiriyo dedmm..

Ben tul ve balonla kendım suslemeyı planlıyorum onun dısında guzel cıkolata yada lokum alacagım arkadasım masalarda aksesuar bana gosterıs gıbı gelıyor

Ya bu kendiniz susleme olayi nasil olcakk?? Sanki bilcez mi ne zman dogurcazz?? Dogurduktan sonra kalkip dur ben bi suslim odayi mi diceniz yoskaaa hiii

Selamlar :) ben de ağustos annesiyimm Allah nasip ederse bir oğlumuz olacak :)
Bu forumdan çok şey öğreniyorum <3 Deneyimleri okumak her konuda bilgi almak için harika bir yer! ancak çalıştığım için bilgisayardan girip takip etmek zor olabiliyor, kaçırdığım şeyler olabiliyor :/

Daha önce kesin önerilmiştir diye tahmin ediyorum ama ben yine de söylemek istiyorum, Ağustos anneleri adı altında bir whatsapp grubu oluştursak ve oradan da haberleşsek nasıl olur? Oluşturacağım gruba katılmak isteyen güzel anne adayları özel mesaj olarak telefon numaralarını gönderebilirler :) 2 - 3 kişilik bir grup olsa bile yeterli yeterli paylaşım yapalım, paylaşmak güzeldir :)

Son 3 ayımızda ve doğum sonrasındaki durumda bizimle aynı durumda olan kişilerle konuşmak çok iyi olacaktır, özellikle bebek alışverişine başladığımız şu dönemde :)

Sevgiler

Arkadaşlarım merhabalar,

Bugün kontrolümüz vardı 27+6 olarak 1287 gr çıktık maşallah.Previa'm tamamen düzelmemiş birazcık yukarı çıkmış ama ucu hala rahim agzında umarım 32'ye kadar tamamen gecer yoksa mecburi sezeryan olmak zorunda kalacagım.Benim kalbimden geçen ise normal dogum.Bundan sonra 2 haftada bir kontrole gidecekmişiz.Çook kilo aldım karbonhidrat yemiyorum şeker tüketmiyorum ama yine de 16 kilo aldım.Şeker yüklemesi yapmadık ama 3gün 3 ögün açlık tokluk şekeri evde aletle ölçtüm yazdım tokluk hep 100,102 civarı çıktı.Bu iyi birsey ama kiloların sebebi bulunamadı Dogurunca veririm inşallah.Bizden haberler bu kadar hepinizi öpüyorum

Canim sen dogumdayken kardesin goruncen arkadasin falan susler. Ya da sezeryansa sezeryandan once susleyebilirsin:)

Kızlar sizin de bebisinz hıçkıriyo mu böyle saat gibi tık tık tık üst üste segiriyo bebisin olduğu yer 2 3 dk suruyo sizde de oluyo mu Merk ettim

bende de çok oluyo günlük 2-3 kere ara ara tık tık atıyo oda 3 -4 dk sürüyo.... şükürler olsun allahıma çok tatlı heyecanlar bunlar.

bence de gerekirdi ancak daha 1 ay önce vermişti galiba ondan dolayı vermedi
Kanaman sebep soyledi mi canim. Bana da 1 ay once vermesine ragmen verdi. Hatirlatsaydin keske calisabilirmiyim diye. Ciger gelistirici vurulmam icin verdi benimde ekstra bize 2 hafta kazandiracak erken doğuma karsi nefes almasi için.

Kızlar sizin de bebisinz hıçkıriyo mu böyle saat gibi tık tık tık üst üste segiriyo bebisin olduğu yer 2 3 dk suruyo sizde de oluyo mu Merk ettim
Hickirik miymis o ya bende bu ne ki diodum cocuk bu kadar ust uste kalp atisi gibi tekme atmaz damar atio heralde diodum demek hickirikmis:)

Sonuçlarım böyle galiba 1. Saat toklukta problem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…