canım son 3 ayda da 5 kilo alsan 15 kilo ile biter hamilelik bu da normal zaten. ben de bugun 28. haftamı bitiriyorum ve 8 kiloyla yola devam28. haftamdayım ve şimdiden 10 kilo aldım. Bakalım sonum ne olacak :) Etrafımdaki herkes son 3 ay en çok kilo alınan zaman diyor. Kaç kiloyu görücem merak ediyorum doğrusu.
Arkadasım sezeryan benımkısı hastaneye sabahtan erkenden gıdıyorsun senı alana kadar 1-2 saat gecıyor. Ikı tul bır kac balon koymaktan bahsedıyorum ztn bu kadarcık kelebegımmm
KIZLAR BEN DE YARIN KONTROLE GİDECEĞİM AMA KONTROLE GİTMEYİ HİÇ SEVMİYORUM. HER AN OLUMSUZ BİR ŞEY DİYECEK DİYE KORKUYORUM. BEN ULTRASONA BAKAMIYORUM BİLEHAYATIM BOYUNCA ZATEN DR DAN NEFRET ETMİŞİMDİR. İNŞALLAH YARIN GÜZEL ŞEYLER DUYARIM.
Iyı dusun ıyu oldun kendını kotu bışey duyacakmışın gıbı endeksleme bundan önce 4?aylıkken cınsıyetını öğrenmeye gıttıgımızde kalbının durdugunu gordugum o anı o ultrason goruntusunu unutamam. Dun aynı korkuyla gıttım kalbı gup gup atınca ıcım rahatladıKIZLAR BEN DE YARIN KONTROLE GİDECEĞİM AMA KONTROLE GİTMEYİ HİÇ SEVMİYORUM. HER AN OLUMSUZ BİR ŞEY DİYECEK DİYE KORKUYORUM. BEN ULTRASONA BAKAMIYORUM BİLEHAYATIM BOYUNCA ZATEN DR DAN NEFRET ETMİŞİMDİR. İNŞALLAH YARIN GÜZEL ŞEYLER DUYARIM.
CANIM bebegin 1 hafta önde sanırım m kemik ölçümü baş ölçümü ve kilosunun ortalamasıyla bebeğin doğum tarihini belirliyor cihaz. dr adet tarihine göre söylüyor. ilerki haftalarda değişebilir.Kizlar dr bana haftasindasin tam dedi ama simdi ultrason ciktilarini inceledm benm tahmini dogum hep 28.07, 29.07 falan temmuza kayiyorr.. Olcumlerde hata olabilir diye mi dr oyle dedi ki acebaaayani farketmez de gerci benm de icime hep temmuz sonuna gelecek kizm diye doguyor..
Olumsuz şeyler düşünmemeye çalış canım. Onun yüzünü, hareketlerini görüp nasıl gülümseyeceğini düşünKIZLAR BEN DE YARIN KONTROLE GİDECEĞİM AMA KONTROLE GİTMEYİ HİÇ SEVMİYORUM. HER AN OLUMSUZ BİR ŞEY DİYECEK DİYE KORKUYORUM. BEN ULTRASONA BAKAMIYORUM BİLEHAYATIM BOYUNCA ZATEN DR DAN NEFRET ETMİŞİMDİR. İNŞALLAH YARIN GÜZEL ŞEYLER DUYARIM.
yok kız ne sıkıntısı olacak ölçümlere çok takılma.. cihazların modelleri farklı, dr farklı... hiç canını sıkma. maşallahı var bebişinin.Kızlar bışey paylascam cok tedırgınımmm
Ben manısada yasıyorum dr umuz ızmırde. 2 hafta önce gıtmiştık 29. Haftanın basında 1570 gr demiltı bebege. Bu aralar bebegın gelışmemesi, kalbının durması ile ılgılı haberler duyuyorum cok etkılendım. Manısada da bır polıkınlıkte dr a gıttım baktı hersey yolunda 1560 gr dedı, korkudan oldum. Gelışmıyor mu acaba dedım yoo haftasına uyumlu dedı. Ama ıkı hafta öncesınde aynıydı dedım valla hersey yolunda suyu etı kg herseyı dedı... Ama içim rahat değil. Kg önemlı degıl ama gelışmesı gerıler dıye korktum. Bundan önce 2 kaybım var. Bırının kalbı durmuştu. Ayrıca ıkı hafta önce dogum pozısyonundaydı dun baktı dr ters duruyor yanı kafa yukarda ayaklar aşagıda. Mıdenız cok kötu olmalı dedı, valla oluyorum dedım yanma eksıme genzımde yumru var sankı dedım. Elimi gogsumun altına koyuyorum avuc içimi doldurcak cıkıntı var sert resmen kafası gorsenız hayret edersınızz alt kısmı karnımın sert degıl yumusaktam cimcime yaaa ılac vereyım dedı yok dedım cok ilaç alıyorum ztn dedımm. Dun kysmaktan yuzum kırmızı nokta nokta olmuş şişmiş suratım. Boyu da 40 cm falan dedı oyle işte benden haberler sıkıntı yoktur degıl mı
Kizlar dr bana haftasindasin tam dedi ama simdi ultrason ciktilarini inceledm benm tahmini dogum hep 28.07, 29.07 falan temmuza kayiyorr.. Olcumlerde hata olabilir diye mi dr oyle dedi ki acebaaayani farketmez de gerci benm de icime hep temmuz sonuna gelecek kizm diye doguyor..
Olumsuz şeyler düşünmemeye çalış canım. Onun yüzünü, hareketlerini görüp nasıl gülümseyeceğini düşün[/
yapamıyorum işte:) yarını da sorunsuz geçireyim inşallah. yarın anıl beye gideceğim. o da her yerini idik didik ediyo. yüzünü 3 boyutlu gösterdi bana bi kere:) renkliydi. kızım aynı dayısına benziyo:) dayısı da çirkiiiinnnn..
valla annem derdi ki anne olunca anlarsınız beni ne kadar haklıymış... daha karnımdayken bilee nasıl endişeleniyorum... ya sonrası nasıl olacak?Iyı dusun ıyu oldun kendını kotu bışey duyacakmışın gıbı endeksleme bundan önce 4?aylıkken cınsıyetını öğrenmeye gıttıgımızde kalbının durdugunu gordugum o anı o ultrason goruntusunu unutamam. Dun aynı korkuyla gıttım kalbı gup gup atınca ıcım rahatladı
Kesinlikle cok dogru allahımm sag salım dogmayı nasıp etsınnnnvalla annem derdi ki anne olunca anlarsınız beni ne kadar haklıymış... daha karnımdayken bilee nasıl endişeleniyorum... ya sonrası nasıl olacak?
Son adet tarihinin ilk gününe göre hesaplanacak isterse ultrason hesabında 3 hafta önde çıksın bu bir şeyi değiştirmeyecek tatlım
Biraz yürüyüşe çıkalım hava alalım azcık dedim ama eve dönerken bir an artık yürüyemiceğimi düşündüm acayip hantallaşmaya başlamışım ya nefes nefes e gelir oldum eve
Aman Allah ım oysaki önümde koca üç ay var sonlara doğru sürünürek gelirim heralde artık dönüş yolunu
evet ben aldırdım bile eşimeSelamlar göbeğinden ayaklarını göremeyengiller
Eskisi gibi uğrayamıyorum takip edemiyorum burayı..arada bir giriyorum bir kaç yorum okuyorum sonra bi üşengeçlik..kalıyor öyle
Umarım herkesler süper ötesi iyidir. Son 1-2 gündür karnımın altında ve kutumda ağrılar var;bu akşam baya kötü durumda hatta. Yürürken hareket ederken artıyor. Acep iltihap falan mı var bendeBi tahlil neyin yaptıracam..
Oğlanın peşin sıra 100mt koşularım devam ediyor bu sırada. Beni görenler 'kız sen naaapıyorsun!çıldırdın mı?!' Diye tepki verse de yapacak bir şey yok,oğlan sağa sola kaçışıp duruyor; içi içine sığmıyor evladımın
Canocanlar ne diceem..doğum hediyesi düşünen var mı aranızda? Planlarınız neler? Ben bi türlü karar veremiyorum
Oh ne güzel cnm benim daha bi haftam var kızımı gormeyeinsallah guzel haberlerle gelirsin cnm sizlere her ay doktorunuz tahlil isteyip yapmiyomu cnm benim doktorum her ay hem kan hem idrar tahlili istiyor
günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
saat kaçta canım kayıt yapmak gerekiyor mu ben cok gelmek isterim..Kızlar doğum eğitimi almayı düşünen var mı yada doktoru yönlendiren?doktorum normal düşünüyorsan bi eğitim öneririm deri ve bir ebenin numarasını verdi.biraz araştırdım ücretleri çok geldi ücretsiz veren bir yer buldum 11 haziranda şifa hastanesi ataşehirde ilgilenenlere duyurulur
canım son 3 ayda da 5 kilo alsan 15 kilo ile biter hamilelik bu da normal zaten. ben de bugun 28. haftamı bitiriyorum ve 8 kiloyla yola devamÖYLE COK DA YEDİĞİM YOK AMA DEMEK Kİ BÜNYE MESELESİ BAZILARI HİÇ ALMIYOR BAZILARI YEMESE DE ALIYOR. 15 NORMAL İNŞALLAH 15 İLE BİTİRİRİZ.
Kızlar bışey paylascam cok tedırgınımmm
Ben manısada yasıyorum dr umuz ızmırde. 2 hafta önce gıtmiştık 29. Haftanın basında 1570 gr demiltı bebege. Bu aralar bebegın gelışmemesi, kalbının durması ile ılgılı haberler duyuyorum cok etkılendım. Manısada da bır polıkınlıkte dr a gıttım baktı hersey yolunda 1560 gr dedı, korkudan oldum. Gelışmıyor mu acaba dedım yoo haftasına uyumlu dedı. Ama ıkı hafta öncesınde aynıydı dedım valla hersey yolunda suyu etı kg herseyı dedı... Ama içim rahat değil. Kg önemlı degıl ama gelışmesı gerıler dıye korktum. Bundan önce 2 kaybım var. Bırının kalbı durmuştu. Ayrıca ıkı hafta önce dogum pozısyonundaydı dun baktı dr ters duruyor yanı kafa yukarda ayaklar aşagıda. Mıdenız cok kötu olmalı dedı, valla oluyorum dedım yanma eksıme genzımde yumru var sankı dedım. Elimi gogsumun altına koyuyorum avuc içimi doldurcak cıkıntı var sert resmen kafası gorsenız hayret edersınızz alt kısmı karnımın sert degıl yumusaktam cimcime yaaa ılac vereyım dedı yok dedım cok ilaç alıyorum ztn dedımm. Dun kysmaktan yuzum kırmızı nokta nokta olmuş şişmiş suratım. Boyu da 40 cm falan dedı oyle işte benden haberler sıkıntı yoktur degıl mı
cok güzelmiş ben de almak istiyorum nerden aldın acaba :)Kızlar benım ilk oğlumdan chicco oyun parkı vardı simdi bu minnoş da ona yatacak ama cok sade geldı gozume dun dusundum de cıbınlık aldım aparatıyla beraber netten gelsın ınş gezeldır paylasayım fotosunu almak ısteyen olursa fıkır olur. Kız ya suslu olsun azıcık yatagııııEki Görüntüle 1838261
Vıtamin ılacı olarak decavıt yada elevıt içiyor musunArkadaşlarım merhabalar,
Bugün kontrolümüz vardı 27+6 olarak 1287 gr çıktık maşallah.Previa'm tamamen düzelmemiş birazcık yukarı çıkmış ama ucu hala rahim agzında umarım 32'ye kadar tamamen gecer yoksa mecburi sezeryan olmak zorunda kalacagım.Benim kalbimden geçen ise normal dogum.Bundan sonra 2 haftada bir kontrole gidecekmişiz.Çook kilo aldım karbonhidrat yemiyorum şeker tüketmiyorum ama yine de 16 kilo aldım.Şeker yüklemesi yapmadık ama 3gün 3 ögün açlık tokluk şekeri evde aletle ölçtüm yazdım tokluk hep 100,102 civarı çıktı.Bu iyi birsey ama kiloların sebebi bulunamadı Dogurunca veririm inşallah.Bizden haberler bu kadar hepinizi öpüyorum
N11 den aldım bebekonfor magazası arama kısmına bebek cıbınlık dıye arat bebekonfor magazasından aparatıyla 69 tl aldım gelmedı daha dun sipariş verdımmmcok güzelmiş ben de almak istiyorum nerden aldın acaba :)
CANIM bebegin 1 hafta önde sanırım m kemik ölçümü baş ölçümü ve kilosunun ortalamasıyla bebeğin doğum tarihini belirliyor cihaz. dr adet tarihine göre söylüyor. ilerki haftalarda değişebilir.
canım 39. hafta olarak hesaplıyorlar doğrudur kayar bir kaç gün.. bu arada 1600 1500 1400 bu haftalarda normal olan kilolar.. kişidwen kişiye de fark gösteriyor ölçümler tabiki.. 100 150 gr (+) (-) olarak düşünmek gerek.. 33 - 33. haftalardan sonra çok hızlı kilo alıyorlarmış.. yinede haftasıyla uyumlu çok şükür bebişlerimiz.. Rabbim diğer arkadaşlarımıza da güzel haberleri nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?