2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben sinirlendim valla okurken...

Sen belirti yaşadın mı canım şekerinin yüksekliğine dair?

Bu arada bebek 1 hafta geri 26 ile uyumlu kilosu 910 gr, iki tane plesanta varmış doğumda kanama riskim yüksek olabilirmiş...
Iki plasenta mı hiç duymamıştım nasıl oluyo çocuk hangisinden besleniyo ve nasıl yetersiz besleniyo 2 tane varken

ney varmış ki merak ettim
Kiz gobegin ortasinda cizgi varya onu diyorum bende niye cikmadi cok heveslenmistim sende var mi

Gobegin al kısmında siyah bi cizgi demi bende dün farkettim canım sklmisti bu ne boylr gecmeyecek mi diye normal birsey yani :)(
Normal birsey ama bende cikmadi iste bembeyaz hala tuylenme disinda bisi olmadi ki ben cok tuysuzdum
erkek annelerinin bazılarında çıkmazmış :)
Yaa oylemi sansa bak ya offf bir dahakine kiza denk getircem hevesim kursagimda kaldi bende isterem o cizgiden
Kizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.
Rabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip eder ama sunu soylemek geldi icimden Allah bize evlat nasip ediyor sanada bir melek.. İnsallah bunlarin hepsi faso fisodur yanlisliktir baska birseydir ne bilim iste. İmtihandir eger dogru olsa bile dualarim seninle
Kiz nasil anliyosun poposunu basini ben artik hareketlerle butunlestim sanki normal birseymis cocuklugumdan beri boyle icimde biriyle yasiyormusum gibiyim :)
Benim her ultrasonda poposu asagida oldugu icin ben sadece oyle oldugunu hayal edip ona gore sey ediyorum senin masallahin var

F Ftszynp bitanem sen gönlünü ferah tut inşallah bu ölçümler bir hatadır ve sen yavrunu kucağına aldığında bir oh çekersin. Dualarımız seninle, inşallah sen sınavını kazanmış olacaksın Allah çok büyük çok, yüzde yüz down denilen bacağı yok alıması gerekiyor denilen bebeklerin sapasağlam doğduğunu biliyorum inşallah seninkisi de onlardan biri olacak

Ben hal sigiyorm ama bakalm tabi 10 haftaya neler olurrr

Kızlar ben duşa kabinden zor geçiyorum.Son ay nabıcam düşünüyoruz kara kara :):)

Kizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.

Canım dualarımda hep varsın,Ne desem bilemiyorum. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Umarım tesadüfi eşleşmelerdir. Allahta seni bu şekilde sınıyordur. Eğer doğduğunda kesinleşirsede,allahım yanınızda olsun,onu kucağına aldığında yaşadığın duygular seni daha anlamlı tutacaktır. Şöyle bişeyde var,kimisinin hiç belirtisi görünmediği halde, doğduğunda anlaşılabiliyor.

Ben 6 kilo aldım diyordum,sabah baktığımda tartıda 66 yı artık devirdiğimi gördüm, olduk mı size 7 kilo, bu hafta bebişim çok öne fırladı zaten,onunda kilo aldığı çok belli. Bu arada ben kendimi çok güzel hissediyorum. Bu hamileliği ben çok sevdim ya.

honeybee_34 canım şekerin çok yüksek çıkmış,çok geçmiş olsun,çok sıkı takip edilmen gerekecek,allah kolaylığını versin,ben burda 160 ları gördüm bu hafta,psikolojik olarak beynimden kan çekildi resmen, çok korktum. Allah seninde yardımcın olsun. Çift plesanta olayını hiç duymamıştım. Ne demekmiş doktorun neler söyledi konuştunuz mu?

Sagol canim cok sagol valla boyle olunca insan zaman faha cabuk gecsin istiyor:)

F Ftszynp cnm içini ferah tut kötü dusunme inşallah sagsalim doğacak bebisin cihazlar hiçbir zaman yüzde 100 sonuc vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…