- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Günaydınlar canlar, Herkese musmutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum :)
Selametle gidip dönersiniz inşallah, Haydi sağlıklı güzel ve hoş haberlerini bekliyoruz cnm :)
günaydın tatlım senin randevu bugün müydü?? bana da haber ver merak ettim boyu kilosu nasılmış sormayı unutma emi??
benden önce yazmışsın zatenhadi güzel haberler ver canım bize ben de sayıyorum şafak her ne kadar 67 dese de benim şafağım 55
Hadi hayırlı haberlerle gel :)
Güzel haberlerle gelirsin inşallah Can'ım benim randevuma iki hafta var daha
kızlar hepinizden Allah razı olsun. az önce doktorla görüştüm içim rahatladı çok şükür. erken evre ama ameliyat olması ve tedavi alması lazım. ama çok korkulacak bir durum yokmuş çok şükür
Biz de Ankara da bulduk ücretsiz eğitim veren bir hastane. Önümüzdeki hafta randevu alıp başlıcam bi aksilik olmazsaKızlar doğum eğitimi almayı düşünen var mı yada doktoru yönlendiren?doktorum normal düşünüyorsan bi eğitim öneririm deri ve bir ebenin numarasını verdi.biraz araştırdım ücretleri çok geldi ücretsiz veren bir yer buldum 11 haziranda şifa hastanesi ataşehirde ilgilenenlere duyurulur
ayy minnoş maşaAllah çok iyiymişş kilosu boyu ee pozisyonunu da almış ne güzel sağlıkla gelsin inşaAllah bebişlerimizKizlarr sagolun varolunn..
Gittik geldik, cok sukur her seyimiz yolundaa..Bas asagi da donms prenses.. Simdilk her sey normal dogum icn iyi dedi.
Kilomuzz 1600 gr olmus masallahboyu 35 cm falan dedi ama bi onceki baska hastanede de ayni demisti orda bi yanilma payi var sanirm.. Hastane degismek zorunda kaldiim icnn.. Ama iyi yeni doktorum cok sukur..
Doktor bi de babasina benzicek benden soylemesi dedinerden ne gorduyse artkkk..
Aman saglikla dogsun da prenses hangimize benzerse benzesinn..
Randevusunu bekleyenlere de sabirlar diliyormm..Insan ozluyo yaa..
Bu arada doktora sorduklarimi da yazayim da bilginiz olsunn:
Tek ayak sismesi
Bel kasik agrisi
Rahim kasilmasi
Varis.. Hic biri endise edecek bir durum degil dedi kasilma ve agrilar artk cok kalsiyuma ihtiyac duydugu icn olacak dedi magnezyum verdi. Bilginiz olsn. Kanama ya da su gelme olmadikca sorun yokmus sukur.
Bu arada kiz sen baya yaklastin ya dogumaaaanatkh018
ayy minnoş maşaAllah çok iyiymişş kilosu boyu ee pozisyonunu da almış ne güzel sağlıkla gelsin inşaAllah bebişlerimizaz mı kaldı dersin kuzum ya bana niye uzun geliyor gelsin 6 haziran artık ya bende göreyim oğluşumu özledim valla
Canim her sey allahtan. Uzulme ve annene destek ol. Siz uzuldugunuzu belli ederseniz anneniz daha kotu olur. Dua ve iyi bir hekime ihtiyaci var. Rabbim en kisa zamanda sifa versin.günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
son günler hiç geçmicek derlerdi de inanmazdımAminn canm insallahh
Evet cok sukr yaa, haftasiyla uyumluymuss..
Az kaldi bence canm ya 2 ay bile yok surdaaa.. Gelir canm gelir bitti bile mayiss
Bilmem ben yedikçe çok rahat wc ye gidiyorum ama gaz yaparmış beni çok rahatsız etmiyo demek kiYanlız kiraz sadece gaz yapar ve daha çok içerisini sıkıştırır. idrar söktürücü özelliği var,kabuzlığa daha da kabızlık katar. Dikkat et derim fazla tüketme, bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum.
Bünyeden bünyeye değişiyor demekki,bazılarında kuru kayısı kabızlık bile yapıyormuş. Karışık işler.Bilmem ben yedikçe çok rahat wc ye gidiyorum ama gaz yaparmış beni çok rahatsız etmiyo demek ki
kesinlikle haklısın. plasentada kanama olmuş meğer kuzenimin aniden çıkan tansiyonu olabilirmiş.YaaHareketleri azalan bir gebeyi doktorun hastaneye yatırması gerekir sürekli nst çekip çocuğun kalp atımı yavaşlayınca sezeryana alır. 35 hafta bir bebek küvöze dahi girmeden yaşayabilirdi
telefon istedim benSelamlar göbeğinden ayaklarını göremeyengiller
Eskisi gibi uğrayamıyorum takip edemiyorum burayı..arada bir giriyorum bir kaç yorum okuyorum sonra bi üşengeçlik..kalıyor öyle
Umarım herkesler süper ötesi iyidir. Son 1-2 gündür karnımın altında ve kutumda ağrılar var;bu akşam baya kötü durumda hatta. Yürürken hareket ederken artıyor. Acep iltihap falan mı var bendeBi tahlil neyin yaptıracam..
Oğlanın peşin sıra 100mt koşularım devam ediyor bu sırada. Beni görenler 'kız sen naaapıyorsun!çıldırdın mı?!' Diye tepki verse de yapacak bir şey yok,oğlan sağa sola kaçışıp duruyor; içi içine sığmıyor evladımın
Canocanlar ne diceem..doğum hediyesi düşünen var mı aranızda? Planlarınız neler? Ben bi türlü karar veremiyorum
Biz de Ankara da bulduk ücretsiz eğitim veren bir hastane. Önümüzdeki hafta randevu alıp başlıcam bi aksilik olmazsa
geçmiş olsun canım erken teşhis olması çok iyi. ama bu durumu yaşayan bilir seni anlıyorum. moralinizi yüksek tutmaya çalışın çok şükür ki erken teşhis.günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
son günler hiç geçmicek derlerdi de inanmazdımbu haftasonu halledeyim eksikleri nolur nollmazz Allah korusun erken bişey olsa ne benim ne bebişin bişeyleri var
TOBB hastanesinde. Galiba gidilebiliyor. Dün aradım, 30. haftadan itibaren ücretsiz gelebilirsiniz dedi. Sadece randevu almak gerekiyor dedi. Bakalım önümüzdeki hafta denicem :)Canım hangi hastane bu? Orda muayene olmasan da gidebiliyor muymuşsun?
Ben bile böyle bi hediye düşünmemişken kocam hiç düşünmemiştir heraldeBu arada dogum hediyesini de biz mi dusunecez kizlarrr ay kocalarimiz hic bi sey dusunmesin mi ayolll
Benmkinden ben cok bi sey beklemiyom da zatenn.. Yine de bazn beni sasirtir yani bakalmm
Çok geçmil olsun cnm Allah tez vakitte sana ve annene şifa verir inşallah.çgünaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
İyi olmanıza sevindim Allah doğuma kadar inşallah böyle sağlıklı bir nasip eder hepimize. Doktora sordukların ve cavp çok iyi olmuş cnm. Güzel paylaşım çok tşkrler. kal sağlıcaklaKizlarr sagolun varolunn..
Gittik geldik, cok sukur her seyimiz yolundaa..Bas asagi da donms prenses.. Simdilk her sey normal dogum icn iyi dedi.
Kilomuzz 1600 gr olmus masallahboyu 35 cm falan dedi ama bi onceki baska hastanede de ayni demisti orda bi yanilma payi var sanirm.. Hastane degismek zorunda kaldiim icnn.. Ama iyi yeni doktorum cok sukur..
Doktor bi de babasina benzicek benden soylemesi dedinerden ne gorduyse artkkk..
Aman saglikla dogsun da prenses hangimize benzerse benzesinn..
Randevusunu bekleyenlere de sabirlar diliyormm..Insan ozluyo yaa..
Bu arada doktora sorduklarimi da yazayim da bilginiz olsunn:
Tek ayak sismesi
Bel kasik agrisi
Rahim kasilmasi
Varis.. Hic biri endise edecek bir durum degil dedi kasilma ve agrilar artk cok kalsiyuma ihtiyac duydugu icn olacak dedi magnezyum verdi. Bilginiz olsn. Kanama ya da su gelme olmadikca sorun yokmus sukur.
Bu arada kiz sen baya yaklastin ya dogumaaaanatkh018
Canm buyuk gecms olsnn.. Insallah erken teshisle beraber sifasi da gelir. Kendini de sakin cok fazla ihmal etme tabi ki zor bi durum ama bebegini de dusunmeyi asla birakma.. Kendine cok iyi bak canm
Aynen bende hesapladım. 24 haziranda doluyor. Bir gün öncesinden alıp o gün işyerine teslim edebilirsin. Benim de 9 temmuzda doluyor ama 4 ü itibariyle resmi tatil olur kurban bayramı. Ben hangi gün alacağım acaba? Son iş günü olan 1 temmuzda mı verirler yoksa 11 temmuz pazartesi sabahı mıMasallah bebegine canm
Evet ben de baktm takvime 24 haziranda doluyor senin 32.. Yani bence 24 unde gitmelisn hic riske atma calisacaksan.. Tam 32 doluyor o gun sabah rapor alirsn sorun olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?