2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok şükür bebegimiz iyiymiş gelisimi normal epey baktı doktor herşey normal gözüküyor dedi hatta ultrasondaki hareketlerini gösterdi suyun olması gerekenden çok az fazla onun gerginliği de hissetmeni etkiliyor olabilir dedi. Kaşıntı için advantan losyon rahatlatırmis ama kortizonlu olduğu için kullanmadan idare etmeye çalışırım. Karaciğer enzimleri icin tahlil istedi bakacak B Began de söylemişti. Cirkin oglumu gorunce içim rahatladı hepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşuruz umarım bebislerimize

Senin de iyi olmana cok sevindimm, evet ne zmandir yoktunn.. Artk gobek o kivama geldi haklisinn

Sen yine de dikkatli kos canm

Kutu kismi bacak arasi kisminda bende de cokk agrilar oluyor canm ozellikle aksam, gece... Iltihap falan sanmam ama sor gerekirse yaptir tahlil tabi ihmale gerek yokk.. Kendine iyi bak canm

Bu arada biz de iyiyz sukurr, yarn ben de prensesimi gorecemm heyecanliyimm

Oh ne güzel cnm benim daha bi haftam var kızımı gormeyeinsallah guzel haberlerle gelirsin cnm sizlere her ay doktorunuz tahlil isteyip yapmiyomu cnm benim doktorum her ay hem kan hem idrar tahlili istiyor

Hoşgeldin canim.gozletimiz seni ariyor .nere lerdesin.gobusteki haricinde evde başka çocuk olunca zor oluyor.ben De çok yoruluyorum.ikinci gelince ne olacak halimiz bilemiyorum.sen nsdilsin.nasil gidiyor Dr kontrollerin.bebis iyidir inşallah ..

Plesentanin yukari cikmsdi çok iyi bir haber .gözün aydin.saglikli normal doğum yaparsin inşallah.benim de 24.haftalarda cikmisti. Çok mutlu olmuştum.seni çok iyi anliyirum .

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim ..çok geçmiş olsun haberini okuyunca sevindim oğluşunuda maşallah losyonu düzenli kullan kalındığını Zaman zor biliyorum ama kaşımamaya çalış hatta duş al rahatlat o bölgeyi inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimize

Kizlar bir rekor da benden heralde 83 le hamile kaldim suan 85 kiloyum yavrum anasina kiyamio heralde zaten annem almis basini gitmis ben gelmeden bi de ben sisirmeyim dio heralde :)
Günaydınlar. Ben de 68-69 la hamile kalıp sonra 3-4 kg verip şimdi 69 kg ye çıktım. Sonuç olarak hamile kaldığım kg deyim. Bundan sonra üstüne çıkarım artık. 80 kg ile doğurursam ne güzel olur. Bakalım... Bebişler sağlıklı olsunlar da. Kilo falan haline yoluna konur

Gecmis olsun canim..

hadi inşallah sonuçlar güzel çıkar da rahatlarsın.

Oh ne güzel cnm benim daha bi haftam var kızımı gormeyeinsallah guzel haberlerle gelirsin cnm sizlere her ay doktorunuz tahlil isteyip yapmiyomu cnm benim doktorum her ay hem kan hem idrar tahlili istiyor

Bi hafta nedir hemen gecer insallah canm insallahh...

Yok benden her ay tahlil istemiyor doktorum yani simdiye kadar 2-3 falan verdim..

günaydın kızlar
ben bu hafta hiç iyi değilim. eski sezeryan yerim sürekli ağrıyor , kabızlık çok çekiyorum afedersiniz. daha şimdiden zor nefes alır duruma geliyorum. ama beni en çok zorlayan midem. yemek yiyemez duruma geldim hep çok dolu hissediyorm kendimi. nasıl anlatayım sanki 3-5 tabak mantı yemiş 3-4 hamburger menü yemiş gibi hissediyorum o kadar çatlayacak gibi. benki sabahları 1 simit 1 poğaça ile doymayan hatun şimdi yarım simiti çok zor yiyorum.heralde iyice yukarı çıktı mideme baskı yapıyor diye düşünüyorum ama bilemiyorumda. off napıcam ben??

günaydın tatlım senin randevu bugün müydü?? bana da haber ver merak ettim boyu kilosu nasılmış sormayı unutma emi??

günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.

Geçmiş olsun canım,bende seninle aynı durumdayım,bir öğünü fazla kaçırsam fenalık geçiriyorum. Halbuki çok yediğimde yok,midemin üstünde yatıyor paşa,of offf. Allahtan kabızlığım yok,kabızlık için activia yoğurttam düzenli ye derim,ayrıca kuru kayısı falanda fayda ediyor.

Canim Rabbim acil sifalar versin annene ins tez zamanda iyilesir gonlunu ferah tut , kendini cok yipratma dualarim seninle ve annenle

çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…