Kiz kardesim gelecek haziran sonunda o camlari ve mutfak dolabini siler gardiroplari da esime sildiririm yeter. Tuvalet banyoyu da ben yaparim artik:) yeter da daha ne yapacam?Temizlik yapılır hiç öyle dağ gibi büyütme gözünde yavaş yavaş halledersin zaten yok mu etrafında yardımı dokunacak biri tatlım
Selamlar.
Bugün doktor randevumuz vardı.
Oğlumuz 1500 gr 39 cm olmuş. Her şey yolunda ama benim demir depoları boşalmış. Demir hapını bıraktık onun yerine şurup verdi henüz almadım.
Her gittiğimde kan vermekten bi' hal oldum. Bitmedi şu tahliller.
An itibariyle 16 kilo almış bulunmaktayım. Tuz hepten yasaklandı.
13 haziranda çalışabilir raporu almak için gideceğim.
Umarım herkes iyidir. Bizden haberler böyle.
@_dea_ keşke hamilelik normaldeki halimiz gibi ilerlese şimdi ne yesek ne içsek şişiyoruz.. Ağız tadıyla geçiremiyoruz dediğin gibi .. Benim de tatlı isteğim var her yemekten sonra utanmadan onuda afiyetle yiyorum tuzla da aram pek Bi haşır neşirZaten aram yoktu pek. :)
Fakat son zamanlarda her yemekten sonra tatlı istiyor canım. O fena.
Şekerin göstergesi aslında bu.
Aman böyle hamilelik mi olur yahu? Gönlümüzce bile yiyemedik.
Şükürler olsun her şey yolunda. 10 kilo aldım ama kuş gibiyim maşallah mecburen uça uça yürüyorumHoşgeldin canim.gozletimiz seni ariyor .nere lerdesin.gobusteki haricinde evde başka çocuk olunca zor oluyor.ben De çok yoruluyorum.ikinci gelince ne olacak halimiz bilemiyorum.sen nsdilsin.nasil gidiyor Dr kontrollerin.bebis iyidir inşallah ..
Rabbim Şafi ismiyle muamele edip Nur uyla nurlandırsın inşallah.günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
Doktoruma hediye almayı düşünmüyorum açıkcası. Çok ilgili bi kadın değil zaten. Normal doğum olursa zaten benim drla işim yok,ebelerle muhattap olacam. Eski doktorum olsaydı alacaktım ama...ben bu doğum hediyesini doktora fln alınan hediye gibi anlamıştım
telefonum bozulduğu için yenisini aldık biz bu hafta, zaten daha başka bir şey alabilecek durumumuz kalmadı
belki ileride bişeyler olabilir ama kısmet tabii, olmasa da napalım artık.
yalnız kızlar şaka bi yana siz doktorunuza hediye götürecek misiniz?
Baya sıkıntı yaratır o durum Can'ım yaaaBen yuruyemiyorum bileiki saat yurusem karnim tas gibi oluyor. Tek sorunum bu simdilik. Dogum hediyesi de bilezik istiyorum acikca soylemem ama isittiriyom anlar heralde:)
Canım endişelenme. Dr sıkıntılı Bi durum görse söylerdi. Ayrıca makine ve çocuğun pozisyonu kiloyu büyük oranda etkiliyor.Kızlar bışey paylascam cok tedırgınımmm
Ben manısada yasıyorum dr umuz ızmırde. 2 hafta önce gıtmiştık 29. Haftanın basında 1570 gr demiltı bebege. Bu aralar bebegın gelışmemesi, kalbının durması ile ılgılı haberler duyuyorum cok etkılendım. Manısada da bır polıkınlıkte dr a gıttım baktı hersey yolunda 1560 gr dedı, korkudan oldum. Gelışmıyor mu acaba dedım yoo haftasına uyumlu dedı. Ama ıkı hafta öncesınde aynıydı dedım valla hersey yolunda suyu etı kg herseyı dedı... Ama içim rahat değil. Kg önemlı degıl ama gelışmesı gerıler dıye korktum. Bundan önce 2 kaybım var. Bırının kalbı durmuştu. Ayrıca ıkı hafta önce dogum pozısyonundaydı dun baktı dr ters duruyor yanı kafa yukarda ayaklar aşagıda. Mıdenız cok kötu olmalı dedı, valla oluyorum dedım yanma eksıme genzımde yumru var sankı dedım. Elimi gogsumun altına koyuyorum avuc içimi doldurcak cıkıntı var sert resmen kafası gorsenız hayret edersınızz alt kısmı karnımın sert degıl yumusaktam cimcime yaaa ılac vereyım dedı yok dedım cok ilaç alıyorum ztn dedımm. Dun kysmaktan yuzum kırmızı nokta nokta olmuş şişmiş suratım. Boyu da 40 cm falan dedı oyle işte benden haberler sıkıntı yoktur degıl mı
İşte bu yaptığımız bir ay sonra bizi fena şişirecekBende acayip tuzlu yiyorum bu aralar.. erikleri çağlaları tuzlayıp tuzlayıp götürüyorum.. işyerinde bile durduramıyorum kendimi..
Er ne güzel işte bölüşe bölüşe yaparsınız hatta tuvalet ve banyoyuda onlara bölüştürsen:)Kiz kardesim gelecek haziran sonunda o camlari ve mutfak dolabini siler gardiroplari da esime sildiririm yeter. Tuvalet banyoyu da ben yaparim artik:) yeter da daha ne yapacam?
Bazen anlaşılamayabiliyor canım.birden duruyor miniklerin kalbi.Allahım sabır versin annesine,Allah korusun cümlemizi...
Allah hepimizin yavrularini bagislasin bizler icin. Samimiyet konusundada nasil isterseniz oyle olsun :) yetistirilme tarzi diyelim benimkine gecip gidelim :))Valla canım samimi olunması,kız naber denilmesi abla denilmesinden daha mutlu eder beni:))
Can'ım ölçümler doktordan doktora değişir ben ilk çocuğumda bir kaç doktora gitmiştim hepsi farklı ölçüyordu. Doktor sorun yok dediyse bence boş yere kafanı takma. İlk kayıpların kaç haftalıktı bir daha böyle bir şey yaşamazsın inşallahKızlar bışey paylascam cok tedırgınımmm
Ben manısada yasıyorum dr umuz ızmırde. 2 hafta önce gıtmiştık 29. Haftanın basında 1570 gr demiltı bebege. Bu aralar bebegın gelışmemesi, kalbının durması ile ılgılı haberler duyuyorum cok etkılendım. Manısada da bır polıkınlıkte dr a gıttım baktı hersey yolunda 1560 gr dedı, korkudan oldum. Gelışmıyor mu acaba dedım yoo haftasına uyumlu dedı. Ama ıkı hafta öncesınde aynıydı dedım valla hersey yolunda suyu etı kg herseyı dedı... Ama içim rahat değil. Kg önemlı degıl ama gelışmesı gerıler dıye korktum. Bundan önce 2 kaybım var. Bırının kalbı durmuştu. Ayrıca ıkı hafta önce dogum pozısyonundaydı dun baktı dr ters duruyor yanı kafa yukarda ayaklar aşagıda. Mıdenız cok kötu olmalı dedı, valla oluyorum dedım yanma eksıme genzımde yumru var sankı dedım. Elimi gogsumun altına koyuyorum avuc içimi doldurcak cıkıntı var sert resmen kafası gorsenız hayret edersınızz alt kısmı karnımın sert degıl yumusaktam cimcime yaaa ılac vereyım dedı yok dedım cok ilaç alıyorum ztn dedımm. Dun kysmaktan yuzum kırmızı nokta nokta olmuş şişmiş suratım. Boyu da 40 cm falan dedı oyle işte benden haberler sıkıntı yoktur degıl mı
Evde yatmak çok sıkıcı hele de son haftalar son üç hafta Zaman hiç geçmiyorEvet ya su izin zamanlari gelse de evde yatsak. Gerci ben temizlik yapacagim daha
Canim insallah tekrar doner hala kucukler 36. Haftada donen biliyorum Rabbim hayirlisini nasip etsinValla benım 2 hafta önce donmuştu ama bu hafta vazgectı sanırım hınt fakırı gıbı oturmuş içimde
Kizlar cildirmak yzereyim biz bu haftasonuna ist a gitme plani yapmistik sevgili kocama hem bu hafta sonu hem bir dahaki hafta sonu girev yazmislar. Valla cildiracaktim. Ulan bu isyerinde sadece sen mi varsin? Geldigin de beri kavga ediyorum en son telefonu firlattim neresine geldi bilmiyom:) valla sinirden guluyorum. Ayin her hafta sonu gorevi var nerdeyse oturup aglayacagim sinirimden.
aynı durum kız kardeşimde var Bi plan yapıyorlar tak görev yazılmış iptal oluyor .. Oda yazık sinirden çıldırıyordu haklısınızda çok sinir bozucu bir durumKizlar cildirmak yzereyim biz bu haftasonuna ist a gitme plani yapmistik sevgili kocama hem bu hafta sonu hem bir dahaki hafta sonu girev yazmislar. Valla cildiracaktim. Ulan bu isyerinde sadece sen mi varsin? Geldigin de beri kavga ediyorum en son telefonu firlattim neresine geldi bilmiyom:) valla sinirden guluyorum. Ayin her hafta sonu gorevi var nerdeyse oturup aglayacagim sinirimden.
Son haftalar hiç geçmez zaten sanki o an Zaman duruyor hele bide sayılı güne düştüysen günler sürüne sürüne ilerliyor o ZamanEvde yatmak çok sıkıcı hele de son haftalar son üç hafta Zaman hiç geçmiyor
Benim eşim de hizmet sektöründe,etinden sütünden son noktaya kadar faydalanıyorlar.Bu da sesini çıkarmaz hiç.ne yemek yiyebiliyor doğru dürüst ne çay içebiliyor.biri izne mi çıktı hoopp bunun izni iptal üstelik iptal olan izin de kaynayıp gidiyor.iki haftadır izin kullanmıyor mesela.dr.a beraber gitmişliğimiz toplasan üç ay ya vardır ya yoktur.benim işyeri şartlarım daha iyi lakin biz hafta içi izin kullanıyoruz ve izinlerimiz denk bile gelmiyor canım.sizden beteri var:)Kizlar cildirmak yzereyim biz bu haftasonuna ist a gitme plani yapmistik sevgili kocama hem bu hafta sonu hem bir dahaki hafta sonu girev yazmislar. Valla cildiracaktim. Ulan bu isyerinde sadece sen mi varsin? Geldigin de beri kavga ediyorum en son telefonu firlattim neresine geldi bilmiyom:) valla sinirden guluyorum. Ayin her hafta sonu gorevi var nerdeyse oturup aglayacagim sinirimden.
Napim Can'ım rutin işler sen nasılsın minik Nasıl :)Napiyosuncetrina cigiiim :') prensin napiyo dondurmadan korkmasina cok guldum yahu:))
Iyiyiz biz sukur :)) bugun hukuk derslerini bitirdim biraz rahat takiliyorum kocami bekliyorum geldi iki lokma yedi gitti arabaya tup taktiracakmis, sanki cok geziyoruz da ekonomik olacakmis, neyse belki artik tupumuz var diye daha cok gezeriz :')Napim Can'ım rutin işler sen nasılsın minik Nasıl :)
Sorma ya her gün bıkmadan yılmadan dondurma yedirmeye çalışıyoruz yok korkuyor arkasına bakmadan kaçıyor yazık ya:)
Biliyor musun bugun ben de yemek yapmadim canim bir sey cekiyordu onu yeriz aksam biyerlere gidip dedim, sonra koca gidince de kendime melemen yaptim yedim, olan hayallerime oldu insallah sana boyle olmazBugün kendime tatil verdim yemek yapmadım
Eşim gelsin onada büyük sürpriz olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?