2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Can'ım bak kendini yalnız hissetme bende gurbetteyim çok uzun bir zamandır da ailemden uzağım yapayalnızım ..inşallah evladın gelince her şeyi bir kenara atacaksın senin için herkes her şey ikinci planda olacak artık..inşallah doğurduktan sonra artık yavrunla beraber yaparsın gezilerini hem ailenede gidip gelirsin

B Began bence sen buyuk kadinsin evliligini yurutebilmissin.. Biyle kvler nuska buyu falan onlara da basvuruyor. Allah korumus seni.

İnsallah canim insallah.zaten cocugu rabbim hayirli zamanda verdi yoksa coktan ayrilmistik.. Hamile kalinca hircinligim biraz daha azaldi. Kavgalarimiz hafta 1 den ayda 1 e dustu:)

İnsallah canim yavrunun da senin de hakkinda hayirlisi olur. Evet yine de hep iyi niyetli bakmak lazim guzelim bakalim ki guzel gorelim olmadi allaha havale edelim..

Aynen canm hepimiz icn hayirlisi olsn insallah sonuna kadr denerm ama iyiniyetimi kullanan olursa da arkama bakmam artk..

Bilmiyorum ya ben bu yemek konularında çok hassasım hamile olmayı geç kendimi bildim bileli normalde de birinin sofrasına küstüm mü açımdan ölsem de bir daha oturmam ..ki çok zor yemeğini yerim başkasının sofrasında bu yaşıma geldim ilk defa eşimin abisi gile gidince oturacam başka sofraya ..o yüzden sanırım ben bir müddet gitmezdim ..dedim ya her şeyi anlarım ama sofra yemek ile ilgili konularda çok hassasımdır

İnsallah canim insallah.zaten cocugu rabbim hayirli zamanda verdi yoksa coktan ayrilmistik.. Hamile kalinca hircinligim biraz daha azaldi. Kavgalarimiz hafta 1 den ayda 1 e dustu:)

Canm ben de senin gibi esimin memleketine geldm kendi ailem arkadaslarm hep uzakta.. Insan bazen deger miydi diye dusunuyo ama Allahima cok sukur bebeklerimiz mucizemiz var artk ve daha farkli bakmaliyiz her seye, sadece onlar icn dusunup onlar icn yasamaliyiz.

Dilerim o ayda bir ki kavga bile olmaz artık ..güven bana evladın gelince hem tek dünyan o olacak hem de kendini dünyanın en güçlü insanı hissedeceksin

Yazdıklarınızı oluyunca şok oluyorum ben iyiyim gerçi benden değil eski gelinden dolayı şanslıyım o çok katı davranmış 20 sene evine sokmamış tlf bile yok eşimide göndermemiş çocuğuda göstermemiş torunu sokakda görseler tanımazlar şimdi çok yaşlılar bende soğul bir insanımdır buyur etmeden eve bile gelmezler eşim iki güne arar benden selam söyler bende karışmam eşimden çok çekiniyorlar yani eski gelin onları iyi korkutmuşlar ötecekleri hırkaya kadar sordular valla görünce dedim şanslıyım inş sizlerin de en kısa süre diyaloklarınız düzelir bunlar kötü anı olarak kalır yanlız çocuk büyütmek zor iş . Görümcemin torunu var doğduğundan beri kv bakıyor o kadar güzel yetiştirdiki şimdi 3,5 yaşında arada bir iki hafta götümcem bakar çocuk hemen bozuluyor görünce anlıyorum buna ablan bakmış diye kadına gidince düzeliyor inş sizlere iyi bakanlar sizi sayanlar düşer ben emeklilik beklediğim için çalışmıyorum kendim bakıcam şansmı değilmi zamanı gelince görücez ama hayat bana bişey öğrettiki erkeğe bişey yaptıracaksan azıcıl aptala yatacaksın kendi fikirleri gibi düşündüreceksin acayıip işe yarıyor

Dilerim o ayda bir ki kavga bile olmaz artık ..güven bana evladın gelince hem tek dünyan o olacak hem de kendini dünyanın en güçlü insanı hissedeceksin
Butun umidim o.. Valla kocanin da koca koca dertleri var derdi anacuuummm... Cok hakliymis. Kardesinle kavga ediyon elin adamiyla etmez misin edersin tabii.. Ama bi sure sonra sallamamayi ogrenirsin..

Aynen ben de oyle yapma niyetindeyim, uzunca bi sure gitmeyecegim hem bu surecte bebegimle ilgili de her seyden uzak olur... Yani sadece aman cocugumz kizimiz demeyle olmuyo, karnimdaki bebekten yemek esirgiyosn valla ben bu acidan bakarm cunku hayatta yapmazdm boyle bi sey, Allah sasirtmasn.

Gercekten herkes yasiyo ayni sorunlari az ya da cok ama seninki farkli olms evet, yani biraz sansli belki...

Insallah hepimiz de cocuklarimiza guzel huylar kazandirabilirz.. Kendin bakacak olman daha guzel sanirm, boyle dertlerin yok en azindan..

Aptala yatma konusunda haklisn, zeki kadin sevmiyolar zaten ve de inada biniyor dogru soyluyosn yani

Bende olsam hiç kalmazdim hemen gidelim derdim bide senle oturmuş yemisdusuncesiz insanlar iste

Biz öyle görmemişiz işte evimize yabancı dahi gelse ne var ne yok kalkar yaparız yoktan var ederiz ..eşim bazen arkadaşlarını çağırırdı hatta ben ısrar ederdim yemek yapayım getir yanında yesinler yazık durumları iyi değil bir iki lokma yesinler derdim ki hala yaparım ..hamileliğimin ilk aylarında bile misafir ağırladım yeni yılda 4 haftalık Halim'le herşeyi yapıp koydum ..aman dedim mahçup olmayalım ..evime gelen insanı asla aç çıkarmam böyle görmüşüm çünkü ..o yüzden bu tür olaylar bize ters geliyor keşke herkes bizim gibi olsa

Butun umidim o.. Valla kocanin da koca koca dertleri var derdi anacuuummm... Cok hakliymis. Kardesinle kavga ediyon elin adamiyla etmez misin edersin tabii.. Ama bi sure sonra sallamamayi ogrenirsin..

Kiz insan anasini ne cok ariyo ozluyo demi boyle zmanlardaaa anammm anamm canm anammm

Aynen cnm biz öyle gormusuz benimde evime geleni aç gondermem içim hiç rahat etmez

Bende olsam hiç kalmazdim hemen gidelim derdim bide senle oturmuş yemisdusuncesiz insanlar iste

Valla siz yazdikca hem rahatladm abartmamisim ne hakliymisim diye hem de kendi sabrima sasirdm dogrusu

Evet canm iste keske herkes oyle olsa.. Ben de bu yasimda kayinvalidemleri bile hamileyken bile agirladm babam gelmisti evime, gelsinler kizim istersen dedi yardim ederiz sana zaten herkes kendi alir dedi, sana bu halde is yapircak hali yok kimsenin dedi babacimm dedmm nasil da guzel dusunceli dedm icimden o oyle olmaz ama seni kirmam dedim. Cagirdm 1 ay once falan yani.. Ama gel gor ki tabi ki her isi ben yaptm bi de uc cesit yemek faln.. Ben kv evinde oyle yemek yemedm simdiye dek. Genelde son dk yapilms bi yemek, oylesine yapilms. Ozenme falan yok, ya da carsiya gider kendileri annem olcakkiii hatta ben de oyleyim hazir edip gideriz yemegi ki gelince hazir olsn.. Ya hanfendi butun gun evde olmasina ragmen gezer gelir yetistigi kadr olur yemek onemli degil.. Cidden orfumuze aykiri. Kimseyi ezme gibi bi amacm yok ama hukuk okudm ben ne kadr dersle isle borcluyla mudurle ugrasip durdm hayatimi kazanip aileme layik olmak icn ama boyle sacmaliklrla ugrasiyorz ya zoruma gidiyo. Ustelik aksama kadr calisip calisip ben bu yasimda neler yapiyorm oyle ogrenmisiz aile onemlidir, sofra kiymetlidir, herkes birlikte oturmalidir ama iste... Neyse uzattm gene yaa

Öyle tabi ya düşünsene yarın çocuklarımız eşleriyle geldiklerinde ne kadar özenecez her seye hatta eminim ki seve seve yapacaz bütün yaptıklarımızı..bı insanın kendiyle ilgili bir durum ..gerçekten bazen olmayınca olmuyor ..üzülme sende boşver taktığında üzüldüğünle kalırsın yoksa karşı tarafın pek te umuru olduğunu sanmıyorum çünkü ..çokta fifi zaten ..amannnnn salla tatlım inşallah biz ilerde harika anneanneler babaanneler olacaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…