2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Bana da olmuyo alyans valla ben de sahte takiyorm bu araalr napim

Anldm canm oyleyse tamam dogum hediyesi dogumdan once de alinabilir yani millete de neymis hihhh almis da daha neee

Onlar da çalışıyoruz evde bitek uyuyup uyanıyoruz boşuna kira veriyorsunuz diyorlar. Ayni şey mi halbuki evimizde çok mutluyuz yani

Yok yok koca ilgisi sıkmaz beni ondan yana sıkıntım yok. Kv herşeyi ben alayim edeyim der benim de ilk bebeğim sonuçta hevesliyim kendi tarzıma gore almak istiyorum. Alsın hevesini kirmayayim dedim bende kendi beğendiklerimi alıyorum yemek yerken hic rahat bırakmaz şunu ye bunu ye bundan da al. Hamilelikten değil önce de hep öyleydi. Annemden bu kadar ilgi görmediğim için galiba daralıyorum.

merhaba arkadaşlar benim doğumumda hayırlısı ise ağustosta aranıza yeni katıldım bebeğimin cinsiyeti hala tam olarak belli değil benim gibi olan varmı

Aramıza hoşgeldin :)) ama 29. Haftada nasıl oluyor bana 4. Ayda söylememişti... çatlayacaktım başka doktora gidip baktırdım

Aramıza hoşgeldin :)) ama 29. Haftada nasıl oluyor bana 4. Ayda söylememişti... çatlayacaktım başka doktora gidip baktırdım [/QUOTE]

göstermiyor dediler 2 erkek 3 kez kız dediler farklı farklı doktorlarda hepsi de kesin bişey diyemedi:) bir kızım var zaten Allah ne nasıp ettiyse o olsun sadece alışverişte sıkıntı oluyor bişey alamadım daha

Herkese slm hayırlı cumalar şekeri olan bayanlar yemekten kaç saat sonra tokluk şekerinizi ölçüyorsunuz yada ölçtürüyorsunuz?

Anladm tabi bizim kvde de oyle hele bi de esimin nenesi var esimi gorunce amannn oglum sen bunu seversn diye bunu yaptm sunu yaptm bundan ye bunu ye, ben orda el kizi tabi ilerde bi gun kv olursam icc yapmicam bunlari Allahin izniyle yaa... Neyse kapatiyom bu konuyu kendim ben kizlar, iki gundur cok konustm bebisimi ihmal etmimm en onemlisi bebegim gerisi hikaye..

Aramıza hoşgeldin :)) ama 29. Haftada nasıl oluyor bana 4. Ayda söylememişti... çatlayacaktım başka doktora gidip baktırdım

göstermiyor dediler 2 erkek 3 kez kız dediler farklı farklı doktorlarda hepsi de kesin bişey diyemedi:) bir kızım var zaten Allah ne nasıp ettiyse o olsun sadece alışverişte sıkıntı oluyor bişey alamadım daha[/QUOTE]

ay ne nazlıymış seninki,çok şaşırdım,bizimki her kontrolde pipiyi dayıyo ekrana allahım ya,12. haftada erkek dedik biz,o zamandan beride her kontrolde gördük tescilledik.

Herkese slm hayırlı cumalar şekeri olan bayanlar yemekten kaç saat sonra tokluk şekerinizi ölçüyorsunuz yada ölçtürüyorsunuz?

Ben hep 1 saat sonrasını ölçüyorum.

bana cok tanıdık geldı valla. hamılelıgımın su son 1 ayı harıç hep kusarak gecırdım hastaneye yatmıslıgım serum yemıslıgım coktur yanı. hep raporluydum ve hep annemdeydım. kadın bıde dukkana bakıyor ama tum gun ınıp cıkıp alısverıs yapıp onume sevebılecegım seylerı koymakla kendını heder ederken kv ye nadıren gıtmemıze ragmen 1kez bıle yemek yapmadı. barı o donemde yap degıl mı ama! kı ben normalde de ev yemegı severım dısardan yemem herseyın dokundugu o donem de hıc yıyemıyordum, köfte hele de hazır olanı zaten sevmem bıde kokma durumu var ama her seferınde hazır kofte kızartalım dıodu. ben yemıyorum malum dıodum ama ben nazlanıyor oluyordum esımı de dolduruodu kendısının hıc bulanmamıs mıdesı ben ne desem "ısın var oglum senin -vah yazık ogluma" deyıp duruodu benım yanımda! yanında degılken kım bılır neler dıodu! cok kavga ettım valla esımle hep abartıosun dıo dıye cok agladım hep de kv suclarım! annemın 1 haftada 5kez sarma yaptıgını bılırım bana yetıcek kdr 2sıra bısı dukkanda sararak, kv de madem kusuosun yeme, kahvaltı yapma ozaman fln dıodu dusunun! neyse valla ben anlatsam sayfalara sıgmaz cnm onemsemıyorum ama benım acımdan ıyılık yapan ıyılık bulur kotuluk yapan da kotuluk. cok acımasız olabılırım, bugunlerın yarını da var

Dogum hediyesi hic aklimda yoktu:)) Alacakmi acaba esim aklina geldi mi :) yksa minik minik hatirlatsam mi ne istesem onu da bilemedim :

Benim kayinvalide sehir disinda ama sık sık gideriz. Eltisinin gelinini ove ove bitiremez bana. Çalışıyor ama soyle çalışıyor ama boyle. Sanki ben çalışmıyorum ev işlerimi kendi yapiyormus gibi. Bende sessizim birsey diyemem. Senin yemekler daha guzel olur diye mutfaga sokuyor beni kendi içerde keyif yapiyor haftasonu gelmişiz size ama mutfaktan çıkamam. Ayy canım ayy cicim böyle böyle yaptırıyor. Yaşlı olsa lafim yokta daha 46 yaşında. Ben gidince tatil veriyor kendine. Ama artık bende buldum yolunu k.babamin yanında diyorum anne senin mantin guzel oluyor manti mi yapsak k.babanin yanında diyince mecbur kalıyor yapıyor artik. :))))

Canm ya cidden insan annesinin kiymetini daha cok anliyo dimi.. Benm annem de geldiginde bile buzdolabina stok yapar ki bi sure idare etsn, kofteler, borekler, kavurmalar falan pratikce pisir ye isten gelince diye.. Dedigin gibi hadi calisiyoz onu gectk de hamileyken bari dikkat etseler yani cidden Allhm kinamiyorz ama ne biz ne de avlatlarimiz boyle olmayalm insallah. Bi kere her seyden once merhamet lazm..

Mide bulantina bile soyledikleri ne kadr cirkin gercektenn hayir ogluna oyle diyince ne kazandi acaba, huzursuzluk vermekten bazka ne ise yaradi acabaa.. Halbuki duzgun insan olsalar biz zaten alttan alip gonul almasini bilirz.. Inan ki ne kandil atlarim hep aradim , ararm da gideriz de ne de dogumgunu, anneler gunu hediyesiz gecti yani sirf annemden ayirmayim diye ugrastm..

Gerci eskilerde nisanliyken bi seyler paylasirdm daha cok, bi gun bizim mesajlarimizi okumus kendisi bunu da kucuk kaynim var ondan tesaduf ogrendm yani nasi bozuldu ama.. O gun zaten saygimi kaybetti. Ozel hayata saygisizlikla basladi her sey.. Ne bekliyodm kii

Dogum hediyesi hic aklimda yoktu:)) Alacakmi acaba esim aklina geldi mi :) yksa minik minik hatirlatsam mi ne istesem onu da bilemedim :

Kiz benm de aklima soktunz valla ben de bi durtelicem kocisimi

selam kızlar!

ay bu kaynanaları okudum, yemin ederim toplumca hastalıklıyız biz, bu nasıl işler anlamıyorum valla elim ayağım çekildi okurken!!

e işte kadına değer vermeyen, kadını toplum içerisinde ikinci plana iten toplumların sorunu bunlar hep. kadınlar seneleeerce ezilmiş itilip kakılmışlar, şimdi ellerine iktidarlarını gösterebilecekleri bi pozisyon çıkmış, oğulları üzerinden güç gösterisi yapıyolar. Allah cümlemize sabır versin, biz bari yapmayalım böyle şeyleri, birey olabilen erkek kız evlatlar yetiştirelim bizden sonraki nesiller rahat etsinler.

valla benimki de ilk başlarda bi iki denedi, zannetti ki oğlunu elinin içinde tutacak istediği gibi, eşime dedim kapı orada anneni dinleyip onun istediklerini yapacaksan hiç oturma koca meraklısı değilim ben, kendi kendime de pek güzel yaşarım. o oldu. aklı çıkıyo şimdi oğlunu bırakıcam diye ama arada bi denemekten de geri kalmıyo.

neyse yine aklı başında bizimkisi, belli bi mesafeden anlaşıyoruz, saygı çerçevesinde bu kadar oluyo işte, o da yeter. herkes kendi evladını seviyo valla, kızım gibi diyen kvlere hiç inanmıyorum

o yüzden sıkmayın kendinizi kızlar, içinizde de kalmasın koyun ayağınızı yere ben bundan hoşlanmıyorum diyin. hayat başkasının kaprisini çekmeye kısa valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…