2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ay cok sevindim canim masallah nasil kilolu ve uzun geliyorlar bana 1600ler 40cmler :) benim ki daha gramlarda oldugu icin en son 800 küsürdu ben icimden 1 kilo ne zaman oluck diyorum masallah siz 2 kiloya gidiyorsunuz :) rabb saglikla kavusmanizi nasip etsin :)

Rabbim acil sifalar versin canim. Allahtan erken teshismis cabucak atlatır Insallah annen dualarimiz annen ve seninle

Amin Amin cümlemize inşallah :)
31 haftada olmak Nasıl bir duygu annesi :)

çok güzel bir duygu canım.. Ben doğum hikayelerini izleyip izleyip ağlıyorum inanki bu aralar.. zaman daraldıkça heyecanım da artıyor telaşımda..

Masallah canim boyu uzun olacak sanirim. Saglikla dunyaya gelsin insallah.

kuzum babası uzun annesi hiçte uzun değil aslında :) hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsinde uzun olmuş kısa olmuş zayıf olmuş tonton olmuş hiç farketmiyor benim için.. ama dr uyumlu diyor haftasıyla.. uzun olur kısa olur bişi demedi canım.

Ultrason aleti milimetre ile olcuyo canım illa ki kayma olur bnde 10 gün önce gittim 37 cm dedi 10 gün sonra yine ölçü 37 cm dedi 10 günde hiç uzamamis oluyo yani

gamzeli- canim Allah'in izniyle gelmis gecmis olur insallah. Eski sagligina sihhatine kavusur insallah uzulme diyemem ama strest yapma Allah dermansiz dert vermesin

Karaciğer enzimlerine bakılıyor mu canım rutin kan testlerinde?

Bazen anlaşılamayabiliyor canım.birden duruyor miniklerin kalbi.Allahım sabır versin annesine,Allah korusun cümlemizi...

Valla canım samimi olunması,kız naber denilmesi abla denilmesinden daha mutlu eder beni:))

Oy masallahhh masallahh boyle guzel haberlerle gelelm hep insalalhh.. Yakinmisiz biz de 1600 olmusuz canm nst ye girmedm ben henuz 30 u bitince demekkii...

Canim saglikla al bebisini kucagina masallah seninkide almis basini gitmis tontisler ya

Amin canm amin hepimizle beraber insallah evet masallahi var bizdik kocaman oldu

Ultrason aleti milimetre ile olcuyo canım illa ki kayma olur bnde 10 gün önce gittim 37 cm dedi 10 gün sonra yine ölçü 37 cm dedi 10 günde hiç uzamamis oluyo yani

Aynen canm kilolarda da oluyodur muhakkak ama yaklasik tahminler iste.. Aman saglikli olsunlardaaa

kelebek.hill maşallah ozaman sizeeeee

Sagol canmm

kelebek.hill cnm maşallah kizimiza büyümüş allahım hepimize güzel haberler almak nasip etsinhepimiz vakti saatinde kucagimiza alalım bebislerimizi

Amin insallah canm cok sagol herkesten saglikli haberler gelsn hep insallahh..

Kizlar dr bana haftasindasin tam dedi ama simdi ultrason ciktilarini inceledm benm tahmini dogum hep 28.07, 29.07 falan temmuza kayiyorr.. Olcumlerde hata olabilir diye mi dr oyle dedi ki acebaaa yani farketmez de gerci benm de icime hep temmuz sonuna gelecek kizm diye doguyor..

çok geçmiş olsun, Allah acil şifa versin, erken teşhis olması çok iyi, ferah tut içini..

Arkadasım sezeryan benımkısı hastaneye sabahtan erkenden gıdıyorsun senı alana kadar 1-2 saat gecıyor. Ikı tul bır kac balon koymaktan bahsedıyorum ztn bu kadarcık kelebegımmm

Bende de bu sorun var dün yürüyüp geldiğimde belim kasıklarım kopacak sandım özellikle özel bölgemde tarif edemediğim bir ağrı ve ağırlık oluyor
canım benim bacaklarım ve belimde cok şiddetli ağrı olmuyo dün akşam 2 saat hiç dinlenmeden avmde gzdim. ama karnım taş gibi oldu sanki çatladı çatlayacak gibi.bir de böyle aşağı düşecekmiş hissi oluyor. bu normal mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…