2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Korkma cnm ya sonucta hareketlerini hissediyorsun. Zaman zaman yavaslama olur böyle canını sıkma. Çatlamaya gelince ona yapacak bisey yok. Elinden geldigince yaglan. Keske kilo alsakta catlamasak.

Benimki de dünden beri o kadar sakin ki. Belli belirsiz hareket ediyor. Bu sabah biraz hareketlendi sonra yine duruldu. Ben de pazartesi gitcem Dr a.

Evet cnm hatta mevzusuda geçmişti burda. Bebisin hickiriklari onlar sanirim

Benim de aynı oldu. İkinci gün kolumu kaldıramamaya başladım, boynuma falan vurdu, ama 4. gün civarında geçti. Sadece yeri acıdı bir hafta kadar. Aşıdandır diye tahmin ediyorum.
Bana ilk dozunu yaptılar perşembe günü. Şimdi konumu kaldiramiyorum ben de

Bugün dr kontrolüm vardı. Nefret ediyorum kontrollerinden. Her seferinde evham yapacağım bişi oluyor. Hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı sihhatli eksiksiz kusursuz kucağımıza alsak.
Minik kızım 1200gr olmuş gel görki bebeğin içindeki sıvı miktarı fazla çıktı. Şimdi gelde evham yapma.
Normalde 32.haftada çağırırdım ama sen 10 gün sonra yine gel. Takibe alalım dedi. Endişelendim çok.

Güzel olmuş odanız. İçinde mutluluk seslerinizin yükseldiği güzel günleriniz olsun

Bugün dr kontrolüm vardı. Nefret ediyorum kontrollerinden. Her seferinde evham yapacağım bişi oluyor. Hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı sihhatli eksiksiz kusursuz kucağımıza alsak.
Minik kızım 1200gr olmuş gel görki bebeğin içindeki sıvı miktarı fazla çıktı. Şimdi gelde evham yapma.
Normalde 32.haftada çağırırdım ama sen 10 gün sonra gel takibe alalım dedi. Endişelendim çok.

Normalde 32.haftada çağırırdım ama sen 10 gün sonra gel takibe alalım dedi. Endişelendim çok.

Güzel olmuş odanız. İçinde mutluluk seslerinizin yükseldiği güzel günleriniz olsun

Aminnn canm sagolasn insallahh hepimizin mutluluguyla beraber...

Kizina oncelikle masallah kilosu cok iyi bebegin icindeki su nasilmoluyorms? Amniyon sividan mi bahsediyoruz baska bi sey mi? Hic duymamistim..

Ama hemen endiselere kapilma canm, takip edecegiz demis, oeki ihtimaller ne ne olacakms ne yapman gerekiyorms soyledi mi dr??

Calisana daha zor ben gene gunduz evde daliyorum bir iki saat sen hepten zorlaniyorsundur valla calistigim zamana denk gelseydi o zaman isyan bayraklarimi acardim

Cok evhamlanma ya akisina birak illa birsey cikcak diye bekleme neden hastalik hastasiymissin gibi davraniyorsunki balim bak kotuyu cagiriyorsun rahat birak bi kendini insallah birsey cikmayacak simdi sen onuda kafana takicaksin cocuguna strest aşilıyorsun resmen. Ben hareketlerini bile takip etmiyorum bikere vurdu mu tamam cok sukur diyip dinlemiyorum kendimi yoksa kafayi yeriz Allah muhafaza

Evet canım amniyo sıvısının miktarı. Ayrıntılı ultrasonda da fazla demişti.
Yapılacak bişi yok bekliyecğz. Bakalım artmaya devam edicekmi?

Çok haklısın canım ben önceden hiç böyle değildim. Nolduysa hamile kaldıktan sonra oldu.
Gebeliğim başında da bi 2li test kabusu yaşamıştım. Sonuçlarım yüksek çıkmıştı. Dr doqn sendromu olabilir demişti. Ozaman fetal dna testi yaptırdım. Çok şükür risk 10binde 1 çıktı. Ama o sonuç çıkana kadar ömrümden ömür gitti. Ondan sonrs böyle evham manyağı oldum işte.

Calisana daha zor ben gene gunduz evde daliyorum bir iki saat sen hepten zorlaniyorsundur valla calistigim zamana denk gelseydi o zaman isyan bayraklarimi acardim
evde de zaman geçmiyor canım ya başka çocuk varsa tabi bilemem ben pazar izinlerin de bile daralıyorum tabi hamilelikten dolayı bişey yapamıyorum ya ondan sıkılıorum

Merhaba,özel sektörde çalışıyorum,27 haftalık hamileyim fakat doktorum şuandan ıtıbaren çalışamayacağımı,istirahat etmem gerektiğini söyledi kanamam var ve erken doğum riski olabilir Dedi,32.hafta ya kadar 5 haftam var daha.(4 gün kullanmış olduğum istirahat raporum var),birçok yerden bilgi aldım fakat farklı farklı hepsi.kullanmadığım 3 hafta yıllık iznim var ve 36 günde istirahat rapor Hakkım var ,ihtiyacım olan gün 35 gün 32.haftaya ulaşabilmem için.32.haftamda gidip çalışamaz raporumu alıcam doğum parasını alabilmek için(son 1 yılda 90 gün primim yattı)fakat o Zamana kadar hangisini Nasıl kullanmalıyım ki Hakkı'mı kaybetmeyeyim,çünkü istirahat raporu alırsam SGK primim ödenmeyecek istirahatli görünücem ama işten çıkışımda yapılmayacak bu durumda istirahat raporunun hemen bitiminde 32.hafta doğum raporunu analık deniyor sanırım alabiliyormuyum,teşekkür ederim

Gule gule kullanin kizinla çok guzel olmus odada tamamlaninca mis gibi olur :)

Amin canim insallah rabbim herkesin evladini da benimkini de saglikla kucagimiza almayi nasip eder. Sizden du a istiyorum sadece. Malum kulun kula duasi kabul olur. Unutmayin beni dualarinizda:)
Arkasimin kardesinin de kesin down sendromlu diyorlardi kaç doktora gitti dün doğum yapmis masallah hic birseyi yok. Bol dua ettim yasin suresini bebegimin sağlıklı doğumu için sürekli okudum diyor. Senin için dua edecegim namazlarimda insallah. Rabbim hakkinda hayırlısini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…