2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ayy amin canm yaaa aminn.. Kesinlikle yaa seve seve yapilmaz mi hic cocuklarim gelcek de ben yemeksiz gondercem, elimden hic bi sey gelmiyo bile olsaydi bi corba bi bi sey yapardm, sirf hep beraber oturup yemenin o zevki icn gene yapilir.. Ama bu aliskanliklari yok iste bayramda bile sokmolmustm adamlar camiden geliyo benm kv uyuyodu

Haklisn canm takmamak lazm konustk da rahatladm sagolun varolun

Yani bu saatten sonra kimseyi degistiremem ama kendi evimn duzenini dusunup ona gore davranicam, o da gerekirse hep dis kapi mandalinolcak bu kadr ugrasiyom daha napim benn..

Aman boşver cnm çok haklisin ama degistiremiyoruz işte insanları el içine karışınca ah ailem anam babam diyorsun çok farklı kültürler ama napalim işte

eşimi ikna edip benden boşanmasını sağlayacaktı kıt aklıyla. genç ve güzel gelin adayı bulup kandıracakmışmış.
Alsın oğlunu başına çalsın. Ne kıymetlı oğullarını var ya. Şok oldum

Herksin en büyük derdi kaynana, ve kaynananın densizlikleri. Birde beni dinleyin bskalım. O tam bahsettiğinİz anneci tiple evliyim.severek isteyerek evlendik üstelik. Daha 2 gün önce büyük bir tartışma aşadık eşimle, tartışmanın konusu annesini üzmüş olmam ve onları istememem. Her geldiklerinde ciddi bir kavga yaşarız. Eşime göre ben abartıyorum kötü olan benim. Annesi dünyanın en masum insanı. Benim kaynanamçok fenadır. Canımla cicimle oğlunu istediği gibi yönetir. Eşimde durumun böyle olduğunu kesinlikle kabul etmez. Heleki kaynanamın enbüyük fantazisi oğlunun evinde birlikte yaşamak. Her seferinde bununla ilgili oğlunun yanında benim ağzımdan teminat al aya çalışır. Bende düşündüğümü söylerim ve büyük kavgalarımız başlar. Siz dua edin anacım, kocanız sizin dediğinizden çıkmıyor. Durum tamterside olabilirdi . Hayatlarımıza karışmayıçok severler.

Aman boşver cnm çok haklisin ama degistiremiyoruz işte insanları el içine karışınca ah ailem anam babam diyorsun çok farklı kültürler ama napalim işte

Ah canm ah aynen oyle.. Ama mucizelerimz bebeklerimiz icn takmicaz hep olumlu guclu olacaz insalalh...

Sizinle konusmak cok iyi geldi bana da

Amann hakkaten canm o da cok zor haklisin.. Ay Allahm okudukca inanin cok uzuluyorm ya hepimize dee.. Kimbilir ne akilli cici iyiniyetli insanlariz pek cogumz.. Ama ne insanlarla ugrasiyoruz.. Bence bu buyuk gunah, ev huzurunu kaciriyorlar. Gecen gun bi hoca vardi tv de, diyo ki kv geline bi emanet kizi gibi sahip cikacak, ve paspasin doger tarafinda kalmasi gerketigini bilecek... Ne de guzel soyledi valla.. Ne yazikki cogu biyle degil ne yazik!!!

Kendilerine yaşatılanların öcünü almaya çalışıyorlar. Ve bizi imkanlarımızdan dolayı çok kıskanıyorlar. Onların zamanında kadınlar tekil olarak bu kadar güçlü değildi. E doğal olarak istediklerini yaptırmaya çalışıyorlar. Ama en büyük kötülüğü yapıyorlar. Allah biliyor zerre kadar iyi niyetinin olmadığını çok iyi biliyorum. Bir kere benim yerime koyupta kendini beni anlamaya çalışmamıştır. Her zaman önceliği oğludur. Asla kadınsal bakmaz olaya. Böyle yetiştirdiği çocuk napsın zavallı diyorum ben. Benimde oğlum olacak. Erkek çocuk yetiştirmek nasıl olur göstericem onlara. Bir erkek çocuk anneye bu kadar bağlı yetiştirilmememi. Çok ciddi bir travma çocuğun yaşadığı. Ben bunu bilir bunu söyletim kızlığımdan beri. O yzden böyle bir adama düştüm diyorum

Kesinlikle orasi oyle, oc aliyo
Olabilirler..

Eminm sen cok iyi bi erkek annesi olacaksn canm, gostercez onlara anne nasil olunurmus
Allah bize yardimci olacak
Eminm.. O kayinvalidende olmayan iyiniyet bizde var sukur ki..

sorsan hiçbirini hatırlamıyor. tam oyuncu.

B Began bence sen buyuk kadinsin evliligini yurutebilmissin.. Biyle kvler nuska buyu falan onlara da basvuruyor. Allah korumus seni.
ben de korktuğum için eve almıyorum. odalarıma yalnız sokmadım hiç.

ilk evlendiğimizde eşim de anneciydi. birinci ayda rest çekmemi beklemiyordu hiçbiri. o yüzden baştan tavrımı koydum.

17 Yıldır birliktelisiniz fakat 10 Yıldır böyle düşünüyosunuz? Neden? Anlıyamadım da

Canım Allah şifa versin, dualarımız sizinle...

Ya ben pek kandilleşmiyorum kimseyle kendi ailemi bile aramayı Unuttuğum oluyo o Yüzden kv lerle kandilleşmesem nolucak ki deyip hiç uğraşmıyorum :) ki üst katımda oturuyorlar ilk 1 yıl birbirimize alışana kadar baya zorlandım alttan aldım artık pek önemsemiyorum 3 yıl oldu gözümü açtım :) istemediğim seyleri yapmak istemiyorum eşim gidiyo geliyo kendi annesi benim değil benide zorlamıyo çok şükür

Canım ben de görüşmeye gideceğim denizlide oturuyorum. Acaba ücretleri ne kadar? Görüşmeye gittiğimde süpriz olmasın :)

Immm en sevilen konu tartışılıyor. Kaynanalar ve görümceleri yerden yere vurmaca
Yargılamayı,işin özünü anlatmaya çalışmayı,yanlış bildiği bir konunun gerçeğini anlatmayı, kendimi yerine koyup empati kurmaya çalışmayı bırakalı bayaa Bi Zaman oldu! Boşa kürek çekmek ve boşa sinirlerimi yıpratmak! Aşırı derecede sabit fikirlidir.
Eşim anne babasına karşı çok hassas davranır. Bir o kadar da serttir! Sözünü esirgemez işine karıştırmaz. Herkes yerini duracağı yeri bilsin edebiyatı yapar.
Kaynım ve eltim gözünün bebeğidir. Şimdiye kadar hiç bir yararları dokunmadıkları halde.. Eltime pek laf söylemez babası fabrikatör. Kaynımın durumu iyi, eltim birine Bi çöp almaz. İnsanın gönlü cebinden zengin olmalı! Gene ağlarlar geçinemiyoruz. Kaynanam da bize sarar hatta bana..çok harcıyorsun paranı tutmuyorsun (harcamada oğlum abisine para yollasın demenin farklı bir yolu) hep diyorum 'benim kocam parayı kürekle kazandığı içi malı deniz yemeyen keriz zihniyetine!!!!'

17 yıldır birlikteyiz. Bu temmuzda 10 yılı dolduruyor evliliğimiz.
10 yıldır tıpkı böyle düşünüyoruz. Biz de hiç alışamadık hiç.
Valla ben de alisamadim. Ailem her telefonda bosanacagim diyecegim diye odu kopuyo... Keske hep bekar kalsaydik...[/QUOTE]
Ben de anne olabilmek icin mantık evliliği yaptım canım...

Benim esimde rahattir ben ona anneni babani ara derim. Yoksa bazen ayda bir aklina gelmez. Bana da onlar seni arayip sorarsa sen de ara der. Yoksa bana asla ara demez. Ama benimkileri de pek arayip sormaz. Ben arar telefonu eline veririm konus diye:)

Günaydın kızçeleeer :))

Ay konuştuğunuz konunun üstüne benim kvalidemgil geliyor hafta sonu. Bizi çok özlemişler, eşim de diyor ki annem göbeğini görmeye geliyordur

Ben de kv aksine kpederden şikayetçiyim aşırı pis ve her şeye karışan bir adam. Şöyle söyleyeyim iki sene önce görümcem de gelmişti onlarla ve görümcem babasına dayanamayıp kavga edip gitti

Ben çakal gibi görünen saflardanım aslında ya da saf ta gözüküyor olabilirim bilemiyorum lafımı esirgemiyorum hiç birinden ama güleryüzümü de eksik etmiyorum hiç

Eşimle ailesinden sebep biz de tartışıyorduk bazen ama artık eşime hiç bir şey söylemiyorum kendim herkesin ağZının payını verip içimde tutmamaya çalışıyorum

Allah var kvalidem 70 yaşında kadın ama buraya geldiğinde her şeye yardım eder hiç yüksünmez köyden geldiği için yumurta et süt meyve sebze ne varsa doldurur getirir gelemediği zaman otobüsle yollar. Onun da bir kötü huyu biraz yalancı diğer eltilerim kürt soranlara benim de kürt olduğumu söylüyor vallahi olsam gocunmam da benim annem çerkes babam manav türkü sen nerden çıkarıyorsun kürt olduğumuzu

Kocamdan dert yanayım biraz da, evden işe işten eve araba sevdalısı yakışıklı bir bey benim eşim ama sevgisini pek göstermiyo çok çekingen dışarıya karşı. Evde dibimden ayrılmaz ama dışarda fotoğraf çekinirken bile asker arkadaşıymışım gibi

Bazen çok sinir ediyor beni, mesela inşallah kazanamazsın kpss yi diye dualar ediyor ne kadar çalışmayı istediğimi bildiği halde. Ben çalışıtım sen paramı ye diyor özel sigorta yaptırıp emekli de edecekmiş beni , ben evdeki konforu boZulmasın diye yaptığını düşünüyorum o elime para geçince huzurumuzun bozulacağını benim değişeceğimi düşünüyor...

Aman bdv lik yazmışım valla ne uzun olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…