2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evet canım amniyo sıvısının miktarı. Ayrıntılı ultrasonda da fazla demişti.
Yapılacak bişi yok bekliyecğz. Bakalım artmaya devam edicekmi?

Anladm canm, peki gecen seferle bunsefer arasinda artis azalma bi sey demedi mi?? Merak ettm..

Canm Allahin izniyle bi sey olmaz, hayirlisiyla dua et bol bol.. Insallah saglikla alirsn bebegini kucagina. Kotu dusuncelere bogma kendini lutfenn..

evde de zaman geçmiyor canım ya başka çocuk varsa tabi bilemem ben pazar izinlerin de bile daralıyorum tabi hamilelikten dolayı bişey yapamıyorum ya ondan sıkılıorum

6 gun calisip 1 gun evdeyken skiliyo musun sennn??? Ay ben sok kiz bana 2 gun bile yetmiyo, biraz dinlenim biraz sunu yapim biraz yuruyim derken geciyooo gidiyooo zamannn...

Gule gule kullanin kizinla çok guzel olmus odada tamamlaninca mis gibi olur :)

Sagol canm amin insallahhh...

6 gun calisip 1 gun evdeyken skiliyo musun sennn??? Ay ben sok kiz bana 2 gun bile yetmiyo, biraz dinlenim biraz sunu yapim biraz yuruyim derken geciyooo gidiyooo zamannn...
hamilelik öncesi bana da yetmiyordu tatlım temizlik mi yapim gezmeye mi gidim derken gün bitiodu ama şimdi evdeyim sürekli yat kalk yapıorum tüm işleri annem görüyo sağolsun ondan yoksa bende hep şikayetçiydim bi gün izin mi olur diye

Gorceksin hic birsey cikmayacak bosa kendi kendini yemis olcaksin balim gonlunu ferah tut 2li testede guven olmuyomus zaten 3lu daha netmis o zamanlar oyle diyorlardi bak onuda atlatmissin buda oyle gecip gidicek :)
evde de zaman geçmiyor canım ya başka çocuk varsa tabi bilemem ben pazar izinlerin de bile daralıyorum tabi hamilelikten dolayı bişey yapamıyorum ya ondan sıkılıorum
Ben alistim kuzum calisirken banada bög geliyodu evden atasim geliyodu kendimi ama evde otur otur simdi calisirsam adapte olabilirmiyim diye dusunuyorum lanet olasi ankaraya geldim geleli is sikintisi cektim meslegimi unuttum resmen 2senelik evliyim 6 ay anca calismisimdir oda baska meslekte :) bu ankarada memursan varsin yoksa yoksun maalesef

madem alıştın yakında bebişin gelcek boşver işi gücü bende emekli olsam da hep bebeğimle ilgilensem yada çalışmak zorunda olmasam diyorum ama şartlar maalesef bir kişi yetmiyor ev geçindirmeye hele şimdi ailemiz büyücekk mesleğin ne canım bu arada bende 2 yıllık evliyim 1 hafta önce 2ye girdim hatta

Hamilelik çok ilginç bir şeymiş ya. Ben de normalde hiçbir şeyi umursamam ama hamile kaldığımdan beri bir panik bir panik. İlk aylarda düşük riski vardı , 3 buçuk ay önce Dr artık risk yok dedi ama ben hala korkuyorum

Anladm canm, peki gecen seferle bunsefer arasinda artis azalma bi sey demedi mi?? Merak ettm..

Canm Allahin izniyle bi sey olmaz, hayirlisiyla dua et bol bol.. Insallah saglikla alirsn bebegini kucagina. Kotu dusuncelere bogma kendini lutfenn..
Evt canım geçen sefer yani bi bucuk ay önce tam sınırda demişti dr. ayrıntılı da şimdide sınırın biraz üstüne çıkmış. Bu saatten sonra yapılacak tek şey beklemek. Allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcısı olsun.

Aa nice yillara balim benim :) iste bende ev gecimi derken calismaya ondan hevesliyim malum dedigin gibi bebislerimizde geliyor daha cok maddiyat ve maneviyata ihtiyacimiz var her birimizim :) ben ön muhasebeciyim ama 2 senedir yapmiyorum resmen unuttum bi ise girsem kdv hesapla ba bs hazirla deseler afedersin kalirim oyle onlar neydi diyip simdi cocuk dogunca ondan ayrilip ise gitmende cok zor olucak nasil yapcaksin o bebisi birakip ben onu dusunuyordum o derdim kalmadi zaten bakicak kimsede yok calissaydim bile cikmak zorunda kalirdim isten :)

İnan seni çok iyi anlıyorum. Etradımda ki herkes aman kızım ya amma evhamlı oldun bukadar da olmaz diyor ama napayım kendime engel olamıyorum.

Gorceksin hic birsey cikmayacak bosa kendi kendini yemis olcaksin balim gonlunu ferah tut 2li testede guven olmuyomus zaten 3lu daha netmis o zamanlar oyle diyorlardi bak onuda atlatmissin buda oyle gecip gidicek :)
İnşallah canım benim şu bebeklerimizi vakti zamanında sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımda. Aman herşeye değdi diyelim.

O yuzden toparlanamiyorum ya top gibi yusyuvarlak oldum tavsiye etmem balim cok alisma

sonunda süpürgeme kavuştum. tam 3 haftadır gırgırlamaktan, silmekten gına gelmişti.
işim bitmedi sabahtan beri.

kızım birkaç gündür pek sakindi, korkmaya başlamıştım ki dünden beri çok hareketli maşallah. kıyamam ben ona :)

sıkıntısı olan yol arkadaşlarım, anne karnında neler olup bittiğini ne dr ne ultrason ne testler kesin bilir, ancak Allah bilir.
dr lar rahatsızlık var der, sağ salim doğar. sağlıklı der Allah korusun bir hastalıkla doğar.
hepimizin çocukları Allah'a emanet. bol bol dua edelim, iyi düşünelim, her şey iyi olsun inşallah.

Fena halde yorgunum. Belim kopacak gibi ağırıyor. Dip köşe temizlik yaptım. 1 numaraya yeni oda aldık önümüzdeki hafta gelecek inşallah. oda boş diye bütün ıvır zıvırı doldurmuşum odaya; boşaltana kadar tere suya karıştım! Bira mola verdim yeniden devam edecem.
Temizlik yapıyorum ama neye fayda kocam ayrı döküyo dağıtıyo oğlan ayrı döküyo dağıtıyo annem küçükken hep 'çenenin altında delik var sanırım;yoksa bu kadar dökmeye mümkün yok' derdi..şimdi ben oğlanlara diyorum

elffth3 sen bana uyma da ben eşimden çok pis intikam alırdım öyle bir şey yapsaydı.
denk geldiğimde onun erkek arkadaşına "kıyafetin yakışmış, benim eşime hiç yakışmıyor bu tarz" derdim.
hem üzüp bir de gönül almadan kıçını dönüp uyursa hiç acımam, pişman ederim.
geçen annesi yüzünden tartışmıştık ya, beyefendi bir de haklıymış gibi triplerdeydi. o gün küstüm, ne konuştum, ne yemek verdim, ne sözlerine cevap verdim. mecburen geldi özür diledi, gönlümü aldı yoksa küslük daha sürerdi.

Cok sagol canim ben de surekli kuran okuyup dua ediyorum. Allah bin kere razi olsun:)

Kiz gene de cok guzel bence tatil valla. Oh annecin yanindaysa misss.. Ben de is yaptigimdan degil de camasir yikiyorm, mutfak bulsik, yuruyus falan derken geciyo gidiyo tatil gunleri vallaaa...

Amin canm sen de bi dahaki gittigine guzel haberlerle gelirsn isnallahh.. Dualarimiz seninle

Reactions: jio
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…