2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben de onun topiğine baktım az önce.İyiymiş maşallahhhh inşallahh yakın zamanda çıkar hastaneden
İnsallah canim simdi bende baktim masallah kilo almis fanusa gecmis filan baya iyi gidiyor vallaha cok sevindim ya rabbim biran once evlerine gitmeyi nasip etsin masallariyla :)

Tamam canım. 5 gunde bir pruloton vuruluyorum. 3 öğün progstron alıyorum. Magvital magnezyum verdi bu sıkıntı için kasilmalara iyi geliyormuş. Pihtilasma için gunluk igne vitaminler kullaniyorum. Kac mmdi senin.servik boyu

Evet benim hastanede ölçüldü, ve malesef yüksek çıktı bugünde yemek yedikten snra evde 2 saat sonra ölçtüm 185 çıktı hiç keyfim yok moralim çok bozuk

Bugün 2. ciger gelistiricimize vurulduk sifa olsun oğluma :)
Çift sayılara da düştük artık çok şükür:))
Selam cnm bende bugun ikinci gunu ciger gelistiricinin toplamda 4ampul verdi 2si dun 2sini bugun vuruldum 32mm deyim 29+3 gunluguz Allah sifa versin evlatlarimiza hareketlerinde azalma olur demisti bariz bi azalma var sende oyle hissediyomusun

Sen belirti yaşadın mı canım şekerinin yüksekliğine dair?
Hiç bir belirti yaşamadım ki , sadece yorgunluk unutkanlık halsizlik 15 gündür başımın derdiydi günleri falan karıştırdım. O derece şimdi keyfim yok dermanm yok böyle bir garibim

Selam cnm bende bugun ikinci gunu ciger gelistiricinin toplamda 4ampul verdi 2si dun 2sini bugun vuruldum 32mm deyim 29+3 gunluguz Allah sifa versin evlatlarimiza hareketlerinde azalma olur demisti bariz bi azalma var sende oyle hissediyomusun
Aynen bende dün ikisini bugün ikisini vuruldum :)) dün azalma olmadi hatta kudurdu resmen baya hareketliydi. Ama bugün bariz azalma var. 2-3 gün devam eder korkma demişti doktorum diye uyarmıştı. Bende 26+0 oldum bugun:)) doğum evine gore 15mmdeyim ama doktorum muayene esnasinda azalmis dedi sadece bende sormayı unuttum.. Amin canım Rabbim şifa versin yavrularimiza:)

Günaydın tatlışlar

Hepinize çok teşekkür ediyorum dualarınız, iyi niyetleriniz için. Rabbim en hayırlısını nasip etsin

Sınavda bilemediğim sorularda kızçeme sorsam kopya çekmiş olur muyum, o da dinledi benimle tüm dersleri sonuçta

İktisat mezunuyum canım, 80 üstü puan gerekiyor atanmam için umarım her şey çok güzel olur tugbayhan

Günaydın kızlar

Dün gece tuvalete kalktıgımda kanamam oldu biraz acile gittik previa'm oldugu için bunun yaşanabilecegini devam ederse hastaneye yatmam gerektigini söylediler.Ciger geliştirici ihne yapıp 1-2 saat kanamanın durmasını takip ettiler.Kanamam durunca eve geldik yine damla damla kanamam var ama doktor adet kanaması gibi olursa gel yoksa evde yat dinlen dedigi için eşimi uyandırmadım dua edip bekliyorum.Lütfen sizlerde dua edin kızlar en azından 3-4 hafta daha dursun

Allah gonlune gore versin balim :)

Hiç bir belirti yaşamadım ki , sadece yorgunluk unutkanlık halsizlik 15 gündür başımın derdiydi günleri falan karıştırdım. O derece şimdi keyfim yok dermanm yok böyle bir garibim
Diyet yapacaksın iğne falan verilmedi değil mi ?geçmiş olsun canım.

Duracak canım sonuna kadar duracak bebeğin,vakitlice gelecek Allah'ın izniyle.sağlikla kucağına al inşallah..

Mutlu pazarlar arkadaslar :) nasiliz bugun ? Biz davulla zurnayla uyandik sanirim asker yolluyolardi mahalleden esimi aradim uyandirma servisimi gonderdin dedim bana kendisi bugun calisiyorda davul zurna caldikca benim oglan icimde tepindi resmen halay cekti birde kahvaltida yumurta kirayim dedim Allah benim iki kisi olmamdan dolayi tek yumurtadan cift sari cikmasini sagladi sanirim oglumla beni temsil eden yumurtayi yedik beraber simdilik boyleyiz biz :)

Allah saglik sihhat versn yavruna da sana da canm, guzel seyler dusunup dua edelm insallah hayirlisiyla vaktinde gelir bebegin

Geçmiş olsun canim duracak Insalalh Allahin izniyle. Dikkat et yat dinlen bol bol. Ciğer gelistiriciden sonra hareketleri etkilendi mi kuzunun

Gunaydin canlar bizde bugun sokaga attik kendimizi bebekte senlik var once kahvalti sonra mis gibi bogaz havasi ii geldi herskes bebisleri alip gikmisti bir gorseniz renk renk boy boy cok tatlilardi ins bizde 3ay sonra kucagimizdagezdiririz erken dogun riski olanlara acil sifa filiyorum umarim sadece risk olarak kalir bende cok korkuyorum erken dogumdan ama nasip iste bizimkontrol 15 inde daha var insss hepimiz en erken 35 lerdedogum yspsriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…