- 29 Nisan 2010
- 26
- 55
- 88
Çok şükür bebegimiz iyiymiş gelisimi normal epey baktı doktor herşey normal gözüküyor dedi hatta ultrasondaki hareketlerini gösterdi suyun olması gerekenden çok az fazla onun gerginliği de hissetmeni etkiliyor olabilir dedi. Kaşıntı için advantan losyon rahatlatırmis ama kortizonlu olduğu için kullanmadan idare etmeye çalışırım. Karaciğer enzimleri icin tahlil istedi bakacak B Began de söylemişti. Cirkin oglumu gorunce içim rahatladıÇıktığında haber ver bize olur mu ..tahminim gebelik alerjisi çıkacak ve sana azcık rahatlatacak bir losyon verecek ..bebeğin hareketlerine gelince büüyüyüp yeri daraldığı için daha az hareket etmesinin normal olduğunu diyecek ..en iyisini yapmışsın doktora gitmekle en azından bebeğini görürsün için rahat eder çok geçmiş olsun
Selamlar göbeğinden ayaklarını göremeyengiller
Eskisi gibi uğrayamıyorum takip edemiyorum burayı..arada bir giriyorum bir kaç yorum okuyorum sonra bi üşengeçlik..kalıyor öyle
Umarım herkesler süper ötesi iyidir. Son 1-2 gündür karnımın altında ve kutumda ağrılar var;bu akşam baya kötü durumda hatta. Yürürken hareket ederken artıyor. Acep iltihap falan mı var bendeBi tahlil neyin yaptıracam..
Oğlanın peşin sıra 100mt koşularım devam ediyor bu sırada. Beni görenler 'kız sen naaapıyorsun!çıldırdın mı?!' Diye tepki verse de yapacak bir şey yok,oğlan sağa sola kaçışıp duruyor; içi içine sığmıyor evladımın
Canocanlar ne diceem..doğum hediyesi düşünen var mı aranızda? Planlarınız neler? Ben bi türlü karar veremiyorum
Oh ne güzel cnm benim daha bi haftam var kızımı gormeyeSenin de iyi olmana cok sevindimm, evet ne zmandir yoktunn.. Artk gobek o kivama geldi haklisinn
Sen yine de dikkatli kos canm
Kutu kismi bacak arasi kisminda bende de cokk agrilar oluyor canm ozellikle aksam, gece... Iltihap falan sanmam ama sor gerekirse yaptir tahlil tabi ihmale gerek yokk.. Kendine iyi bak canm
Bu arada biz de iyiyz sukurr, yarn ben de prensesimi gorecemm heyecanliyimm
Hoşgeldin canim.gozletimiz seni ariyor .nere lerdesin.gobusteki haricinde evde başka çocuk olunca zor oluyor.ben De çok yoruluyorum.ikinci gelince ne olacak halimiz bilemiyorum.sen nsdilsin.nasil gidiyor Dr kontrollerin.bebis iyidir inşallah ..Selamlar göbeğinden ayaklarını göremeyengiller
Eskisi gibi uğrayamıyorum takip edemiyorum burayı..arada bir giriyorum bir kaç yorum okuyorum sonra bi üşengeçlik..kalıyor öyle
Umarım herkesler süper ötesi iyidir. Son 1-2 gündür karnımın altında ve kutumda ağrılar var;bu akşam baya kötü durumda hatta. Yürürken hareket ederken artıyor. Acep iltihap falan mı var bendeBi tahlil neyin yaptıracam..
Oğlanın peşin sıra 100mt koşularım devam ediyor bu sırada. Beni görenler 'kız sen naaapıyorsun!çıldırdın mı?!' Diye tepki verse de yapacak bir şey yok,oğlan sağa sola kaçışıp duruyor; içi içine sığmıyor evladımın
Canocanlar ne diceem..doğum hediyesi düşünen var mı aranızda? Planlarınız neler? Ben bi türlü karar veremiyorum
Plesentanin yukari cikmsdi çok iyi bir haber .gözün aydin.saglikli normal doğum yaparsin inşallah.benim de 24.haftalarda cikmisti. Çok mutlu olmuştum.seni çok iyi anliyirum .Arkadaşlarım merhabalar,
Bugün kontrolümüz vardı 27+6 olarak 1287 gr çıktık maşallah.Previa'm tamamen düzelmemiş birazcık yukarı çıkmış ama ucu hala rahim agzında umarım 32'ye kadar tamamen gecer yoksa mecburi sezeryan olmak zorunda kalacagım.Benim kalbimden geçen ise normal dogum.Bundan sonra 2 haftada bir kontrole gidecekmişiz.Çook kilo aldım karbonhidrat yemiyorum şeker tüketmiyorum ama yine de 16 kilo aldım.Şeker yüklemesi yapmadık ama 3gün 3 ögün açlık tokluk şekeri evde aletle ölçtüm yazdım tokluk hep 100,102 civarı çıktı.Bu iyi birsey ama kiloların sebebi bulunamadı Dogurunca veririm inşallah.Bizden haberler bu kadar hepinizi öpüyorum
Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim ..çok geçmiş olsun haberini okuyunca sevindim oğluşunuda maşallah losyonu düzenli kullan kalındığını Zaman zor biliyorum ama kaşımamaya çalış hatta duş al rahatlat o bölgeyi inşallah sağ salim kavuşuruz bebişlerimizeÇok şükür bebegimiz iyiymiş gelisimi normal epey baktı doktor herşey normal gözüküyor dedi hatta ultrasondaki hareketlerini gösterdi suyun olması gerekenden çok az fazla onun gerginliği de hissetmeni etkiliyor olabilir dedi. Kaşıntı için advantan losyon rahatlatırmis ama kortizonlu olduğu için kullanmadan idare etmeye çalışırım. Karaciğer enzimleri icin tahlil istedi bakacak B Began de söylemişti. Cirkin oglumu gorunce içim rahatladıhepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşuruz umarım bebislerimize
Evet ben de de oluyor once anlamamistim sonra jeton dustu.Evet canim benim bebis sık sık hickiriyo :))
Günaydınlar. Ben de 68-69 la hamile kalıp sonra 3-4 kg verip şimdi 69 kg ye çıktım. Sonuç olarak hamile kaldığım kg deyim. Bundan sonra üstüne çıkarım artık. 80 kg ile doğurursam ne güzel olur. Bakalım... Bebişler sağlıklı olsunlar da. Kilo falan haline yoluna konurKizlar bir rekor da benden heralde 83 le hamile kaldim suan 85 kiloyum yavrum anasina kiyamio heralde zaten annem almis basini gitmis ben gelmeden bi de ben sisirmeyim dio heralde :)
Gecmis olsun canim..Çok şükür bebegimiz iyiymiş gelisimi normal epey baktı doktor herşey normal gözüküyor dedi hatta ultrasondaki hareketlerini gösterdi suyun olması gerekenden çok az fazla onun gerginliği de hissetmeni etkiliyor olabilir dedi. Kaşıntı için advantan losyon rahatlatırmis ama kortizonlu olduğu için kullanmadan idare etmeye çalışırım. Karaciğer enzimleri icin tahlil istedi bakacak B Began de söylemişti. Cirkin oglumu gorunce içim rahatladıhepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşuruz umarım bebislerimize
hadi inşallah sonuçlar güzel çıkar da rahatlarsın.Çok şükür bebegimiz iyiymiş gelisimi normal epey baktı doktor herşey normal gözüküyor dedi hatta ultrasondaki hareketlerini gösterdi suyun olması gerekenden çok az fazla onun gerginliği de hissetmeni etkiliyor olabilir dedi. Kaşıntı için advantan losyon rahatlatırmis ama kortizonlu olduğu için kullanmadan idare etmeye çalışırım. Karaciğer enzimleri icin tahlil istedi bakacak B Began de söylemişti. Cirkin oglumu gorunce içim rahatladıhepimiz sağlıklı sıhhatli kavuşuruz umarım bebislerimize
Oh ne güzel cnm benim daha bi haftam var kızımı gormeyeinsallah guzel haberlerle gelirsin cnm sizlere her ay doktorunuz tahlil isteyip yapmiyomu cnm benim doktorum her ay hem kan hem idrar tahlili istiyor
Selametle gidip dönersiniz inşallah, Haydi sağlıklı güzel ve hoş haberlerini bekliyoruz cnm :)74 Bartın
Hihi safak sayiyoruz gibi
Herkese gunaydinlaaarrrben kizimi gormeye gidiyormm
günaydın tatlım senin randevu bugün müydü?? bana da haber ver merak ettim boyu kilosu nasılmış sormayı unutma emi??Annecinle ayni sehirdeyseniz zatenn icin rahat olsn canmmBenm anne uzak malum, dogumda gelecek tabi insallah, sonrasinda da illa gelir de ne kadr gelebilecek yani... Kv bakacak benm kizima, cok aman aman kotu bi kv degil benmkisi de hakkini da yemiyim bizi sever eder ama malesef ki surekli idare etmek gereken biri benm yapmam gereken toyluklari cogunlukla o yapan biri ama Allaha dua ediyorm bi sorun olmasn aramzda ve kizima da asla yansimasn, saglikla buyusun de kizim yetistirme kismini egitme kismini ben hallederm insallah sadece goz kulak olsn bana yeter ki onu da yapar zaten sonucta kendi oglunun yavrusu
Insallah guzel haberler alirsn canm merak etme senaynen oyle olmasi gerekiyo zaten, 32+0 olmali yani..
günaydın kızlar
ben bu hafta hiç iyi değilim. eski sezeryan yerim sürekli ağrıyor , kabızlık çok çekiyorum afedersiniz. daha şimdiden zor nefes alır duruma geliyorum. ama beni en çok zorlayan midem. yemek yiyemez duruma geldim hep çok dolu hissediyorm kendimi. nasıl anlatayım sanki 3-5 tabak mantı yemiş 3-4 hamburger menü yemiş gibi hissediyorum o kadar çatlayacak gibi. benki sabahları 1 simit 1 poğaça ile doymayan hatun şimdi yarım simiti çok zor yiyorum.heralde iyice yukarı çıktı mideme baskı yapıyor diye düşünüyorum ama bilemiyorumda. off napıcam ben??
benden önce yazmışsın zaten74 Bartın
Hihi safak sayiyoruz gibi
Herkese gunaydinlaaarrrben kizimi gormeye gidiyormm
günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin tez zamandagünaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?