38 de sezaryen olursa 60 gün. bitiyor yahu :)Son 84 benim 3 gun sona ins :)
çook aceleci çook gerçekten doğum günü süprizi yapcak diyelim ne aldın diorum istiorum ki beni süründürüp merak ettirsin hemen söyler bunu aldım bunu yapcam diebense 10 haftaya kadar saklamıştım hamileliğimi emin olmak için ama o nerdeee takıorum valla kuzum tek parmağıma o oluyor alyansım bile olmuor ikinci bi hediye beklemiyorum zaten bebişime alınca daha da mutlu oluorum o bana para versin bebişe alallım yeter
38 de sezaryen olursa 60 gün. bitiyor yahu :)
Onlar da çalışıyoruz evde bitek uyuyup uyanıyoruz boşuna kira veriyorsunuz diyorlar. Ayni şey miTamam yani bende belki biraz abaqrtıyorumdur ama,yani kaynana dünyanın en iyi insanı dahi olsa,adı kaynana,ne yapsa batar,se söylese batar. Nabıyım yani.
Ohooooo oda iyimiş,bizde o baskıyı kaynana yapıyor saolsun. Kocası ölsün diye bakıyor töbe estağfurullah,3 tane çocuğı var sözde,neymiş 2 çocuğunda rahat edemezmiş bizimle yaşamak istiyormuş. Acaba ben istiyormuyum bunu. Allahım hayırlısını nasip etsin.
Yok yok koca ilgisi sıkmaz beniHahahaha aceleciyms cidden, kiz gosterme sen de simdiden olmazsahayir ikinciyi almazsa hayal kirikligi yasama doye diyormm
Gunaydn canm gecms olsnnn.. Yok kiz ondan degildir bence bana olmadi bak
Aynen canm valla stres topu burasi hepimize, bi de cogumz kafa dengi ciktik sanirsammm
Fazla ilgi derken kv ilgisiyseee ben de skilirdm yani baslarda oyleydii bayiyoduuuama koca ilgisiyse simdi biraz odunsu olunca bi sure skilmazdm ama onun fazlasi da skiyo biliyorm..
merhaba arkadaşlar benim doğumumda hayırlısı ise ağustosta aranıza yeni katıldım bebeğimin cinsiyeti hala tam olarak belli değil benim gibi olan varmı
ilk ikisi sezaryen. o yüzden mecbur sezaryen olacak yine :)Ay sezaryan olmasin benim ki normal olsun saglikli olsun 42 ye kadar beklerim :)
Onlar da çalışıyoruz evde bitek uyuyup uyanıyoruz boşuna kira veriyorsunuz diyorlar. Ayni şey mihalbuki evimizde çok mutluyuz yani
Yok yok koca ilgisi sıkmaz beniondan yana sıkıntım yok. Kv herşeyi ben alayim edeyim der benim de ilk bebeğim sonuçta hevesliyim kendi tarzıma gore almak istiyorum. Alsın hevesini kirmayayim dedim bende kendi beğendiklerimi alıyorum yemek yerken hic rahat bırakmaz şunu ye bunu ye bundan da al. Hamilelikten değil önce de hep öyleydi. Annemden bu kadar ilgi görmediğim için galiba daralıyorum.
Aramıza hoşgeldin :)) ama 29. Haftada nasıl oluyorbana 4. Ayda söylememişti... çatlayacaktım başka doktora gidip baktırdım
2 saat sonra ölçülür canım tokluk şekeriHerkese slm hayırlı cumalar şekeri olan bayanlar yemekten kaç saat sonra tokluk şekerinizi ölçüyorsunuz yada ölçtürüyorsunuz?
Aramıza hoşgeldin :)) ama 29. Haftada nasıl oluyorbana 4. Ayda söylememişti... çatlayacaktım başka doktora gidip baktırdım
Herkese slm hayırlı cumalar şekeri olan bayanlar yemekten kaç saat sonra tokluk şekerinizi ölçüyorsunuz yada ölçtürüyorsunuz?
dimi yani önemli olan almasıBana da olmuyo alyans valla ben de sahte takiyorm bu araalr napim
Anldm canm oyleyse tamam dogum hediyesi dogumdan once de alinabilir yani millete de neymis hihhh almis da daha neee
Kizlar sizler de ayni seyler konusmussunuz az cok yok kocalar yok analari..
Ben de size bi sey anlatip icimi dokmek istedm, hem akil verirsniz hem de ben rahatlamis olurum..
Dun kayinvalideme yemege gittik ki haftada biri gecmez gidisimiz.. Ama o bi gun bile hic bi gun yemek hazirca yemedm mutlaka bi seyler eksik oldu ben de yardm ettm, normalde hadi tamam dedm ama hamileligimde de boyle devam etti.. Esimin hatrina bi sey demedm hic, ama dun ne yapti dersiniz??? Kayinpederle kavga etmisler dun yemek yapmama karari almis, bizim gitcegimizi bile bile ve bi de bana diyo ki mutfak orda isteyen istedigini yapip yicek bugn bole siz yabanci degilsinz.. Makarna salata ne istersen yap. Ben de hic bi sey yapmadm ben zaten cok acim dedm bekleyemicem kahvaltilik koydum yedim. Kendi de benle yedi. Esimle kayinpeder de gelince iste onceki gunden yemek vardi onu yediler. Yani acikcasi buyutmek istemedm ama bana cok garip geldi ben annemden boyle gormedm, boyle ogrenmedm.. Evladin geliyosa o eve ozene bezene yapilir, ustune gelinin hamile.. Cok canm skildi acikcasibenm bebegime de boyle bakacak diye dusundm.. Ama baska bi konu olsn her seye karissin sadece, emek vermeye gelince is yokkk... Cidden sinir oldm cok ama esime de bi sey dmeedm kendi gordu zaten olani biteni benden cok sinirlendi, onun sucu ne ki yani sikayetlensem bos yere uzecem kavga cikacak ama uzun bi sure yemege gitmeyi dusunmuyorm.. Siz nasil davranirdiniz???
Biraz uzun oldu kusura bakmayin...
bana cok tanıdık geldı valla. hamılelıgımın su son 1 ayı harıç hep kusarak gecırdım hastaneye yatmıslıgım serum yemıslıgım coktur yanı. hep raporluydum ve hep annemdeydım. kadın bıde dukkana bakıyor ama tum gun ınıp cıkıp alısverıs yapıp onume sevebılecegım seylerı koymakla kendını heder ederken kv ye nadıren gıtmemıze ragmen 1kez bıle yemek yapmadı. barı o donemde yap degıl mı ama! kı ben normalde de ev yemegı severım dısardan yemem herseyın dokundugu o donem de hıc yıyemıyordum, köfte hele de hazır olanı zaten sevmem bıde kokma durumu var ama her seferınde hazır kofte kızartalım dıodu. ben yemıyorum malum dıodum ama ben nazlanıyor oluyordum esımı de dolduruodu kendısının hıc bulanmamıs mıdesı ben ne desem "ısın var oglum senin -vah yazık ogluma" deyıp duruodu benım yanımda! yanında degılken kım bılır neler dıodu! cok kavga ettım valla esımle hep abartıosun dıo dıye cok agladım hep de kv suclarım! annemın 1 haftada 5kez sarma yaptıgını bılırım bana yetıcek kdr 2sıra bısı dukkanda sararak, kv de madem kusuosun yeme, kahvaltı yapma ozaman fln dıodu dusunun! neyse valla ben anlatsam sayfalara sıgmaz cnm onemsemıyorum ama benım acımdan ıyılık yapan ıyılık bulur kotuluk yapan da kotuluk. cok acımasız olabılırım, bugunlerın yarını da var
Dogum hediyesi hic aklimda yoktu:)) Alacakmi acaba esim aklina geldi mi :) yksa minik minik hatirlatsam mi ne istesem onu da bilemedim :
selam :) grubumuzu oluşturduk, katılmak isteyenler özelden telefon numaralarını yazabilirler, sevgilerOlabilir ben katılırım iletişim halinde olmak güzel getçekten
Bana ilk hastanede tokluk şekerimi olçtuklerinde 1 saat sonra bakmışlardı sağlık ocağına gidiyorum 2 saat geçsin ole olçelim diyolar kafam karıştı.2 saat sonra ölçülür canım tokluk şekeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?