2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Temizlik yapılır hiç öyle dağ gibi büyütme gözünde yavaş yavaş halledersin zaten yok mu etrafında yardımı dokunacak biri tatlım
Kiz kardesim gelecek haziran sonunda o camlari ve mutfak dolabini siler gardiroplari da esime sildiririm yeter. Tuvalet banyoyu da ben yaparim artik:) yeter da daha ne yapacam?

Tahmini dogum zmaanimiz ayniyms 13 haziran diyince farkettm, ben de o gun gidecegim tekrar rapor icn

Masallah oglusuna benmki de 1600 gr dedi aynilar asagi yukari masallah bebislerimizee

Zaten aram yoktu pek. :)
Fakat son zamanlarda her yemekten sonra tatlı istiyor canım. O fena.
Şekerin göstergesi aslında bu.
Aman böyle hamilelik mi olur yahu? Gönlümüzce bile yiyemedik.
@_dea_ keşke hamilelik normaldeki halimiz gibi ilerlese şimdi ne yesek ne içsek şişiyoruz.. Ağız tadıyla geçiremiyoruz dediğin gibi .. Benim de tatlı isteğim var her yemekten sonra utanmadan onuda afiyetle yiyorum tuzla da aram pek Bi haşır neşir

Şükürler olsun her şey yolunda. 10 kilo aldım ama kuş gibiyim maşallah mecburen uça uça yürüyorum 2 hafta önce kontrolüm vardı,her şey iyi haftasıyla uyumlu dediydi Dr. Gün sayıyorum işte

Rabbim Şafi ismiyle muamele edip Nur uyla nurlandırsın inşallah.

Doktoruma hediye almayı düşünmüyorum açıkcası. Çok ilgili bi kadın değil zaten. Normal doğum olursa zaten benim drla işim yok,ebelerle muhattap olacam. Eski doktorum olsaydı alacaktım ama...

Ben yuruyemiyorum bile iki saat yurusem karnim tas gibi oluyor. Tek sorunum bu simdilik. Dogum hediyesi de bilezik istiyorum acikca soylemem ama isittiriyom anlar heralde:)
Baya sıkıntı yaratır o durum Can'ım yaaa kasılınca ben duruyorum biraz sakinleşmesini bekliyorum açıkcası.
İnşallah anlar canım. İlk doğumumda eşime 'hediye almalısın bana' dediğimde 'annem gibi 7 kızdan sonra oğlan doğurmuyorsun ki' demişti tabi yinede almıştı.. Biraz büyük bişe almıştı ve 'geçmiş ve gelecek doğum günün hatta evlilik yıldönümü yerine de say bunu gerisini düşünürüz' demişti. Şimdi hediyenin süresi doldu yenisini bekliyorum

Canım endişelenme. Dr sıkıntılı Bi durum görse söylerdi. Ayrıca makine ve çocuğun pozisyonu kiloyu büyük oranda etkiliyor.

Kızlar bebek görmeye gelenlere hoşgeldin bebek hediyesi olarak minik kavanoz sarelle dağıtmaya karar verdim. Etiket kısmına bilgisayardan çıktı alıp kendim yapıştıracam üzerine de kurdele bağlayacam. 40 mevlidi yapmayacam, sünnet mevlidi yapacam..artık orda bir şey dağıtırım. Tüm bu şeyleri şimdiden halletmeliyim sonradan iki ayağım Bi pabuca girmesin. Hem şimdi boş vaktim çok. Büyük oğlanın da doğum gününü kreşte yapacam. 1 pasta 3 yaş balonu Bi kutuda topitop şeker oldu da bitti maşallah

Kiz kardesim gelecek haziran sonunda o camlari ve mutfak dolabini siler gardiroplari da esime sildiririm yeter. Tuvalet banyoyu da ben yaparim artik:) yeter da daha ne yapacam?
Er ne güzel işte bölüşe bölüşe yaparsınız hatta tuvalet ve banyoyuda onlara bölüştürsen:)

Bazen anlaşılamayabiliyor canım.birden duruyor miniklerin kalbi.Allahım sabır versin annesine,Allah korusun cümlemizi...

Valla canım samimi olunması,kız naber denilmesi abla denilmesinden daha mutlu eder beni:))
Allah hepimizin yavrularini bagislasin bizler icin. Samimiyet konusundada nasil isterseniz oyle olsun :) yetistirilme tarzi diyelim benimkine gecip gidelim :))

Kizlar cildirmak yzereyim biz bu haftasonuna ist a gitme plani yapmistik sevgili kocama hem bu hafta sonu hem bir dahaki hafta sonu girev yazmislar. Valla cildiracaktim. Ulan bu isyerinde sadece sen mi varsin? Geldigin de beri kavga ediyorum en son telefonu firlattim neresine geldi bilmiyom:) valla sinirden guluyorum. Ayin her hafta sonu gorevi var nerdeyse oturup aglayacagim sinirimden.

Can'ım ölçümler doktordan doktora değişir ben ilk çocuğumda bir kaç doktora gitmiştim hepsi farklı ölçüyordu. Doktor sorun yok dediyse bence boş yere kafanı takma. İlk kayıpların kaç haftalıktı bir daha böyle bir şey yaşamazsın inşallah

Doga yuruyusu mu cikarmislar kamp mi bir iki seneye benim kocam nobetten kurtuluyormus insallah seninki de bu gorevlerden kurtulur. Kiz adamin ne gunahi var o nobetleri yazandan hesap sormali

A
aynı durum kız kardeşimde var Bi plan yapıyorlar tak görev yazılmış iptal oluyor .. Oda yazık sinirden çıldırıyordu haklısınızda çok sinir bozucu bir durum

Evde yatmak çok sıkıcı hele de son haftalar son üç hafta Zaman hiç geçmiyor
Son haftalar hiç geçmez zaten sanki o an Zaman duruyor hele bide sayılı güne düştüysen günler sürüne sürüne ilerliyor o Zaman

Benim eşim de hizmet sektöründe,etinden sütünden son noktaya kadar faydalanıyorlar.Bu da sesini çıkarmaz hiç.ne yemek yiyebiliyor doğru dürüst ne çay içebiliyor.biri izne mi çıktı hoopp bunun izni iptal üstelik iptal olan izin de kaynayıp gidiyor.iki haftadır izin kullanmıyor mesela.dr.a beraber gitmişliğimiz toplasan üç ay ya vardır ya yoktur.benim işyeri şartlarım daha iyi lakin biz hafta içi izin kullanıyoruz ve izinlerimiz denk bile gelmiyor canım.sizden beteri var:)

Napiyosun cetrina cigiiim :') prensin napiyo dondurmadan korkmasina cok guldum yahu:))
Napim Can'ım rutin işler sen nasılsın minik Nasıl :)
Sorma ya her gün bıkmadan yılmadan dondurma yedirmeye çalışıyoruz yok korkuyor arkasına bakmadan kaçıyor yazık ya:)

Napim Can'ım rutin işler sen nasılsın minik Nasıl :)
Sorma ya her gün bıkmadan yılmadan dondurma yedirmeye çalışıyoruz yok korkuyor arkasına bakmadan kaçıyor yazık ya:)
Iyiyiz biz sukur :)) bugun hukuk derslerini bitirdim biraz rahat takiliyorum kocami bekliyorum geldi iki lokma yedi gitti arabaya tup taktiracakmis, sanki cok geziyoruz da ekonomik olacakmis, neyse belki artik tupumuz var diye daha cok gezeriz :')

Ayyy kiyamam ya o da daha minnak buyuyunce neler kacirdigini gorup bu gunlerin acisini cikarir

Bugün kendime tatil verdim yemek yapmadım
Eşim gelsin onada büyük sürpriz olacak
Biliyor musun bugun ben de yemek yapmadim canim bir sey cekiyordu onu yeriz aksam biyerlere gidip dedim, sonra koca gidince de kendime melemen yaptim yedim, olan hayallerime oldu insallah sana boyle olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…