2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben bile böyle bi hediye düşünmemişken kocam hiç düşünmemiştir heralde

Valla bende de yok aynen bi fikir

Aminn cok sagol canm guzel dileklerin icnn.. Rica edermm

Valla canm beni de tam hesapladigm gun 13 unde cagirdi tam 32 doldugu gun, bence senin de 9 unda doluyorsa o gun gitmen gerekir ama pazara denk gelirse ertesi gun gidersn diye dusunuyorm

Çok geçmiş Allah acil şifalar versin anneciğine size bağışlasın dilerim en kısa sürede tedavi olup sağlığına kavuşur .. Çok zor biliyorum ama üzülme lütfen erken teşhis olması inan dünyalara bedel Bi haber en azından geri kalan her şeyin önüne geçilecek ..

Hayırlısıyla kucagına al inşallah güzel kızını kuzum

kelebek.hill canım maşallah prensese kilosu boyu çok güzel inşallah hep böyle gider sağlıkla alırsın yavrunu kucağına :))
Dönmüş olması da çok güzel heralde kontrole gidenlerden hiç dönmeyen yok bizden :)

gamzeli- bitanem Rabbim sizlere sabır sukunet anneciğine de tez zamanda şifa versin Şafi sıfatının hürmetine. Arkadaşların da dediği gibi erken teşhiş olması çok iyi bir şey umarım kısa sürede güzel haberler verirsin bizlere

Benim telefonum kırılmıştı doğum hediyemi erkenden aldırdım kızlar

Bilmiyorum eşim o kadar ince düşünceli değil ama hiç olmadı güzel bir çiçek bekliyorum :')

Anneciğim kızımla bana takım bileklik yaptıracak

Kvalidemlerin de bir şey yapacaklarını zannetmiyorum diğer gelinlere yapmamışlar çünkü haksızlık olmasın

Bende 1 haftadır gece gündüz kaşınıyordum. gyno ferro sanol ilaç bana alerji yapmış, onu bıraktım. Doktor muayene gel baska ilaç verelim dedi. Alerjisi olan arkadaşlara duyrulur.

Hayırlısıyla kucagına al inşallah güzel kızını kuzum

Amin canm insallah, hepimiz de saglikla alalm kucagimiza

Amin insallah canm hepimz de saglikli haberlerle gelelm hep

Valla masallahimz var o zman cogumz catir catir dogururz bakarn

Yani cicek falan olabilir o heyecanla akillarina gelirse ondaa...

Annem ya da kayinvalidemi de bilmiyorm acikcasi ben hicc
Emann bi doguralm da ne gelirse gonullerinden artk

ben bu doğum hediyesini doktora fln alınan hediye gibi anlamıştım

telefonum bozulduğu için yenisini aldık biz bu hafta, zaten daha başka bir şey alabilecek durumumuz kalmadı

belki ileride bişeyler olabilir ama kısmet tabii, olmasa da napalım artık.

yalnız kızlar şaka bi yana siz doktorunuza hediye götürecek misiniz?

Gecmis olsun cnm Rabbim sifa versin annene korkma bak erkenden teshis edilmis bak sukur moral cok onemli bu hastalikta bunu unutma sen yuksek tut ki moralini annende iyi olsun insallah

Canım ben doktora hediye almayı düşünmüyorum şahsen, yani zaten herşeyi ücreti karşılığında yapıyor, ablam doğumu sonrasında swarowski den küpe aldı kendi dr una, ben pek anlam veremedim. Çok ilgilendi dedi doktoru için ama zaten o onun işi, ilgilenmeseydi başka dr a giderdi zaten. Ben en fazla çikolata alır götürürüm heralde.

merhaba kızlar..
kontrolümüzden geliyoruz.. çoook şükür herşeyimiz yolunda.. 30+1 deyiz bugün.. 1655 gr ve 42 cm olmuşuz maaşallah kuzuma..

gelişimi gayet ii dedi dr.. herşey yolunda dedi.. baş aşağıyız artık.. doğum pozisyonu almış durumdayız.. 2 hafta sonra doğum raporu alacağız.. kontrolümüz 2 haftada bir oldu artık..

İlk nst mize girdik.. çok şükür kuzum iyi.. güzel haberlerin darısı sizlerinnn başına kızlar

Maşallah bebişine darısı sağlıkla kucagına almana inşallah

Hiç düşünmemiştim. Bir orkide gönderirirm en azından.

bence sıkıntı yapma, inşallah düzelir. bende de plasenta previa vardı, yani eş rahim ağzındaydı, hamdolsun geçti, inşallah seninkide geçer

Bende 1 haftadır gece gündüz kaşınıyordum. gyno ferro sanol ilaç bana alerji yapmış, onu bıraktım. Doktor muayene gel baska ilaç verelim dedi. Alerjisi olan arkadaşlara duyrulur.
Kaşıntı sadece ayaklarımda var ve 1 haftadır böyle. Benexol vermişti o yapıyor olabilir mi acaba. Çünkü gynoferon uzun zamandır kullanıyorum. sormakta fayda var.

Ben yuruyemiyorum bile iki saat yurusem karnim tas gibi oluyor. Tek sorunum bu simdilik. Dogum hediyesi de bilezik istiyorum acikca soylemem ama isittiriyom anlar heralde:)

Masallah canim boyu uzun olacak sanirim. Saglikla dunyaya gelsin insallah.

Ben yuruyemiyorum bile iki saat yurusem karnim tas gibi oluyor. Tek sorunum bu simdilik. Dogum hediyesi de bilezik istiyorum acikca soylemem ama isittiriyom anlar heralde:)
Bende de bu sorun var dün yürüyüp geldiğimde belim kasıklarım kopacak sandım özellikle özel bölgemde tarif edemediğim bir ağrı ve ağırlık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…