2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evet canim ne yazikki erken dogum riskim var seklajim var yatiyorum her ihtimale karsi ciger gelistirici vuruldum. Insalalh erken gelmez kuzum

Cnm gecmis olsun , bende de seninle aynı durumdayım. 14. Haftadan beri dikisim var, bu hafta bende ciğer için iğne vurulucam.
Bizim ray olanlar için de bi grubumuz var, orda da yaşadıklarımızı paylaşıyoruz. Eğer katılmak istersen bekleriz:))

Bende 18+4 den beri :)) Ciger geliştiriciyi 4 ampul mu vurulacaksin. Etiketlesene benide o gruba takip edeyim :)

Hayatım ben de hıssetmem normalde bu hafta dr ters oldugunu yanı kafa yukarda dedı ztn bu hafta mıdem cok kotuydu yataktan kalkarken gogsumun altı top seklınde ve sert olunca kafa oldugunu dusundum yoksa hıssettıgımden degılll

Amin canim insallah rabbim herkesin evladini da benimkini de saglikla kucagimiza almayi nasip eder. Sizden du a istiyorum sadece. Malum kulun kula duasi kabul olur. Unutmayin beni dualarinizda:)
Suan gozumun kapattım ve hayal edıyorum F Ftszynp dogum yapmış ve gelmış buraya yazmış cok saglıklı bır bebegım oldu dıye hepınız sevınçten cıldırıyoruz allahım sen kabul et duamızı

Caspe_r, ben nasi etiketlendigini bilmiyorum. Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan lar diye ararsan çıkar. Yada benim geçmiş mesajları ma bak. Geliştirici igneyi de 2 doz vurulucam şimdilik. Bide haftalık düzenli proluton vuruluyorum, sana da verdi mi Dr. Un

Gecende bende genıtal bolgeme yakın bır yerde nabız gıbı tıklamalar duydum ama bayagı surdu ne oldugunu merak etmiştım demek kı kalp atısıyöışşş

İnsalalh canim ben de hep oyle hayal ediyorum:) ama ne olursa olsun rabbim nasil verirse versin basimin taci olacak. Evlat bu ya ister kromozomlari eksik olsun ister fazla olsun:) evlat gibi sevilir. Umarim burda cok guzel seyler paylasirim. Hepinize cok tesekkur ederim. Dusunmeniz bile yeterli:)

Anladim balim bende sasirmistim hissedilince dedim nasil oluyor popo bas ayrimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…