- 30 Aralık 2014
- 570
- 942
- 103
Canim gunaydin banada yuksek ciksaydi yatis yapilicak demisti doktor cok sukur dusuk cikti ben dikkat etmedim ama sen dikkat et ne yapilmasi gerekiyorsa yap cunku bebege buyuk zararlar dogurabiliyormus bende cok korkmustum yatis filan diyince
Günaydın canım , valla hiç keyfim yok nasıl belirti vermedi bu şeker anlamadım o kadar ki acaba kanlarımız mı karıştı diyorum... Çift plesanta doğumda kanamaa yol açarmış bilmek gerekli korkulacak bir şey yok dedi dr, aslnda şkiye bölünmüş de demiş olabilir kafam dün uçru gitti... Şeker ölçüm aleti aldık dün, pzts diyetisyenle randevum var 10 gün ölçüm yapılacak.Dr bunun için seni yatırabilirğm 10 gün sonnda dedi... Şahtım şahbaz oldum pek keyfim yok , öpüyorum
bende de yok canım o tüylenmeden dolayı olmuyor mu?
Bende de yok kizlar cizgiama biraz tuylenme var
Bende hem tüylenme var hem o çizgi var, rahatsız etmiyor beni yarım cm genişliğinde sütlü kahve renginde bir çizgi :)) gidiyormuş ama hamilelikten sonra
Kuzum bir zarari yok o cizginin cikmamasinin da hani hamilelik belirtilerinde oluyor ben cok hevesleniyordum ciksin diye ama onun yerine tuy cikti :) saglik olsun napalim :)olup olmamasının zararı yararı var mı ki acaba?
Haklısın zaten tek vicdan azabım o bebeğimi çok üzüyorumcanım benım bende bu ara pek atarlıyım. boyle seylerı sorun etmeyım dıyorum ama bende aynı dusuma aynı tepkıyı verırdım herhal:) erkekler cok ınce dusunemıyor. ama sıkma canını ne olur. ben ıkı gun once esımle tartıstım butun gece agladım. dun okadar kotu uyandım kı doktora gıttım fecı sancım vardı. nst ye bagladı doktor. canını bişeye mı sıktın dıye de cokkızdı. ben zaten daha tartısırken bıle karnım kaskatı kesıldı. ama bunu yapmayacagım artık. bebegıme ve bana yazık degıl mı
Inş çatlamadan bitiririz şu hamileliği kilo zaten her zaman korkutmuştu beni Zayıf Olmayı seviyorum ve hamile bile olsam kilo almak zaten moralimi bozuyo bide böyle olunca kendimi çok çirkin hissettim :sCanim esin ayip etmis ala takma kafana erkekler boyle iste dusuncesizlesiyorlar zamanla... Hic canini sikma dogumdan sonra vucudun eskisi gibi olacak nasilsa... O zaman giyer giyer milleti catlatirsin:) hem dogurdum hem guzelim dersin:)
Canim daha önce konuştuk onu o hıçkırık bebis hıçkıriyo :)) bnde 1 haftadır hissediomTünaydın hanımlar... İyi haftasonları.
honeybee_34 çok geçmiş olsun. Diyetinle düzelir sıkma canını.
Kızlar bişey soracağım sizlere. Ben galiba bebişin kalp atışlarını hissediyorumgöbeğimde arada bir böyle pıt pıt pıt diye saat gibi atan bi kalp sanki. 3-5 dk devam ediyor. Acaba atar damar falan mı diyorum, yoksa benişimiz minik kalbi mi. Dr a sorayım dedim unuttum yine. Size de oluyor mu böyle
Bulursun canim gene aynisini ya fiyat iyiymis insallah denk gelir benim esimde sinirlenip gonderirdi gelemez oyle seylere :)Biz bugün babamızın memleketindeyiz66 Yozgat
Günaydın kızlar hayırlı güzel haberler alacağınız mus mutlu hafta sonlarınız olsun
honeybee_34 geçmiş olsun canım dün kaçırmışım yazdığını, doktorun tavsiyesine uyarsan düşecektir inşallah şekerin. İnşallah hastanede yatmana falan gerek kalmadan beslenme düzenini değiştirerek kurtulursun canım. Bazı kadınlar şeker yüklemesi yaptırmadığından hiç bilinmiyor bile bu sorun ve sonuçları kötü oluyor maalesef, sen bildiğin ve önlem aldığın için hiç sorun çıkmayacak inşallah.
Kızlar bu arada watsapp grubu kurulmuş ama brn kuran arkadaşı daha önce görmemiştim buralarda o yüzden pek güvenemedim açıkçası, bana kıtılmasın kendisi lütfen ama neler duyuyoruz. Aranızdan katılmak isteyenler olursa katıldıktan sonra beni de bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
Araba almıştık biz hani 450 tl ye aldık diye seviniyordum, onun eksik parçasını hala göndermediler eşim de çok sinir oldu arabayı geri yolladı, bilmiyorum öyle bir araba daha bulabilir miyiz çok içime sinmişti, tekrardan araba arayışına girdik anlayacağınız
Canim bu kocalarin hepsi okuz benimki evlenmeden once agzimin dibine duserdi simdi suslensem puslensemde hic umursamiyo he iyi diyip geciyor baskalarinada dibi dusuyor elindeyiz ya simdi degersizlestik insanin zoruna gidiyor. Gerci yolda degilde tvdekilere dibi dusuyor da genede olmaz yaniHuysuz uyandığım Cumartesi Günü'nden slmlar arkadaşlar niye huysuzum onuda paylaşim dün bi kız arkadaşım geldi giymesi için Sevdiğim şalvar Tarzı bi Kıyafet verdim ona benim eşim naptı ben kırk kere giydim yakıştı bile demedi kız arkadaşıma döndü ay ben onu çok beğenerek almıştım sanada yakıştı ha dedi !!!! Ben bunu öldürmimde napim arkadaşım odadan çıkınca bende dedim ki kırk kere giydim bana bi kere bile yakıştı demedin aferin sana dedim ! Bütün gecede yüzüne bakmadım ama beyfendi oralı bile olmadı gitti uyudu hala daha yatıyo ! Evlilik gerçekten hersey mahvediyor evlenmeden önce hiç böyle bi sıkıntım olmamıştı insanlar beni kıskanıyoken şimdi ben insanları kıskanır oldum zoruma gidiyo beğenilmemek
Uzme tatli canini balim bak bebeginin haline gunah :)canım benım bende bu ara pek atarlıyım. boyle seylerı sorun etmeyım dıyorum ama bende aynı dusuma aynı tepkıyı verırdım herhal:) erkekler cok ınce dusunemıyor. ama sıkma canını ne olur. ben ıkı gun once esımle tartıstım butun gece agladım. dun okadar kotu uyandım kı doktora gıttım fecı sancım vardı. nst ye bagladı doktor. canını bişeye mı sıktın dıye de cokkızdı. ben zaten daha tartısırken bıle karnım kaskatı kesıldı. ama bunu yapmayacagım artık. bebegıme ve bana yazık degıl mı
Kiz sorma benim bacaklar harita oldu ayni ya igrenc duruyo tirnak yemis gibi bu ne yaÇatladım : (
Allah daha büyük dert vermesin, ama içime oturdu.
Eşime kara haber verir gibi verdim nerdeyse aglayacaktım : )
Bacaklarımın üst kısmında uzun uzun çatlaklar var...
Bir de burda bi arkadaşa doktora git dedim aynı durumda ama kendim ne yapsam bilemiyorum şu an.
2 gündür çok yavaş ve az hareket ediyor bizim bebek.
Ama hareket ediyor sonuçta, sabaha karşı güçlü bi tekmesi de oldu, tek güçlü hareketi o 2 gündür.
Doktor bundan sonra hareket takibi yapacaksın, azalma olursa hemen gel demişti.
Pazartesi rutin kontrol var zaten.
Bilemedim.
Kuzum banada oyle oluyor bende kalp atisi saniyorum sonra benim damarimmi diyorum :) şaşırtıcıTünaydın hanımlar... İyi haftasonları.
honeybee_34 çok geçmiş olsun. Diyetinle düzelir sıkma canını.
Kızlar bişey soracağım sizlere. Ben galiba bebişin kalp atışlarını hissediyorumgöbeğimde arada bir böyle pıt pıt pıt diye saat gibi atan bi kalp sanki. 3-5 dk devam ediyor. Acaba atar damar falan mı diyorum, yoksa benişimiz minik kalbi mi. Dr a sorayım dedim unuttum yine. Size de oluyor mu böyle
Ben de gece bi kere çişe kalkıyorum. Sol tarafımda ve yüzükoyun yatmayı çok seven ben artık rüyamda bile göremiyorum. Sırt üstü asla uykuya dalamayan ben şimdi en rahat sırt üstü ve popomun altından topuklarıma kadar yastık koyup bacaklarım pergel gibi açık bi vaziyette rahat ediyorum ancakCanim gunaydin banada yuksek ciksaydi yatis yapilicak demisti doktor cok sukur dusuk cikti ben dikkat etmedim ama sen dikkat et ne yapilmasi gerekiyorsa yap cunku bebege buyuk zararlar dogurabiliyormus bende cok korkmustum yatis filan diyince
Kuzum bir zarari yok o cizginin cikmamasinin da hani hamilelik belirtilerinde oluyor ben cok hevesleniyordum ciksin diye ama onun yerine tuy cikti :) saglik olsun napalim :)
Ya kizlar gece hic uyuyamiyorum ates basiyo donemiyorum çise kalkip duruyorum nolcak boyle cocuk dogmadan uyku bölunmeleri basladihele sola hic yatamiyorum hep saga donduruyo vucudum benim sizler nasilsiniz bu aralar ?
Ama o kadar hızlı ve art arda hıçkırması mümkün mü ki. Bu öyle bişey ki atar damar ya da kalp gibi güçlü, düzenli ve hızlıCanim daha önce konuştuk onu o hıçkırık bebis hıçkıriyo :)) bnde 1 haftadır hissediom
Kizlaar tetanoz asisinin agrilari nasildi sizdee. Dun 2.dozu yaptirdim biseyim yoktu. Bu aksam aşı yerimden baslayip omzum enseme kafamin sol tarafina vuran bir agri var. Neden olabilir üşütmüş olabilirim aşı yerimi ondan olabilirmi. Fenalardayim. Sol tarafim sıkıntılı
Çok güzel olmuş sağlıklı günlerinde kullansın büyüsün inşKizlar bebis odamizi boyattik bugn, guzel olms bayaaa cok begendimmm... Insallah saglikli guzel gunler gecirirz bu odada kizimizlaaahenuz oda takimi gelmedi sadece kapi susu ve boyasi tamam simdilk haftaya da odamiz gelcekk... Sonra da yerlestirmeye baslicam yavastann..bu arada gecelikleri falan da yikamaya basladm yikadikca cantaya yerlestirerek devam edicimm
Huysuz uyandığım Cumartesi Günü'nden slmlar arkadaşlar niye huysuzum onuda paylaşim dün bi kız arkadaşım geldi giymesi için Sevdiğim şalvar Tarzı bi Kıyafet verdim ona benim eşim naptı ben kırk kere giydim yakıştı bile demedi kız arkadaşıma döndü ay ben onu çok beğenerek almıştım sanada yakıştı ha dedi !!!! Ben bunu öldürmimde napim arkadaşım odadan çıkınca bende dedim ki kırk kere giydim bana bi kere bile yakıştı demedin aferin sana dedim ! Bütün gecede yüzüne bakmadım ama beyfendi oralı bile olmadı gitti uyudu hala daha yatıyo ! Evlilik gerçekten hersey mahvediyor evlenmeden önce hiç böyle bi sıkıntım olmamıştı insanlar beni kıskanıyoken şimdi ben insanları kıskanır oldum zoruma gidiyo beğenilmemek
Bende sirt ustu cok rahat ediyorumda sola donmek icin kendimi zorluyorum bu sefer olmuyor napalim hayirlisi dayanicazBen de gece bi kere çişe kalkıyorum. Sol tarafımda ve yüzükoyun yatmayı çok seven ben artık rüyamda bile göremiyorum. Sırt üstü asla uykuya dalamayan ben şimdi en rahat sırt üstü ve popomun altından topuklarıma kadar yastık koyup bacaklarım pergel gibi açık bi vaziyette rahat ediyorum ancakgece arada bir uykum bölünüyor. Bi bakıyorum sağıma soluma dönmüşüm. Çok rahatsız bi şekilde karnımda acımalar, batışmalarla uyanıveriyorum.
Ne yapalım doğuma kadar böyle. Doğumdan sonra da öyleAna olmak zor ama güzel
Valla canım bnm ki de art arda saniye de atıyo 2 dk falan suruyo bn hıçkırık diye düşünüyorum amnıyo sıvısı ni yutabiliolarmis ondan oluyomus bide yutkunmayi öğreniyor bilmiom bnce hıçkırık yine dr una sor istersen :))Ama o kadar hızlı ve art arda hıçkırması mümkün mü ki. Bu öyle bişey ki atar damar ya da kalp gibi güçlü, düzenli ve hızlı
Yazdıklarınızı görmüştüm ama hıçkırık diye yormamıştım
Kiz sorma benim bacaklar harita oldu ayni ya igrenc duruyo tirnak yemis gibi bu ne ya
Cok sagol cnm ya. Demekki normal bi durum nerdeyse acile gidecektm. Sol tarafim hala cok fena. Cabuk geçse bari.Benim de aynı oldu. İkinci gün kolumu kaldıramamaya başladım, boynuma falan vurdu, ama 4. gün civarında geçti. Sadece yeri acıdı bir hafta kadar. Aşıdandır diye tahmin ediyorum.
anladım canım ben olaya oratdan girdim ya ondan merak ettimKuzum bir zarari yok o cizginin cikmamasinin da hani hamilelik belirtilerinde oluyor ben cok hevesleniyordum ciksin diye ama onun yerine tuy cikti :) saglik olsun napalim :)
Ya kizlar gece hic uyuyamiyorum ates basiyo donemiyorum çise kalkip duruyorum nolcak boyle cocuk dogmadan uyku bölunmeleri basladihele sola hic yatamiyorum hep saga donduruyo vucudum benim sizler nasilsiniz bu aralar ?
Ben de kilo almaktan korkan biriyim dikkat de ediyorum. Cabucak gecse su hamilelik.. Hayatimin en stresli 7 ayini yasadim. Daha 2.5 ay var nadil gececek bilmiyorumInş çatlamadan bitiririz şu hamileliği kilo zaten her zaman korkutmuştu beni Zayıf Olmayı seviyorum ve hamile bile olsam kilo almak zaten moralimi bozuyo bide böyle olunca kendimi çok çirkin hissettim :s
Huysuz uyandığım Cumartesi Günü'nden slmlar arkadaşlar niye huysuzum onuda paylaşim dün bi kız arkadaşım geldi giymesi için Sevdiğim şalvar Tarzı bi Kıyafet verdim ona benim eşim naptı ben kırk kere giydim yakıştı bile demedi kız arkadaşıma döndü ay ben onu çok beğenerek almıştım sanada yakıştı ha dedi !!!! Ben bunu öldürmimde napim arkadaşım odadan çıkınca bende dedim ki kırk kere giydim bana bi kere bile yakıştı demedin aferin sana dedim ! Bütün gecede yüzüne bakmadım ama beyfendi oralı bile olmadı gitti uyudu hala daha yatıyo ! Evlilik gerçekten hersey mahvediyor evlenmeden önce hiç böyle bi sıkıntım olmamıştı insanlar beni kıskanıyoken şimdi ben insanları kıskanır oldum zoruma gidiyo beğenilmemek
Çatladım : (
Allah daha büyük dert vermesin, ama içime oturdu.
Eşime kara haber verir gibi verdim nerdeyse aglayacaktım : )
Bacaklarımın üst kısmında uzun uzun çatlaklar var...
Bir de burda bi arkadaşa doktora git dedim aynı durumda ama kendim ne yapsam bilemiyorum şu an.
2 gündür çok yavaş ve az hareket ediyor bizim bebek.
Ama hareket ediyor sonuçta, sabaha karşı güçlü bi tekmesi de oldu, tek güçlü hareketi o 2 gündür.
Doktor bundan sonra hareket takibi yapacaksın, azalma olursa hemen gel demişti.
Pazartesi rutin kontrol var zaten.
Bilemedim.
Ben de kilo almaktan korkan biriyim dikkat de ediyorum. Cabucak gecse su hamilelik.. Hayatimin en stresli 7 ayini yasadim. Daha 2.5 ay var nadil gececek bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?