2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Öyle kötü düşünme ya Allah korusun. İnşallah bir şeyin yoktur. ne bileyim her insanın bünyesi farklı. Bir arkadaşım var benden 1 hafta geride ama Maşallah sanki hamile değil. Allah korusun onu inşallah göze gelmez. Demem o ki her vücut farklı tepki veriyor gebeliğe.

Aynen kapattik canm, yavrularimizdan devam bosver gereksiz konulari
:) tabiki en tatlı konu bebişlerimiz. iyi ki varlar :)

Günaydın canım , valla hiç keyfim yok nasıl belirti vermedi bu şeker anlamadım o kadar ki acaba kanlarımız mı karıştı diyorum... Çift plesanta doğumda kanamaa yol açarmış bilmek gerekli korkulacak bir şey yok dedi dr, aslnda şkiye bölünmüş de demiş olabilir kafam dün uçru gitti... Şeker ölçüm aleti aldık dün, pzts diyetisyenle randevum var 10 gün ölçüm yapılacak.Dr bunun için seni yatırabilirğm 10 gün sonnda dedi... Şahtım şahbaz oldum pek keyfim yok , öpüyorum

Biz bugün babamızın memleketindeyiz 66 Yozgat

Günaydın kızlar hayırlı güzel haberler alacağınız mus mutlu hafta sonlarınız olsun

honeybee_34 geçmiş olsun canım dün kaçırmışım yazdığını, doktorun tavsiyesine uyarsan düşecektir inşallah şekerin. İnşallah hastanede yatmana falan gerek kalmadan beslenme düzenini değiştirerek kurtulursun canım. Bazı kadınlar şeker yüklemesi yaptırmadığından hiç bilinmiyor bile bu sorun ve sonuçları kötü oluyor maalesef, sen bildiğin ve önlem aldığın için hiç sorun çıkmayacak inşallah.

Kızlar bu arada watsapp grubu kurulmuş ama brn kuran arkadaşı daha önce görmemiştim buralarda o yüzden pek güvenemedim açıkçası, bana kıtılmasın kendisi lütfen ama neler duyuyoruz. Aranızdan katılmak isteyenler olursa katıldıktan sonra beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

Araba almıştık biz hani 450 tl ye aldık diye seviniyordum, onun eksik parçasını hala göndermediler eşim de çok sinir oldu arabayı geri yolladı, bilmiyorum öyle bir araba daha bulabilir miyiz çok içime sinmişti, tekrardan araba arayışına girdik anlayacağınız

Kaşıma çatlak izleri olur diyorlar ama bence kaşımayla alakalı değil bol bol kremlen cnm inş çatlamaz

Huysuz uyandığım Cumartesi Günü'nden slmlar arkadaşlar niye huysuzum onuda paylaşim dün bi kız arkadaşım geldi giymesi için Sevdiğim şalvar Tarzı bi Kıyafet verdim ona benim eşim naptı ben kırk kere giydim yakıştı bile demedi kız arkadaşıma döndü ay ben onu çok beğenerek almıştım sanada yakıştı ha dedi !!!! Ben bunu öldürmimde napim arkadaşım odadan çıkınca bende dedim ki kırk kere giydim bana bi kere bile yakıştı demedin aferin sana dedim ! Bütün gecede yüzüne bakmadım ama beyfendi oralı bile olmadı gitti uyudu hala daha yatıyo ! Evlilik gerçekten hersey mahvediyor evlenmeden önce hiç böyle bi sıkıntım olmamıştı insanlar beni kıskanıyoken şimdi ben insanları kıskanır oldum zoruma gidiyo beğenilmemek

canım benım bende bu ara pek atarlıyım. boyle seylerı sorun etmeyım dıyorum ama bende aynı dusuma aynı tepkıyı verırdım herhal:) erkekler cok ınce dusunemıyor. ama sıkma canını ne olur. ben ıkı gun once esımle tartıstım butun gece agladım. dun okadar kotu uyandım kı doktora gıttım fecı sancım vardı. nst ye bagladı doktor. canını bişeye mı sıktın dıye de cokkızdı. ben zaten daha tartısırken bıle karnım kaskatı kesıldı. ama bunu yapmayacagım artık. bebegıme ve bana yazık degıl mı

Canim esin ayip etmis ala takma kafana erkekler boyle iste dusuncesizlesiyorlar zamanla... Hic canini sikma dogumdan sonra vucudun eskisi gibi olacak nasilsa... O zaman giyer giyer milleti catlatirsin:) hem dogurdum hem guzelim dersin:)

Çatladım : (
Allah daha büyük dert vermesin, ama içime oturdu.
Eşime kara haber verir gibi verdim nerdeyse aglayacaktım : )
Bacaklarımın üst kısmında uzun uzun çatlaklar var...

Bir de burda bi arkadaşa doktora git dedim aynı durumda ama kendim ne yapsam bilemiyorum şu an.
2 gündür çok yavaş ve az hareket ediyor bizim bebek.
Ama hareket ediyor sonuçta, sabaha karşı güçlü bi tekmesi de oldu, tek güçlü hareketi o 2 gündür.
Doktor bundan sonra hareket takibi yapacaksın, azalma olursa hemen gel demişti.
Pazartesi rutin kontrol var zaten.

Bilemedim.

Günaydın hanımlar bugun kontrol günü oğluşumu gördüm yüzünü az gösterdi ama esniyordu kuzum alıp sarılasım geldi ama zaten içimde entresan bir duygu 800 gr olmuş boyunu ölçemedi bacakları çekmiş başına kadar bu saate kadar aç bekledik meğer şeker için aç gitmeme gerek yokmuş şimdi 50 gr içirdiler bir saat bekle kan ver sonuc inş iyi çıkar ama başım dönmeye başladı tatlı ile çok aram yok yersen bitter çıkolata yada dondurma şerbetli sütlü tatlıyla işim olmaz ekmeği kepekli yerim hamur işi de yemiyorum malum kilo çok 70 hamile kaldım 77 oldum bir atda sadece .80 gr almışım diyetmi yapıyorsun dedi halbuki hamuduyla götürüyorum inş sonuc güzel çıkar

Kaşıma çatlak izleri olur diyorlar ama bence kaşımayla alakalı değil bol bol kremlen cnm inş çatlamaz
Çatlayacağı varsa yağlan kremler hayretmiyor. Kaşıyınca daha iyi yol vermiş oluyorsun;modelli modelli çatlıyor o Zaman benim ilkinden olma minnoş çatlaklarım vardı zaten de bunda erken başladı kaşıntılı durum. İlkinde 9.ayımda olmuştu. Bilanço ağır olmaz inşallah

Günaydın canım. Valla hiç sıkma canını takma kafana diyemicem öylelik Bi mevzu değil çünkü! Senin yerinde bende olsam aynısını yapardım hatta daha fena Ateş püskürürdüm
Çıldırdı galiba
Evlilik gerçekten değişik bir durum. Kim ne derse desin bayanlar için daha zor. Hamile kalana kadar hatta karnın büyüyene kadar yine gözdesin de..şişmanlamaya başlayınca güzel statüsünden sevimli statüsüne geçiyorsun ya orası sarmıyor işte hele doğumdan sonra (kendi adıma konuşuyorum,başıma gelenlerden) gözün bebekten başkasını görmüyor biraz dağılıyorsun ama sonradan yavaş yavaş toparlanıyorsun. Koca desen iyice ilkel insana bağlanıyor. Öyle romantiklik momantiktik..şaka mısın yok tabi

ah bu erkekler tam sopalikboyle hassas durumda bile bizleri çok çabuk kırıp uzuyolar çok dusuncesizler çok sen haklisin cnm az bile yapmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…