2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Sagol cnm ya keske memleketimde olsaydim annem kardeslerim yanimda olsaydi. Oyle kalabalikken yapayalniz kaldim. Esim alismis bu duruma ben bi turlu uyum saglayamadim bu duruma. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin. Bi de her 2-3 ayda bir tatile giderdim simdi onu da yapamiyoruz isinden firsat bulup valla bunaldim..

Kizlar sizler de ayni seyler konusmussunuz az cok yok kocalar yok analari..

Ben de size bi sey anlatip icimi dokmek istedm, hem akil verirsniz hem de ben rahatlamis olurum..

Dun kayinvalideme yemege gittik ki haftada biri gecmez gidisimiz.. Ama o bi gun bile hic bi gun yemek hazirca yemedm mutlaka bi seyler eksik oldu ben de yardm ettm, normalde hadi tamam dedm ama hamileligimde de boyle devam etti.. Esimin hatrina bi sey demedm hic, ama dun ne yapti dersiniz??? Kayinpederle kavga etmisler dun yemek yapmama karari almis, bizim gitcegimizi bile bile ve bi de bana diyo ki mutfak orda isteyen istedigini yapip yicek bugn bole siz yabanci degilsinz.. Makarna salata ne istersen yap. Ben de hic bi sey yapmadm ben zaten cok acim dedm bekleyemicem kahvaltilik koydum yedim. Kendi de benle yedi. Esimle kayinpeder de gelince iste onceki gunden yemek vardi onu yediler. Yani acikcasi buyutmek istemedm ama bana cok garip geldi ben annemden boyle gormedm, boyle ogrenmedm.. Evladin geliyosa o eve ozene bezene yapilir, ustune gelinin hamile.. Cok canm skildi acikcasi benm bebegime de boyle bakacak diye dusundm.. Ama baska bi konu olsn her seye karissin sadece, emek vermeye gelince is yokkk... Cidden sinir oldm cok ama esime de bi sey dmeedm kendi gordu zaten olani biteni benden cok sinirlendi, onun sucu ne ki yani sikayetlensem bos yere uzecem kavga cikacak ama uzun bi sure yemege gitmeyi dusunmuyorm.. Siz nasil davranirdiniz???

Biraz uzun oldu kusura bakmayin...

Ben ilk evlendigimizde yani dugun zamanimizda ortada hic bisey yokken sorun yasadim. Ben babamin evinde esim sirnaktaydi. Beni 6 ay aramadilar sormadilar. Ben de bi kandil gecesi kucugum diye aradim once kandil kutladim sonra etegimdeki taslari dontum oyle rahatladim ki sonra bana karsi hem iyi hem de yerlerini bilerek davrandilar. Doguma bile ben davet edersem gelir kv.dem. Yani ben kedinin bacagini ilk gunden cekip ayirdim. Kayinvalidem de gorumcemde dislidir ama bana sokmedi. Herkes yerini bilsin dedim. Valla iyi ki demisim.

Kiz ana gibi olur mu adi ustunde kaynana? Benim de annem gelinimize cik iyi davranirdi hic bi sey yaptirmazdi cocugunu bakardi calisiyo diye yemek yapar evini temizlerdi. Ben kayinvalideme nisanliyken ilk gittigim de evi supurdum. Sok olmustum. Surekli bana sen gelinsin diyodu. Ben hoslanmiyorum bu kelimeden dedim. Bi kere de annemin yaninda bana sst kiz dedi sok oldum. Ben de efendim "semra teyze" dedim... İntikamimi aldim.. Biz senede bir girisuyoruz. O yuzden oglunun yolunu gozluyor. Biliyor ki ben ne dersem o olur:)

istediği zaman çocukları göremiyor evime gelemiyor. 10 senedir derdi o.

Valla en guzelini yapmissin soylim, huzur birakmiyorlar insanin evinde.. Benmki hic o kadr ileri gitmedi ama inan ben de izin bersem her seyimize karisir eder. Cocukla ilgili de cok denedi hala da her seyde deniyor bi de agzina lf takms o sizden cok bizim cocugumz. Ben de sinirmold artk dedm, oyle bi sey yok o sizlerin torunu bizim cocugumz! Yani ne sacma bi muhabbet... Kestirip atiyorm yani ben o kadr calisiyorm bi de yorgun argin boyle sacmaliklarincekemicem diyorm kendime.. O kadr sacma geliyor ki... Gercekten ne mertebede olursan ol cahille ugrasmak cok zor..

Insan oglunun evinde huzur olsn ister ya!!! Bugn doluyum zaten uzun yaziyorm yaa.. Kusura bakmayin..

Valla ne de guzel yapmissinz ya.. Ben de mi yapaydm boyle acaba, bazen patlama noktasina gelmiyo degilm ama isteeee ay beni de arayip sormasinlarrr...
Kv simdiden sanki bebege kendi bakacak diye bi seylerde soz sahibi olmaya calisiyo ama yemezler ben de sakinmiyorm lafimi..

Ah ahh vall anne gibi olur mu hiccc... Benm annem de eminm aynisini yapar abim yeni evlenecek .. Ama inan ki sok oldm dun ya 7 aylik hamileyim el yapmiyo bunu ya, misafire bi yere gitsek kaldirmiyolar yerimden. Yani bi de her gun falan da degil haftada bir dusun.

Cocuk olayi nasi olcak ben de kara kara onu dusunuyorm valla gerekirse de bakici bulacam

sen yine oturmuşsun. ben eve dönerdim eşim gelsin gelmesin. hem işten geleyim yorgun argın, bir de aç kalayım hamile halimle.

ben ilk ay ses çıkarmadım alışma evresi diye. baktım beni adam yerine koyan yok, eşim anasının ağzına bakıyor. bir de yeni gelin adayı aradığını duyunca "ben boşanıyorum ne yaparsanız yapın" dedim. eşim ağlayarak vazgeçirdi beni, annesinin gerçek yüzünü gördü sonradan, iyice uzaklaştı.

Ben bakicidann yanayim. Valla bakiciya sunu yedir bunu yedir soyle yap dersin annene ve kv ne diyemiyorsun. O yuzden bakici enniyisi. Gerci benimkiler zaten bakamaz uzaktalar ama yakinda olsalr da ikisi de bakamayiz demisti.

Inan ki ben de sabrima sasiriyorm bugn donup bakinca.. Belki de donmeliydim ki anlamaliydi yumusak davrandigimdan oluyo belki de..

Ben bakicidann yanayim. Valla bakiciya sunu yedir bunu yedir soyle yap dersin annene ve kv ne diyemiyorsun. O yuzden bakici enniyisi. Gerci benimkiler zaten bakamaz uzaktalar ama yakinda olsalr da ikisi de bakamayiz demisti.

Ah ahh esim de muhtemelen buna sicak bakmaz baskasi mi baksin cocuga falan dicek ama nasip bakalm hayirlisi insallah.. Zor isler valla..

Ben once anne kiz gibi olalim istedim. Aradim sordum hediye aldim. Baktim ki hep bi surat bi tavir. Sonra ben de aldim elime masayi:) gecen kandilden sonra aradim bana dedi ki kocanain kulagini ablasini aramamis kandilde ablasi bozulmus ben de anne ben soyledim. Ogul senin dedim. Sonra esim annesini aradi kadin ona konuyu bile acmadi. Ogluna degil de bana ni ye dersin kadin! Sonraki kandil hemen aradim kandilini kutladim ogluna vereyim de ablasini aramasini sen soyle diyip esime verdim:) gorumcem benden 1 yas buyuk ama nedense aramami bekliyor ben de aramiyom arada bir watsupta yaziyorum.

Canim kayinvalidenle cocuktan sonra daha cok sirin yasayacaksiniz. O bildigi dogrularla cicugu buyutecek sen kendi kurallarini koymak isteyeceksin ama olmayacak. Biraz simarik olacak buna biraz alistir kendini simdiden..

Yeni gelin mi senin ustune mi anlamadim?

Allahim yaa ciddennn gariplerrr... Neyin hesabi buu nedir buu... Ay deli oluyorm yaa...

Ben de aynisini yaptm kiz valla, her anneler gununde dogum gununde mutlaka bi seyler alirm, anne kiz olalm istedm hep, benm ailem uzakta sonucta bi annem olamaz ama annem gibi olsn istedm ama nerdee bunun kiymetini bilmek yerineee...

Benm kv de aynisini yapiyo canm, ogluna diyemez bana der suraya gidelm hep beraber falan ben de diyorm direk esime sorun.. Cunku esim hayir dicek biliyolar ki ben istersem hayir diyemezsem gidilcek ammaaa ben de yemiyorm boyle ucuz numaralariii

Amannn bebislerimiz var iyi ki onlar her sey onlar can yaaa

Yeni gelin mi senin ustune mi anlamadim?
eşimi ikna edip benden boşanmasını sağlayacaktı kıt aklıyla. genç ve güzel gelin adayı bulup kandıracakmışmış.

Canim kayinvalidenle cocuktan sonra daha cok sirin yasayacaksiniz. O bildigi dogrularla cicugu buyutecek sen kendi kurallarini koymak isteyeceksin ama olmayacak. Biraz simarik olacak buna biraz alistir kendini simdiden..

Bence de daha cok sorun yasariz ama ben yine de tum kafami bosaltip sifir baslicam, baktm basa cikamiyorm o zman bakici bakmaya baslarz acikcasi.. Esim de kendi gorerek ikna olur..

eşimi ikna edip benden boşanmasını sağlayacaktı kıt aklıyla. genç ve güzel gelin adayı bulup kandıracakmışmış.

Tovbe tovbe yaaaa.. Cileden cikiciimmm

Bence de daha cok sorun yasariz ama ben yine de tum kafami bosaltip sifir baslicam, baktm basa cikamiyorm o zman bakici bakmaya baslarz acikcasi.. Esim de kendi gorerek ikna olur..

Tovbe tovbe yaaaa.. Cileden cikiciimmm
Ansmm korktummm ha... Askerle evli olmanin en guzel tarafi asker erkekler cok anaci babaci olmuyor. Cok erken yasta evden ayrildiklari icin. Kv dem bir sey soylese esim bana sormadan onu yapmaz. O konuda iyi anaci adamda cok zor... Hele sendeki gibi ana olsa bende ben hacida hocada kalmistim.

Yok canm kv beter ama sukur ki esim anaci degil, sadece kizimizi yabanciya mi emanet edecez diye dert eder.. Bakalim hayirlisi ya saglikla dogsun da yavrularimizzz.. Bi care bulunur elbet, Allaha siginiyorm sadece bozmucam kalbimi yine de..

Yok canm kv beter ama sukur ki esim anaci degil, sadece kizimizi yabanciya mi emanet edecez diye dert eder.. Bakalim hayirlisi ya saglikla dogsun da yavrularimizzz.. Bi care bulunur elbet, Allaha siginiyorm sadece bozmucam kalbimi yine de..
İnsallah canim yavrunun da senin de hakkinda hayirlisi olur. Evet yine de hep iyi niyetli bakmak lazim guzelim bakalim ki guzel gorelim olmadi allaha havale edelim..

Okurken gözlerime inanamadım şoktayım ..gelin adayları mı bakıyordu yuh ya yuh !!!!! Bu kadar kötü bir insan mı ..onca Zaman'dan sonra herkesin evi barkı ailesi yavrusu var utanmıyor mu daha babaanne olmuş !! En iyisini yapmışsın uzak durmakla grillcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…