- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Korkma cnm ya sonucta hareketlerini hissediyorsun. Zaman zaman yavaslama olur böyle canını sıkma. Çatlamaya gelince ona yapacak bisey yok. Elinden geldigince yaglan. Keske kilo alsakta catlamasak.Çatladım : (
Allah daha büyük dert vermesin, ama içime oturdu.
Eşime kara haber verir gibi verdim nerdeyse aglayacaktım : )
Bacaklarımın üst kısmında uzun uzun çatlaklar var...
Bir de burda bi arkadaşa doktora git dedim aynı durumda ama kendim ne yapsam bilemiyorum şu an.
2 gündür çok yavaş ve az hareket ediyor bizim bebek.
Ama hareket ediyor sonuçta, sabaha karşı güçlü bi tekmesi de oldu, tek güçlü hareketi o 2 gündür.
Doktor bundan sonra hareket takibi yapacaksın, azalma olursa hemen gel demişti.
Pazartesi rutin kontrol var zaten.
Bilemedim.
Benimki de dünden beri o kadar sakin ki. Belli belirsiz hareket ediyor. Bu sabah biraz hareketlendi sonra yine duruldu. Ben de pazartesi gitcem Dr a.Çatladım : (
Allah daha büyük dert vermesin, ama içime oturdu.
Eşime kara haber verir gibi verdim nerdeyse aglayacaktım : )
Bacaklarımın üst kısmında uzun uzun çatlaklar var...
Bir de burda bi arkadaşa doktora git dedim aynı durumda ama kendim ne yapsam bilemiyorum şu an.
2 gündür çok yavaş ve az hareket ediyor bizim bebek.
Ama hareket ediyor sonuçta, sabaha karşı güçlü bi tekmesi de oldu, tek güçlü hareketi o 2 gündür.
Doktor bundan sonra hareket takibi yapacaksın, azalma olursa hemen gel demişti.
Pazartesi rutin kontrol var zaten.
Bilemedim.
Evet cnm hatta mevzusuda geçmişti burda. Bebisin hickiriklari onlar sanirimTünaydın hanımlar... İyi haftasonları.
@honeybee_34 çok geçmiş olsun. Diyetinle düzelir sıkma canını.
Kızlar bişey soracağım sizlere. Ben galiba bebişin kalp atışlarını hissediyorumgöbeğimde arada bir böyle pıt pıt pıt diye saat gibi atan bi kalp sanki. 3-5 dk devam ediyor. Acaba atar damar falan mı diyorum, yoksa benişimiz minik kalbi mi. Dr a sorayım dedim unuttum yine. Size de oluyor mu böyle
Bana ilk dozunu yaptılar perşembe günü. Şimdi konumu kaldiramiyorum ben deBenim de aynı oldu. İkinci gün kolumu kaldıramamaya başladım, boynuma falan vurdu, ama 4. gün civarında geçti. Sadece yeri acıdı bir hafta kadar. Aşıdandır diye tahmin ediyorum.
Çok güzel olmuş sağlıklı günlerinde kullansın büyüsün inş
Güzel olmuş odanız. İçinde mutluluk seslerinizin yükseldiği güzel günleriniz olsunKizlar bebis odamizi boyattik bugn, guzel olms bayaaa cok begendimmm... Insallah saglikli guzel gunler gecirirz bu odada kizimizlaaahenuz oda takimi gelmedi sadece kapi susu ve boyasi tamam simdilk haftaya da odamiz gelcekk... Sonra da yerlestirmeye baslicam yavastann..bu arada gecelikleri falan da yikamaya basladm yikadikca cantaya yerlestirerek devam edicimm
Güzel olmuş odanız. İçinde mutluluk seslerinizin yükseldiği güzel günleriniz olsun
Bugün dr kontrolüm vardı. Nefret ediyorum kontrollerinden. Her seferinde evham yapacağım bişi oluyor. Hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı sihhatli eksiksiz kusursuz kucağımıza alsak.
Minik kızım 1200gr olmuş gel görki bebeğin içindeki sıvı miktarı fazla çıktı. Şimdi gelde evham yapma.
Normalde 32.haftada çağırırdım ama sen 10 gün sonra gel takibe alalım dedi. Endişelendim çok.
Calisana daha zor ben gene gunduz evde daliyorum bir iki saat sen hepten zorlaniyorsundur valla calistigim zamana denk gelseydi o zaman isyan bayraklarimi acardimanladım canım ben olaya oratdan girdim ya ondan merak ettim
o gece bölünmelerini gel de bana sor işe gelmek o yüzden çok zor oluyor uykusuzluktan sola bende yatamıyorum o şekilde dönsem de bi bakıorum bizimki ittirio kalkıorumböyle böyle sabah ediyoruz
Cok evhamlanma ya akisina birak illa birsey cikcak diye bekleme neden hastalik hastasiymissin gibi davraniyorsunki balim bak kotuyu cagiriyorsun rahat birak bi kendini insallah birsey cikmayacak simdi sen onuda kafana takicaksin cocuguna strest aşilıyorsun resmen. Ben hareketlerini bile takip etmiyorum bikere vurdu mu tamam cok sukur diyip dinlemiyorum kendimi yoksa kafayi yeriz Allah muhafazaBugün dr kontrolüm vardı. Nefret ediyorum kontrollerinden. Her seferinde evham yapacağım bişi oluyor. Hayırlısıyla bebeklerimizi sağlıklı sihhatli eksiksiz kusursuz kucağımıza alsak.
Minik kızım 1200gr olmuş gel görki bebeğin içindeki sıvı miktarı fazla çıktı. Şimdi gelde evham yapma.
Normalde 32.haftada çağırırdım ama sen 10 gün sonra gel takibe alalım dedi. Endişelendim çok.
Evet canım amniyo sıvısının miktarı. Ayrıntılı ultrasonda da fazla demişti.Aminnn canm sagolasn insallahhhepimizin mutluluguyla beraber...
Kizina oncelikle masallah kilosu cok iyibebegin icindeki su nasilmoluyorms? Amniyon sividan mi bahsediyoruz baska bi sey mi? Hic duymamistim..
Ama hemen endiselere kapilma canm, takip edecegiz demis, oeki ihtimaller ne ne olacakms ne yapman gerekiyorms soyledi mi dr??
Çok haklısın canım ben önceden hiç böyle değildim. Nolduysa hamile kaldıktan sonra oldu.Cok evhamlanma ya akisina birak illa birsey cikcak diye bekleme neden hastalik hastasiymissin gibi davraniyorsunki balim bak kotuyu cagiriyorsun rahat birak bi kendini insallah birsey cikmayacak simdi sen onuda kafana takicaksin cocuguna strest aşilıyorsun resmen. Ben hareketlerini bile takip etmiyorum bikere vurdu mu tamam cok sukur diyip dinlemiyorum kendimi yoksa kafayi yeriz Allah muhafaza
evde de zaman geçmiyor canım ya başka çocuk varsa tabi bilemem ben pazar izinlerin de bile daralıyorum tabi hamilelikten dolayı bişey yapamıyorum ya ondan sıkılıorumCalisana daha zor ben gene gunduz evde daliyorum bir iki saat sen hepten zorlaniyorsundur valla calistigim zamana denk gelseydi o zaman isyan bayraklarimi acardim
Ben erkek bekliyorum bende var gobek deliginin altinda siyah bi cizgiben de nette okumuştum demek doğru :)
Gule gule kullanin kizinla çok guzel olmus odada tamamlaninca mis gibi olur :)Kizlar bebis odamizi boyattik bugn, guzel olms bayaaa cok begendimmm... Insallah saglikli guzel gunler gecirirz bu odada kizimizlaaahenuz oda takimi gelmedi sadece kapi susu ve boyasi tamam simdilk haftaya da odamiz gelcekk... Sonra da yerlestirmeye baslicam yavastann..bu arada gecelikleri falan da yikamaya basladm yikadikca cantaya yerlestirerek devam edicimm
Arkasimin kardesinin de kesin down sendromlu diyorlardi kaç doktora gitti dün doğum yapmis masallah hic birseyi yok. Bol dua ettim yasin suresini bebegimin sağlıklı doğumu için sürekli okudum diyor. Senin için dua edecegim namazlarimda insallah. Rabbim hakkinda hayırlısini versinAmin canim insallah rabbim herkesin evladini da benimkini de saglikla kucagimiza almayi nasip eder. Sizden du a istiyorum sadece. Malum kulun kula duasi kabul olur. Unutmayin beni dualarinizda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?