- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Ben bile böyle bi hediye düşünmemişken kocam hiç düşünmemiştir heralde
Çok geçmil olsun cnm Allah tez vakitte sana ve annene şifa verir inşallah.ç
İyi olmanıza sevindim Allah doğuma kadar inşallah böyle sağlıklı bir nasip eder hepimize. Doktora sordukların ve cavp çok iyi olmuş cnm. Güzel paylaşım çok tşkrler. kal sağlıcakla
Aynen bende hesapladım. 24 haziranda doluyor. Bir gün öncesinden alıp o gün işyerine teslim edebilirsin. Benim de 9 temmuzda doluyor ama 4 ü itibariyle resmi tatil olur kurban bayramı. Ben hangi gün alacağım acaba? Son iş günü olan 1 temmuzda mı verirler yoksa 11 temmuz pazartesi sabahı mı
Çok geçmiş Allah acil şifalar versin anneciğine size bağışlasın dilerim en kısa sürede tedavi olup sağlığına kavuşur .. Çok zor biliyorum ama üzülme lütfen erken teşhis olması inan dünyalara bedel Bi haber en azından geri kalan her şeyin önüne geçilecek ..günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
Hayırlısıyla kucagına al inşallah güzel kızını kuzumKizlarr sagolun varolunn..
Gittik geldik, cok sukur her seyimiz yolundaa..Bas asagi da donms prenses.. Simdilk her sey normal dogum icn iyi dedi.
Kilomuzz 1600 gr olmus masallahboyu 35 cm falan dedi ama bi onceki baska hastanede de ayni demisti orda bi yanilma payi var sanirm.. Hastane degismek zorunda kaldiim icnn.. Ama iyi yeni doktorum cok sukur..
Doktor bi de babasina benzicek benden soylemesi dedinerden ne gorduyse artkkk..
Aman saglikla dogsun da prenses hangimize benzerse benzesinn..
Randevusunu bekleyenlere de sabirlar diliyormm..Insan ozluyo yaa..
Bu arada doktora sorduklarimi da yazayim da bilginiz olsunn:
Tek ayak sismesi
Bel kasik agrisi
Rahim kasilmasi
Varis.. Hic biri endise edecek bir durum degil dedi kasilma ve agrilar artk cok kalsiyuma ihtiyac duydugu icn olacak dedi magnezyum verdi. Bilginiz olsn. Kanama ya da su gelme olmadikca sorun yokmus sukur.
Bu arada kiz sen baya yaklastin ya dogumaaa @anatkh018
Canm buyuk gecms olsnn.. Insallah erken teshisle beraber sifasi da gelir. Kendini de sakin cok fazla ihmal etme tabi ki zor bi durum ama bebegini de dusunmeyi asla birakma.. Kendine cok iyi bak canm
Ben varımhastaneye zaten çok yakınlarım gelir bi çikolatam olacak onu da arkadaşım ben yaptırmak istiyorum dedi. Hastane lohusa şerbeti veriyormus odalara birde kapısı da zaten süslü
Ben gece uyandığımda kendimi ayaklarımın üzerini kaşımak az kalır kazırken buldum. Sislik yok ama ayaklarımın üzeri gece gündüz kaşınıyor.
@goooody Allah kuzenine sabir versin dilerim bu sureci atlatır
Hayırlısıyla kucagına al inşallah güzel kızını kuzum
kelebek.hill canım maşallah prensese kilosu boyu çok güzel inşallah hep böyle gider sağlıkla alırsın yavrunu kucağına :))
Dönmüş olması da çok güzel heralde kontrole gidenlerden hiç dönmeyen yok bizden :)
gamzeli- bitanem Rabbim sizlere sabır sukunet anneciğine de tez zamanda şifa versin Şafi sıfatının hürmetine. Arkadaşların da dediği gibi erken teşhiş olması çok iyi bir şey umarım kısa sürede güzel haberler verirsin bizlere
Benim telefonum kırılmıştı doğum hediyemi erkenden aldırdım kızlar
Bilmiyorum eşim o kadar ince düşünceli değil ama hiç olmadı güzel bir çiçek bekliyorum :')
Anneciğim kızımla bana takım bileklik yaptıracak
Kvalidemlerin de bir şey yapacaklarını zannetmiyorum diğer gelinlere yapmamışlar çünkü haksızlık olmasın
Gecmis olsun cnm Rabbim sifa versin annene korkma bak erkenden teshis edilmis bak sukur moral cok onemli bu hastalikta bunu unutma sen yuksek tut ki moralini annende iyi olsun insallahgünaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
ben bu doğum hediyesini doktora fln alınan hediye gibi anlamıştım
telefonum bozulduğu için yenisini aldık biz bu hafta, zaten daha başka bir şey alabilecek durumumuz kalmadı
belki ileride bişeyler olabilir ama kısmet tabii, olmasa da napalım artık.
yalnız kızlar şaka bi yana siz doktorunuza hediye götürecek misiniz?
Maşallah bebişine darısı sağlıkla kucagına almana inşallahmerhaba kızlar..
kontrolümüzden geliyoruz.. çoook şükür herşeyimiz yolunda.. 30+1 deyiz bugün.. 1655 gr ve 42 cm olmuşuz maaşallah kuzuma..
gelişimi gayet ii dedi dr.. herşey yolunda dedi.. baş aşağıyız artık.. doğum pozisyonu almış durumdayız..2 hafta sonra doğum raporu alacağız.. kontrolümüz 2 haftada bir oldu artık..
İlk nst mize girdik.. çok şükür kuzum iyi.. güzel haberlerin darısı sizlerinnn başına kızlar
ben bu doğum hediyesini doktora fln alınan hediye gibi anlamıştım
telefonum bozulduğu için yenisini aldık biz bu hafta, zaten daha başka bir şey alabilecek durumumuz kalmadı
belki ileride bişeyler olabilir ama kısmet tabii, olmasa da napalım artık.
yalnız kızlar şaka bi yana siz doktorunuza hediye götürecek misiniz?
Maşallah bebişine darısı sağlıkla kucagına almana inşallah
Arkadaşlarım merhabalar,
Bugün kontrolümüz vardı 27+6 olarak 1287 gr çıktık maşallah.Previa'm tamamen düzelmemiş birazcık yukarı çıkmış ama ucu hala rahim agzında umarım 32'ye kadar tamamen gecer yoksa mecburi sezeryan olmak zorunda kalacagım.Benim kalbimden geçen ise normal dogum.Bundan sonra 2 haftada bir kontrole gidecekmişiz.Çook kilo aldım karbonhidrat yemiyorum şeker tüketmiyorum ama yine de 16 kilo aldım.Şeker yüklemesi yapmadık ama 3gün 3 ögün açlık tokluk şekeri evde aletle ölçtüm yazdım tokluk hep 100,102 civarı çıktı.Bu iyi birsey ama kiloların sebebi bulunamadı Dogurunca veririm inşallah.Bizden haberler bu kadar hepinizi öpüyorum
Amin Amin cümlemize inşallah :)amin kuzum.. darısı başınıza olsun inşallah.. sağlıcakla hepimiz kucaklayalım yavrularımızı..
Kaşıntı sadece ayaklarımda var ve 1 haftadır böyle. Benexol vermişti o yapıyor olabilir mi acaba. Çünkü gynoferon uzun zamandır kullanıyorum.Bende 1 haftadır gece gündüz kaşınıyordum. gyno ferro sanol ilaç bana alerji yapmış, onu bıraktım. Doktor muayene gel baska ilaç verelim dedi. Alerjisi olan arkadaşlara duyrulur.
Ben yuruyemiyorum bileSelamlar göbeğinden ayaklarını göremeyengiller
Eskisi gibi uğrayamıyorum takip edemiyorum burayı..arada bir giriyorum bir kaç yorum okuyorum sonra bi üşengeçlik..kalıyor öyle
Umarım herkesler süper ötesi iyidir. Son 1-2 gündür karnımın altında ve kutumda ağrılar var;bu akşam baya kötü durumda hatta. Yürürken hareket ederken artıyor. Acep iltihap falan mı var bendeBi tahlil neyin yaptıracam..
Oğlanın peşin sıra 100mt koşularım devam ediyor bu sırada. Beni görenler 'kız sen naaapıyorsun!çıldırdın mı?!' Diye tepki verse de yapacak bir şey yok,oğlan sağa sola kaçışıp duruyor; içi içine sığmıyor evladımın
Canocanlar ne diceem..doğum hediyesi düşünen var mı aranızda? Planlarınız neler? Ben bi türlü karar veremiyorum
Masallah canim boyu uzun olacak sanirim. Saglikla dunyaya gelsin insallah.merhaba kızlar..
kontrolümüzden geliyoruz.. çoook şükür herşeyimiz yolunda.. 30+1 deyiz bugün.. 1655 gr ve 42 cm olmuşuz maaşallah kuzuma..
gelişimi gayet ii dedi dr.. herşey yolunda dedi.. baş aşağıyız artık.. doğum pozisyonu almış durumdayız..2 hafta sonra doğum raporu alacağız.. kontrolümüz 2 haftada bir oldu artık..
İlk nst mize girdik.. çok şükür kuzum iyi.. güzel haberlerin darısı sizlerinnn başına kızlar
Bende de bu sorun var dün yürüyüp geldiğimde belim kasıklarım kopacak sandım özellikle özel bölgemde tarif edemediğim bir ağrı ve ağırlık oluyorBen yuruyemiyorum bileiki saat yurusem karnim tas gibi oluyor. Tek sorunum bu simdilik. Dogum hediyesi de bilezik istiyorum acikca soylemem ama isittiriyom anlar heralde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?