2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

rabbim tez zamanda acil şifalar nasip etsin annene.. senin stresin bebeğine de yansır üzülmemek çok zor biliyorum ama çok dikkat etmen lazım kendine..

Aynisi bana da oldu. Ilk kez kramp girdi aynisini dusundum:)

Anlatmak için burası en iyi yer bence :) ne eşine bisey diyebiliyorsun diyebiliyorsun ne de başkalarına. Eşin ailesi olduğu için icerliyor kirilabiliyor. Kendi ailene anlatınca da evde olanlar dışarı anlatılmaz oluyor. En iyisi burası valla anlat anlat rahatla:))
Bende fazla ilgiden sıkılıyorum sanırım gariplik bende

Bunu okuyunca tutamadım bi gülme geldi şimdiye kadar olmadıysa aklına ilk gelen o oluyor değil mi

Benim esim de babacı her şeye bi yorumu her konuda bildiği var. Ne zaman bir araya gelsek belli etmemeye çalışsam da sinirler tepemde geziyorum. Elimde değil. Geçen gün esim aradı bu aksam bizimkileri yatıya çağıralım mi? Aksam 8de istem geleceğim. Evde zerre yemek yok üstelik hafta ici ve evimiz dağınık güzelce anlattım fakat ona gore ne varmış ki evde bide ertesi gün yine ise gideceğiz onlar kalsın evde bisey olmaz diyor. 3 gündür erteliyorum bugün cumartesi gelsinler diye ikna ederim evlendiğimizden beride tutturmuslar bizim ev büyük birlikte oturalım

Aynisi bana da oldu. Ilk kez kramp girdi aynisini dusundum:)
Tamam yani bende belki biraz abaqrtıyorumdur ama,yani kaynana dünyanın en iyi insanı dahi olsa,adı kaynana,ne yapsa batar,se söylese batar. Nabıyım yani.

Ohooooo oda iyimiş,bizde o baskıyı kaynana yapıyor saolsun. Kocası ölsün diye bakıyor töbe estağfurullah,3 tane çocuğı var sözde,neymiş 2 çocuğunda rahat edemezmiş bizimle yaşamak istiyormuş. Acaba ben istiyormuyum bunu. Allahım hayırlısını nasip etsin.

Hahahaha aceleciyms cidden, kiz gosterme sen de simdiden olmazsa hayir ikinciyi almazsa hayal kirikligi yasama doye diyormm

Gunaydn canm gecms olsnnn.. Yok kiz ondan degildir bence bana olmadi bak

Aynen canm valla stres topu burasi hepimize, bi de cogumz kafa dengi ciktik sanirsammm

Fazla ilgi derken kv ilgisiyseee ben de skilirdm yani baslarda oyleydii bayiyoduuu ama koca ilgisiyse simdi biraz odunsu olunca bi sure skilmazdm ama onun fazlasi da skiyo biliyorm..

Yorgunluktan da olabilir canım . Dün çok mu ayakta kaldın?
Yani belki olabilir,her zamanki rutin hareketlerim di, belki havanın yağmurlu etkiside olabilir. Gece yatarken çok seğirdi. Sabah dinlenmiş olur sanıyordum. Daha kötü olarak çıktı.

Yani belki olabilir,her zamanki rutin hareketlerim di, belki havanın yağmurlu etkiside olabilir. Gece yatarken çok seğirdi. Sabah dinlenmiş olur sanıyordum. Daha kötü olarak çıktı.
Geçen haftasonu burda hava çok kapalıydı ve yağmur vardır. Bacaklarımın o güne kadar hiç ağrımadığı kadar çok ağrıdı benimde.

merhaba arkadaşlar benim doğumumda hayırlısı ise ağustosta aranıza yeni katıldım bebeğimin cinsiyeti hala tam olarak belli değil benim gibi olan varmı
Benim bebeğimin cinsiyeti 16. haftadan sonra belli oldu.
Ayrıntılı ultrasona gitmedin mi canım? Artık belli olması lazım 29 haftalık olmuş.

Hahahaha aceleciyms cidden, kiz gosterme sen de simdiden olmazsa hayir ikinciyi almazsa hayal kirikligi yasama doye diyormm
çook aceleci çook gerçekten doğum günü süprizi yapcak diyelim ne aldın diorum istiorum ki beni süründürüp merak ettirsin hemen söyler bunu aldım bunu yapcam die bense 10 haftaya kadar saklamıştım hamileliğimi emin olmak için ama o nerdeee takıorum valla kuzum tek parmağıma o oluyor alyansım bile olmuor ikinci bi hediye beklemiyorum zaten bebişime alınca daha da mutlu oluorum o bana para versin bebişe alallım yeter

merhaba arkadaşlar benim doğumumda hayırlısı ise ağustosta aranıza yeni katıldım bebeğimin cinsiyeti hala tam olarak belli değil benim gibi olan varmı

Senin bebis nasil bir pozisyonda duruyor oyle hala belli olmams sasirdmm Yok canm belli olmayan kalmadi bu geupta benm bildigimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…