2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Kiraz ye cnm tam bi söktürücü ama gaz yapar yok erik ye sen en iyisi kabızlığın geçince rahatlarsın

Cnm çok geçmiş olsun erken farkedilmesi iyi bişey ameliyat bile gerekmeden ilaçla tedavi edilir hemen hiç canını Sıkma dicem ama nafile çok üzülmemeye çalış

Allah acil sifalar ,sizlere de bol sabirlar versin rabbim

Hay allahhh,canım inş tez şifasına kavuşur annen,hayat zaten zor,her gün birşey olacak korkusuyla yaşıyoruz. Ne kadar büyük streslerimiz var. Allahım hepimizi korusun,hayırlısını versin.

Kiraz ye cnm tam bi söktürücü ama gaz yapar yok erik ye sen en iyisi kabızlığın geçince rahatlarsın
Yanlız kiraz sadece gaz yapar ve daha çok içerisini sıkıştırır. idrar söktürücü özelliği var,kabuzlığa daha da kabızlık katar. Dikkat et derim fazla tüketme, bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum.

Kızlar doğum eğitimi almayı düşünen var mı yada doktoru yönlendiren?doktorum normal düşünüyorsan bi eğitim öneririm deri ve bir ebenin numarasını verdi.biraz araştırdım ücretleri çok geldi ücretsiz veren bir yer buldum 11 haziranda şifa hastanesi ataşehirde ilgilenenlere duyurulur

Allah acil şifalar versin. Su anda en önemlisi erken teşhis edilmiş olması inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Erken doğum riskin de varsa olumsuz şeyler okuyup kendini üzme inşallah herşey yoluma girer.

Çok geçmiş olsun canım, Allah tez zamanda şifasını versin inşallah. erken teşhis edildiyse atlatır bence anneciğin, kendini çok üzmemeye gayret et. dualarım seninle

Olabilir ben katılırım iletişim halinde olmak güzel getçekten

canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

ya normalde yediğimin kat ve kat azını yiyorum ama hala çok yemiş gibiyim. dediğin gibi sanki midemin üzerine yatıyor. 37 haftaya kadar nasıl çalışıcam bilmiyorum. e bide bende bir çocuk daha var akşam eve git onunla ilgilen evle ilgilen birde şuanda onun tuvalet eğitimini veriyorum ondanda ekstra bir sabır bir uğraş gerekiyor:) yani rüzgar uyuduğu gibi 9-9.30 arası bende hemen uyuyorum. kabızlığı bende hemen kabakla halletmeye çalışıyorum o iyi geliyor çok şükür

erik denemedim canım çok sağol onuda deniyim

Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.

Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah tez Zaman'da iyileşir annen Can'ım

Güzel haberlerle gelirsin inşallah Can'ım benim randevuma iki hafta var daha

Çok çok sevindim , inşallah hemen sağlığına kavuşur anneciğin. Allahım başımızdan eksik etmesin onları

Gecmis olsn cnm. Erken ogrenilmesi iyi olmus. Sen üzme kendini inş iyilesir anneciğin merak etme.

Masallah sana cnm o zaman duzeltiyorum rekor sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…