2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben de bu mantıgı anlamış degılım bır kanun cıkartırsın memuru da ozelı de aynı olur. Anne annedır sonucta. Farklı tutmanın mantıgı ne anlamadım. Bırı yarım gun calışır bırı calısamaz bırı sut odenegı alır dıgerı alamaz. Aklın yolu bırdır koyarsın kuralı tum calısan anneler uyacak dersın bıttı

Aynen katılıyorum. Ayrıca maaşın sadece 3 te 2 sinin alınmasını ve sigortanın yatmamasını da anlamıyorum. Resmen sahipsiz kalıyoruz. 4 ay da bence oldukça kısa bir süre. En az 6 ay olmalı çünkü bebeğin gelişimi için 6 ay bir dönüm noktası.

Ben eczaneden caljel almıştım o ıyı gelmiştı bır de su dıs kasıyıcılar var yabyumussk olan buzluga at cıkarıp ver elıne soguk rahatlatıyormus onu aklında olsun arkadasım

Ben eczaneden caljel almıştım o ıyı gelmiştı bır de su dıs kasıyıcılar var yabyumussk olan buzluga at cıkarıp ver elıne soguk rahatlatıyormus onu aklında olsun arkadasım
Saol Can'ım yazın için .. İlk diş çıkarmaya başladığından beri dediklerini yapıyorum ama sanırım bu azı dişleri biraz ağırmış .. Jelide sürerken zorla sürüyorum illa tadına bakacak sonra da acı geliyor diye ağzını kilitliyor zeki oğlum ama dün az da olsa rahatladı

Kizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.

Bence 1 yıl olmalı cocuk kendıne gelır ıfade eder snr donersın işine, 2 aylık bebegı evde bırakıp gelen anne ile nasıl konsantre olsun. Gunde 1,5 saat emzırme nedır yahu kim eve gıdıp emzırıp donebılecek trafık ayrı iş ayrı gercekten sacma

Haaayirrrrr sakaaa değil malesef kendimden biliom mm
En az 12 haftam var desek iki hafta da bir 1 kilo alsam kafadan 6 kilo üstüne sıcaklarda popoyu başı dağıtıp dondurmaya şekerli içeceklere versem kendimi 12 kilo daha cepte olur

Kizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.
Allah ım yar ve yardımcın olsun Rabbim evladına şifa versin sağlıkla kucağına al inşallah .. Her zaman dualarımız seninle .. Peki doktorun bu konuda kesin mi konuşuyor yani ölçümlerde falan çıkan Bi sıkıntı olamaz mı

Allah yardimciniz olsn canm, dr boyle bi yorum yapti mi peki??

Internetten falan okumamda bi sey yani.. Insallah saglikla gelir bebegin canm

Amann.. Yerim ya nasi da guzel anltmissin :) cok tatlis olcak yavrun da insallah..

Ya kıyamam ben ona maşallah Prensesine bakalım ne zaman dönecek annesi ayy öylede zordur göğüs kafesinin altında kafası olunca

Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun. Dualarımız seninle canım.
İstersen başka bi doktorada görün makineden makineye bebeğin haftası günü farklı farklı çıkabiliyor. Moralini yüksek tutmaya çalış.

Canım allah yardımcın olsun inşallah bu belirtiler sadece bir rastlantı olur. Çok sağlıklı bir bebeğin olur. Dualarım seminle

ay ne nazlıymış seninki,çok şaşırdım,bizimki her kontrolde pipiyi dayıyo ekrana allahım ya,12. haftada erkek dedik biz,o zamandan beride her kontrolde gördük tescilledik.

Ben hep 1 saat sonrasını ölçüyorum.[/QUOTE]
Ahahaha bizimki de öyle,11.haftada belli oldu erkek olduğu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…