2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Geçmiş olsun Can'ım çok dikkat et kendine ve bebeğine sağ salim hayırlısıyla kucagına al inşallah ..diyetisyenin verdiklerine zor olsada uymaya çalış olur mu inşallah bebişte haftasını yakalar bir hafta geri ya da önde çıkması önemli deil zaten ikiniz iyi olun yeter

Selam kizlar. Gobeginin ortasinda cizgisi cikan var mo ? Benim cikmadi hala da her gebede olur diye biliyorum neye gore oluyor kacinci haftada oluyor ki :)
Gobegin al kısmında siyah bi cizgi demi bende dün farkettim canım sklmisti bu ne boylr gecmeyecek mi diye normal birsey yani :)(

bende çok korkuorum o erken doğumdan ondan sordum o da bana sığmıo ve başıda aşağıda ondan yapıo ağrı demişti nersesi çok ağrıosa tam tersi yönünde yat dedi bana sadece
Bende dikkat edeyim ona ..senin haftan daha ileriymis insallah vakti zamaninda gelir yavrularimiz cok zor obur turlusu

Normalde ne kadar vurdumduymazdim smdi evhamlinin teki oldum :)gobekte benjmde ckmadi o cizgi

Kizlar selamlar..kasik ağrısı yasayan varmi aranizda ?carsamba gittim kontrole .normaldi hersey sali carsambada yoruldum diyorm ondanmidir acaba teslaslanmalimiyim ?

Hic telaslanma ama temkini elden birakma canm.. Surekli ve siddetli degilse sorun olcani sanmam. Benm dr magnezyumun da faydasi olur dedi, olacak kasik bel agrilari dedi normal karsiladi

A-aa bende niye yok bende dort gozle ciksin diye bekliyorum niyeyse hosuma gidiyor gebelige ait birsey sonucta :) ama kiskandim keske bendede ciksaydi tenimlemi alakali acaba :/

Kiz delii hadi bakalm cikar belki dur dua edek hep beraber

Allah ım gebelik takvimimde anneler artık hafta da 200-400 gram alır diyor umarım sadece şakadır

Hahaha ay dogru dogru ben test ediyom

Allah ım eşime diyim de evin kapılarını genişletsin

Bu ekledıgım konularla ılgılı bılgınız var mı

Cnm bu bizim zaten calismadigimiz donemde aldigimiz maas 16 hafta 112 gun ediyor diye biliyorum

ben de onu maaş olarak biliyorum canım, sadece 1 defaya mahsus ilk çocukta 300 lira yardım veriyo devlet onun dışında maaşını alıyosan başka bir ödeme olmuyo diye biliyorum.

süt ödeneği nasıl bir şey peki? maaştan ayrıca mı veriliyormuş?

bu süt yardımı sadece sigortalı olanlara veriliyormuş, devlet memuruna yokmuş, şimdi baktım

devlet memuru olanlar ücretli izin döneminde maaşlarını tam alıyolar (bi de ücretli izin sonrası yarı zamanlı çalışma yaparsa 2 ay da öyle alıyo), bir de 1 defaya mahsus doğum yardımı alıyomuşuz.

şurda yazıyo

http://sorucevap.memurlar.net/soru/3097/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…