2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Geçmiş olsun Allah şifalık versin canım

Canım çok üzüldüm. Allah ailesine sabırlar versin . İnşallah en kısa sürede Allah gönüllerine göre bir evlat nasip eder onlara Bizlere de sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah rabbim

Teşekkür ederim canım bi bakayım bende..

Yaa Hareketleri azalan bir gebeyi doktorun hastaneye yatırması gerekir sürekli nst çekip çocuğun kalp atımı yavaşlayınca sezeryana alır. 35 hafta bir bebek küvöze dahi girmeden yaşayabilirdi

bence acile git. kaşıntı karaciğer değerlerinin yüksekliğine de işaret olabilir. bebeğin hareketleri azaldı diyorsun. telefonla teşhis olmaz.
her ihtimale karşı bir hastaneye git derim.
Cevap veren herkese çok teşekkür ederim eksik olmayın. Doktora geldim bekliyorum şuan inşallah iyi haberlerle dönerim aranıza, karaciğerle iliskisini bende nette okudum umarım öyle bisi değildir bakalim

Biraz yürüyüşe çıkalım hava alalım azcık dedim ama eve dönerken bir an artık yürüyemiceğimi düşündüm acayip hantallaşmaya başlamışım ya nefes nefes e gelir oldum eve
Aman Allah ım oysaki önümde koca üç ay var sonlara doğru sürünürek gelirim heralde artık dönüş yolunu

Çıktığında haber ver bize olur mu ..tahminim gebelik alerjisi çıkacak ve sana azcık rahatlatacak bir losyon verecek ..bebeğin hareketlerine gelince büüyüyüp yeri daraldığı için daha az hareket etmesinin normal olduğunu diyecek ..en iyisini yapmışsın doktora gitmekle en azından bebeğini görürsün için rahat eder çok geçmiş olsun

kızları ayağımda sallarken bile nefesim yetmiyor. iki ay nasıl geçecek bakalım.

Bende isimli fln değil kağıtlı düşündüm normalinden üstünde pelit fln da yazabilir. Maksat hijyenik olsun

kızları ayağımda sallarken bile nefesim yetmiyor. iki ay nasıl geçecek bakalım.
Sen daha ayağında Nasıl sallıyorsun helal olsun sana benim kasıklarım ve kuyruk sokumum çok ağrıyor ağrı kesici aldım geçsin diye düşün ..bir de ayağımda sallıyor olsam mahvolurum

Sen daha ayağında Nasıl sallıyorsun helal olsun sana benim kasıklarım ve kuyruk sokumum çok ağrıyor ağrı kesici aldım geçsin diye düşün ..bir de ayağımda sallıyor olsam mahvolurum
genelde eşim sallıyor ama bazen mecbur kalıyorum.

Çok ama çok geçmiş olsun cnm. Allah sana ve bebişine sağlıklı günler bahş eder inşallah. Dikkat et ne olur istersen başka doktora daha görün. İhmale gelmez ne olur baktır gene.
Geçmiş olsun tekrardan.

Cok uzuldum canim,kelimler yetersiz kaliyor boyle durumlarda..Rabbim ailesine ozellikle annesine sabirlar versin insallah..cennette bulussunlar ins..

Bende sormadım da genelde piyasadan fazla oluyor. 4 kişilik pastası 70 80 lira fln di .

Bu arada kolonyaydı şekerdi vs aksesuar mi desem incik boncuk hazırlığı yapmayacak olan tek benim galiba hastaneye pelit ten kağıtlı çikolata almayi düşünüyorum sadece o kadar . Var mı yapmayan başka
Ben de pek dusunmuyorum aslinda..1 cikolata belki biraz da limonata..

Selamlar göbeğinden ayaklarını göremeyengiller
Eskisi gibi uğrayamıyorum takip edemiyorum burayı..arada bir giriyorum bir kaç yorum okuyorum sonra bi üşengeçlik..kalıyor öyle
Umarım herkesler süper ötesi iyidir. Son 1-2 gündür karnımın altında ve kutumda ağrılar var;bu akşam baya kötü durumda hatta. Yürürken hareket ederken artıyor. Acep iltihap falan mı var bende Bi tahlil neyin yaptıracam..
Oğlanın peşin sıra 100mt koşularım devam ediyor bu sırada. Beni görenler 'kız sen naaapıyorsun!çıldırdın mı?!' Diye tepki verse de yapacak bir şey yok,oğlan sağa sola kaçışıp duruyor; içi içine sığmıyor evladımın
Canocanlar ne diceem..doğum hediyesi düşünen var mı aranızda? Planlarınız neler? Ben bi türlü karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…