2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

kesinlikle katılıyorum, sanki sigortalı anneyle memur annenin bebekleri farklı oluyo, zaten kuş kadar izin veriyolar azıcık daha evladımızla kalabilelim diye kırk takla atıyoruz, insanlık dışı resmen

paran varsa ücretsiz izni al bak çocuğuna yoksa nasıl sürünürseniz sürünün diyo devlet, el kadar bebekleri sütlerinden ediyolar

Kizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.

canım ölçümler her zaman tam olmuyo, istersen bi doktora daha görünün hemen üzme kendini, hamilelik dediğin kapalı kutu hiç belli olmuyo
dualarım seninle Rabbim sağlıkla kucaklamanı nasip etsin inşallah

F Ftszynp canım benim dörtlü testim de riskli çıktı.detaylıda iyiydi herşey ama bu da down sendromu kesin tanısını verdirmiyor.harmony denilen testle anlaşılıyormuş.istemedim amniosentezi de istememiştim.bunca haftalık bebeğe kıyamazdım.bütün testler normal dahi çıksa bile down sendromlu doğabiliyor cocuk.kuaförümün yardımcısı bir kadın var.tum test sonuçlarıyla down sendromlu olarak bekliyorduk hazırdık ama normal doğdu cocuğum diye anlatmıştı bana.
Allahım herşeyiyle sağlikli bir bebek versin sana inşallah..

Kizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.
Ilk ikisi neydiki cnm ? Hem yinede kesin Öyledir denemez anne karnındayken diye biliyorum

Bnm ki erkek ve çizgi baya belirgin siz diyince baktım bn önce dikkatli bakmamistm Tüylenme olur diyolar di bn oyle zannediodum dikkatli bakmadm şaşırdım
Bende iste tuylenme oldu cizgi olmadi tam tersi olsaydi keske tuye alisik degilim :) oglum hevesimi kursagimda birakti

Ben de hicbir testi yaptirmadim. Dunyaya getirecegim ne olursa olsun kabul ettim aslinda ama yine de uzuluyorum iste rabbime dua ediyorum o benim hakkimda hayirli olani verir zaten. Isyan etmiyorum hic. Mevlam ne eylerse guzel eyler.

Canim dr soyledi maalesef

Anladm canm, tabi ki Allah ne verirse hepimiz ona raziyiz ama senin icn daha zor bi durumdur eminim..

Yine de asla kalbini tamamen odaklama, sonucta bunlarin hepsi ihtimal.. Allahim insallah sesimizi duyar da sana da hepimize de saglikli bebekler verir

Biz ayni familyadandik hatirliyom :) demekki bizim dusa kabin gecmnis canm

Kizlar bebis odamizi boyattik bugn, guzel olms bayaaa cok begendimmm... Insallah saglikli guzel gunler gecirirz bu odada kizimizlaaa henuz oda takimi gelmedi sadece kapi susu ve boyasi tamam simdilk haftaya da odamiz gelcekk... Sonra da yerlestirmeye baslicam yavastann..bu arada gecelikleri falan da yikamaya basladm yikadikca cantaya yerlestirerek devam edicimm

Eklentiler

• image.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 104
Güle güle oturun inş. Çok tatlı olmuşşş

Canim daha once cok farkli dr a gittim amniyosentez ya da nifty test oneriyormar. Ben test yaptirmayacagim. Duayla bekleyecegim.
Sıkma canini benim yengeme yüzde yüz özürlü çocuğun dediler ama çocuk bi doğdu sapasağlam inşallah seninde ole tombik sapasağlam olacak canım

Ay renge bak cok guzel gule gule eskitin heryerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…