- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Burcu ne eşinin, belki o
Senin kaynana da fenaymış o yaşta kocasıyla kavga edip yemek yapmamak çok mantıklı bir şey değil, bazen ben de düşünüyorum tartıştığımızda yapmıyorum yemek memek diyorum ama dayanamıyorum yine, üstelik misafir gelecek. Acaba siz her hafta gittiğiniz için artık misafirden saymıyor mu tamam güzel bir şey sen o evin gelinisin artık istediğini yapabilmelisin ama akşam yemeğine geleceğiz dediğinde değil.
Aman benim kocm arkadaşlarının yanında da öyle hiç rahat edemiyorum o yüzden kimsenin yanında birkaç çift takılırız mesela hepsi tek tek foto çektirir bizimkisi utanır çekinmeyelim der
Hamileliğimde beraber çekindiğimiz bir fotomuz yok sen çekin işte diyor. Bir gün çıldırıcAm oralardan bir genç bulup onunla fotoğraf çektiricem haberi yok
Benim de abim esim asker uzaga gidecegim diye istememisti odur budur pek sevemedi esimi. Belki de uzaga geldigim icin kiziyordur oguzhana? Bizimkiler trabzonda yasamamizi istediler. İlk ayrilan ben olunca zor oldu:)
Valla ben randevu almak icin ugrasmiyorum. Normal doguma gelip girmeyecek nasilsa. Sezeryanda da kim nobetci drsa o giriyormus. Su hastaneye gitme isi bi bitse artik ya.. Bunaldim valla. Bu arada kocam akrep burcu:)
Bugun ise gitmeyecegim dr kontrolum var diye:) banyo yapmaya useniyorum valla:) hele yaglanma faslina daha cok useniyorumkahvaltida yapacam dahaaaa offf ne cok isim var.. MinikPiranha keske bugun evde olaydin disarda kahvalti yapardik.
Hadi az kalmis pazar sinavin degil mi? Ben de kahvalti yapacam da ne hazirlasam bilemedim.Kız evdeyim ben ama ders çalışmam lazım son 2 günüm valla sonra çıkcaz seninle gezcez yüricez yicez içiceZ... Kahvaltı etmem lazım da ekmek bitmiş dolaptan çıkardım çözülmesini bekliyorum şimdi aç aç
Evet canım pazar bitiyor şükür,Hadi az kalmis pazar sinavin degil mi? Ben de kahvalti yapacam da ne hazirlasam bilemedim.
Karpuz almiyoruz biz canim daha bi tatli karpuza denk gelemedik. Aldigimiz copeEvet canım pazar bitiyor şükür,
Bir dilim karpuz kes bir dilim peynir oh otur ye mis gibi sağlıklı . Ama ben tost yapıcam
Hadi ya , biz A101 den alıyoruz maşallah hep iyi çıkıyor kulpu kurumuş olacak ve küçük olmayacak aldığınız karpuz inşallah bidahaki kıp kırmızı tap tatlı çıkarKarpuz almiyoruz biz canim daha bi tatli karpuza denk gelemedik. Aldigimiz cope
Sakin ol canım benim, bunların işine akıl sır ermez bilmiyor musun? Benimkine de sürekli gece eğitimi iteliyorlarKizlar cildirmak yzereyim biz bu haftasonuna ist a gitme plani yapmistik sevgili kocama hem bu hafta sonu hem bir dahaki hafta sonu girev yazmislar. Valla cildiracaktim. Ulan bu isyerinde sadece sen mi varsin? Geldigin de beri kavga ediyorum en son telefonu firlattim neresine geldi bilmiyom:) valla sinirden guluyorum. Ayin her hafta sonu gorevi var nerdeyse oturup aglayacagim sinirimden.
Kesinlikle yaa yazık adama. O mu istiyor sanki görevleriDoga yuruyusu mu cikarmislar kamp mibir iki seneye benim kocam nobetten kurtuluyormus insallah seninki de bu gorevlerden kurtulur. Kiz adamin ne gunahi var o nobetleri yazandan hesap sormali
Evet gercekten cok seviyorum:) ama jarpuzdan sansim yok ben de a101 den alayim bi kez de bakalim nasil cikacak..Hadi ya , biz A101 den alıyoruz maşallah hep iyi çıkıyor kulpu kurumuş olacak ve küçük olmayacak aldığınız karpuz inşallah bidahaki kıp kırmızı tap tatlı çıkar
Çok meyve seviyosun diye öyle yazmıştım
haftasonu kesin halledicem ya benle beraber hamile olan kız dün erken doğum yapmış acilen sezeryana almışlar falan konuşamadık detayları narkoz etkisindeydi herşey normalken nie böyle oldu anlamadım bu yüzden gece hep doğumla ilgili bişeyler gördüm 41 haftalık olmuşum hala doğmamış bebek falan dieAman kiz hallet tabi artk cantani hazirla yavastan nolur nolmaz.. Insallah vaktinde gelir de bebislerimiz
Dogru yine de son gunler daha zor geciyo, gececek.. Ama olsn bu da baska bi heyecan hevessss
ben kendim istedim 2-3 aylıkken bana doğum hediyesi alcan ya 5 taş istiorum dedim adam ertesi gün gidip almış bende dedim o zman doğuma da başka alırsın dedimBu arada dogum hediyesini de biz mi dusunecez kizlarrr ay kocalarimiz hic bi sey dusunmesin mi ayolll
Benmkinden ben cok bi sey beklemiyom da zatenn.. Yine de bazn beni sasirtir yani bakalmm
Valla ben de alisamadim. Ailem her telefonda bosanacagim diyecegim diye odu kopuyo... Keske hep bekar kalsaydik...[/QUOTE]17 yıldır birlikteyiz. Bu temmuzda 10 yılı dolduruyor evliliğimiz.
10 yıldır tıpkı böyle düşünüyoruz. Biz de hiç alışamadık hiç.
İnşallah 15 kiloda biter. 10 kiloyu taşıması bile zor. Yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum resmen.canım son 3 ayda da 5 kilo alsan 15 kilo ile biter hamilelik bu da normal zaten. ben de bugun 28. haftamı bitiriyorum ve 8 kiloyla yola devamÖYLE COK DA YEDİĞİM YOK AMA DEMEK Kİ BÜNYE MESELESİ BAZILARI HİÇ ALMIYOR BAZILARI YEMESE DE ALIYOR. 15 NORMAL İNŞALLAH 15 İLE BİTİRİRİZ.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Bakalım bebeğin ne kadar tontişlemiş.KIZLAR BEN DE YARIN KONTROLE GİDECEĞİM AMA KONTROLE GİTMEYİ HİÇ SEVMİYORUM. HER AN OLUMSUZ BİR ŞEY DİYECEK DİYE KORKUYORUM. BEN ULTRASONA BAKAMIYORUM BİLEHAYATIM BOYUNCA ZATEN DR DAN NEFRET ETMİŞİMDİR. İNŞALLAH YARIN GÜZEL ŞEYLER DUYARIM.
haftasonu kesin halledicem ya benle beraber hamile olan kız dün erken doğum yapmış acilen sezeryana almışlar falan konuşamadık detayları narkoz etkisindeydi herşey normalken nie böyle oldu anlamadım bu yüzden gece hep doğumla ilgili bişeyler gördüm 41 haftalık olmuşum hala doğmamış bebek falan diezamanında ve sağlıkla gelsin bebeişlerimizz Rabbimm
ben kendim istedim 2-3 aylıkken bana doğum hediyesi alcan ya 5 taş istiorum dedim adam ertesi gün gidip almış bende dedim o zman doğuma da başka alırsın dedimo da acele davranmasaymış dimi
Ben elevit kullanıyorum canım.Vıtamin ılacı olarak decavıt yada elevıt içiyor musun
aminnn canımmm aminnnAmannniste canm Allh bilir zmaanini.. Insallh vaktinde dogarlar tabi ama hazirlikli olmakta da fayda var tabi ki bizim yavrularimiz vaktinde gelivercekler insallahhh
Kiz sen de ne fenasinnnadama ettigine bak alms gene yaranamamiss.. Ama benm de kafami kurcalamaya basladi bu mevzu en iyisi ben de kurcalim kocamin kafasini azcik
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımCanim bugun ogleden sonra giderim oncesi kalabalik oluyor:) benim bebisin kilosunu soylememisti 25. Haftada uyumlu haftasiyla demisti. Ulas bey bugun kagittan bakarim artik. Anil beye gidecegim ona sorarim. İnsallah guzel seyler duyarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?