- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Değiştirmedim aslında. Neredeyse 1 yıldır bunu kullanıyorum. :)dea, günaydın :) senin avatarın farklıydı da yeni mi değiştirdin ? Siyah beyaz tomografi gibi bişey mi vardı?
selam :) grubumuzu oluşturduk, katılmak isteyenler özelden telefon numaralarını yazabilirler, sevgiler
selam :) grubumuzu oluşturduk, katılmak isteyenler özelden telefon numaralarını yazabilirler, sevgiler
Ben de bu mantıgı anlamış degılım bır kanun cıkartırsın memuru da ozelı de aynı olur. Anne annedır sonucta. Farklı tutmanın mantıgı ne anlamadım. Bırı yarım gun calışır bırı calısamaz bırı sut odenegı alır dıgerı alamaz. Aklın yolu bırdır koyarsın kuralı tum calısan anneler uyacak dersın bıttıbu süt yardımı sadece sigortalı olanlara veriliyormuş, devlet memuruna yokmuş, şimdi baktım
devlet memuru olanlar ücretli izin döneminde maaşlarını tam alıyolar (bi de ücretli izin sonrası yarı zamanlı çalışma yaparsa 2 ay da öyle alıyo), bir de 1 defaya mahsus doğum yardımı alıyomuşuz.
şurda yazıyo
http://sorucevap.memurlar.net/soru/3097/
Ben de bu mantıgı anlamış degılım bır kanun cıkartırsın memuru da ozelı de aynı olur. Anne annedır sonucta. Farklı tutmanın mantıgı ne anlamadım. Bırı yarım gun calışır bırı calısamaz bırı sut odenegı alır dıgerı alamaz. Aklın yolu bırdır koyarsın kuralı tum calısan anneler uyacak dersın bıttı
Ben eczaneden caljel almıştım o ıyı gelmiştı bır de su dıs kasıyıcılar var yabyumussk olan buzluga at cıkarıp ver elıne soguk rahatlatıyormus onu aklında olsun arkadasımYemin ederim bir an beni ve oğlumu tanıyorsun sandım :) aynı anlattığın gibi bir çocuk inşallah sende yavrunu kucagına alırsın bugünlerin hepsini yaşarsın Can'ım yürekten diliyorum :)
O kolyeyi burda bir arkadaşı eşime önerdi bizim ki de tututdu ben inanmam almam diye bende gittim eczaneye ağrı kesiciyle diş jeli aldım ..az önce kullandım ilaçlarını biraz kendine geldi şimdi ortalığa oyuncaklarını saçmakla meşgul
Saol Can'ım yazın için .. İlk diş çıkarmaya başladığından beri dediklerini yapıyorum ama sanırım bu azı dişleri biraz ağırmış .. Jelide sürerken zorla sürüyorum illa tadına bakacak sonra da acı geliyor diye ağzını kilitliyor zeki oğlum ama dün az da olsa rahatladıBen eczaneden caljel almıştım o ıyı gelmiştı bır de su dıs kasıyıcılar var yabyumussk olan buzluga at cıkarıp ver elıne soguk rahatlatıyormus onu aklında olsun arkadasım
Haaayirrrrr sakaaa değil malesef kendimden biliom mmAllah ım gebelik takvimimde anneler artık hafta da 200-400 gram alır diyor umarım sadece şakadır
Bence 1 yıl olmalı cocuk kendıne gelır ıfade eder snr donersın işine, 2 aylık bebegı evde bırakıp gelen anne ile nasıl konsantre olsun. Gunde 1,5 saat emzırme nedır yahu kim eve gıdıp emzırıp donebılecek trafık ayrı iş ayrı gercekten sacmaAynen katılıyorum. Ayrıca maaşın sadece 3 te 2 sinin alınmasını ve sigortanın yatmamasını da anlamıyorum. Resmen sahipsiz kalıyoruz. 4 ay da bence oldukça kısa bir süre. En az 6 ay olmalı çünkü bebeğin gelişimi için 6 ay bir dönüm noktası.
Nasıl yanı anlamadımmmKizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.
Allay yardımcın olsun canım benim. Tabiki dualarımız seninle.Kizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.
En az 12 haftam var desek iki hafta da bir 1 kilo alsam kafadan 6 kilo üstüne sıcaklarda popoyu başı dağıtıp dondurmaya şekerli içeceklere versem kendimi 12 kilo daha cepte olurHaaayirrrrr sakaaa değil malesef kendimden biliom mm
Allah ım yar ve yardımcın olsun Rabbim evladına şifa versin sağlıkla kucağına al inşallah .. Her zaman dualarımız seninle .. Peki doktorun bu konuda kesin mi konuşuyor yani ölçümlerde falan çıkan Bi sıkıntı olamaz mıKizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.
Kizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.
Ya bu benım kızım cok komik yaa, suan kafa yukarda ayaklar asagıda ya yatarken kalktıgımda gogsumun altında bır top olusuyor, avucumun içi doluyorcesıme soyledım ters oldugunu cevap su: bızım cocugumuz oldugu bellı
Ya kıyamam ben ona maşallah Prensesine bakalım ne zaman dönecek annesi ayy öylede zordur göğüs kafesinin altında kafası oluncaYa bu benım kızım cok komik yaa, suan kafa yukarda ayaklar asagıda ya yatarken kalktıgımda gogsumun altında bır top olusuyor, avucumun içi doluyorcesıme soyledım ters oldugunu cevap su: bızım cocugumuz oldugu bellı
Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun. Dualarımız seninle canım.Kizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.
Canım allah yardımcın olsun inşallah bu belirtiler sadece bir rastlantı olur. Çok sağlıklı bir bebeğin olur. Dualarım seminleKizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.
göstermiyor dediler 2 erkek 3 kez kız dediler farklı farklı doktorlarda hepsi de kesin bişey diyemedi:) bir kızım var zaten Allah ne nasıp ettiyse o olsun sadece alışverişte sıkıntı oluyor bişey alamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?