2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Eğer doktor senin tarihini değiştirdiyse tabiki değiştirdiği tarihten itibaren sayılacak tatlım

bence sıkıntı yapma, inşallah düzelir. bende de plasenta previa vardı, yani eş rahim ağzındaydı, hamdolsun geçti, inşallah seninkide geçer
Previa'dan kurtulanları okudukça heveslenîyorum sagol arkadaşım moral verdin .İnşallah saglıkla yavrularımızı kucagımıza alırız

Normal tabiki Bi ara bende yazmıştım çok yürüdüğüm gün karnım Çatlıcak sandım gerim gerim gerildi taş gibi oldu bırak yürümeyi nefes alırken bile zorlandım ..göbişlerimiz daha çok büyüyecek bu bir ay biraz yorulacaz valla Allah yardımcımız olsun

TeyZeleri biz yarın yola çıkacaz eşimin bir kaç saat uzaklıktaki kardeşi gile gidecez ilk defa ..biraz uzak ama dinlene dinlene inşallah atlatacaz yolu pazar günüde Allah kısmet ederse geri dönecez ..tabi Buarada sizi çokkkkkkkkk özlicezzzz:)

Cnm hiç dert etme cihazdan ve ölçümlerden fark ettiriyor bende 2 Dr a gidiyorum ara ara bi tanesi daha ilerde söylüyo ölçümleri ama artık anladım ki cihazdan ölçümden Kaynaklı dert etmiyorum çocuk iyi mi iyi :)

Cnm benim kizimda ters kafası dediğin gibi göğsünün altında karnımın altıda yumuşacık ayakları kasiklarimda sanki dönmeye niyeti yok gibi kaç aydır bu pozisyonda çünkü kilo konusunda da cihazlarda farklı farklı çıkabiliyor cnm

Valla benım 2 hafta önce donmuştu ama bu hafta vazgectı sanırım hınt fakırı gıbı oturmuş içimde

Gelişmeme durumu olsa emin ol doktorun bunu sana söylerdi ki öyle bir şey yok canım içimi rahat tut.. Bak bu yapılan ölçümlerin hiç biri gerçek sonuç değil milim ya milim oynadığı için kilo da boy da şaşıyor .. Sen sadece bebeğinin iyi olduğunu bil yeter .. Kilosu ya da boyuna takılıp sakın aklına kötü bir şey getirme ..daha önce de yazdım belki görmüşsündür .. İlk gebeliğimde boyu ve kilosu çok az söyleniyordu ama doğduğunda maşallah gayet iyiydi .. O Zaman'lar ne kadar üzülmüştüm ayyy çok zayıf doğacak ayy kısa boylu olacak düşün .. Anlıyorum seni kayıplarından dolayı tedirginsin Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah Can'ım unutma burda hepimiz aynı tedirginlikleri yaşıyoruz

Valla benım 2 hafta önce donmuştu ama bu hafta vazgectı sanırım hınt fakırı gıbı oturmuş içimde
Ay hayal ettim de :) :)
Kız bu haftalardan sonra baş aşağı olduktan sonra yine dönebiliyorlar mı benim bildiğim alan daralınca kalıyorlar öyle

Selamlar.
Bugün doktor randevumuz vardı.
Oğlumuz 1500 gr 39 cm olmuş. Her şey yolunda ama benim demir depoları boşalmış. Demir hapını bıraktık onun yerine şurup verdi henüz almadım.
Her gittiğimde kan vermekten bi' hal oldum. Bitmedi şu tahliller.
An itibariyle 16 kilo almış bulunmaktayım. Tuz hepten yasaklandı.
13 haziranda çalışabilir raporu almak için gideceğim.
Umarım herkes iyidir. Bizden haberler böyle.

Evet ya su izin zamanlari gelse de evde yatsak. Gerci ben temizlik yapacagim daha

Evet ya su izin zamanlari gelse de evde yatsak. Gerci ben temizlik yapacagim daha
Temizlik yapılır hiç öyle dağ gibi büyütme gözünde yavaş yavaş halledersin zaten yok mu etrafında yardımı dokunacak biri tatlım

Maşallah. Bizimde yarın kontrolümüz var bakalım doktorumuz ne diyecek..

Maşallah bebişine annesi.. Bu tuz olayını benim de kesmem lazım .. Lazım da hep lafta kalıyor

Maşallah bebişine annesi.. Bu tuz olayını benim de kesmem lazım .. Lazım da hep lafta kalıyor
Zaten aram yoktu pek. :)
Fakat son zamanlarda her yemekten sonra tatlı istiyor canım. O fena.
Şekerin göstergesi aslında bu.
Aman böyle hamilelik mi olur yahu? Gönlümüzce bile yiyemedik.

29.haftaya girerken 1.170 gr.olarak söyledi benim dr.ağırlığı...ve benim de midem rezalet durumda,ayaklar bacaklar 11.haftadan beri şiş,odun gibi...düzenli kontrollerine gidiyorsun canım ya korkma..kan,idrar rutin testlerine, tansiyonuna baktır ama...

Benim eşim ilk çocukta çiçekle gelmişti ama şimdi Çiçek kesmez beni valla o düşünmese de ben söylüyorum doğum hediyesi istiyorum diye. Anneler günün de telefonum bozuktu telefon aldı. Haziranda doğum günüm var temmuzda da büyük ihtimalle doğum olacak doğum hediyesi bekliyorum biraz masraflı olacak ama ben ilk çocuğumda hiç bişey istemedim kendim de çok fazla bir şey almadım şimdi içimde kalan ne varda yapıyorum. İnsan ilk çocuğunda nefeslenir yapar benim ilki cahillikmiş şimdi daha hevesliyim valla

Bende almadim daha hiçbirşey kızlar
Ben haziran ayına bir şey bırakmak istemedim habalar çok sıcak olur alamam diye temmuz da son ay bayram da var alamam diye düşündüm sadece beşiğim kaldı onu da internette beğendim bu gün yarın alırım onu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…