2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ay Allah korusun öyle bişey olmasın yanında olsun kocan inşallah

Aaa ben hep devlete gidiyorum cok ta memnunum sanssizlik olmus sizinki biraz, Ankarada misiniz gata yi oneririm ben ve diger giden arkadaslarim cok memnunuz.

En azindan minnak iyi bunu duydunuz :)
yok canım İstanbul'dayım.

Derdi neymiş ki anasının
Allah için iki tane yavrun var üstüne karnında da bir bebeğin var uğraşmasınlar seninle..sinir oluyorum öyle durumlara oysa ki en çok anlayışa ihtiyaç duyduğun dönemler

Kizlar.. Ben evlenirken de evliligin bana gore bi sey olmadigini biliyodum.. Anne olmayi istedigimden evlendim. Ve suan evliyim hamileyim esim de iyi biridir bazi inatciliklari haric. Ama evlilik gercekten bana gore degilmis ben hep oyle lay lay lom biri kalmaliydim

Valla orda olsam ya bir kahveye gelirdim ya seni çağırırdım..öfkeni anlıyorum ama İnan bana Bnde eşimin yüzünü doğru düzgün görmüyorum hatta çoğu şey yarım bile kalıyor ..inanır mısın bilmiyorum ama doğumum başladığında bile eşimin işten çıkış saatini beklemiştim Allah tan annem vardı da yanımda

Hic sanmiyorum insallah olur. Adam bana diyo ki temmuz sonuna falan dogurayim deme bizim isler cok yogun. Sanki siparisle oluyor da:)
Ooooldu diyeydin.

Canım bence evlilikle ilgili böyle düşünme, ilk yıl en zoru siz daha yeni evli sayılırsınız zamanla alışacaksınız hem evliliğe hem birbirinize

Hamilelikten dolayı da hormonların seni duygusal yapıyor bu düşünceler ondan kaynaklı

Evliliği de güzel yürütüyorsun anneliği de çok güzel idare edeceksin bence hiç öyle düşünme

Arkadaşlar konuyu dagıtıyor gibi olmak istemem ama bu adet sancısı gibi gelip giden ağrı için yazan arkadaşlar olmuştu hatırlayamıyorum sıkıntılı bir durum varmıydı bugun başladı sabahdan beri iki üçdür gelip bir kaç saniye sürüp geçiyor panik yapmak istemiyorum konu hakkında bilgisi olan varmı acaba

Benim olmuştu bir kaç gün önce yatarken aynı adet sancısı gibi yazmıştım hatta ..ki halada devam ediyor az önce de yine sanki adet olacakmışım gibi Ağrı'lar yaşadım daha yeni yeni azalıyor ..korkmana gerek yok normal sancılar bunlar zaten dikkat edersen gayet düzensiz geliyorlar çok geçmiş olsun sana da bol bol dinlen uzan olur mu çünkü malesefki yapacak başka bir şey yok bunun için

Çok teşekkür ederim cevabın için içim rahatladı bugun fazla iş yaptım belki ondandır hazır maç var ben uzanayım dediğim gibi sağolsın

Tahmini dogum zmaanimiz ayniyms 13 haziran diyince farkettm, ben de o gun gidecegim tekrar rapor icn

Masallah oglusuna benmki de 1600 gr dedi aynilar asagi yukari masallah bebislerimizee

Evet aynıyız. :)
Bizim doğum 22 temmuzda olacak. Büyük oğlumun da öyle.
Sağlıkla gelirler umarım.

17 yıldır birlikteyiz. Bu temmuzda 10 yılı dolduruyor evliliğimiz.
10 yıldır tıpkı böyle düşünüyoruz. Biz de hiç alışamadık hiç.

Derdi neymiş ki anasının
Allah için iki tane yavrun var üstüne karnında da bir bebeğin var uğraşmasınlar seninle..sinir oluyorum öyle durumlara oysa ki en çok anlayışa ihtiyaç duyduğun dönemler
istediği zaman çocukları göremiyor evime gelemiyor. 10 senedir derdi o.

Kendi doktoruna git cnm kovar gibi ne o öylecnm senle bizde yarın şafak saymaya başlıyoruz

Kendi doktoruna git cnm kovar gibi ne o öylecnm senle bizde yarın şafak saymaya başlıyoruz
kovsa iyiydi, benden başka hastası olmadığı için adam beni bırakıp çıktı gitti odadan.
şafak vakti geldi he :)

17 yıldır birlikteyiz. Bu temmuzda 10 yılı dolduruyor evliliğimiz.
10 yıldır tıpkı böyle düşünüyoruz. Biz de hiç alışamadık hiç.[/QUOTE]
Valla ben de alisamadim. Ailem her telefonda bosanacagim diyecegim diye odu kopuyo... Keske hep bekar kalsaydik...

Bunun içinde fitne mi yapıyor ..
evlendiğimiz ilk günden beri fitne fücur peşinde zaten. daha bir haftalık evliyken eşime yeni eş adayları bakıyordu, boşatacağından çok emindi. bize kalmaya her geldiğinde bir kavga çıkarıp eşime benden boşanması için baskı yapınca ben de tüm irtibatı kestim. 8 yıldır rahatım huzurum yerinde. ama çenesi durmuyor işte.

Bizde ekim ayında 15yili dolduracaz ama gel gorki hala ailesi yüzünden hep aynı tartışmalar çıkar bitmek bilmeyen burda bazı arkadaşlar yazıyor kv şunu aldı bunu aldı diye imreniyorum valla bana bir ihtiyaç varmı diye soran yok maalesef sevmeye gelince de torunum torunumsinir oluyorum bebeğimi görmelerini bile istemiyorum

ben göstermiyorum ki. sadece 40 ım çıkınca gördü, bir de dini bayramlarda 1-2 kez gördü.
herkes ektiğini biçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…