İnsallah canim simdi bende baktim masallah kilo almis fanusa gecmis filan baya iyi gidiyor vallaha cok sevindim ya rabbim biran once evlerine gitmeyi nasip etsin masallariyla :)Ben de onun topiğine baktım az önce.İyiymiş maşallahhhh inşallahh yakın zamanda çıkar hastaneden
Amiiiiin canim insallah...Suan gozumun kapattım ve hayal edıyorum @Ftszynp dogum yapmış ve gelmış buraya yazmış cok saglıklı bır bebegım oldu dıye hepınız sevınçten cıldırıyoruz allahım sen kabul et duamızı
Emeklerini boşa cikarmasin Rabbim başarılar.İnşallah bitanem :))
Atanıyım ankaradakilere tatlı ısmarlicam söz
Tamam canım. 5 gunde bir pruloton vuruluyorum. 3 öğün progstron alıyorum. Magvital magnezyum verdi bu sıkıntı için kasilmalara iyi geliyormuş. Pihtilasma için gunluk igne vitaminler kullaniyorum. Kac mmdi senin.servik boyuCaspe_r, ben nasi etiketlendigini bilmiyorum. Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum yapan lar diye ararsan çıkar. Yada benim geçmiş mesajları ma bak. Geliştirici igneyi de 2 doz vurulucam şimdilik. Bide haftalık düzenli proluton vuruluyorum, sana da verdi mi Dr. Un
Evet benim hastanede ölçüldü, ve malesef yüksek çıktıKızlar o çizgi her gebede olmaz niye yok diye düşünmeyin.bi de tokluk şekeri 2. Saatte ölçülür yükleme yapılırken 1.saat bakılmasının kriterleri farklı.evde takip yapanlar 2.saatte doğru sonuca ulaşabilir ilk saat Yüksek olur
Selam cnm bende bugun ikinci gunu ciger gelistiricinin toplamda 4ampul verdi 2si dun 2sini bugun vuruldum 32mm deyim 29+3 gunluguz Allah sifa versin evlatlarimiza hareketlerinde azalma olur demisti bariz bi azalma var sende oyle hissediyomusunBugün 2. ciger gelistiricimize vurulduk sifa olsun oğluma :)
Çift sayılara da düştük artık çok şükür:))
Hiç bir belirti yaşamadım ki , sadece yorgunluk unutkanlık halsizlik 15 gündür başımın derdiydi günleri falan karıştırdım. O derece şimdi keyfim yok dermanm yok böyle bir garibimSen belirti yaşadın mı canım şekerinin yüksekliğine dair?
Aynen bende dün ikisini bugün ikisini vuruldum :)) dün azalma olmadi hatta kudurdu resmen baya hareketliydi. Ama bugün bariz azalma var. 2-3 gün devam eder korkma demişti doktorum diye uyarmıştı. Bende 26+0 oldum bugun:)) doğum evine gore 15mmdeyim ama doktorum muayene esnasinda azalmis dedi sadece bende sormayı unuttum.. Amin canım Rabbim şifa versin yavrularimiza:)Selam cnm bende bugun ikinci gunu ciger gelistiricinin toplamda 4ampul verdi 2si dun 2sini bugun vuruldum 32mm deyim 29+3 gunluguz Allah sifa versin evlatlarimiza hareketlerinde azalma olur demisti bariz bi azalma var sende oyle hissediyomusun
Allah gonlune gore versin balim :)Günaydın tatlışlar
Hepinize çok teşekkür ediyorum dualarınız, iyi niyetleriniz için. Rabbim en hayırlısını nasip etsin
Sınavda bilemediğim sorularda kızçeme sorsam kopya çekmiş olur muyum, o da dinledi benimle tüm dersleri sonuçta
İktisat mezunuyum canım, 80 üstü puan gerekiyor atanmam için umarım her şey çok güzel olurtugbayhan
Diyet yapacaksın iğne falan verilmedi değil mi ?geçmiş olsun canım.Hiç bir belirti yaşamadım ki , sadece yorgunluk unutkanlık halsizlik 15 gündür başımın derdiydi günleri falan karıştırdım. O derece şimdi keyfim yok dermanm yok böyle bir garibim
Duracak canım sonuna kadar duracak bebeğin,vakitlice gelecek Allah'ın izniyle.sağlikla kucağına al inşallah..Günaydın kızlar
Dün gece tuvalete kalktıgımda kanamam oldu biraz acile gittik previa'm oldugu için bunun yaşanabilecegini devam ederse hastaneye yatmam gerektigini söylediler.Ciger geliştirici ihne yapıp 1-2 saat kanamanın durmasını takip ettiler.Kanamam durunca eve geldik yine damla damla kanamam var ama doktor adet kanaması gibi olursa gel yoksa evde yat dinlen dedigi için eşimi uyandırmadım dua edip bekliyorum.Lütfen sizlerde dua edin kızlar en azından 3-4 hafta daha dursun
Günaydın kızlar
Dün gece tuvalete kalktıgımda kanamam oldu biraz acile gittik previa'm oldugu için bunun yaşanabilecegini devam ederse hastaneye yatmam gerektigini söylediler.Ciger geliştirici ihne yapıp 1-2 saat kanamanın durmasını takip ettiler.Kanamam durunca eve geldik yine damla damla kanamam var ama doktor adet kanaması gibi olursa gel yoksa evde yat dinlen dedigi için eşimi uyandırmadım dua edip bekliyorum.Lütfen sizlerde dua edin kızlar en azından 3-4 hafta daha dursun
Geçmiş olsun canim duracak Insalalh Allahin izniyle. Dikkat et yat dinlen bol bol. Ciğer gelistiriciden sonra hareketleri etkilendi mi kuzununGünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?