- 18 Aralık 2015
- 450
- 458
- 103
göstermiyor dediler 2 erkek 3 kez kız dediler farklı farklı doktorlarda hepsi de kesin bişey diyemedi:) bir kızım var zaten Allah ne nasıp ettiyse o olsun sadece alışverişte sıkıntı oluyor bişey alamadım daha
Cok yuksek cikmis hayirdir insallah Allah muhafaza beni sinirdan yukari ciksaydi hastaneye yatiricaklardi Allah'tan dusuk cikmisti. Cok dikkat et ben seker cikan gebelikleri okudumda cocuga cok zarari varKızlar selam şeker yüklemem yapıldı
Çıkan sonuçlar
Açlık 106
1. Saat 244
2, saat 162
3.saat henüz çıkmadı
Dr 1. Saati görüp diyetisyene pasladı, şimdi öğle tatilini bekliyorum. 1 hafta kan alıp şekerime bakacağım, sonra düşmezse insülün e başlanacakmış
Bende var canım takıntım oldu hattaSelam kizlar. Gobeginin ortasinda cizgisi cikan var mo ? Benim cikmadi hala da her gebede olur diye biliyorum neye gore oluyor kacinci haftada oluyor ki :)
Gozumun onune geldi sanki :))
Oh oh kendine gelsin de oynasin oyuncaklariyla. Cocuk huzursuz olunca annesine de rahat vermiyor
Ben alirim sanirim o kolyeden ya, bazi cocuklar cok zor cikariyor yemiyor icmiyor uyumuyor anneye eziyet ediyor kendi acisindan.
Hayırlı cumalar diliyorum herkese...
Kayınvalide konusuna farklı bir açıdan bakıcam bütün yazılanları okudum gerçekten sizi baya zorlamışlar Allah herkese önce vicdan versin... Ama şuna da çok karşıyım kayınvalideyi dış kapı gibi görüp (kv iyiyken bile ) hep kendi annesine gitme, kendi annesini evine isteme, tatillere bile annesi olmadan gidememe vs vs bunlara da çok karşıyım bir oğlum var nasipse kızım olucak kiminizin ilk evladı ama görceksiniz hatta hamilelikte bile yaşıyorsunuz evlat zor büyüyor. herhalde en acısı oğlu ya da gelini tarafından dışlanmak olsa gerek... Haklısınız tabi bazı kaynanalar hakediyor ama yine de kendi insanlığınız için saygıyı elden bırakmamak gerek... Haftada 1 günü ayırmak eşinizin gözünde değerinizi arttırır. Ben 6 senelik evliyim kv ile hiç sorunum olmadı şükür ama bilirim ki annem kadar tabi ki beni sevemez, aynı şekilde ben de onu ama saygı göstermeliyim, torun sevgisinden onu mahrum etmemeliyim... Ben kendi adıma 3 yaşındaki oğlumu yetiştirirken fazla oğulcu yaklaşmıyorum, kendisi teşekkür etmeyi, özür dilemeyi, kibar konuşmayı ve oyuncaklarını ve toplamayı bilir bu şekilde giderse annesiyle eşi arasındaki dengeyi kurabilir diye düşünüyorumm[/QUOTE
Çok güzel yaşmışsınız yüreğinize sağlık :)
Hayırlı cumalar diliyorum herkese...
Kayınvalide konusuna farklı bir açıdan bakıcam bütün yazılanları okudum gerçekten sizi baya zorlamışlar Allah herkese önce vicdan versin... Ama şuna da çok karşıyım kayınvalideyi dış kapı gibi görüp (kv iyiyken bile ) hep kendi annesine gitme, kendi annesini evine isteme, tatillere bile annesi olmadan gidememe vs vs bunlara da çok karşıyım bir oğlum var nasipse kızım olucak kiminizin ilk evladı ama görceksiniz hatta hamilelikte bile yaşıyorsunuz evlat zor büyüyor. herhalde en acısı oğlu ya da gelini tarafından dışlanmak olsa gerek... Haklısınız tabi bazı kaynanalar hakediyor ama yine de kendi insanlığınız için saygıyı elden bırakmamak gerek... Haftada 1 günü ayırmak eşinizin gözünde değerinizi arttırır. Ben 6 senelik evliyim kv ile hiç sorunum olmadı şükür ama bilirim ki annem kadar tabi ki beni sevemez, aynı şekilde ben de onu ama saygı göstermeliyim, torun sevgisinden onu mahrum etmemeliyim... Ben kendi adıma 3 yaşındaki oğlumu yetiştirirken fazla oğulcu yaklaşmıyorum, kendisi teşekkür etmeyi, özür dilemeyi, kibar konuşmayı ve oyuncaklarını ve toplamayı bilir bu şekilde giderse annesiyle eşi arasındaki dengeyi kurabilir diye düşünüyorumm
Bu arada bebek 1 hafta geri 26 ile uyumlu kilosu 910 gr, iki tane plesanta varmış doğumda kanama riskim yüksek olabilirmiş...
Selam kizlar. Gobeginin ortasinda cizgisi cikan var mo ? Benim cikmadi hala da her gebede olur diye biliyorum neye gore oluyor kacinci haftada oluyor ki :)
Benim ilk aylarda çıkmıştıSelam kizlar. Gobeginin ortasinda cizgisi cikan var mo ? Benim cikmadi hala da her gebede olur diye biliyorum neye gore oluyor kacinci haftada oluyor ki :)
Yazının altındaki gebelik takviminde tam olarak bundan bahsediyorKizlar selamlar..kasik ağrısı yasayan varmi aranizda ?carsamba gittim kontrole .normaldi hersey sali carsambada yoruldum diyorm ondanmidir acaba teslaslanmalimiyim ?
bende 26cı haftadan beri var tatlım benim bebişin başı kasıklarıma baskı yaptığı için ama senin pozisyonun nasıl bilmediğim için doktoruna sormanda fayda var canımKizlar selamlar..kasik ağrısı yasayan varmi aranizda ?carsamba gittim kontrole .normaldi hersey sali carsambada yoruldum diyorm ondanmidir acaba teslaslanmalimiyim ?
Kız guldurdun beniBurcu ne eşinin, belki o
Senin kaynana da fenaymış o yaşta kocasıyla kavga edip yemek yapmamak çok mantıklı bir şey değil, bazen ben de düşünüyorum tartıştığımızda yapmıyorum yemek memek diyorum ama dayanamıyorum yine, üstelik misafir gelecek. Acaba siz her hafta gittiğiniz için artık misafirden saymıyor mu tamam güzel bir şey sen o evin gelinisin artık istediğini yapabilmelisin ama akşam yemeğine geleceğiz dediğinde değil.
Aman benim kocm arkadaşlarının yanında da öyle hiç rahat edemiyorum o yüzden kimsenin yanında birkaç çift takılırız mesela hepsi tek tek foto çektirir bizimkisi utanır çekinmeyelim der
Hamileliğimde beraber çekindiğimiz bir fotomuz yok sen çekin işte diyor. Bir gün çıldırıcAm oralardan bir genç bulup onunla fotoğraf çektiricem haberi yok
Carsamba pozisyonunu sordugumda hareket hakinde yer degistiriyo dedi .soyle bi durum da var ki erken dogum olursa kaskk agrilari sancilari olacak panik yapmayaym diyorm ama yinede gorunmem gerekbende 26cı haftadan beri var tatlım benim bebişin başı kasıklarıma baskı yaptığı için ama senin pozisyonun nasıl bilmediğim için doktoruna sormanda fayda var canım
Bende var canım takıntım oldu hatta28+5 şuan ama daha önceden çıkmıştı
Benm bayadir var canm ama her gebede oluyo mu onu bilmiyormmm
A-aa bende niye yokBenim ilk aylarda çıkmıştı
bende çok korkuorum o erken doğumdan ondan sordum o da bana sığmıo ve başıda aşağıda ondan yapıo ağrı demişti nersesi çok ağrıosa tam tersi yönünde yat dedi bana sadeceCarsamba pozisyonunu sordugumda hareket hakinde yer degistiriyo dedi .soyle bi durum da var ki erken dogum olursa kaskk agrilari sancilari olacak panik yapmayaym diyorm ama yinede gorunmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?