2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Tünaydın hanımlar... İyi haftasonları.
honeybee_34 çok geçmiş olsun. Diyetinle düzelir sıkma canını.
Kızlar bişey soracağım sizlere. Ben galiba bebişin kalp atışlarını hissediyorum göbeğimde arada bir böyle pıt pıt pıt diye saat gibi atan bi kalp sanki. 3-5 dk devam ediyor. Acaba atar damar falan mı diyorum, yoksa benişimiz minik kalbi mi. Dr a sorayım dedim unuttum yine. Size de oluyor mu böyle

Canim gunaydin banada yuksek ciksaydi yatis yapilicak demisti doktor cok sukur dusuk cikti ben dikkat etmedim ama sen dikkat et ne yapilmasi gerekiyorsa yap cunku bebege buyuk zararlar dogurabiliyormus bende cok korkmustum yatis filan diyince

bende de yok canım o tüylenmeden dolayı olmuyor mu?

Bende de yok kizlar cizgi ama biraz tuylenme var

Bende hem tüylenme var hem o çizgi var, rahatsız etmiyor beni yarım cm genişliğinde sütlü kahve renginde bir çizgi :)) gidiyormuş ama hamilelikten sonra

olup olmamasının zararı yararı var mı ki acaba?
Kuzum bir zarari yok o cizginin cikmamasinin da hani hamilelik belirtilerinde oluyor ben cok hevesleniyordum ciksin diye ama onun yerine tuy cikti :) saglik olsun napalim :)

Ya kizlar gece hic uyuyamiyorum ates basiyo donemiyorum çise kalkip duruyorum nolcak boyle cocuk dogmadan uyku bölunmeleri basladi hele sola hic yatamiyorum hep saga donduruyo vucudum benim sizler nasilsiniz bu aralar ?

Haklısın zaten tek vicdan azabım o bebeğimi çok üzüyorum

Canim esin ayip etmis ala takma kafana erkekler boyle iste dusuncesizlesiyorlar zamanla... Hic canini sikma dogumdan sonra vucudun eskisi gibi olacak nasilsa... O zaman giyer giyer milleti catlatirsin:) hem dogurdum hem guzelim dersin:)
Inş çatlamadan bitiririz şu hamileliği kilo zaten her zaman korkutmuştu beni Zayıf Olmayı seviyorum ve hamile bile olsam kilo almak zaten moralimi bozuyo bide böyle olunca kendimi çok çirkin hissettim :s

Canim daha önce konuştuk onu o hıçkırık bebis hıçkıriyo :)) bnde 1 haftadır hissediom

Bulursun canim gene aynisini ya fiyat iyiymis insallah denk gelir benim esimde sinirlenip gonderirdi gelemez oyle seylere :)
Canim bu kocalarin hepsi okuz benimki evlenmeden once agzimin dibine duserdi simdi suslensem puslensemde hic umursamiyo he iyi diyip geciyor baskalarinada dibi dusuyor elindeyiz ya simdi degersizlestik insanin zoruna gidiyor. Gerci yolda degilde tvdekilere dibi dusuyor da genede olmaz yani
Uzme tatli canini balim bak bebeginin haline gunah :)

Kiz sorma benim bacaklar harita oldu ayni ya igrenc duruyo tirnak yemis gibi bu ne ya
Kuzum banada oyle oluyor bende kalp atisi saniyorum sonra benim damarimmi diyorum :) şaşırtıcı

Günaydın annisler iki gündür sağ kaburga ağrısı cekiyorum acaba kotu birseymidir netten bakıyorum bebek baskı yapınca olur yazıyor ama ben yinede tedirginim allaha emanet olun

Ben de gece bi kere çişe kalkıyorum. Sol tarafımda ve yüzükoyun yatmayı çok seven ben artık rüyamda bile göremiyorum. Sırt üstü asla uykuya dalamayan ben şimdi en rahat sırt üstü ve popomun altından topuklarıma kadar yastık koyup bacaklarım pergel gibi açık bi vaziyette rahat ediyorum ancak gece arada bir uykum bölünüyor. Bi bakıyorum sağıma soluma dönmüşüm. Çok rahatsız bi şekilde karnımda acımalar, batışmalarla uyanıveriyorum.
Ne yapalım doğuma kadar böyle. Doğumdan sonra da öyle Ana olmak zor ama güzel

Canim daha önce konuştuk onu o hıçkırık bebis hıçkıriyo :)) bnde 1 haftadır hissediom
Ama o kadar hızlı ve art arda hıçkırması mümkün mü ki. Bu öyle bişey ki atar damar ya da kalp gibi güçlü, düzenli ve hızlı
Yazdıklarınızı görmüştüm ama hıçkırık diye yormamıştım

Benim de aynı oldu. İkinci gün kolumu kaldıramamaya başladım, boynuma falan vurdu, ama 4. gün civarında geçti. Sadece yeri acıdı bir hafta kadar. Aşıdandır diye tahmin ediyorum.

Çok güzel olmuş sağlıklı günlerinde kullansın büyüsün inş

Canım eşin patavatsızlık yapmış ama iyi niyetinden içinde kötü bir şey olsa dile getirmeZdi.

İnan ben de çok sinirlenirdim ama ne yapardım bilmiyorum seni anlıyorum ama içini soğutanıyorum

Sakin olmaya çalış sadece bu hormonlar da bizi çok etkiliyor

Bende sirt ustu cok rahat ediyorumda sola donmek icin kendimi zorluyorum bu sefer olmuyor napalim hayirlisi dayanicaz

Valla canım bnm ki de art arda saniye de atıyo 2 dk falan suruyo bn hıçkırık diye düşünüyorum amnıyo sıvısı ni yutabiliolarmis ondan oluyomus bide yutkunmayi öğreniyor bilmiom bnce hıçkırık yine dr una sor istersen :))

Benim de aynı oldu. İkinci gün kolumu kaldıramamaya başladım, boynuma falan vurdu, ama 4. gün civarında geçti. Sadece yeri acıdı bir hafta kadar. Aşıdandır diye tahmin ediyorum.
Cok sagol cnm ya. Demekki normal bi durum nerdeyse acile gidecektm. Sol tarafim hala cok fena. Cabuk geçse bari.

anladım canım ben olaya oratdan girdim ya ondan merak ettim
o gece bölünmelerini gel de bana sor işe gelmek o yüzden çok zor oluyor uykusuzluktan sola bende yatamıyorum o şekilde dönsem de bi bakıorum bizimki ittirio kalkıorum böyle böyle sabah ediyoruz

Inş çatlamadan bitiririz şu hamileliği kilo zaten her zaman korkutmuştu beni Zayıf Olmayı seviyorum ve hamile bile olsam kilo almak zaten moralimi bozuyo bide böyle olunca kendimi çok çirkin hissettim :s
Ben de kilo almaktan korkan biriyim dikkat de ediyorum. Cabucak gecse su hamilelik.. Hayatimin en stresli 7 ayini yasadim. Daha 2.5 ay var nadil gececek bilmiyorum

Ah bu erkekler neden boyleee yaaa inan ben de cildirirdm kimcok kiskanc bi insanm yani hamile olayim olmayim..

Ki bu donem daha hassasiz yapilcak sey miiii??? Degil ama erkekler yapar...

Sen takmamaya calis gene de canm benm, bugn biraz sakinles yine dile getir, ben cok kirildm falan de, hepimiz ayni durumdayiz canm sonucta vucudumuz degisti neler neler.. Ama yavrumuz icn deger bence bu kadr takilma goruntuyee..

Amannn ben de catldm ne var bundaaaa en kotu haberimiz bu olsnnn..

Catldim, varis basladi, cok kilo aldm.. Ee anormal bi sey ki degil cunku hamileyimmm Allaha binlerce kez sukrediyormm... Siz de oyle yapinn..

Bebek hareketlerine gelince bariz bi azalma varsa ara sor dr unu olmazsa pazartesi kontrolum var ama yine de gelim mi bugn de?? Yani icin rahat etsn canm, yoksa Allahin izniyle bi sorun yoktur insallahh..

Ben de kilo almaktan korkan biriyim dikkat de ediyorum. Cabucak gecse su hamilelik.. Hayatimin en stresli 7 ayini yasadim. Daha 2.5 ay var nadil gececek bilmiyorum

Valla bu kilo konusuna cok takiyosunuz kiziyorm bazennn.. Amann sallalm gitsn demiyorm ama almaktan kacamayacagimz da bi kilo var yanii.. Bu kadr dert edip bu gunleri uzulerek gecirecenize bugunlerin tadini cikarin kizlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…