- 15 Eylül 2012
- 433
- 639
- 303
Canim ya sanirim bu dogru cunku benim 3 kizimda da cikmisti,bu oglan ve cikmadi...erkek annelerinin bazılarında çıkmazmış :)
ben de nette okumuştum demek doğru :)Canim ya sanirim bu dogru cunku benim 3 kizimda da cikmisti,bu oglan ve cikmadi...
Bnm ki erkek ve çizgi baya belirgin siz diyince baktım bn önce dikkatli bakmamistm Tüylenme olur diyolar di bn oyle zannediodum dikkatli bakmadm şaşırdımCanim ya sanirim bu dogru cunku benim 3 kizimda da cikmisti,bu oglan ve cikmadi...
Canim zaten erkekte kesin cikmaz degil,erkeklerde cikmayabiliyormus..ihtimal yani..benim yok su an,29.haftadayim..Bnm ki erkek ve çizgi baya belirgin siz diyince baktım bn önce dikkatli bakmamistm Tüylenme olur diyolar di bn oyle zannediodum dikkatli bakmadm şaşırdım
Ben de bu mantıgı anlamış degılım bır kanun cıkartırsın memuru da ozelı de aynı olur. Anne annedır sonucta. Farklı tutmanın mantıgı ne anlamadım. Bırı yarım gun calışır bırı calısamaz bırı sut odenegı alır dıgerı alamaz. Aklın yolu bırdır koyarsın kuralı tum calısan anneler uyacak dersın bıttı
Bence 1 yıl olmalı cocuk kendıne gelır ıfade eder snr donersın işine, 2 aylık bebegı evde bırakıp gelen anne ile nasıl konsantre olsun. Gunde 1,5 saat emzırme nedır yahu kim eve gıdıp emzırıp donebılecek trafık ayrı iş ayrı gercekten sacma
Kizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.
Ilk ikisi neydiki cnm ? Hem yinede kesin Öyledir denemez anne karnındayken diye biliyorumKizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.
Bende iste tuylenme oldu cizgi olmadi tam tersi olsaydi keske tuye alisik degilim :) oglum hevesimi kursagimda biraktiBnm ki erkek ve çizgi baya belirgin siz diyince baktım bn önce dikkatli bakmamistm Tüylenme olur diyolar di bn oyle zannediodum dikkatli bakmadm şaşırdım
Kalpte parlaklik ve ayak parmagi ayriligi canimIlk ikisi neydiki cnm ? Hem yinede kesin Öyledir denemez anne karnındayken diye biliyorum
Ben de hicbir testi yaptirmadim. Dunyaya getirecegim ne olursa olsun kabul ettim aslinda ama yine de uzuluyorum isteF Ftszynp canım benim dörtlü testim de riskli çıktı.detaylıda iyiydi herşey ama bu da down sendromu kesin tanısını verdirmiyor.harmony denilen testle anlaşılıyormuş.istemedim amniosentezi de istememiştim.bunca haftalık bebeğe kıyamazdım.bütün testler normal dahi çıksa bile down sendromlu doğabiliyor cocuk.kuaförümün yardımcısı bir kadın var.tum test sonuçlarıyla down sendromlu olarak bekliyorduk hazırdık ama normal doğdu cocuğum diye anlatmıştı bana.
Allahım herşeyiyle sağlikli bir bebek versin sana inşallah..
Canim dr soyledimaalesef
Kızlar ben duşa kabinden zor geçiyorum.Son ay nabıcam düşünüyoruz kara kara :):)
Canım dualarımda hep varsın,Ne desem bilemiyorum. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Umarım tesadüfi eşleşmelerdir. Allahta seni bu şekilde sınıyordur. Eğer doğduğunda kesinleşirsede,allahım yanınızda olsun,onu kucağına aldığında yaşadığın duygular seni daha anlamlı tutacaktır. Şöyle bişeyde var,kimisinin hiç belirtisi görünmediği halde, doğduğunda anlaşılabiliyor.
Ben 6 kilo aldım diyordum,sabah baktığımda tartıda 66 yı artık devirdiğimi gördüm, olduk mı size 7 kilo, bu hafta bebişim çok öne fırladı zaten,onunda kilo aldığı çok belli. Bu arada ben kendimi çok güzel hissediyorum. Bu hamileliği ben çok sevdim ya.
@honeybee_34 canım şekerin çok yüksek çıkmış,çok geçmiş olsun,çok sıkı takip edilmen gerekecek,allah kolaylığını versin,ben burda 160 ları gördüm bu hafta,psikolojik olarak beynimden kan çekildi resmen, çok korktum. Allah seninde yardımcın olsun. Çift plesanta olayını hiç duymamıştım. Ne demekmiş doktorun neler söyledi konuştunuz mu?
Güle güle oturun inş. Çok tatlı olmuşşşKizlar bebis odamizi boyattik bugn, guzel olms bayaaa cok begendimmm... Insallah saglikli guzel gunler gecirirz bu odada kizimizlaaahenuz oda takimi gelmedi sadece kapi susu ve boyasi tamam simdilk haftaya da odamiz gelcekk... Sonra da yerlestirmeye baslicam yavastann..bu arada gecelikleri falan da yikamaya basladm yikadikca cantaya yerlestirerek devam edicimm
Sıkma canini benim yengeme yüzde yüz özürlü çocuğun dediler ama çocuk bi doğdu sapasağlam inşallah seninde ole tombik sapasağlam olacak canımCanim daha once cok farkli dr a gittim amniyosentez ya da nifty test oneriyormar. Ben test yaptirmayacagim. Duayla bekleyecegim.
Ay renge bak cok guzel gule gule eskitin heryeriniKizlar bebis odamizi boyattik bugn, guzel olms bayaaa cok begendimmm... Insallah saglikli guzel gunler gecirirz bu odada kizimizlaaahenuz oda takimi gelmedi sadece kapi susu ve boyasi tamam simdilk haftaya da odamiz gelcekk... Sonra da yerlestirmeye baslicam yavastann..bu arada gecelikleri falan da yikamaya basladm yikadikca cantaya yerlestirerek devam edicimm
Güle güle oturun inş. Çok tatlı olmuşşş
Ay renge bak cok guzel gule gule eskitin heryerini
ben de nette okumuştum demek doğru :)
aaa. ilginç. benim her iki gebelikte çıktı. şimdi de koyulaşma başladı çizgide :)Slm.ben de ikinci kizima hamileyim.bende de hic cikmadi.ilkinde de.
Bendede yok çizgi ilk kizimda da olmadı bundada olmadı sadece tüylenme oldu çok fazlaaaa. ilginç. benim her iki gebelikte çıktı. şimdi de koyulaşma başladı çizgide :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?