ney varmış ki merak ettimA-aa bende niye yokbende dort gozle ciksin diye bekliyorum niyeyse hosuma gidiyor gebelige ait birsey sonucta :) ama kiskandim keske bendede ciksaydi tenimlemi alakali acaba :/
Geçmiş olsun Can'ım çok dikkat et kendine ve bebeğine sağ salim hayırlısıyla kucagına al inşallah ..diyetisyenin verdiklerine zor olsada uymaya çalış olur mu inşallah bebişte haftasını yakalar bir hafta geri ya da önde çıkması önemli deil zaten ikiniz iyi olun yeterKızlar selam şeker yüklemem yapıldı
Çıkan sonuçlar
Açlık 106
1. Saat 244
2, saat 162
3.saat henüz çıkmadı
Dr 1. Saati görüp diyetisyene pasladı, şimdi öğle tatilini bekliyorum. 1 hafta kan alıp şekerime bakacağım, sonra düşmezse insülün e başlanacakmış
Gobegin al kısmında siyah bi cizgi demi bende dün farkettim canım sklmisti bu ne boylr gecmeyecek mi diye normal birsey yani :)(Selam kizlar. Gobeginin ortasinda cizgisi cikan var mo ? Benim cikmadi hala da her gebede olur diye biliyorum neye gore oluyor kacinci haftada oluyor ki :)
erkek annelerinin bazılarında çıkmazmış :)Selam kizlar. Gobeginin ortasinda cizgisi cikan var mo ? Benim cikmadi hala da her gebede olur diye biliyorum neye gore oluyor kacinci haftada oluyor ki :)
Bende dikkat edeyim ona ..senin haftan daha ileriymis insallah vakti zamaninda gelir yavrularimiz cok zor obur turlusubende çok korkuorum o erken doğumdan ondan sordum o da bana sığmıo ve başıda aşağıda ondan yapıo ağrı demişti nersesi çok ağrıosa tam tersi yönünde yat dedi bana sadece
Al benden de o kadar evham kraliçesi oldum. Bi insan sürekli kendini dinler mi yahu.Normalde ne kadar vurdumduymazdim smdi evhamlinin teki oldum :)gobekte benjmde ckmadi o cizgi
Kizlar selamlar..kasik ağrısı yasayan varmi aranizda ?carsamba gittim kontrole .normaldi hersey sali carsambada yoruldum diyorm ondanmidir acaba teslaslanmalimiyim ?
A-aa bende niye yokbende dort gozle ciksin diye bekliyorum niyeyse hosuma gidiyor gebelige ait birsey sonucta :) ama kiskandim keske bendede ciksaydi tenimlemi alakali acaba :/
Allah ım gebelik takvimimde anneler artık hafta da 200-400 gram alır diyor umarım sadece şakadır
Allah ım eşime diyim de evin kapılarını genişletsinHic telaslanma ama temkini elden birakma canm.. Surekli ve siddetli degilse sorun olcani sanmam. Benm dr magnezyumun da faydasi olur dedi, olacak kasik bel agrilari dedi normal karsiladi
Kiz delii hadi bakalm cikar belki durdua edek hep beraber
Hahaha ay dogru dogru ben test ediyom
aminn inşaAllahh canımm zamanında gelsin bebişlerimiz sağlıklı bi şekildeBende dikkat edeyim ona ..senin haftan daha ileriymis insallah vakti zamaninda gelir yavrularimiz cok zor obur turlusu
Allah ım eşime diyim de evin kapılarını genişletsin
Bu ekledıgım konularla ılgılı bılgınız var mı
Bu ekledıgım konularla ılgılı bılgınız var mı
Cnm bu bizim zaten calismadigimiz donemde aldigimiz maas 16 hafta 112 gun ediyor diye biliyorum
ben de onu maaş olarak biliyorum canım, sadece 1 defaya mahsus ilk çocukta 300 lira yardım veriyo devlet onun dışında maaşını alıyosan başka bir ödeme olmuyo diye biliyorum.
süt ödeneği nasıl bir şey peki? maaştan ayrıca mı veriliyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?