- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Amin Amin Allah yavrularımızı bize bağışlasın ayrı düşürmesin ..
Ve inşallah tam da hayalindeki gibi bir bebeğin olur annesi her şeyi evladınla yeniden yeni baştan yaşarsın
canim ben zaten yazanlara sinirleniyorum ama kocama bagiriyorum hakkini arasana diye. Valla ben dogururum kocam evde olmaz eminim..
Hem de nasil sinirden kendi kendimi yiyorum. Hamile olmasam ben istedigim yere gidecegim. Kocayla gezmeyi zaten sevmem ama hamileyken uzun sure araba kullanamiyorum
Ya valla iyi niyeli insanlari aptal yerine koyuyolar. Keske hic bu sehre gelmeseydik diyorum ama burayi da ben yazdirdim ist. Cikmasin diyeah su kafam ah
yok canım İstanbul'dayım.Aaa ben hep devlete gidiyorum cok ta memnunum sanssizlik olmus sizinki biraz, Ankarada misiniz gata yi oneririm ben ve diger giden arkadaslarim cok memnunuz.
En azindan minnak iyi bunu duydunuz :)
Derdi neymiş ki anasınınişte biz birbirimizi anlıyoruz da koca milleti anlamıyor. dün gece de annesi yüzünden büyük bir tartışma yaşadık. o kadar sinirlendim ki sabaha kadar uyuyamadım. dedim annen ve senin yüzünden erken doğum falan olursa boşarım seni, bir daha onların yüzünden kavga çıkarma deyince normale döndü ama uyuz işte.
Hic sanmiyorum insallah olur. Adam bana diyo ki temmuz sonuna falan dogurayim deme bizim isler cok yogun. Sanki siparisle oluyor da:)Ay Allah korusun öyle bişey olmasın yanında olsun kocan inşallah
Valla orda olsam ya bir kahveye gelirdim ya seni çağırırdım..öfkeni anlıyorum ama İnan bana Bnde eşimin yüzünü doğru düzgün görmüyorum hatta çoğu şey yarım bile kalıyor ..inanır mısın bilmiyorum ama doğumum başladığında bile eşimin işten çıkış saatini beklemiştim Allah tan annem vardı da yanımdaKizlar.. Ben evlenirken de evliligin bana gore bi sey olmadigini biliyodum.. Anne olmayi istedigimden evlendim. Ve suan evliyim hamileyim esim de iyi biridir bazi inatciliklari haric. Ama evlilik gercekten bana gore degilmisben hep oyle lay lay lom biri kalmaliydim
Hic sanmiyorum insallah olur. Adam bana diyo ki temmuz sonuna falan dogurayim deme bizim isler cok yogun. Sanki siparisle oluyor da:)
Benim olmuştu bir kaç gün önce yatarken aynı adet sancısı gibi yazmıştım hatta ..ki halada devam ediyor az önce de yine sanki adet olacakmışım gibi Ağrı'lar yaşadım daha yeni yeni azalıyor ..korkmana gerek yok normal sancılar bunlar zaten dikkat edersen gayet düzensiz geliyorlar çok geçmiş olsun sana da bol bol dinlen uzan olur mu çünkü malesefki yapacak başka bir şey yok bunun içinArkadaşlar konuyu dagıtıyor gibi olmak istemem ama bu adet sancısı gibi gelip giden ağrı için yazan arkadaşlar olmuştu hatırlayamıyorum sıkıntılı bir durum varmıydı bugun başladı sabahdan beri iki üçdür gelip bir kaç saniye sürüp geçiyor panik yapmak istemiyorum konu hakkında bilgisi olan varmı acaba
Benim olmuştu bir kaç gün önce yatarken aynı adet sancısı gibi yazmıştım hatta ..ki halada devam ediyor az önce de yine sanki adet olacakmışım gibi Ağrı'lar yaşadım daha yeni yeni azalıyor ..korkmana gerek yok normal sancılar bunlar zaten dikkat edersen gayet düzensiz geliyorlar çok geçmiş olsun sana da bol bol dinlen uzan olur mu çünkü malesefki yapacak başka bir şey yok bunun için
Tahmini dogum zmaanimiz ayniyms 13 haziran diyince farkettm, ben de o gun gidecegim tekrar rapor icn
Masallah oglusunabenmki de 1600 gr dedi aynilar asagi yukari masallah bebislerimizee
Kizlar.. Ben evlenirken de evliligin bana gore bi sey olmadigini biliyodum.. Anne olmayi istedigimden evlendim. Ve suan evliyim hamileyim esim de iyi biridir bazi inatciliklari haric. Ama evlilik gercekten bana gore degilmisben hep oyle lay lay lom biri kalmaliydim
istediği zaman çocukları göremiyor evime gelemiyor. 10 senedir derdi o.
Derdi neymiş ki anasının
Allah için iki tane yavrun var üstüne karnında da bir bebeğin var uğraşmasınlar seninle..sinir oluyorum öyle durumlara oysa ki en çok anlayışa ihtiyaç duyduğun dönemler
Kendi doktoruna git cnm kovar gibi ne o öyleeşimin yoğun ısrarıyla devlet hastanesine gittim ve yine pişman oldum. dr oturmadan ultrasonda şipşak baktı. haftasına uygun dedi. çıktık. ne boy ne kilo bilgisi.
durduk yerde sinir oldum hem dr a hem eşime. üstelik benden başka hasta da yoktu.
haftaya özeldeki kendi dr uma gideceğim.
Bunun içinde fitne mi yapıyor ..istediği zaman çocukları göremiyor evime gelemiyor. 10 senedir derdi o.
kovsa iyiydi, benden başka hastası olmadığı için adam beni bırakıp çıktı gitti odadan.Kendi doktoruna git cnm kovar gibi ne o öylecnm senle bizde yarın şafak saymaya başlıyoruz
evlendiğimiz ilk günden beri fitne fücur peşinde zaten. daha bir haftalık evliyken eşime yeni eş adayları bakıyordu, boşatacağından çok emindi. bize kalmaya her geldiğinde bir kavga çıkarıp eşime benden boşanması için baskı yapınca ben de tüm irtibatı kestim. 8 yıldır rahatım huzurum yerinde. ama çenesi durmuyor işte.Bunun içinde fitne mi yapıyor ..
ben göstermiyorum ki. sadece 40 ım çıkınca gördü, bir de dini bayramlarda 1-2 kez gördü.Bizde ekim ayında 15yili dolduracaz ama gel gorki hala ailesi yüzünden hep aynı tartışmalar çıkar bitmek bilmeyenburda bazı arkadaşlar yazıyor kv şunu aldı bunu aldı diye imreniyorum valla bana bir ihtiyaç varmı diye soran yok maalesef sevmeye gelince de torunum torunum sinir oluyorum bebeğimi görmelerini bile istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?