Ayy cnm çok şirin olmuş güle güle eglene eglene kullanın inşallahKizlar bebis odamizi boyattik bugn, guzel olms bayaaa cok begendimmm... Insallah saglikli guzel gunler gecirirz bu odada kizimizlaaahenuz oda takimi gelmedi sadece kapi susu ve boyasi tamam simdilk haftaya da odamiz gelcekk... Sonra da yerlestirmeye baslicam yavastann..bu arada gecelikleri falan da yikamaya basladm yikadikca cantaya yerlestirerek devam edicimm
ne güzel. biz de niye oluyor ki? :)Bendede yok çizgi ilk kizimda da olmadı bundada olmadı sadece tüylenme oldu çok fazla
Cnm çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah doktor yanılıyordur. Bu arada başka bir doktora görün derim inşallah götürdüğün dr yanlış görmüştür. Acil şifalar diliyorum.Kizlar drdan ciktim. Bacak boyu bir hafta geriden geliyor kizimin. 3. Down sendromu belirtisini de bulmus olduk. Allah yardimcim olsun. Dualarinizi bekliyorum.
Cnm bu kadar kilo almanın nedeni sendeki şekerdir diye düşünüyorum. Şeker yüksek olunca kiloyu artırıyor. Diyetisyenle birlikte senin iyi bir diyete girmen gerek. Tabiki şekerini kontrol altında tutarak. Bende diyabet hastasıyım 8 kilo aldım gene de fazla aldım diye düşünüyorum :)52kilodan 73 e çıktım rekor benim...bebek hafta başı 1.170 gr.dı canım.
Ayy cnm çok şirin olmuş güle güle eglene eglene kullanın inşallah
Cnm kaynana elti muhabetleriniz bitmişSagol canmm, amin insallhh
Amin canim insallah rabbim herkesin evladini da benimkini de saglikla kucagimiza almayi nasip eder. Sizden du a istiyorum sadece. Malum kulun kula duasi kabul olur. Unutmayin beni dualarinizda:)F Ftszynp sıkma canını kimse tam bilmiyor bizdede risk vardı yazmışdım o zamanlar sana hatırlarsın belki yaşdan dolayı riskim yüksekti test iyi çıktı ama fetal dna yaptırdım oda iyi çıktı ama yanılma payı her zaman var allah bizim için ne yazdı bilmiyoruz. Nasıl alıcaz kucağımıza yada alabilecekmiyiz onu bile bilmiyoruz sadece dua ediyoruz en azından sen doğurup bakmayı göze aldın rabbim senin teslimiyetini görür ve gönlünü ferahlatır biliyorsun burda yazanları erken doğan yaşamayan doğacakken kaybetilen her zaman bir risk var sen içini ferah tut rabbim senin içinden geçeni bilir ve en güzelini verir inş. Hepimize evlatlarına sarılıp bir ömür geçirmeyi nasip etsin
Allahım en hayırlısını bilir canım hakkımızda,herşey vesile...dualarım seninle..Ben de hicbir testi yaptirmadim. Dunyaya getirecegim ne olursa olsun kabul ettim aslinda ama yine de uzuluyorum isterabbime dua ediyorum o benim hakkimda hayirli olani verir zaten. Isyan etmiyorum hic. Mevlam ne eylerse guzel eyler.
Canim artik baska baska drlara gidip canimi sikmak istemiyorum. 16. Haftada 3 farkli dr a gittim. 23. Haftada baska dr a gittim. Artik dr a falan da gitmak istemiyorum. Her gittigimde moralCnm çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah doktor yanılıyordur. Bu arada başka bir doktora görün derim inşallah götürdüğün dr yanlış görmüştür. Acil şifalar diliyorum.
Cnm bu kadar kilo almanın nedeni sendeki şekerdir diye düşünüyorum. Şeker yüksek olunca kiloyu artırıyor. Diyetisyenle birlikte senin iyi bir diyete girmen gerek. Tabiki şekerini kontrol altında tutarak. Bende diyabet hastasıyım 8 kilo aldım gene de fazla aldım diye düşünüyorum :)
Şeker yüklemesi yaptırmadım canım.var mı bilmiyorum:)ayaklarım bacaklarım 11.haftadan beri şiş,ben adet öncesi bile 3 kiloya kadar ödem toplardım.Cnm çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşallah doktor yanılıyordur. Bu arada başka bir doktora görün derim inşallah götürdüğün dr yanlış görmüştür. Acil şifalar diliyorum.
Cnm bu kadar kilo almanın nedeni sendeki şekerdir diye düşünüyorum. Şeker yüksek olunca kiloyu artırıyor. Diyetisyenle birlikte senin iyi bir diyete girmen gerek. Tabiki şekerini kontrol altında tutarak. Bende diyabet hastasıyım 8 kilo aldım gene de fazla aldım diye düşünüyorum :)
Onlarda sıkıntısız çıktı çok şükür içimiz rahatladı.hadi inşallah sonuçlar güzel çıkar da rahatlarsın.
Anladım cnm. Kusura bakma biz böyle yerimizde rahat rahat konuşuyoruz (yada akıl vermeye çalışıyoruz) sen zaten gereken ne varsa yapmışsındır. Moralini bozma yeter cnm. İnşallah sapasağlam bir şekilde bebişine kavuşursun. Çocuğun için dua edecem inşallah Allahım kabul eder dualarımı. Gene geçmiş olsun cnm.Canim artik baska baska drlara gidip canimi sikmak istemiyorum. 16. Haftada 3 farkli dr a gittim. 23. Haftada baska dr a gittim. Artik dr a falan da gitmak istemiyorum. Her gittigimde moralboyle oluyor. O yuzden cabucak dogsun istiyorum.
hımm anladım. Ama sende çok ödem oluyormuş ya. Keşke bir dahiliyeciden baktırsan kan değerlerine idrar nasıl bir kontrol etmeni tavsiye ederim.Şeker yüklemesi yaptırmadım canım.var mı bilmiyorum:)ayaklarım bacaklarım 11.haftadan beri şiş,ben adet öncesi bile 3 kiloya kadar ödem toplardım.
oh çok şükür. gözünaydın :)Onlarda sıkıntısız çıktı çok şükür içimiz rahatladı.
Sagol canim allah razi olsun.
Rutin kan testlerini sık sık yaptırıyorum canım.bakalım son yaptırdığım nasıl çıkacak iki gündür de baş ağrısı halsizlik mide bulantısi yanmasi oluyor.aklim gidiyor gebelik zehirlenmesi olacak diye..hımm anladım. Ama sende çok ödem oluyormuş ya. Keşke bir dahiliyeciden baktırsan kan değerlerine idrar nasıl bir kontrol etmeni tavsiye ederim.
Cnm kaynana elti muhabetleriniz bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?