- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Evet canım amniyo sıvısının miktarı. Ayrıntılı ultrasonda da fazla demişti.
Yapılacak bişi yok bekliyecğz. Bakalım artmaya devam edicekmi?
evde de zaman geçmiyor canım ya başka çocuk varsa tabi bilemem ben pazar izinlerin de bile daralıyorum tabi hamilelikten dolayı bişey yapamıyorum ya ondan sıkılıorum
Gule gule kullanin kizinla çok guzel olmus odada tamamlaninca mis gibi olur :)
hamilelik öncesi bana da yetmiyordu tatlım temizlik mi yapim gezmeye mi gidim derken gün bitiodu ama şimdi evdeyim sürekli yat kalk yapıorum tüm işleri annem görüyo sağolsun ondan yoksa bende hep şikayetçiydim bi gün izin mi olur diye6 gun calisip 1 gun evdeyken skiliyo musun sennn??? Ay ben sokkiz bana 2 gun bile yetmiyo, biraz dinlenim biraz sunu yapim biraz yuruyim derken geciyooo gidiyooo zamannn...
Gorceksin hic birsey cikmayacak bosa kendi kendini yemis olcaksin balim gonlunu ferah tut 2li testede guven olmuyomus zaten 3lu daha netmis o zamanlar oyle diyorlardi bak onuda atlatmissin buda oyle gecip gidicek :)Çok haklısın canım ben önceden hiç böyle değildim. Nolduysa hamile kaldıktan sonra oldu.
Gebeliğim başında da bi 2li test kabusu yaşamıştım. Sonuçlarım yüksek çıkmıştı. Dr doqn sendromu olabilir demişti. Ozaman fetal dna testi yaptırdım. Çok şükür risk 10binde 1 çıktı. Ama o sonuç çıkana kadar ömrümden ömür gitti. Ondan sonrs böyle evham manyağı oldum işte.
Ben alistim kuzum calisirken banada bög geliyodu evden atasim geliyodu kendimi ama evde otur otur simdi calisirsam adapte olabilirmiyim diye dusunuyorumevde de zaman geçmiyor canım ya başka çocuk varsa tabi bilemem ben pazar izinlerin de bile daralıyorum tabi hamilelikten dolayı bişey yapamıyorum ya ondan sıkılıorum
madem alıştın yakında bebişin gelcek boşver işi gücüGorceksin hic birsey cikmayacak bosa kendi kendini yemis olcaksin balim gonlunu ferah tut 2li testede guven olmuyomus zaten 3lu daha netmis o zamanlar oyle diyorlardi bak onuda atlatmissin buda oyle gecip gidicek :)
Ben alistim kuzum calisirken banada bög geliyodu evden atasim geliyodu kendimi ama evde otur otur simdi calisirsam adapte olabilirmiyim diye dusunuyorumlanet olasi ankaraya geldim geleli is sikintisi cektim meslegimi unuttum resmen 2senelik evliyim 6 ay anca calismisimdir oda baska meslekte :) bu ankarada memursan varsin yoksa yoksun maalesef
Hamilelik çok ilginç bir şeymiş ya. Ben de normalde hiçbir şeyi umursamam ama hamile kaldığımdan beri bir panik bir panik. İlk aylarda düşük riski vardı , 3 buçuk ay önce Dr artık risk yok dedi ama ben hala korkuyorumÇok haklısın canım ben önceden hiç böyle değildim. Nolduysa hamile kaldıktan sonra oldu.
Gebeliğim başında da bi 2li test kabusu yaşamıştım. Sonuçlarım yüksek çıkmıştı. Dr doqn sendromu olabilir demişti. Ozaman fetal dna testi yaptırdım. Çok şükür risk 10binde 1 çıktı. Ama o sonuç çıkana kadar ömrümden ömür gitti. Ondan sonrs böyle evham manyağı oldum işte.
Evt canım geçen sefer yani bi bucuk ay önce tam sınırda demişti dr. ayrıntılı da şimdide sınırın biraz üstüne çıkmış. Bu saatten sonra yapılacak tek şey beklemek. Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun.Anladm canm, peki gecen seferle bunsefer arasinda artis azalma bi sey demedi mi?? Merak ettm..
Canm Allahin izniyle bi sey olmaz, hayirlisiyla dua et bol bol.. Insallah saglikla alirsn bebegini kucagina. Kotu dusuncelere bogma kendini lutfenn..
Aa nice yillara balim benim :) iste bende ev gecimi derken calismaya ondan hevesliyim malum dedigin gibi bebislerimizde geliyor daha cok maddiyat ve maneviyata ihtiyacimiz var her birimizim :) ben ön muhasebeciyim ama 2 senedir yapmiyorum resmen unuttum bi ise girsem kdv hesapla ba bs hazirla deseler afedersin kalirim oyle onlar neydi diyipmadem alıştın yakında bebişin gelcek boşver işi gücübende emekli olsam da hep bebeğimle ilgilensem yada çalışmak zorunda olmasam diyorum ama şartlar maalesef bir kişi yetmiyor ev geçindirmeye hele şimdi ailemiz büyücekk mesleğin ne canım bu arada bende 2 yıllık evliyim 1 hafta önce 2ye girdim hatta
İnan seni çok iyi anlıyorum. Etradımda ki herkes aman kızım ya amma evhamlı oldun bukadar da olmaz diyor ama napayım kendime engel olamıyorum.Hamilelik çok ilginç bir şeymiş ya. Ben de normalde hiçbir şeyi umursamam ama hamile kaldığımdan beri bir panik bir panik. İlk aylarda düşük riski vardı , 3 buçuk ay önce Dr artık risk yok dedi ama ben hala korkuyorum
İnşallah canım benim şu bebeklerimizi vakti zamanında sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımda. Aman herşeye değdi diyelim.Gorceksin hic birsey cikmayacak bosa kendi kendini yemis olcaksin balim gonlunu ferah tut 2li testede guven olmuyomus zaten 3lu daha netmis o zamanlar oyle diyorlardi bak onuda atlatmissin buda oyle gecip gidicek :)
O yuzden toparlanamiyorum ya top gibi yusyuvarlak oldumSelam kızlar. Bugün bir planım yok. Evde tembrllik yapıyorum. Ay çok keyifliymişşşş. Yatıyorum kalkıyorum yiyiom tekrar yatıyorum. Uzun zamandır böyl birşeu yapmamıştım. İnsan buna alıştımıvalla toparlayamaz kendini,i
Canim benim Allah yardimcin olsun,hersey gonlune gore olsun insallah..Kızçeler yarın son sınavıma giriyorum dua istiyorum sizden
Canım erken doğum riskin mi var,ciğer geliştirici vuruluyorsun?Bugün 2. ciger gelistiricimize vurulduk sifa olsun oğluma :)
Çift sayılara da düştük artık çok şükür:))
Cok sagol canim ben de surekli kuran okuyup dua ediyorum. Allah bin kere razi olsun:)Arkasimin kardesinin de kesin down sendromlu diyorlardi kaç doktora gitti dün doğum yapmis masallah hic birseyi yok. Bol dua ettim yasin suresini bebegimin sağlıklı doğumu için sürekli okudum diyor. Senin için dua edecegim namazlarimda insallah. Rabbim hakkinda hayırlısini versin
hamilelik öncesi bana da yetmiyordu tatlım temizlik mi yapim gezmeye mi gidim derken gün bitiodu ama şimdi evdeyim sürekli yat kalk yapıorum tüm işleri annem görüyo sağolsun ondan yoksa bende hep şikayetçiydim bi gün izin mi olur diye
Evt canım geçen sefer yani bi bucuk ay önce tam sınırda demişti dr. ayrıntılı da şimdide sınırın biraz üstüne çıkmış. Bu saatten sonra yapılacak tek şey beklemek. Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?