2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Sorma valla yakistiramiyor insan yani o yastayken yapmam hic sanmiyorm ki su an bile dedigin gibi en fazla bi kac gun yemek yapmamisimdir evlendigimden beri heraldee.. Bi de eve cocuklarm gelcekk... Yani misafir gormesn cocuklar geliyo diye gene yapilirrr... Ayrica isten gelmisim yorgun argin ve hamileee cidden ayipsadm ne bilimm... Anlayamiyorm..

Dogrudur valla bizim de cok yok, zorlaniste bikac foto onlarda da hep agresif suratli, sanki yanmda zorla tutuyom adamiii o asamaya getiriyolar ama haklisinn...

Benim de abim esim asker uzaga gidecegim diye istememisti odur budur pek sevemedi esimi. Belki de uzaga geldigim icin kiziyordur oguzhana? Bizimkiler trabzonda yasamamizi istediler. İlk ayrilan ben olunca zor oldu:)

Ayni durumdayiz o acidan ben de uzaga geldm diye kabullenemediler basta uzunca bi sure, haklilar da yani sonucta biz de ilerde ayni duygulari yasiciizz

Valla ben randevu almak icin ugrasmiyorum. Normal doguma gelip girmeyecek nasilsa. Sezeryanda da kim nobetci drsa o giriyormus. Su hastaneye gitme isi bi bitse artik ya.. Bunaldim valla. Bu arada kocam akrep burcu:)

Hastaneye gitme işi bitmiyor ki anacım çocuk doğduktan sonra da bir sürü gidiyorsun, 3. 7. 10. Gün hep hastanedesin

Akrep burcu hakkaten tembel olur he eşin tam bir akrep, bir de iyi laf sokarlar annem akrep gibi sokar der halam da aktep burcu da anlaşamazlar

Benimki de koç, ben de terazi iki zıt burç bulmuşuz birbirimizi bebişimiz de aslan olursa ev olur curcuna bakalım kim kime sözünü geçirecek, tabi masum terazi yine orta yolu bulma çabasında

Bugun ise gitmeyecegim dr kontrolum var diye:) banyo yapmaya useniyorum valla:) hele yaglanma faslina daha cok useniyorum kahvaltida yapacam dahaaaa offf ne cok isim var.. MinikPiranha keske bugun evde olaydin disarda kahvalti yapardik.

Bugun ise gitmeyecegim dr kontrolum var diye:) banyo yapmaya useniyorum valla:) hele yaglanma faslina daha cok useniyorum kahvaltida yapacam dahaaaa offf ne cok isim var.. MinikPiranha keske bugun evde olaydin disarda kahvalti yapardik.

Kız evdeyim ben ama ders çalışmam lazım son 2 günüm valla sonra çıkcaz seninle gezcez yüricez yicez içiceZ... Kahvaltı etmem lazım da ekmek bitmiş dolaptan çıkardım çözülmesini bekliyorum şimdi aç aç

Hadi az kalmis pazar sinavin degil mi? Ben de kahvalti yapacam da ne hazirlasam bilemedim.

Karpuz almiyoruz biz canim daha bi tatli karpuza denk gelemedik. Aldigimiz cope
Hadi ya , biz A101 den alıyoruz maşallah hep iyi çıkıyor kulpu kurumuş olacak ve küçük olmayacak aldığınız karpuz inşallah bidahaki kıp kırmızı tap tatlı çıkar

Çok meyve seviyosun diye öyle yazmıştım

Sakin ol canım benim, bunların işine akıl sır ermez bilmiyor musun? Benimkine de sürekli gece eğitimi iteliyorlar

Evet gercekten cok seviyorum:) ama jarpuzdan sansim yok ben de a101 den alayim bi kez de bakalim nasil cikacak..

Aman kiz hallet tabi artk cantani hazirla yavastan nolur nolmaz.. Insallah vaktinde gelir de bebislerimiz

Dogru yine de son gunler daha zor geciyo, gececek.. Ama olsn bu da baska bi heyecan hevessss
haftasonu kesin halledicem ya benle beraber hamile olan kız dün erken doğum yapmış acilen sezeryana almışlar falan konuşamadık detayları narkoz etkisindeydi herşey normalken nie böyle oldu anlamadım bu yüzden gece hep doğumla ilgili bişeyler gördüm 41 haftalık olmuşum hala doğmamış bebek falan die zamanında ve sağlıkla gelsin bebeişlerimizz Rabbimm
Bu arada dogum hediyesini de biz mi dusunecez kizlarrr ay kocalarimiz hic bi sey dusunmesin mi ayolll

Benmkinden ben cok bi sey beklemiyom da zatenn.. Yine de bazn beni sasirtir yani bakalmm
ben kendim istedim 2-3 aylıkken bana doğum hediyesi alcan ya 5 taş istiorum dedim adam ertesi gün gidip almış bende dedim o zman doğuma da başka alırsın dedim o da acele davranmasaymış dimi

17 yıldır birlikteyiz. Bu temmuzda 10 yılı dolduruyor evliliğimiz.
10 yıldır tıpkı böyle düşünüyoruz. Biz de hiç alışamadık hiç.
Valla ben de alisamadim. Ailem her telefonda bosanacagim diyecegim diye odu kopuyo... Keske hep bekar kalsaydik...[/QUOTE]
Canım niye öyle şeyler söylüyorsun yaa, yalnız yaşamak, her akşam sessiz sedasız bir eve girmek kadar kötüsü yok inan bana. Yoğun da olsalar, sevdiğimiz adamlarla birlikteyiz. Ben hiç hoşlanmasam da sen nöbetleri sayesinde arada yalnız kalıp bekar hayatı yaşayabilirsin, öyle düşün

İnşallah 15 kiloda biter. 10 kiloyu taşıması bile zor. Yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum resmen.

Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Bakalım bebeğin ne kadar tontişlemiş.

Amannn iste canm Allh bilir zmaanini.. Insallh vaktinde dogarlar tabi ama hazirlikli olmakta da fayda var tabi ki bizim yavrularimiz vaktinde gelivercekler insallahhh

Kiz sen de ne fenasinnn adama ettigine bak alms gene yaranamamiss.. Ama benm de kafami kurcalamaya basladi bu mevzu en iyisi ben de kurcalim kocamin kafasini azcik

aminnn canımmm aminnn kuzum ben adama yardımcı oldum daha cinsiyetini öğrenmeyi beklemeden gitti ertesi gün aldı oldu mu yani yüzüğü görene sorana doğum hediyesi diyorum dalga geçer gibi doğmamış ama diyorlar

Canim bugun ogleden sonra giderim oncesi kalabalik oluyor:) benim bebisin kilosunu soylememisti 25. Haftada uyumlu haftasiyla demisti. Ulas bey bugun kagittan bakarim artik. Anil beye gidecegim ona sorarim. İnsallah guzel seyler duyarim.
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım

Günaydın Kızlar,güzel bir cumamız olsun inşallah,bu sabah çok kötü bacağıma kramp girerek uyandım. Allahım hayatımda ilk defa başıma geldi,çok zor bişeymiş. Akşam kaynanamı çok çekiştirdim diye mi oldu acaba,düşünmüyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…