- 27 Kasım 2015
- 23
- 14
- 3
- 39
günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
Allah annenize acil şifalar versin. Yüce rabbim onu başınızdan eksik etmesin. Hamilesiniz çok dua edin. Yüce rabbim şifasını verir inşallah .
Hadi hayırlı haberlerle gel :)74 Bartın
Hihi safak sayiyoruz gibi
Herkese gunaydinlaaarrrben kizimi gormeye gidiyormm
Kiraz ye cnm tam bi söktürücü ama gaz yapar yok erik ye sen en iyisi kabızlığın geçince rahatlarsıngünaydın kızlar
ben bu hafta hiç iyi değilim. eski sezeryan yerim sürekli ağrıyor , kabızlık çok çekiyorum afedersiniz. daha şimdiden zor nefes alır duruma geliyorum. ama beni en çok zorlayan midem. yemek yiyemez duruma geldim hep çok dolu hissediyorm kendimi. nasıl anlatayım sanki 3-5 tabak mantı yemiş 3-4 hamburger menü yemiş gibi hissediyorum o kadar çatlayacak gibi. benki sabahları 1 simit 1 poğaça ile doymayan hatun şimdi yarım simiti çok zor yiyorum.heralde iyice yukarı çıktı mideme baskı yapıyor diye düşünüyorum ama bilemiyorumda. off napıcam ben??
Cnm çok geçmiş olsungünaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
Allah acil sifalar ,sizlere de bol sabirlar versin rabbimgünaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
Hay allahhh,canım inş tez şifasına kavuşur annen,hayat zaten zor,her gün birşey olacak korkusuyla yaşıyoruz. Ne kadar büyük streslerimiz var. Allahım hepimizi korusun,hayırlısını versin.günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
Yanlız kiraz sadece gaz yapar ve daha çok içerisini sıkıştırır. idrar söktürücü özelliği var,kabuzlığa daha da kabızlık katar. Dikkat et derim fazla tüketme, bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum.Kiraz ye cnm tam bi söktürücü ama gaz yapar yok erik ye sen en iyisi kabızlığın geçince rahatlarsın
Allah acil şifalar versin. Su anda en önemlisi erken teşhis edilmiş olması inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Erken doğum riskin de varsa olumsuz şeyler okuyup kendini üzme inşallah herşey yoluma girer.günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
Olabilir ben katılırım iletişim halinde olmak güzel getçektenSelamlar :) ben de ağustos annesiyimm Allah nasip ederse bir oğlumuz olacak :)
Bu forumdan çok şey öğreniyorum <3 Deneyimleri okumak her konuda bilgi almak için harika bir yer! ancak çalıştığım için bilgisayardan girip takip etmek zor olabiliyor, kaçırdığım şeyler olabiliyor :/
Daha önce kesin önerilmiştir diye tahmin ediyorum ama ben yine de söylemek istiyorum, Ağustos anneleri adı altında bir whatsapp grubu oluştursak ve oradan da haberleşsek nasıl olur? Oluşturacağım gruba katılmak isteyen güzel anne adayları özel mesaj olarak telefon numaralarını gönderebilirler :) 2 - 3 kişilik bir grup olsa bile yeterli yeterli paylaşım yapalım, paylaşmak güzeldir :)
Son 3 ayımızda ve doğum sonrasındaki durumda bizimle aynı durumda olan kişilerle konuşmak çok iyi olacaktır, özellikle bebek alışverişine başladığımız şu dönemde :)
Sevgiler
Geçmiş olsun canım,bende seninle aynı durumdayım,bir öğünü fazla kaçırsam fenalık geçiriyorum. Halbuki çok yediğimde yok,midemin üstünde yatıyor paşa,of offf. Allahtan kabızlığım yok,kabızlık için activia yoğurttam düzenli ye derim,ayrıca kuru kayısı falanda fayda ediyor.
Kiraz ye cnm tam bi söktürücü ama gaz yapar yok erik ye sen en iyisi kabızlığın geçince rahatlarsın
Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin inşallah tez Zaman'da iyileşir annen Can'ımgünaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah Can'ım benim randevuma iki hafta var dahaSenin de iyi olmana cok sevindimm, evet ne zmandir yoktunn.. Artk gobek o kivama geldi haklisinn
Sen yine de dikkatli kos canm
Kutu kismi bacak arasi kisminda bende de cokk agrilar oluyor canm ozellikle aksam, gece... Iltihap falan sanmam ama sor gerekirse yaptir tahlil tabi ihmale gerek yokk.. Kendine iyi bak canm
Bu arada biz de iyiyz sukurr, yarn ben de prensesimi gorecemm heyecanliyimm
Sagol cnm ama biraz çıkmış hala rahim agzında bir kısmı inşallah o da yukarıya çıkarPlesentanin yukari cikmsdi çok iyi bir haber .gözün aydin.saglikli normal doğum yaparsin inşallah.benim de 24.haftalarda cikmisti. Çok mutlu olmuştum.seni çok iyi anliyirum .
kızlar hepinizden Allah razı olsun. az önce doktorla görüştüm içim rahatladı çok şükür. erken evre ama ameliyat olması ve tedavi alması lazım. ama çok korkulacak bir durum yokmuş çok şükür
Gecmis olsn cnm. Erken ogrenilmesi iyi olmus. Sen üzme kendini inş iyilesir anneciğin merak etme.günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
Masallah sana cnm o zaman duzeltiyorum rekor sende :)Günaydınlar. Ben de 68-69 la hamile kalıp sonra 3-4 kg verip şimdi 69 kg ye çıktım. Sonuç olarak hamile kaldığım kg deyim. Bundan sonra üstüne çıkarım artık. 80 kg ile doğurursam ne güzel olur. Bakalım... Bebişler sağlıklı olsunlar da. Kilo falan haline yoluna konur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?