Evet canim ne yazikki erken dogum riskim var seklajim var yatiyorum her ihtimale karsi ciger gelistirici vuruldum. Insalalh erken gelmez kuzumCanım erken doğum riskin mi var,ciğer geliştirici vuruluyorsun?
Canim benim Allah yardimcin olsun,hersey gonlune gore olsun insallah..
Allah vakitlice,sağlıkla,mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım..Evet canim ne yazikki erken dogum riskim var seklajim var yatiyorum her ihtimale karsi ciger gelistirici vuruldum. Insalalh erken gelmez kuzum
Evet canim ne yazikki erken dogum riskim var seklajim var yatiyorum her ihtimale karsi ciger gelistirici vuruldum. Insalalh erken gelmez kuzum
İnşallah bitanem :))MinikPiranha canim yarindan sonra hayirli haberlerinide aliriz insallah sinavinda basarilar :)
Amin canim. Hepimiz sağ salim kucagimiza alalım InsalalhAllah vakitlice,sağlıkla,mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım..
Bende 18+4 den beri :)) Ciger geliştiriciyi 4 ampul mu vurulacaksin. Etiketlesene benide o gruba takip edeyim :)flowerssssssbb .!.:Cnm gecmis olsun , bende de seninle aynı durumdayım. 14. Haftadan beri dikisim var, bu hafta bende ciğer için iğne vurulucam.
Bizim ray olanlar için de bi grubumuz var, orda da yaşadıklarımızı paylaşıyoruz. Eğer katılmak istersen bekleriz:))
Canım başarılar..İnşallah bitanem :))
Atanıyım ankaradakilere tatlı ısmarlicam söz
Allah zihin açıklığı versin ,inşallah atanırsın canım..İnşallah bitanem :))
Hayatım ben de hıssetmem normalde bu hafta dr ters oldugunu yanı kafa yukarda dedı ztn bu hafta mıdem cok kotuydu yataktan kalkarken gogsumun altı top seklınde ve sert olunca kafa oldugunu dusundum yoksa hıssettıgımden degılllKiz gobegin ortasinda cizgi varya onu diyorum bende niye cikmadi cok heveslenmistimsende var mi
Normal birsey ama bende cikmadi iste bembeyaz hala tuylenme disinda bisi olmadi ki ben cok tuysuzdum
Yaa oylemi sansa bak ya offf bir dahakine kiza denk getircem hevesim kursagimda kaldibende isterem o cizgiden
Rabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip eder ama sunu soylemek geldi icimden Allah bize evlat nasip ediyor sanada bir melek.. İnsallah bunlarin hepsi faso fisodur yanlisliktir baska birseydir ne bilim iste. İmtihandir eger dogru olsa bile dualarim seninle
Kiz nasil anliyosun poposunu basini ben artik hareketlerle butunlestim sanki normal birseymis cocuklugumdan beri boyle icimde biriyle yasiyormusum gibiyim :)
Benim her ultrasonda poposu asagida oldugu icin ben sadece oyle oldugunu hayal edip ona gore sey ediyorum senin masallahin var
Suan gozumun kapattım ve hayal edıyorum F Ftszynp dogum yapmış ve gelmış buraya yazmış cok saglıklı bır bebegım oldu dıye hepınız sevınçten cıldırıyoruz allahım sen kabul et duamızıAmin canim insallah rabbim herkesin evladini da benimkini de saglikla kucagimiza almayi nasip eder. Sizden du a istiyorum sadece. Malum kulun kula duasi kabul olur. Unutmayin beni dualarinizda:)
Gecende bende genıtal bolgeme yakın bır yerde nabız gıbı tıklamalar duydum ama bayagı surdu ne oldugunu merak etmiştım demek kı kalp atısıyöışşşTünaydın hanımlar... İyi haftasonları.
@honeybee_34 çok geçmiş olsun. Diyetinle düzelir sıkma canını.
Kızlar bişey soracağım sizlere. Ben galiba bebişin kalp atışlarını hissediyorumgöbeğimde arada bir böyle pıt pıt pıt diye saat gibi atan bi kalp sanki. 3-5 dk devam ediyor. Acaba atar damar falan mı diyorum, yoksa benişimiz minik kalbi mi. Dr a sorayım dedim unuttum yine. Size de oluyor mu böyle
İnsalalh canim ben de hep oyle hayal ediyorum:) ama ne olursa olsun rabbim nasil verirse versin basimin taci olacak. Evlat bu ya ister kromozomlari eksik olsun ister fazla olsun:) evlat gibi sevilir. Umarim burda cok guzel seyler paylasirim. Hepinize cok tesekkur ederim. Dusunmeniz bile yeterli:)
Rabbim zihin açıklığı versin. inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.İnşallah bitanem :))
Ooo yasadik desene oh ohİnşallah bitanem :))
Anladim balim bende sasirmistim hissedilince dedim nasil oluyor popo bas ayrimi :)Hayatım ben de hıssetmem normalde bu hafta dr ters oldugunu yanı kafa yukarda dedı ztn bu hafta mıdem cok kotuydu yataktan kalkarken gogsumun altı top seklınde ve sert olunca kafa oldugunu dusundum yoksa hıssettıgımden degılll
Ben de onun topiğine baktım az önce.İyiymiş maşallahhhh inşallahh yakın zamanda çıkar hastanedenKizlar masal kizimizdan haber var mi ? @Forever07 nasil bebis nasil aklim orda bir yandann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?