Ay cok sevindim canim masallah nasil kilolu ve uzun geliyorlar bana 1600ler 40cmler :) benim ki daha gramlarda oldugu icin en son 800 küsürdu ben icimden 1 kilo ne zaman oluck diyorum masallah siz 2 kiloya gidiyorsunuz :) rabb saglikla kavusmanizi nasip etsin :)merhaba kızlar..
kontrolümüzden geliyoruz.. çoook şükür herşeyimiz yolunda.. 30+1 deyiz bugün.. 1655 gr ve 42 cm olmuşuz maaşallah kuzuma..
gelişimi gayet ii dedi dr.. herşey yolunda dedi.. baş aşağıyız artık.. doğum pozisyonu almış durumdayız..2 hafta sonra doğum raporu alacağız.. kontrolümüz 2 haftada bir oldu artık..
İlk nst mize girdik.. çok şükür kuzum iyi.. güzel haberlerin darısı sizlerinnn başına kızlar
Rabbim acil sifalar versin canim. Allahtan erken teshismis cabucak atlatır Insallah annen dualarimiz annen ve seninlegünaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
Canim saglikla al bebisini kucagina masallah seninkide almis basini gitmis tontisler yaAminn canm insallahh
Evet cok sukr yaa, haftasiyla uyumluymuss..
Az kaldi bence canm ya 2 ay bile yok surdaaa.. Gelir canm gelir bitti bile mayiss
Amin Amin cümlemize inşallah :)
31 haftada olmak Nasıl bir duygu annesi :)
Masallah canim boyu uzun olacak sanirim. Saglikla dunyaya gelsin insallah.
Ultrason aleti milimetre ile olcuyo canım illa ki kayma olur bnde 10 gün önce gittim 37 cm dedi 10 gün sonra yine ölçü 37 cm dedi 10 günde hiç uzamamis oluyo yaniKizlarr sagolun varolunn..
Gittik geldik, cok sukur her seyimiz yolundaa..Bas asagi da donms prenses.. Simdilk her sey normal dogum icn iyi dedi.
Kilomuzz 1600 gr olmus masallahboyu 35 cm falan dedi ama bi onceki baska hastanede de ayni demisti orda bi yanilma payi var sanirm.. Hastane degismek zorunda kaldiim icnn.. Ama iyi yeni doktorum cok sukur..
Doktor bi de babasina benzicek benden soylemesi dedinerden ne gorduyse artkkk..
Aman saglikla dogsun da prenses hangimize benzerse benzesinn..
Randevusunu bekleyenlere de sabirlar diliyormm..Insan ozluyo yaa..
Bu arada doktora sorduklarimi da yazayim da bilginiz olsunn:
Tek ayak sismesi
Bel kasik agrisi
Rahim kasilmasi
Varis.. Hic biri endise edecek bir durum degil dedi kasilma ve agrilar artk cok kalsiyuma ihtiyac duydugu icn olacak dedi magnezyum verdi. Bilginiz olsn. Kanama ya da su gelme olmadikca sorun yokmus sukur.
Bu arada kiz sen baya yaklastin ya dogumaaa @anatkh018
Canm buyuk gecms olsnn.. Insallah erken teshisle beraber sifasi da gelir. Kendini de sakin cok fazla ihmal etme tabi ki zor bi durum ama bebegini de dusunmeyi asla birakma.. Kendine cok iyi bak canm
Ben varım canım,biberon bile almadım daha...Benim gibi henüz alişverişe hiç başlamamış olan var mı?
Fazla mı rahat davranıyorum acaba.
Allah korusun bi erken doğum olsa kaldım ortada : )
Bende almadim daha hiçbirşey kızlarBen varım canım,biberon bile almadım daha...
Karaciğer enzimlerine bakılıyor mu canım rutin kan testlerinde?kızlar 1 haftadır ellerim ce ayaklarımda gece kaşıntı ile beraber şişlik başladı. ayaklarım yanıyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Benimle aynı şeyleri yaşayan var mı acaba? cuma günü randevum var doktora sorsam önemli bişey midir?
ben 20 kilo aldım canım28. haftamdayım ve şimdiden 10 kilo aldım. Bakalım sonum ne olacak :) Etrafımdaki herkes son 3 ay en çok kilo alınan zaman diyor. Kaç kiloyu görücem merak ediyorum doğrusu.
Bazen anlaşılamayabiliyor canım.birden duruyor miniklerin kalbi.Allahım sabır versin annesine,Allah korusun cümlemizi...Allah sabir versin benimde bir tanidigim aynisini yasadi toparlanipta hala cocuk dusunmuyolar pskolojisi bitmistir. Keske igne vurulsaymis yada ne bilim risk varsa iyi takip etseymis cunku dogsa bile yasayacak haftadaymis rabbim kimsenin kucgini bos koymasin
Valla canım samimi olunması,kız naber denilmesi abla denilmesinden daha mutlu eder beni:))Yas olayini ben cikardim kiz ben 24 yasindayim benim 31 yasinda ablam var rahatsiz oluyorum yas bilmeden samimi olmak hani laubali geliyor dusunsene normalde senden yasca buyuk birine canim napiyorsun demek var ay ben sookbide abla napiyorsun demek var keske ben abla olsam hicte zoruma gitmez valla her yasin bir guzelligi var cuk varsa abla diyebilir diyormusum haha :)))
merhaba kızlar..
kontrolümüzden geliyoruz.. çoook şükür herşeyimiz yolunda.. 30+1 deyiz bugün.. 1655 gr ve 42 cm olmuşuz maaşallah kuzuma..
gelişimi gayet ii dedi dr.. herşey yolunda dedi.. baş aşağıyız artık.. doğum pozisyonu almış durumdayız..2 hafta sonra doğum raporu alacağız.. kontrolümüz 2 haftada bir oldu artık..
İlk nst mize girdik.. çok şükür kuzum iyi.. güzel haberlerin darısı sizlerinnn başına kızlar
Canim saglikla al bebisini kucagina masallah seninkide almis basini gitmis tontisler ya
Ultrason aleti milimetre ile olcuyo canım illa ki kayma olur bnde 10 gün önce gittim 37 cm dedi 10 gün sonra yine ölçü 37 cm dedi 10 günde hiç uzamamis oluyo yani
kelebek.hill cnm maşallah kizimiza büyümüş allahım hepimize güzel haberler almak nasip etsin hepimiz vakti saatinde kucagimiza alalım bebislerimizi
çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin, erken teşhis olması çok iyi, ferah tut içini..günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
Arkadasım sezeryan benımkısı hastaneye sabahtan erkenden gıdıyorsun senı alana kadar 1-2 saat gecıyor. Ikı tul bır kac balon koymaktan bahsedıyorum ztn bu kadarcık kelebegımmmHeee tamam mademm oyleyse ben de ne hamaratmisin diyecektmm geri aldmm
Yok kiz onlari ben de anlmiyormm.. Sadece bazen bi yere buyuk bi sey dayiyo heralde diyom bu popomuzztotisini yerim ben kizimin yaaaa ama hickirik ritmik kucuk oluyo onu zaten disardan gorunmuyo elim ordaysa falan hissediyorm genelde..
Evet yaaa cok tatlis her seyleri amsallahhben de bi kac defa hissettm ritmik olunca bi de dr diyince tahmn ettm.. Annesinin kuzusu hickiriyo dedmm..
Ya bu kendiniz susleme olayi nasil olcakk?? Sanki bilcez mi ne zman dogurcazz?? Dogurduktan sonra kalkip dur ben bi suslim odayi mi diceniz yoskaaa hiii
canım benim bacaklarım ve belimde cok şiddetli ağrı olmuyo dün akşam 2 saat hiç dinlenmeden avmde gzdim. ama karnım taş gibi oldu sanki çatladı çatlayacak gibi.bir de böyle aşağı düşecekmiş hissi oluyor. bu normal mi bilmiyorumBende de bu sorun var dün yürüyüp geldiğimde belim kasıklarım kopacak sandım özellikle özel bölgemde tarif edemediğim bir ağrı ve ağırlık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?