- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Öyle tabi ya düşünsene yarın çocuklarımız eşleriyle geldiklerinde ne kadar özenecez her seye hatta eminim ki seve seve yapacaz bütün yaptıklarımızı..bı insanın kendiyle ilgili bir durum ..gerçekten bazen olmayınca olmuyor ..üzülme sende boşver taktığında üzüldüğünle kalırsın yoksa karşı tarafın pek te umuru olduğunu sanmıyorum çünkü ..çokta fifi zaten ..amannnnn salla tatlım inşallah biz ilerde harika anneanneler babaanneler olacaz
Aman boşver cnm çok haklisin ama degistiremiyoruz işte insanları el içine karışınca ah ailem anam babam diyorsun çok farklı kültürler ama napalim işteAyy amin canm yaaa aminn.. Kesinlikle yaa seve seve yapilmaz mi hic cocuklarim gelcek de ben yemeksiz gondercem, elimden hic bi sey gelmiyo bile olsaydi bi corba bi bi sey yapardm, sirf hep beraber oturup yemenin o zevki icn gene yapilir.. Ama bu aliskanliklari yok iste bayramda bile sokmolmustm adamlar camiden geliyo benm kv uyuyodu
Haklisn canm takmamak lazm konustk da rahatladm sagolun varolun
Yani bu saatten sonra kimseyi degistiremem ama kendi evimn duzenini dusunup ona gore davranicam, o da gerekirse hep dis kapi mandalinolcak bu kadr ugrasiyom daha napim benn..
Alsın oğlunu başına çalsın. Ne kıymetlı oğullarını var ya. Şok oldumeşimi ikna edip benden boşanmasını sağlayacaktı kıt aklıyla. genç ve güzel gelin adayı bulup kandıracakmışmış.
Ansmm korktummm ha... Askerle evli olmanin en guzel tarafi asker erkekler cok anaci babaci olmuyor. Cok erken yasta evden ayrildiklari icin. Kv dem bir sey soylese esim bana sormadan onu yapmaz. O konuda iyi anaci adamda cok zor... Hele sendeki gibi ana olsa bende ben hacida hocada kalmistim.
Aman boşver cnm çok haklisin ama degistiremiyoruz işte insanları el içine karışınca ah ailem anam babam diyorsun çok farklı kültürler ama napalim işte
Alsın oğlunu başına çalsın. Ne kıymetlı oğullarını var ya. Şok oldum
Herksin en büyük derdi kaynana, ve kaynananın densizlikleri. Birde beni dinleyin bskalım. O tam bahsettiğinİz anneci tiple evliyim.severek isteyerek evlendik üstelik. Daha 2 gün önce büyük bir tartışma aşadık eşimle, tartışmanın konusu annesini üzmüş olmam ve onları istememem. Her geldiklerinde ciddi bir kavga yaşarız. Eşime göre ben abartıyorum kötü olan benim. Annesi dünyanın en masum insanı. Benim kaynanamçok fenadır. Canımla cicimle oğlunu istediği gibi yönetir. Eşimde durumun böyle olduğunu kesinlikle kabul etmez. Heleki kaynanamın enbüyük fantazisi oğlunun evinde birlikte yaşamak. Her seferinde bununla ilgili oğlunun yanında benim ağzımdan teminat al aya çalışır. Bende düşündüğümü söylerim ve büyük kavgalarımız başlar. Siz dua edin anacım, kocanız sizin dediğinizden çıkmıyor. Durum tamterside olabilirdi . Hayatlarımıza karışmayıçok severler.
Kendilerine yaşatılanların öcünü almaya çalışıyorlar. Ve bizi imkanlarımızdan dolayı çok kıskanıyorlar. Onların zamanında kadınlar tekil olarak bu kadar güçlü değildi. E doğal olarak istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar. Ama en büyük kötülüğü yapıyorlar. Allah biliyor zerre kadar iyi niyetinin olmadığını çok iyi biliyorum. Bir kere benim yerime koyupta kendini beni anlamaya çalışmamıştır. Her zaman önceliği oğludur. Asla kadınsal bakmaz olaya. Böyle yetiştirdiği çocuk napsın zavallı diyorum ben. Benimde oğlum olacak. Erkek çocuk yetiştirmek nasıl olur göstericem onlara. Bir erkek çocuk anneye bu kadar bağlı yetiştirilmememi. Çok ciddi bir travma çocuğun yaşadığı. Ben bunu bilir bunu söyletim kızlığımdan beri. O yzden böyle bir adama düştüm diyorumAmann hakkaten canm o da cok zor haklisin.. Ay Allahm okudukca inanin cok uzuluyorm ya hepimize dee.. Kimbilir ne akilli cici iyiniyetli insanlariz pek cogumz.. Ama ne insanlarla ugrasiyoruz.. Bence bu buyuk gunah, ev huzurunu kaciriyorlar. Gecen gun bi hoca vardi tv de, diyo ki kv geline bi emanet kizi gibi sahip cikacak, ve paspasin doger tarafinda kalmasi gerketigini bilecek... Ne de guzel soyledi valla.. Ne yazikki cogu biyle degil ne yazik!!!
Dertlesiyoruz cnm gerçekten insan rahatliyor bazen konuşacak kimseyi bulamiyosunAh canm ah aynen oyle..Ama mucizelerimz bebeklerimiz icn takmicaz hep olumlu guclu olacaz insalalh...
Sizinle konusmak cok iyi geldi bana da
Kendilerine yaşatılanların öcünü almaya çalışıyorlar. Ve bizi imkanlarımızdan dolayı çok kıskanıyorlar. Onların zamanında kadınlar tekil olarak bu kadar güçlü değildi. E doğal olarak istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar. Ama en büyük kötülüğü yapıyorlar. Allah biliyor zerre kadar iyi niyetinin olmadığını çok iyi biliyorum. Bir kere benim yerime koyupta kendini beni anlamaya çalışmamıştır. Her zaman önceliği oğludur. Asla kadınsal bakmaz olaya. Böyle yetiştirdiği çocuk napsın zavallı diyorum ben. Benimde oğlum olacak. Erkek çocuk yetiştirmek nasıl olur göstericem onlara. Bir erkek çocuk anneye bu kadar bağlı yetiştirilmememi. Çok ciddi bir travma çocuğun yaşadığı. Ben bunu bilir bunu söyletim kızlığımdan beri. O yzden böyle bir adama düştüm diyorum
Dertlesiyoruz cnm gerçekten insan rahatliyor bazen konuşacak kimseyi bulamiyosunherkesede herşey anlatılmıyor
sorsan hiçbirini hatırlamıyor. tam oyuncu.Okurken gözlerime inanamadım şoktayım ..gelin adayları mı bakıyordu yuh ya yuh !!!!! Bu kadar kötü bir insan mı ..onca Zaman'dan sonra herkesin evi barkı ailesi yavrusu var utanmıyor mu daha babaanne olmuş !! En iyisini yapmışsın uzak durmakla grillcim
ben de korktuğum için eve almıyorum. odalarıma yalnız sokmadım hiç.
ilk evlendiğimizde eşim de anneciydi. birinci ayda rest çekmemi beklemiyordu hiçbiri. o yüzden baştan tavrımı koydum.Alsın oğlunu başına çalsın. Ne kıymetlı oğullarını var ya. Şok oldum
Herksin en büyük derdi kaynana, ve kaynananın densizlikleri. Birde beni dinleyin bskalım. O tam bahsettiğinİz anneci tiple evliyim.severek isteyerek evlendik üstelik. Daha 2 gün önce büyük bir tartışma aşadık eşimle, tartışmanın konusu annesini üzmüş olmam ve onları istememem. Her geldiklerinde ciddi bir kavga yaşarız. Eşime göre ben abartıyorum kötü olan benim. Annesi dünyanın en masum insanı. Benim kaynanamçok fenadır. Canımla cicimle oğlunu istediği gibi yönetir. Eşimde durumun böyle olduğunu kesinlikle kabul etmez. Heleki kaynanamın enbüyük fantazisi oğlunun evinde birlikte yaşamak. Her seferinde bununla ilgili oğlunun yanında benim ağzımdan teminat al aya çalışır. Bende düşündüğümü söylerim ve büyük kavgalarımız başlar. Siz dua edin anacım, kocanız sizin dediğinizden çıkmıyor. Durum tamterside olabilirdi . Hayatlarımıza karışmayıçok severler.
17 Yıldır birliktelisiniz fakat 10 Yıldır böyle düşünüyosunuz? Neden? Anlıyamadım daEvet aynıyız. :)
Bizim doğum 22 temmuzda olacak. Büyük oğlumun da öyle.
Sağlıkla gelirler umarım.
17 yıldır birlikteyiz. Bu temmuzda 10 yılı dolduruyor evliliğimiz.
10 yıldır tıpkı böyle düşünüyoruz. Biz de hiç alışamadık hiç.
Canım Allah şifa versin, dualarımız sizinle...günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
Ya ben pek kandilleşmiyorum kimseyle kendi ailemi bile aramayı Unuttuğum oluyo o Yüzden kv lerle kandilleşmesem nolucak ki deyip hiç uğraşmıyorum :) ki üst katımda oturuyorlar ilk 1 yıl birbirimize alışana kadar baya zorlandım alttan aldım artık pek önemsemiyorum 3 yıl oldu gözümü açtım :) istemediğim seyleri yapmak istemiyorum eşim gidiyo geliyo kendi annesi benim değil benide zorlamıyo çok şükürBen once anne kiz gibi olalim istedim. Aradim sordum hediye aldim. Baktim ki hep bi surat bi tavir. Sonra ben de aldim elime masayi:) gecen kandilden sonra aradim bana dedi ki kocanain kulagini ablasini aramamis kandilde ablasi bozulmus ben de anne ben soyledim. Ogul senin dedim. Sonra esim annesini aradi kadin ona konuyu bile acmadi. Ogluna degil de bana ni ye dersin kadin! Sonraki kandil hemen aradim kandilini kutladim ogluna vereyim de ablasini aramasini sen soyle diyip esime verdim:) gorumcem benden 1 yas buyuk ama nedense aramami bekliyor ben de aramiyom arada bir watsupta yaziyorum.
Canım ben de görüşmeye gideceğim denizlide oturuyorum. Acaba ücretleri ne kadar? Görüşmeye gittiğimde süpriz olmasın :)Kızlar doğum eğitimi almayı düşünen var mı yada doktoru yönlendiren?doktorum normal düşünüyorsan bi eğitim öneririm deri ve bir ebenin numarasını verdi.biraz araştırdım ücretleri çok geldi ücretsiz veren bir yer buldum 11 haziranda şifa hastanesi ataşehirde ilgilenenlere duyurulur
Valla ben de alisamadim. Ailem her telefonda bosanacagim diyecegim diye odu kopuyo... Keske hep bekar kalsaydik...[/QUOTE]17 yıldır birlikteyiz. Bu temmuzda 10 yılı dolduruyor evliliğimiz.
10 yıldır tıpkı böyle düşünüyoruz. Biz de hiç alışamadık hiç.
10 yıldır evliyim çünkü. :) Kalıba sokmamış olsak da afalladık.17 Yıldır birliktelisiniz fakat 10 Yıldır böyle düşünüyosunuz? Neden? Anlıyamadım da
Benim esimde rahattir ben ona anneni babani ara derim. Yoksa bazen ayda bir aklina gelmez. Bana da onlar seni arayip sorarsa sen de ara der. Yoksa bana asla ara demez. Ama benimkileri de pek arayip sormaz. Ben arar telefonu eline veririm konus diye:)Ya ben pek kandilleşmiyorum kimseyle kendi ailemi bile aramayı Unuttuğum oluyo o Yüzden kv lerle kandilleşmesem nolucak ki deyip hiç uğraşmıyorum :) ki üst katımda oturuyorlar ilk 1 yıl birbirimize alışana kadar baya zorlandım alttan aldım artık pek önemsemiyorum 3 yıl oldu gözümü açtım :) istemediğim seyleri yapmak istemiyorum eşim gidiyo geliyo kendi annesi benim değil benide zorlamıyo çok şükür
dea, günaydın :) senin avatarın farklıydı da yeni mi değiştirdin ? Siyah beyaz tomografi gibi bişey mi vardı?10 yıldır evliyim çünkü. :) Kalıba sokmamış olsak da afalladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?