- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
günaydın kızlar. erken doğum riskine üzülürken başıma daha kötü bir şey geldi. annemde bağırsak kanseri çıktı. dünyam başıma yıkıldı. erken teşhismiş Allah tan. ama kendimi toparlayamıyorum.
Aynisi bana da oldu. Ilk kez kramp girdi aynisini dusundum:)Günaydın Kızlar,güzel bir cumamız olsun inşallah,bu sabah çok kötü bacağıma kramp girerek uyandım. Allahım hayatımda ilk defa başıma geldi,çok zor bişeymiş. Akşam kaynanamı çok çekiştirdim diye mi oldu acaba,düşünmüyor değilim.
Kizlar sizler de ayni seyler konusmussunuz az cok yok kocalar yok analari..
Ben de size bi sey anlatip icimi dokmek istedm, hem akil verirsniz hem de ben rahatlamis olurum..
Dun kayinvalideme yemege gittik ki haftada biri gecmez gidisimiz.. Ama o bi gun bile hic bi gun yemek hazirca yemedm mutlaka bi seyler eksik oldu ben de yardm ettm, normalde hadi tamam dedm ama hamileligimde de boyle devam etti.. Esimin hatrina bi sey demedm hic, ama dun ne yapti dersiniz??? Kayinpederle kavga etmisler dun yemek yapmama karari almis, bizim gitcegimizi bile bile ve bi de bana diyo ki mutfak orda isteyen istedigini yapip yicek bugn bole siz yabanci degilsinz.. Makarna salata ne istersen yap. Ben de hic bi sey yapmadm ben zaten cok acim dedm bekleyemicem kahvaltilik koydum yedim. Kendi de benle yedi. Esimle kayinpeder de gelince iste onceki gunden yemek vardi onu yediler. Yani acikcasi buyutmek istemedm ama bana cok garip geldi ben annemden boyle gormedm, boyle ogrenmedm.. Evladin geliyosa o eve ozene bezene yapilir, ustune gelinin hamile.. Cok canm skildi acikcasibenm bebegime de boyle bakacak diye dusundm.. Ama baska bi konu olsn her seye karissin sadece, emek vermeye gelince is yokkk... Cidden sinir oldm cok ama esime de bi sey dmeedm kendi gordu zaten olani biteni benden cok sinirlendi, onun sucu ne ki yani sikayetlensem bos yere uzecem kavga cikacak ama uzun bi sure yemege gitmeyi dusunmuyorm.. Siz nasil davranirdiniz???
Biraz uzun oldu kusura bakmayin...
Günaydın Kızlar,güzel bir cumamız olsun inşallah,bu sabah çok kötü bacağıma kramp girerek uyandım. Allahım hayatımda ilk defa başıma geldi,çok zor bişeymiş. Akşam kaynanamı çok çekiştirdim diye mi oldu acaba,düşünmüyor değilim.
Tamam yani bende belki biraz abaqrtıyorumdur ama,yani kaynana dünyanın en iyi insanı dahi olsa,adı kaynana,ne yapsa batar,se söylese batar. Nabıyım yani.Aynisi bana da oldu. Ilk kez kramp girdi aynisini dusundum:)
Anlatmak için burası en iyi yer bence :) ne eşine bisey diyebiliyorsun diyebiliyorsun ne de başkalarına. Eşin ailesi olduğu için icerliyor kirilabiliyor. Kendi ailene anlatınca da evde olanlar dışarı anlatılmaz oluyor. En iyisi burası valla anlat anlat rahatla:))
Bende fazla ilgiden sıkılıyorum sanırım gariplik bende
Bunu okuyunca tutamadım bi gülme geldi şimdiye kadar olmadıysa aklına ilk gelen o oluyor değil mi
Benim esim de babacı her şeye bi yorumu her konuda bildiği var. Ne zaman bir araya gelsek belli etmemeye çalışsam da sinirler tepemde geziyorum. Elimde değil. Geçen gün esim aradı bu aksam bizimkileri yatıya çağıralım mi? Aksam 8de istem geleceğim. Evde zerre yemek yok üstelik hafta ici ve evimiz dağınıkgüzelce anlattım fakat ona gore ne varmış ki evde bide ertesi gün yine ise gideceğiz onlar kalsın evde bisey olmaz diyor. 3 gündür erteliyorum bugün cumartesi gelsinler diye ikna ederim evlendiğimizden beride tutturmuslar bizim ev büyük birlikte oturalım
Aynisi bana da oldu. Ilk kez kramp girdi aynisini dusundum:)
Bence Kaynanaların ahına geldik,benden demesiiiiKızlar bişiy dicem bu gece benim de bacağıma ilk defa kramp girdi hem de hayatımda ilk !
Dün gece hamilelere bişiy olmuş galiba:)
Valla canım,magnezyum ve calsiyum ilacı zaten alıyorum. Akşamda muzumu yedim sütümü içtim yattım. Bugüne olması çok şaşırtıcı.Kramplar için muz yiyin iyi geliyor.
Yorgunluktan da olabilir canım . Dün çok mu ayakta kaldın?Valla canım,magnezyum ve calsiyum ilacı zaten alıyorum. Akşamda muzumu yedim sütümü içtim yattım. Bugüne olması çok şaşırtıcı.
aminnn canımmm aminnnkuzum ben adama yardımcı oldum daha cinsiyetini öğrenmeyi beklemeden gitti ertesi gün aldı oldu mu yani yüzüğü görene sorana doğum hediyesi diyorum dalga geçer gibi doğmamış ama diyorlar
Günaydın Kızlar,güzel bir cumamız olsun inşallah,bu sabah çok kötü bacağıma kramp girerek uyandım. Allahım hayatımda ilk defa başıma geldi,çok zor bişeymiş. Akşam kaynanamı çok çekiştirdim diye mi oldu acaba,düşünmüyor değilim.
Anlatmak için burası en iyi yer bence :) ne eşine bisey diyebiliyorsun diyebiliyorsun ne de başkalarına. Eşin ailesi olduğu için icerliyor kirilabiliyor. Kendi ailene anlatınca da evde olanlar dışarı anlatılmaz oluyor. En iyisi burası valla anlat anlat rahatla:))
Bende fazla ilgiden sıkılıyorum sanırım gariplik bende
Bunu okuyunca tutamadım bi gülme geldi şimdiye kadar olmadıysa aklına ilk gelen o oluyor değil mi
Benim esim de babacı her şeye bi yorumu her konuda bildiği var. Ne zaman bir araya gelsek belli etmemeye çalışsam da sinirler tepemde geziyorum. Elimde değil. Geçen gün esim aradı bu aksam bizimkileri yatıya çağıralım mi? Aksam 8de istem geleceğim. Evde zerre yemek yok üstelik hafta ici ve evimiz dağınıkgüzelce anlattım fakat ona gore ne varmış ki evde bide ertesi gün yine ise gideceğiz onlar kalsın evde bisey olmaz diyor. 3 gündür erteliyorum bugün cumartesi gelsinler diye ikna ederim evlendiğimizden beride tutturmuslar bizim ev büyük birlikte oturalım
Yani belki olabilir,her zamanki rutin hareketlerim di, belki havanın yağmurlu etkiside olabilir. Gece yatarken çok seğirdi. Sabah dinlenmiş olur sanıyordum. Daha kötü olarak çıktı.Yorgunluktan da olabilir canım . Dün çok mu ayakta kaldın?
Geçen haftasonu burda hava çok kapalıydı ve yağmur vardır. Bacaklarımın o güne kadar hiç ağrımadığı kadar çok ağrıdı benimde.Yani belki olabilir,her zamanki rutin hareketlerim di, belki havanın yağmurlu etkiside olabilir. Gece yatarken çok seğirdi. Sabah dinlenmiş olur sanıyordum. Daha kötü olarak çıktı.
Fiyatlar gideceğin yere göre değişiyor bu dediğim ücretsizCanım ben de görüşmeye gideceğim denizlide oturuyorum. Acaba ücretleri ne kadar? Görüşmeye gittiğimde süpriz olmasın :)
Aynen ya son günler çok zor bakalım basıl olacakSon haftalar hiç geçmez zaten sanki o an Zaman duruyor hele bide sayılı güne düştüysen günler sürüne sürüne ilerliyor o Zaman
Benim bebeğimin cinsiyeti 16. haftadan sonra belli oldu.merhaba arkadaşlar benim doğumumda hayırlısı ise ağustosta aranıza yeni katıldım bebeğimin cinsiyeti hala tam olarak belli değil benim gibi olan varmı
şafak saymaya başlıyoruz he :)
çook aceleci çook gerçekten doğum günü süprizi yapcak diyelim ne aldın diorum istiorum ki beni süründürüp merak ettirsin hemen söyler bunu aldım bunu yapcam dieHahahaha aceleciyms cidden, kiz gosterme sen de simdiden olmazsahayir ikinciyi almazsa hayal kirikligi yasama doye diyormm
merhaba arkadaşlar benim doğumumda hayırlısı ise ağustosta aranıza yeni katıldım bebeğimin cinsiyeti hala tam olarak belli değil benim gibi olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?