2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
28. haftamdayım ve şimdiden 10 kilo aldım. Bakalım sonum ne olacak :) Etrafımdaki herkes son 3 ay en çok kilo alınan zaman diyor. Kaç kiloyu görücem merak ediyorum doğrusu.
canım son 3 ayda da 5 kilo alsan 15 kilo ile biter hamilelik bu da normal zaten. ben de bugun 28. haftamı bitiriyorum ve 8 kiloyla yola devam ÖYLE COK DA YEDİĞİM YOK AMA DEMEK Kİ BÜNYE MESELESİ BAZILARI HİÇ ALMIYOR BAZILARI YEMESE DE ALIYOR. 15 NORMAL İNŞALLAH 15 İLE BİTİRİRİZ.

Arkadasım sezeryan benımkısı hastaneye sabahtan erkenden gıdıyorsun senı alana kadar 1-2 saat gecıyor. Ikı tul bır kac balon koymaktan bahsedıyorum ztn bu kadarcık kelebegımmm

Sezeryanda aklima yatti zaten de normalde hayal edemedm ben de kiz ama yine de sancilar cogalmadan du ben bi oda suslimm derm belki bana belli olmazz

Aman hayirlisiyl doguralm daa hep boyle neseli neseli gelip anlatalm insallahh..

Canm kafanda olumsuz kurup gitmee.. Guzel seyler dusun hepp... Neden kotu haber alasn cok guzel haberlerle geleceksn insallahh

Kızlar bışey paylascam cok tedırgınımmm
Ben manısada yasıyorum dr umuz ızmırde. 2 hafta önce gıtmiştık 29. Haftanın basında 1570 gr demiltı bebege. Bu aralar bebegın gelışmemesi, kalbının durması ile ılgılı haberler duyuyorum cok etkılendım. Manısada da bır polıkınlıkte dr a gıttım baktı hersey yolunda 1560 gr dedı, korkudan oldum. Gelışmıyor mu acaba dedım yoo haftasına uyumlu dedı. Ama ıkı hafta öncesınde aynıydı dedım valla hersey yolunda suyu etı kg herseyı dedı... Ama içim rahat değil. Kg önemlı degıl ama gelışmesı gerıler dıye korktum. Bundan önce 2 kaybım var. Bırının kalbı durmuştu. Ayrıca ıkı hafta önce dogum pozısyonundaydı dun baktı dr ters duruyor yanı kafa yukarda ayaklar aşagıda. Mıdenız cok kötu olmalı dedı, valla oluyorum dedım yanma eksıme genzımde yumru var sankı dedım. Elimi gogsumun altına koyuyorum avuc içimi doldurcak cıkıntı var sert resmen kafası gorsenız hayret edersınızz alt kısmı karnımın sert degıl yumusaktam cimcime yaaa ılac vereyım dedı yok dedım cok ilaç alıyorum ztn dedımm. Dun kysmaktan yuzum kırmızı nokta nokta olmuş şişmiş suratım. Boyu da 40 cm falan dedı oyle işte benden haberler sıkıntı yoktur degıl mı

Iyı dusun ıyu oldun kendını kotu bışey duyacakmışın gıbı endeksleme bundan önce 4?aylıkken cınsıyetını öğrenmeye gıttıgımızde kalbının durdugunu gordugum o anı o ultrason goruntusunu unutamam. Dun aynı korkuyla gıttım kalbı gup gup atınca ıcım rahatladı

CANIM bebegin 1 hafta önde sanırım m kemik ölçümü baş ölçümü ve kilosunun ortalamasıyla bebeğin doğum tarihini belirliyor cihaz. dr adet tarihine göre söylüyor. ilerki haftalarda değişebilir.

Olumsuz şeyler düşünmemeye çalış canım. Onun yüzünü, hareketlerini görüp nasıl gülümseyeceğini düşün

yok kız ne sıkıntısı olacak ölçümlere çok takılma.. cihazların modelleri farklı, dr farklı... hiç canını sıkma. maşallahı var bebişinin.

canım 39. hafta olarak hesaplıyorlar doğrudur kayar bir kaç gün.. bu arada 1600 1500 1400 bu haftalarda normal olan kilolar.. kişidwen kişiye de fark gösteriyor ölçümler tabiki.. 100 150 gr (+) (-) olarak düşünmek gerek.. 33 - 33. haftalardan sonra çok hızlı kilo alıyorlarmış.. yinede haftasıyla uyumlu çok şükür bebişlerimiz.. Rabbim diğer arkadaşlarımıza da güzel haberleri nasip etsin inşallah..

valla annem derdi ki anne olunca anlarsınız beni ne kadar haklıymış... daha karnımdayken bilee nasıl endişeleniyorum... ya sonrası nasıl olacak?

Kızlar benım ilk oğlumdan chicco oyun parkı vardı simdi bu minnoş da ona yatacak ama cok sade geldı gozume dun dusundum de cıbınlık aldım aparatıyla beraber netten gelsın ınş gezeldır paylasayım fotosunu almak ısteyen olursa fıkır olur. Kız ya suslu olsun azıcık yatagıııı

Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanacak isterse ultrason hesabında 3 hafta önde çıksın bu bir şeyi değiştirmeyecek tatlım

ben ilk gittiğimde zaten 1 hafta önde demişti adet tarihime göre ve onu değiştirdi şimdi herhalde değiştirdiği tarihe göre olucak ?

aynı seyleri ben de düşünüyoeum 3 ay boyunca bi de o sıcaklarda napıcaz acaba ben şimdiden çorabımı giyerken bile zorlanıyorum
evet ben aldırdım bile eşime yüzüklerim olmuodu zaten parmağıma 5 taş almazsan doğurmam içimde tutarım dedim

Oh ne güzel cnm benim daha bi haftam var kızımı gormeyeinsallah guzel haberlerle gelirsin cnm sizlere her ay doktorunuz tahlil isteyip yapmiyomu cnm benim doktorum her ay hem kan hem idrar tahlili istiyor

benim ilk hamile kaldığımda istedi sadece doktorum bi de şimdi gittiğimde istedi, ben de tedirgin oldum açıkçası neden istemio diye

cok geçmiş olsun canım, allah acil şifalar versin.. hem erken teşhis hem de doktor iyi seyler söylemiş inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz..

saat kaçta canım kayıt yapmak gerekiyor mu ben cok gelmek isterim..

dün baya burda forumlarda okudum ve morelim o kadar bozuldu ki nerdeyse tüm hamileler en az 10 kilo almış son ayda resmen psikolojim bozuldu.. biliyorum hemen veririz hepsini beni korkutan o değil ama o sıcaklarda napıcaz o kilolarla

bence cihazdan farkediodur çünkü doktorum bana dedi ki bu kilolar aşağı yukarı 300 gram farkeder.. hele haftalar geçtikçe daha da farkedebiliyor dedi.. o yüzden morelini bozma bence..

cok güzelmiş ben de almak istiyorum nerden aldın acaba :)

Vıtamin ılacı olarak decavıt yada elevıt içiyor musun

canım kötü düşünme öyle. evet okuduklarımız çok etkiliyo bizi ama bir de bizden çok daha kötü koşullarda topaç gibi bebekleri olanları düşün, demek ki öyle çok da dayanıksız değil insan yavrusu, ne koşullarda ne bakımsızlıklarda doğuruyo kadınlar, hem kendileri hem de bebekleri pek sağlıklı oluyo maşallah

tabii her şey bizler için yine de Allah korusun cümlemizi ama bence bizim bu şartlarda iyi ve sağlıklı olma ihtimalimiz sağlıksız olma ihtimalimize göre çok daha yüksek, kötü şeylerdense buna odaklanmak lazım

benimki de ters duruyo ama napalım, 35'inci haftaya kadar yolu var dönerse ne ala dönmezse herkes nasıl sezaryen oluyosa biz de oluruz. aynı sorunları ben de yaşıyorum, kaburgamın altında duruyo başı, tüm gün masa başı iş yaptığım için orası acıya acıya çalışıyorum, ancak akşam eve gidip de kanepede yayılınca normale dönüyo, kleopatra gibiyim son zamanlarda yani

ben de çoğu zaman endişelere kapılıyorum, azıcık hareketini hissetmeyince korkup nasıl yapsam da kımıldasa diye uğraşıyorum, annelik sürekli bir endişe hali demek ki zaman geçtikçe anlıyorum ama kendimizi yıpratmamız lazım

anladım ki bu süreçte ne kadar az bilirsek o kadar kolay geçiyo, mesela ben bebeğini 35. haftada kaybeden anneyi okuyana kadar böyle bir ihtimalden haberdar bile değildim ve çok da rahat yaşıyodum

bazen anneme şundan bir şey olur mu diye sorduğumda ya da öyle de oluyomuş vs. diye kuruntu yaptığımda amma çok sorguladın hepimiz çalıştık hepimizi doğurduk bişey olmaz diyip geçiştiriyo beni, düşünüce haklı kadın yani

hatta bence daha şanslılarmış, çok fazla bir şey bilmediklerinden sakin ve rutin akışında hamileliklerini yaşamışlar, darısı bizlerin başına inşallah

Canm sen gonlunu ferah tut, her seyi normal gorunuyorsa ki cok sukur oyle dems dr, sorun yoktur cihazlarin hepsi farkediyor.. Bana da baksana hic uzamamis gibi dedi boyunu bi onceki farkli hastanede olculmusti hic takilmadm ben de mutlka biri yanlis diye dusundm direk

Yavrucum gayet saglikli canm , ayrica hic oyle haberle okuyup canini sikma ben ozellikle bu haftalardan sonra hic oyle kotu haberler gormuyorm, gorsem okumuyorm, yuzumu ceviriyorm yalan yok.. Cunku insan etkileniyor ister istemez, dua edelm hep iyi seyler olsn canm

Ayrica benm arkadasa en fazla 3500 falan dedi dr dogacaginda o yuzden normalde sorun yok dedi, baska cihazda da olcturdu 3200 dedi. Bebis dogdu sana 4300 biz tabi sok ama cok sukur yine de normal dogdu sorun olmadi

Yani orasi oyle cihazlardan da degisebilirr, neyse dogunca gorcez me zman dogdu kim ne dese de bos zaten kendi belirlicek prensesler pasalar ne zman gelceklerini

Evet canm haklisn onemli olan normal seyretmeleri cok sukur keyifleri ne zman isterse dogarlar cok da takilmamak lazm simdiden degisebilir olcumler, gunler.. Hayirlisii masallah alsinlar alsinlar kilocuklari oh misss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…