2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yaaaa kahkaha attım okurken
Belki artık tüplü olunca dediğin gibi daha çok gezersiniz
Sen asıl ekonomiyi Bebek doğunca gör ..her şeyden kısıyorsun ki bebeğe her şeyin daha iyisini daha fazlasını almak için en ufağından mağazaya kendin için gireceksin Bi bakmışsın minnoşa poşet poşet eşyalarla çıkıvermişsinbugün pek Bi Ağlak teyzesi iki tane diş çıkarıyor şapur şupur gözyaşı döküyor minik prensim

Biliyor musun bugun ben de yemek yapmadim canim bir sey cekiyordu onu yeriz aksam biyerlere gidip dedim, sonra koca gidince de kendime melemen yaptim yedim, olan hayallerime oldu insallah sana boyle olmaz
Valla aynı hayali bende kurdum kurmasınada eşimin teline ulaşılmıyor :) sanırım Bnde yumurtaya talip olacam olmadı gelince kendimi acındırırım bir şeyler alsın gelsin diye
Ay sen bide ders çalışıyorsun olsun o kadar Can'ım bize yemek yapmamalar yakışır

Ayy kiyamam gozumun onune kumral saclariyla onu salyadan islanmis tisortuyle annesinin bacaklarina sarilan bem beyaz bir cocuk canlandi oyle soyleyince

Cocuklara dis cikarirken bir kolye takiyorlar agrisi azalsin kolay dis cikarsin diye almis miydiniz ondan

eşimin yoğun ısrarıyla devlet hastanesine gittim ve yine pişman oldum. dr oturmadan ultrasonda şipşak baktı. haftasına uygun dedi. çıktık. ne boy ne kilo bilgisi.
durduk yerde sinir oldum hem dr a hem eşime. üstelik benden başka hasta da yoktu.
haftaya özeldeki kendi dr uma gideceğim.

Yemin ederim bir an beni ve oğlumu tanıyorsun sandım :) aynı anlattığın gibi bir çocuk inşallah sende yavrunu kucagına alırsın bugünlerin hepsini yaşarsın Can'ım yürekten diliyorum :)
O kolyeyi burda bir arkadaşı eşime önerdi bizim ki de tututdu ben inanmam almam diye bende gittim eczaneye ağrı kesiciyle diş jeli aldım ..az önce kullandım ilaçlarını biraz kendine geldi şimdi ortalığa oyuncaklarını saçmakla meşgul

Hadi ya bu kadar mı ilgisizdi sinir bozucu Ada'm ..biz zaten gün sayıyoruz aman gidelim boyunu kilosunu durumunu öğrenelim Bi iki güzel şey duyalım diye ...içine sinmez tabi böylesi bncede eski doktorunda devam et

Gozumun onune geldi sanki :))

Oh oh kendine gelsin de oynasin oyuncaklariyla. Cocuk huzursuz olunca annesine de rahat vermiyor

Ben alirim sanirim o kolyeden ya, bazi cocuklar cok zor cikariyor yemiyor icmiyor uyumuyor anneye eziyet ediyor kendi acisindan.

Aaa ben hep devlete gidiyorum cok ta memnunum sanssizlik olmus sizinki biraz, Ankarada misiniz gata yi oneririm ben ve diger giden arkadaslarim cok memnunuz.

En azindan minnak iyi bunu duydunuz :)

Bana kalsa Bnde alacaktım o ağlayınca içim gidiyor inan bana eziyet oluyor ..bizde bir laf var anne bilse yavrusunun diş çıkarırken çektiği Ağrı'yı gider kendi başında yatak parçalar diye ..öyle iyi anlıyorum ki yaşadı sancıları Ağrı'ları kurban olsun annesi totosuna elimden geleni yapıyorum onun için neyle mutluysa onu yapıyorum ..Allah ım onları bize bağışlasın ayyy duygulandım mı ne tam bir duygusal hamile oldum şuan :)

Ayy ben bile daha dogmadanboyle seviyorsam seni dusunemiyorum biliyorsun evladin nasil sevildigini

Guzel Allahim hic birimizi evlatlarimizla sinamasin kotu gunlerini gostermesin

Kızlar sizlere bişey soracağım ,
Benim bu hafta vajinam da kasıklarda ( çatal ) o bölgelerde çok Ağrı'm oluyor bazen , bugün mesela Bi an öyle şiddetlendiki çatal Ağrı'sı .. sağ bacağımda beraberinde tutulup ağrıdı . Okadar çok korktumki doğum sancıları başlicak sandım. Allahtan geçti 6-7 Dk sürdü
Sizlerdede oluyormu bu çatal ağrısı ?
Ağrı olunca oramı tutuyorum resmen kopacak diye biri görecek diyede utanıyorum :)))

Ayy ben bile daha dogmadanboyle seviyorsam seni dusunemiyorum biliyorsun evladin nasil sevildigini

Guzel Allahim hic birimizi evlatlarimizla sinamasin kotu gunlerini gostermesin
Amin Amin Allah yavrularımızı bize bağışlasın ayrı düşürmesin ..
Ve inşallah tam da hayalindeki gibi bir bebeğin olur annesi her şeyi evladınla yeniden yeni baştan yaşarsın

Ben iki gündür yazıyorum Can'ım özel bölgemde aynı Ağrı'ları yaşıyorum bu gayet normal korkma ..hatta Ağrı'yı tarif bile edemiyorum ister istemez elimi koyuyorum aynı senin gibi ..fazla yürürsem hele eziyete dönüşüyor hem bebeğin yaptığı baskıdan hemde rahim genişlemesinden oluyor yorma çok kendini

Ay inşallah Can'ım ya öyledir .
Aklım çıktı bugün korkudan , olabilir ben oldukça fazla ayakta geziyorum duruyorum belki bu yüzden oluyordur.
Uzun zamandır giremiyorum cetrinacım
Okula derslerle çok yoğunum , sınavların bir çoğunu atlattım şükür kaldı son 2 tane .Sonra tatilim bitiyor şükür.
Umarım topiğimizde herkesi bıraktığım gibi iyiler ve herşey yolundadır

Hadi bı
bu son iki taneyi de hayırlısıyla atlatırsın inşallah Can'ım dilerim emeklerinin karşılığını alırsın ..sen yine dikkat et çok ayakta kalma ayakta kaldıkça daha çok ağrı yapıyor ..koşuşturma derken dinlenmeni ihmal etme annesi

Hadi ya bu kadar mı ilgisizdi sinir bozucu Ada'm ..biz zaten gün sayıyoruz aman gidelim boyunu kilosunu durumunu öğrenelim Bi iki güzel şey duyalım diye ...içine sinmez tabi böylesi bncede eski doktorunda devam et
aynen ya. ben bebeğimi görmedikten bilgilerini öğrenmedikten sonra kontrole gitmemin anlamı yok ki. bir doğuma giderim o kadar.

Doga yuruyusu mu cikarmislar kamp mi bir iki seneye benim kocam nobetten kurtuluyormus insallah seninki de bu gorevlerden kurtulur. Kiz adamin ne gunahi var o nobetleri yazandan hesap sormali
canim ben zaten yazanlara sinirleniyorum ama kocama bagiriyorum hakkini arasana diye. Valla ben dogururum kocam evde olmaz eminim..

A

aynı durum kız kardeşimde var Bi plan yapıyorlar tak görev yazılmış iptal oluyor .. Oda yazık sinirden çıldırıyordu haklısınızda çok sinir bozucu bir durum
Hem de nasil sinirden kendi kendimi yiyorum. Hamile olmasam ben istedigim yere gidecegim. Kocayla gezmeyi zaten sevmem ama hamileyken uzun sure araba kullanamiyorum

Ya valla iyi niyeli insanlari aptal yerine koyuyolar. Keske hic bu sehre gelmeseydik diyorum ama burayi da ben yazdirdim ist. Cikmasin diye ah su kafam ah

aynen ya. ben bebeğimi görmedikten bilgilerini öğrenmedikten sonra kontrole gitmemin anlamı yok ki. bir doğuma giderim o kadar.
Bende 4 ay bitene kadar aynı eziyeti yaşadım tuh hastası doktorum bırak bilgi vermeyi bir kere bile ultrasonla bakmadı bebeğe.. Başka doktordan randevu aldım bekliyorum işte 31 inde gidicem inşallah iyi çıkar ..sende sıkma canını grillcim eski doktorunda devam et hiç bir şey senden ve evladından değerli değil insan sinir oluyor anlıyorum seni

Zaten asla hamileyken yalnız yola çıkma Can'ım biliyorum ne desem boş ama sıkma canını inşallah en kusa Zaman'da planladığınız gibi çıkarsınız yola tatlım

işte biz birbirimizi anlıyoruz da koca milleti anlamıyor. dün gece de annesi yüzünden büyük bir tartışma yaşadık. o kadar sinirlendim ki sabaha kadar uyuyamadım. dedim annen ve senin yüzünden erken doğum falan olursa boşarım seni, bir daha onların yüzünden kavga çıkarma deyince normale döndü ama uyuz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…