Öyle kötü düşünme ya Allah korusun. İnşallah bir şeyin yoktur. ne bileyim her insanın bünyesi farklı. Bir arkadaşım var benden 1 hafta geride ama Maşallah sanki hamile değil. Allah korusun onu inşallah göze gelmez. Demem o ki her vücut farklı tepki veriyor gebeliğe.Rutin kan testlerini sık sık yaptırıyorum canım.bakalım son yaptırdığım nasıl çıkacak iki gündür de baş ağrısı halsizlik mide bulantısi yanmasi oluyor.aklim gidiyor gebelik zehirlenmesi olacak diye..
:) tabiki en tatlı konu bebişlerimiz. iyi ki varlar :)Aynen kapattik canm, yavrularimizdan devam bosver gereksiz konulari
Kızlar ben duşa kabinden zor geçiyorum.Son ay nabıcam düşünüyoruz kara kara :):)
Canım dualarımda hep varsın,Ne desem bilemiyorum. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Umarım tesadüfi eşleşmelerdir. Allahta seni bu şekilde sınıyordur. Eğer doğduğunda kesinleşirsede,allahım yanınızda olsun,onu kucağına aldığında yaşadığın duygular seni daha anlamlı tutacaktır. Şöyle bişeyde var,kimisinin hiç belirtisi görünmediği halde, doğduğunda anlaşılabiliyor.
Ben 6 kilo aldım diyordum,sabah baktığımda tartıda 66 yı artık devirdiğimi gördüm, olduk mı size 7 kilo, bu hafta bebişim çok öne fırladı zaten,onunda kilo aldığı çok belli. Bu arada ben kendimi çok güzel hissediyorum. Bu hamileliği ben çok sevdim ya.
honeybee_34 canım şekerin çok yüksek çıkmış,çok geçmiş olsun,çok sıkı takip edilmen gerekecek,allah kolaylığını versin,ben burda 160 ları gördüm bu hafta,psikolojik olarak beynimden kan çekildi resmen, çok korktum. Allah seninde yardımcın olsun. Çift plesanta olayını hiç duymamıştım. Ne demekmiş doktorun neler söyledi konuştunuz mu?
Günaydın canım , valla hiç keyfim yok nasıl belirti vermedi bu şeker anlamadım o kadar ki acaba kanlarımız mı karıştı diyorum... Çift plesanta doğumda kanamaa yol açarmış bilmek gerekli korkulacak bir şey yok dedi dr, aslnda şkiye bölünmüş de demiş olabilir kafam dün uçru gitti... Şeker ölçüm aleti aldık dün, pzts diyetisyenle randevum var 10 gün ölçüm yapılacak.Dr bunun için seni yatırabilirğm 10 gün sonnda dedi... Şahtım şahbaz oldum pek keyfim yok , öpüyorumKızlar ben duşa kabinden zor geçiyorum.Son ay nabıcam düşünüyoruz kara kara :):)
Canım dualarımda hep varsın,Ne desem bilemiyorum. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin. Umarım tesadüfi eşleşmelerdir. Allahta seni bu şekilde sınıyordur. Eğer doğduğunda kesinleşirsede,allahım yanınızda olsun,onu kucağına aldığında yaşadığın duygular seni daha anlamlı tutacaktır. Şöyle bişeyde var,kimisinin hiç belirtisi görünmediği halde, doğduğunda anlaşılabiliyor.
Ben 6 kilo aldım diyordum,sabah baktığımda tartıda 66 yı artık devirdiğimi gördüm, olduk mı size 7 kilo, bu hafta bebişim çok öne fırladı zaten,onunda kilo aldığı çok belli. Bu arada ben kendimi çok güzel hissediyorum. Bu hamileliği ben çok sevdim ya.
honeybee_34 canım şekerin çok yüksek çıkmış,çok geçmiş olsun,çok sıkı takip edilmen gerekecek,allah kolaylığını versin,ben burda 160 ları gördüm bu hafta,psikolojik olarak beynimden kan çekildi resmen, çok korktum. Allah seninde yardımcın olsun. Çift plesanta olayını hiç duymamıştım. Ne demekmiş doktorun neler söyledi konuştunuz mu?
bende de yok canım o tüylenmeden dolayı olmuyor mu?Kiz gobegin ortasinda cizgi varya onu diyorum bende niye cikmadi cok heveslenmistimsende var mi
Bende de yok kizlar cizgibende de yok canım o tüylenmeden dolayı olmuyor mu?
Bende de yok kizlar cizgiama biraz tuylenme var
olup olmamasının zararı yararı var mı ki acaba?Bende de yok kizlar cizgiama biraz tuylenme var
Yok kiz ne zarari olacak...olup olmamasının zararı yararı var mı ki acaba?
Evet canim gidiyorrr normal dogum yap hic bi sey kalmiyor geri:)Bende hem tüylenme var hem o çizgi var, rahatsız etmiyor beni yarım cm genişliğinde sütlü kahve renginde bir çizgi :)) gidiyormuş ama hamilelikten sonra
Kaşıma çatlak izleri olur diyorlar ama bence kaşımayla alakalı değil bol bol kremlen cnm inş çatlamazGünaydın güzeller güzeli tombilişko anneciklerinşallah güzel bir haftasonu olur.
Benim de göbeğimde çizgi yok. İyiki de yok sevmiyorumkarnım iyice büyüyüp gerildi gıdıklanmalı batmalı kaşıntılarım başladı.
Öpüyorum hepinizi
Huysuz uyandığım Cumartesi Günü'nden slmlar arkadaşlar niye huysuzum onuda paylaşim dün bi kız arkadaşım geldi giymesi için Sevdiğim şalvar Tarzı bi Kıyafet verdim ona benim eşim naptı ben kırk kere giydim yakıştı bile demedi kız arkadaşıma döndü ay ben onu çok beğenerek almıştım sanada yakıştı ha dedi !!!! Ben bunu öldürmimde napim arkadaşım odadan çıkınca bende dedim ki kırk kere giydim bana bi kere bile yakıştı demedin aferin sana dedim ! Bütün gecede yüzüne bakmadım ama beyfendi oralı bile olmadı gitti uyudu hala daha yatıyo ! Evlilik gerçekten hersey mahvediyor evlenmeden önce hiç böyle bi sıkıntım olmamıştı insanlar beni kıskanıyoken şimdi ben insanları kıskanır oldum zoruma gidiyo beğenilmemek
Canim esin ayip etmis ala takma kafana erkekler boyle iste dusuncesizlesiyorlar zamanla... Hic canini sikma dogumdan sonra vucudun eskisi gibi olacak nasilsa... O zaman giyer giyer milleti catlatirsin:) hem dogurdum hem guzelim dersin:)Huysuz uyandığım Cumartesi Günü'nden slmlar arkadaşlar niye huysuzum onuda paylaşim dün bi kız arkadaşım geldi giymesi için Sevdiğim şalvar Tarzı bi Kıyafet verdim ona benim eşim naptı ben kırk kere giydim yakıştı bile demedi kız arkadaşıma döndü ay ben onu çok beğenerek almıştım sanada yakıştı ha dedi !!!! Ben bunu öldürmimde napim arkadaşım odadan çıkınca bende dedim ki kırk kere giydim bana bi kere bile yakıştı demedin aferin sana dedim ! Bütün gecede yüzüne bakmadım ama beyfendi oralı bile olmadı gitti uyudu hala daha yatıyo ! Evlilik gerçekten hersey mahvediyor evlenmeden önce hiç böyle bi sıkıntım olmamıştı insanlar beni kıskanıyoken şimdi ben insanları kıskanır oldum zoruma gidiyo beğenilmemek
Çatlayacağı varsa yağlan kremler hayretmiyor. Kaşıyınca daha iyi yol vermiş oluyorsun;modelli modelli çatlıyor o ZamanKaşıma çatlak izleri olur diyorlar ama bence kaşımayla alakalı değil bol bol kremlen cnm inş çatlamaz
Günaydın canım. Valla hiç sıkma canını takma kafana diyemicem öylelik Bi mevzu değil çünkü! Senin yerinde bende olsam aynısını yapardım hatta daha fena Ateş püskürürdümHuysuz uyandığım Cumartesi Günü'nden slmlar arkadaşlar niye huysuzum onuda paylaşim dün bi kız arkadaşım geldi giymesi için Sevdiğim şalvar Tarzı bi Kıyafet verdim ona benim eşim naptı ben kırk kere giydim yakıştı bile demedi kız arkadaşıma döndü ay ben onu çok beğenerek almıştım sanada yakıştı ha dedi !!!! Ben bunu öldürmimde napim arkadaşım odadan çıkınca bende dedim ki kırk kere giydim bana bi kere bile yakıştı demedin aferin sana dedim ! Bütün gecede yüzüne bakmadım ama beyfendi oralı bile olmadı gitti uyudu hala daha yatıyo ! Evlilik gerçekten hersey mahvediyor evlenmeden önce hiç böyle bi sıkıntım olmamıştı insanlar beni kıskanıyoken şimdi ben insanları kıskanır oldum zoruma gidiyo beğenilmemek
ah bu erkekler tam sopalikHuysuz uyandığım Cumartesi Günü'nden slmlar arkadaşlar niye huysuzum onuda paylaşim dün bi kız arkadaşım geldi giymesi için Sevdiğim şalvar Tarzı bi Kıyafet verdim ona benim eşim naptı ben kırk kere giydim yakıştı bile demedi kız arkadaşıma döndü ay ben onu çok beğenerek almıştım sanada yakıştı ha dedi !!!! Ben bunu öldürmimde napim arkadaşım odadan çıkınca bende dedim ki kırk kere giydim bana bi kere bile yakıştı demedin aferin sana dedim ! Bütün gecede yüzüne bakmadım ama beyfendi oralı bile olmadı gitti uyudu hala daha yatıyo ! Evlilik gerçekten hersey mahvediyor evlenmeden önce hiç böyle b
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?