2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ya bu kaynanalar gelinleri cekemiyor valla:) benim kaynanam kiskaniyordu ilk zamanlar:) dugun zamani bana trabzon hasir takimi alinacakti. Kayinvalidem benim yanimda esime dedi ki ben fiyatlarini sordum biliyorum. Ben de anne ist. Da pahalidir ben trabzondan alacagim dedim. Bana dedi ki ben kendime baktim zaten:) cok sasirdim. Esim donup ben de istiyorum dedi. Esim anne sana da babam alsin. Diyince bendeki rahatligi gormelisin. Orda kocamin notunu verdim zaten:) dogru kisiymis gercekten. Mantik evliligimi mantikli yapmisim:)

Benim esimde rahattir ben ona anneni babani ara derim. Yoksa bazen ayda bir aklina gelmez. Bana da onlar seni arayip sorarsa sen de ara der. Yoksa bana asla ara demez. Ama benimkileri de pek arayip sormaz. Ben arar telefonu eline veririm konus diye:)
Benim eşimin bir pazar seramonisi var yemeği yiyip çayı içtikten sonra annesini babasını ablasını abilerini arada yeğenlerini ve bizimkileri arıyor, önceden ben de arardım eşimin ailesini ama baktım eşim benimkileri çok aramıyor ben de artık onun ailesini aramıyorum eşim aradığında selam söylüyorum onlar beni arıyor haftada bir kaç. Bir de eşim ailemi özellikle annemi çok sever ama yine de aramıyor pek

Ayyy Allahtan eşin susmamış tam çıldırmalık olay Düğün yapılıyormuş zaten bir gelinlik de kvalideye alınsaymış tam olurmuş

Benim kayinpederim cok iyidir cok severim. Ben de normalde cok guler yuzlu biriyimdir. Ama ilk zamanlar kayinvalidemi gorunce yuzum asiliyordu hep. Beni istemedigini biliyordum cunku:) kayinvalidemin konusma uslubunu begenmiyorum. Ama ben de zamani gelince cirkef olabiliyorum yani:) benim esim de varsa yoksa ev meraklisi.. Bir de piknik. Ben nefret ediyorum piknikten ya yoruluyorum daha cok bi suru is cikiyor. Csmasir bulasik. Benim esimde evde cok sirnasir bana uyurken dibime girer. Hic sevmem.git oteye sarilma opme beni derim hep. Benim icimden gelirse bazen gider yanina ben sirnasirim. Ama oyle pek sevmem vicik vicik olmayi. O da bana kuser:) onun kusmeleri uzun suruyo hep ben ilk konusan olurum. Su kus kalmayi bi basarabilsem neler yapacagim da olmuyo ya yapamiyorum hemen geciyor sinirim.

Nesini istemiyorlarsa gelinlerin oğlun beğenmiş ölçmüş tartmış almış, yani oğulda bir akıl problemi yoksa şu istememe olayı sadece fesatlıktan kötü niyetten kendini beğenmişlikten...

Küs kalmak bana da çok zor geliyor işkence gibi, eşim küsünce ben ortalardan çekiliyorum yanlız kalmaktan özellikle karanlıktan çok korktuğu için en kötü yatmaya doğru gelip sırnaşıyor barışıyor çözdüm ben olayı

F Ftszynp canım sen doktora sabahtan mı gideceksin bugün, güzel hBerlerle gel inşallah :)). Senin minnak ta artık 1 kiloyu geçmiştir öyle düşünüyorum, benim bebeğin artık büyümesi yavaşlamış mış öyle yaZıyor altta ama en son hala 1300 dü 2 hafta bile olmadı acaba kilosu az mı kı benim bebişin her gün muz pekmez muz pekmez tiksinicem yakında ama bebiş kilo alsın diye yiyorum

Benim de annemi cok seviyor esi o kadinin nasil sizin gibi cadoloz kizlari var anlamiyorum. Hic annenize benzemiyorsunuz diyor. (Cunku babaannemiz cadoloz bir de halamiz onlara benzedik) babam soguktur biraz tel.de kisa konusur o yuzden aramak istemez. Genellikle de babam arar esimi hic de sorun etmez benim ailem. Ama esim abimi hic aramak istemez zorla aratirim. Nedense abimi hic sevemedi. Abim de genelde iyidir aslinda ama nedense esim isinamadi abime ben de buna uzuluyorum. Yan yanayken sorun yok ama pek arayip sormuyorlar birbirlerini

Canim bugun ogleden sonra giderim oncesi kalabalik oluyor:) benim bebisin kilosunu soylememisti 25. Haftada uyumlu haftasiyla demisti. Ulas bey bugun kagittan bakarim artik. Anil beye gidecegim ona sorarim. İnsallah guzel seyler duyarim.

Canım heralde erkek olduğu için, biri kız kardeşini ablasını kıskanıyor diğeri de buna katlanamıyor...benim de erkek kardeşim var eşim ona ısınamadı bir türlü daha 17 yaşında ama eşimle bir boyu kilosu. zeki de bir çocuk bazen tartışıyorlar herhangi bir konuda sonra eşim bAna kardeşin saygısız diyor e o ergen sen alttan al diyorum kardeşini savunuyorsun oluyor savunurum tabi bidenecik kardeşim o benim:))

Aman yine ele göre en iyisi bizimkisi boşver tatlım ne insanlar ne ilişkiler var ben duyunca hayret ediyorum bdv de okuyoruz işte yatıp kalkıp şükredilesi bizimkiler

Benim esim gelmez inatcidir. Ben de bi o olayi cozemedim. Kendimi basarisiz buldugum tek konu o:)

Canim bugun ogleden sonra giderim oncesi kalabalik oluyor:) benim bebisin kilosunu soylememisti 25. Haftada uyumlu haftasiyla demisti. Ulas bey bugun kagittan bakarim artik. Anil beye gidecegim ona sorarim. İnsallah guzel seyler duyarim.
İnşallah canım :))
Ben öğlen randevu almaya çalışasağım temel beye haftaya kontrole çağırmıştı anıl, Anıl beyi seviyorum ben aslında çok ilgili bir doktor ama temel beyi prof olduğu için tercih ediyorum yer bulabilirsen inşallah yoksa ben de haftaya anıla giderim

Abileri sanki daha cok kiskaniyorlarrr eslerr.. En basta abimi ikna edememistik zaten evlilige falan... Benmkilerin arasi simdi iyi ama yine de bazen konusmalarindan bile anliyorm boyle binkiskanclik oluyo ufaktan....babamla daha iyi esimin arasi, benmkinin sorunu da annemle, eve gelip kaldinda rahatsiz oluyor ya beyefendi, ama sana yardim etsn falan demesini biliyor... Kayinvalide ayni sehirde ama bi yardimini gormedkk...

Valla konus konus bitmez derdimizzz dun bi acrim konuyu herkesin tabinkinbi sorunu bar ne guzel paylastk, hatta sabah ayni yerden devam ediyorm hic ara vermedm gibi

Senin kayinpederin huyu da pismis yani su kurtluk olayina da cok guldm, olsan zaten mesele yok da olmayan bi seyi acaba digerlerinden ayirt etms olmayim falan diye ince bi dusunceye mi kapilms anlak
Mumkun degill...

Ay benm esim de oyle kizzz... Hadi arkadaslarinin yaninda bi rahat yaninonun disinda disarda foto falan aman dikkat cekecez aman birileri bakacak cok endiseliii sanki bi sey yapiyoz tovbeee

Neyse amann bebislerimizden devam edelm en mucizesi en melegi onlar..

Benim esim gelmez inatcidir. Ben de bi o olayi cozemedim. Kendimi basarisiz buldugum tek konu o:)
Burcu ne eşinin, belki o

Senin kaynana da fenaymış o yaşta kocasıyla kavga edip yemek yapmamak çok mantıklı bir şey değil, bazen ben de düşünüyorum tartıştığımızda yapmıyorum yemek memek diyorum ama dayanamıyorum yine, üstelik misafir gelecek. Acaba siz her hafta gittiğiniz için artık misafirden saymıyor mu tamam güzel bir şey sen o evin gelinisin artık istediğini yapabilmelisin ama akşam yemeğine geleceğiz dediğinde değil.

Aman benim kocm arkadaşlarının yanında da öyle hiç rahat edemiyorum o yüzden kimsenin yanında birkaç çift takılırız mesela hepsi tek tek foto çektirir bizimkisi utanır çekinmeyelim der

Hamileliğimde beraber çekindiğimiz bir fotomuz yok sen çekin işte diyor. Bir gün çıldırıcAm oralardan bir genç bulup onunla fotoğraf çektiricem haberi yok

günaydın kızlar. soran, teselli eden herkesten Allah razı olsun. zor günler geçiriyoruz ailecek ama geçecek eminim buna
Çok güzel bir söz var bunaldığımda zor zamanlarımda hep aklıma gelir. Bu da geçer Ya Hu.

Rabbim anneciğinle sana tez zamanda şifa versin inşallah

Valla ben randevu almak icin ugrasmiyorum. Normal doguma gelip girmeyecek nasilsa. Sezeryanda da kim nobetci drsa o giriyormus. Su hastaneye gitme isi bi bitse artik ya.. Bunaldim valla. Bu arada kocam akrep burcu:)

Benim de abim esim asker uzaga gidecegim diye istememisti odur budur pek sevemedi esimi. Belki de uzaga geldigim icin kiziyordur oguzhana? Bizimkiler trabzonda yasamamizi istediler. İlk ayrilan ben olunca zor oldu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…